-
پاسخ : دیتاسنتر برج میلاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
با سلام
بنده اصلا علاقه به شرکت در این تاپیک ندارم چرا که از بیشتر صحبتهایی که اینجا داره انجام میشه مشخصه که قصد بیشتر افراد تخریب هست و صحبت سازنده ای نمیبینم اینجا
بابت روشن شدن وضعیت در مورد دوستانی که به قطعی ها اشاره میکنند باید عرض کنم لطفا با مدرک صحبت کنید ، اگر سرور شما دان میشه دلیل بر این نیست که دیتاسنتر دان شده ، طی این مدت هیچ قطعی روی سرویس های فراسو و تا جایی که اطلاع دارم خود دیتاسنتر نبوده است
در مورد افرادی که در خصوص زیرساخت آنتی دی داس شرکت فراسو شک و شبحه داشتند و برخلاف اینکه ما تمام موارد رو باز گذاشتیم و گفتیم تشریف بیارید با آغوش باز پذیرای شما هستیم تست کنید بعد نظر بدید اما باز هم صحبتهای ضدو نقیض ادامه داره که البته اهمیت چندانی هم نداره مشترکین ما شاهد کیفیت و زیرساخت قدرتمند اختصاصی فراسو در این دیتاسنتر هستند .
برای قدردانی از همراهان همیشگی شرکت فراسو مفنخریم به زودی برای اولین بار در ایران سیستمی رو در اختیار مشترکین سرویس های آن تی دی داس شرکت قرار دهیم که بصورت کامل گزارش اتکهارا مشاهده کنند این گزارش شامل
سورس آی پی
دستینیشن آی پی
پروتوکل
پورت
خواهد بود همچنین در زمان دریافت اتکهای از طریق ایمیل و پیامک به مشترکین اطلاع رسانی میشود .
امکانات جدید طی هفته آتی رونمایی و در اختیار تمام مشترکین فعلی شرکت قرار خواهد گرفت .
لازم به ذکر است عزیزانی که قصد بهرمندی از آنتی دی داس فراسو را دارند در حال حاضر به صورت آفر این سرویس در این دیتاسنتر رایگان بوده و برای مشترکین فعلی رایگان خواهد ماند اما به زودی برای فروش های جدید شامل هزینه مجزا میشود . امیدواریم از فرصت موجود به بهترین نحو بهرمند شوید .
امیدواریم شاهد رقابت سالم باشیم نه انجام تخریب .
سلام
شما و شرکت فراسو برای من محترم هستید اما بحث فنی چیز دیگریست
سایت رو میشه جلوشو گرفت اما بحث گیم سرور چیز دیگریست
من قبلا موضع خودم رو در قبال شما اعلام کردم ، شما آدم محترمی هستید ، بطور واضح عرض کردم مورد شما نیستید و بحث کاملا فنی هست http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1706197
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
شما و شرکت فراسو برای من محترم هستید اما بحث فنی چیز دیگریست
سایت رو میشه جلوشو گرفت اما بحث گیم سرور چیز دیگریست
من قبلا موضع خودم رو در قبال شما اعلام کردم ، شما آدم محترمی هستید ، بطور واضح عرض کردم مورد شما نیستید و بحث کاملا فنی هست
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1706197
یاحق
من از نقل و قول شما تشکر میکنم اما یک مورد اینکه روی صحبت بنده با شما نبود افراد زیادی در حال تخریب هستند چه در این تاپیک چه جاهای دیگه اما در خصوص اینکه میفرمایید مورد شما نیستید، در پستهای قبل مستقیما اشاره فرمودید
نقل قول:
live : بحث فنی که دیگه واقعا گندش تو این مرکز درومده ، هر اطلاعاتی خواستید بنده در خدمتم ، اون دوستیم که گفتن فلان شرکت فایروال میذاره واقعاً یا نمیدونن ماجرا چیه یا اینکه خودشونو زدن به اون راه
قاعدتا روی صحبت شما با شرکت فراسو هست نمیتونه جای دیگری باشه چرا که اون عزیز هم به ما اشاره فرموده بودند .
خوشحال میشم شما خودتونرو معرفی بفرمایید بدونم با چه شخصی صحبت میکنم و درخصوص مباحث فنی که اشاره میکنید ، فنی صحبت کنید و بازش کنید مطالبی که شما به اون اشراف دارید ، ما هم متوجه بشیم شاید ما اطلاعاتمون کمتر از شما باشه :) اگر مایل هستید تماس بگیرید با شرکت بنده هم تا جای که تایم خالی و پالیسی شرکت اجازه بده در میحث فنی شما شرکت میکنم
در خصوص مطلب در مورد سرور گیم هم ما در خدمت عزیزان هستیم و هم اکنون هم گیم سرور های زیادی در زیرساخت ما در حال فعالیت بدون مشکل در بستر اینترنت هستند .
فک میکنم با شفاف سازی که در مورد سیستم فایروال در حال انجام هست (ارائه گزارش آنلاین و ارسال الرت) در وحله اول سوتفاهمی که در مورد عدم تفاوت فایروال ما با دیتاسنتر بود رفع بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
با سلام
بنده اصلا علاقه به شرکت در این تاپیک ندارم چرا که از بیشتر صحبتهایی که اینجا داره انجام میشه مشخصه که قصد بیشتر افراد تخریب هست و صحبت سازنده ای نمیبینم اینجا
بابت روشن شدن وضعیت در مورد دوستانی که به قطعی ها اشاره میکنند باید عرض کنم لطفا با مدرک صحبت کنید ، اگر سرور شما دان میشه دلیل بر این نیست که دیتاسنتر دان شده ، طی این مدت هیچ قطعی روی سرویس های فراسو و تا جایی که اطلاع دارم خود دیتاسنتر نبوده است
در مورد افرادی که در خصوص زیرساخت آنتی دی داس شرکت فراسو شک و شبحه داشتند و برخلاف اینکه ما تمام موارد رو باز گذاشتیم و گفتیم تشریف بیارید با آغوش باز پذیرای شما هستیم تست کنید بعد نظر بدید اما باز هم صحبتهای ضدو نقیض ادامه داره که البته اهمیت چندانی هم نداره مشترکین ما شاهد کیفیت و زیرساخت قدرتمند اختصاصی فراسو در این دیتاسنتر هستند .
برای قدردانی از همراهان همیشگی شرکت فراسو مفنخریم به زودی برای اولین بار در ایران سیستمی رو در اختیار مشترکین سرویس های آن تی دی داس شرکت قرار دهیم که بصورت کامل گزارش اتکهارا مشاهده کنند این گزارش شامل
سورس آی پی
دستینیشن آی پی
پروتوکل
پورت
خواهد بود همچنین در زمان دریافت اتکهای از طریق ایمیل و پیامک به مشترکین اطلاع رسانی میشود .
امکانات جدید طی هفته آتی رونمایی و در اختیار تمام مشترکین فعلی شرکت قرار خواهد گرفت .
لازم به ذکر است عزیزانی که قصد بهرمندی از آنتی دی داس فراسو را دارند در حال حاضر به صورت آفر این سرویس در این دیتاسنتر رایگان بوده و برای مشترکین فعلی رایگان خواهد ماند اما به زودی برای فروش های جدید شامل هزینه مجزا میشود . امیدواریم از فرصت موجود به بهترین نحو بهرمند شوید .
امیدواریم شاهد رقابت سالم باشیم نه انجام تخریب .
با سلام
دوست عزیز یعنی شما منکر میشید که در اوایل سرویس دهی از برج میلاد قطعی های پی در پی وجود داشت ؟! که شب و روز حالییش نبوده و همش تایم اوت میشد ، شما میگید اینهمه یوزر قصد تخریب دارند دیگه !
عجب :| سرور ها الان که عالی شد 21 روز اپتایم داشتیم که خودمون بنا به مشکلاتی سرور رو ریلود کردیم وگرنه همچنان سرور پایدار بود و منکر کیفیت بسیار عالی سرور هم در این روزها نیستیم
-
اون اوایل تایم اوت داشت ولی الان اوکی شده
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
من از نقل و قول شما تشکر میکنم اما یک مورد اینکه روی صحبت بنده با شما نبود افراد زیادی در حال تخریب هستند چه در این تاپیک چه جاهای دیگه اما در خصوص اینکه میفرمایید مورد شما نیستید، در پستهای قبل مستقیما اشاره فرمودید قاعدتا روی صحبت شما با شرکت فراسو هست نمیتونه جای دیگری باشه چرا که اون عزیز هم به ما اشاره فرموده بودند .
خوشحال میشم شما خودتونرو معرفی بفرمایید بدونم با چه شخصی صحبت میکنم و درخصوص مباحث فنی که اشاره میکنید ، فنی صحبت کنید و بازش کنید مطالبی که شما به اون اشراف دارید ، ما هم متوجه بشیم شاید ما اطلاعاتمون کمتر از شما باشه :) اگر مایل هستید تماس بگیرید با شرکت بنده هم تا جای که تایم خالی و پالیسی شرکت اجازه بده در میحث فنی شما شرکت میکنم
در خصوص مطلب در مورد سرور گیم هم ما در خدمت عزیزان هستیم و هم اکنون هم گیم سرور های زیادی در زیرساخت ما در حال فعالیت بدون مشکل در بستر اینترنت هستند .
فک میکنم با شفاف سازی که در مورد سیستم فایروال در حال انجام هست (ارائه گزارش آنلاین و ارسال الرت) در وحله اول سوتفاهمی که در مورد عدم تفاوت فایروال ما با دیتاسنتر بود رفع بشه .
سلام مجدد
موضوع اینه که جلوگیری از دی داس به لایه های شبکه هزینه در پی داره خیلی هزینه بره ولی هزینه ای که ما به شما میدیم خیلی کمه ، شما باید شخص با نفوذی باشید که در مبدا و مقصد زیرساخت و برج میلاد با شما همکاری کنن
خوب حتما شما آدم بزرگی هستید که قصد تخریب شمارو دارن ، زمانی قصد تخریب کسی رو دارن که آدم بزرگی هست که این مصداق انسانی مثل شماست چون به کاربراتون اهمیت دادید و براشون ارزش قائل شدید ، انتی دی داس براشون قرار دادید ، کاری که تو ایران انجام نمیدن ولی شما انجام دادید
والا اگر انتقاد های من باعث شده شما اینقدر پیشرفت کنید در حالی که همین چند ماه پیش فرموده بودید نمیتونید از ما میزبانی کنید من از بابت این پیشرفت خوشحالم ، من میدونم که شما شرکت بزرگی هستید شاید همین انتقادها باعث شده به کیفیت بی وصف شما اضافه بشه
اون موردی هم که فرموده بودید ما اومدیم سمت شما اما شما جواب رد به ما دادید ، که البته الان دیگه گیم سروری نداریم ولی جناب عابدینی بیان این سوالو جواب بدن که چرا حرف شما با ایشون یکی نیست
شروع کار با هزینه ماهی 400 تومن کلوکیشن دیگه برای من صرف نمیکنه چون مشتریامونو از دست دادیم
فایل پیوست 37100فایل پیوست 37101
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام مجدد
موضوع اینه که جلوگیری از دی داس به لایه های شبکه هزینه در پی داره خیلی هزینه بره ولی هزینه ای که ما به شما میدیم خیلی کمه ، شما باید شخص با نفوذی باشید که در مبدا و مقصد زیرساخت و برج میلاد با شما همکاری کنن
خوب حتما شما آدم بزرگی هستید که قصد تخریب شمارو دارن ، زمانی قصد تخریب کسی رو دارن که آدم بزرگی هست که این مصداق انسانی مثل شماست چون به کاربراتون اهمیت دادید و براشون ارزش قائل شدید ، انتی دی داس براشون قرار دادید ، کاری که تو ایران انجام نمیدن ولی شما انجام دادید
والا اگر انتقاد های من باعث شده شما اینقدر پیشرفت کنید در حالی که همین چند ماه پیش فرموده بودید نمیتونید از ما میزبانی کنید من از بابت این پیشرفت خوشحالم ، من میدونم که شما شرکت بزرگی هستید شاید همین انتقادها باعث شده به کیفیت بی وصف شما اضافه بشه
اون موردی هم که فرموده بودید ما اومدیم سمت شما اما شما جواب رد به ما دادید ، که البته الان دیگه گیم سروری نداریم ولی جناب عابدینی بیان این سوالو جواب بدن که چرا حرف شما با ایشون یکی نیست
شروع کار با هزینه ماهی 400 تومن کلوکیشن دیگه برای من صرف نمیکنه چون مشتریامونو از دست دادیم
فایل پیوست 37100فایل پیوست 37101
کاری به مابقی صحبتها ندارم
در خصوص اسکرین شاتی که فرستادید از سمت راست صفحه، بالا تاریخ رو ببیند . بله ما با کاربرانمون همیشه صادق بودیم و هستیم زمانی که امکان ارائه خدمات گیم رو نداشتیم نه تنها به شما به تمامی کاربرانی که قصد خرید داشتند همیشه همین پاسخ رو دادیم که امکان ارائه سرور گیم را نداریم اگر دقت کنید تاریخ تیکت شما برای برج 1 2017 هست الان ما برج 11 2017 هستیم و شروع سرویس ما در برج میلاد هم از حدود برج 7 2017 بوده است همانطور که آن زمان صراحتا به شما عرض کردیم سرویس گیم نمیدیم
الان هم در لینک زیر میتونید مشاهده کنید که صراحتا سرویس گیم ارائه میکینم https://www.faraso.org/game-server/ داخل منوی سایت بخش سرویس مجازی این لینک وجود دارد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
با سلام
دوست عزیز یعنی شما منکر میشید که در اوایل سرویس دهی از برج میلاد قطعی های پی در پی وجود داشت ؟! که شب و روز حالییش نبوده و همش تایم اوت میشد ، شما میگید اینهمه یوزر قصد تخریب دارند دیگه !
عجب :| سرور ها الان که عالی شد 21 روز اپتایم داشتیم که خودمون بنا به مشکلاتی سرور رو ریلود کردیم وگرنه همچنان سرور پایدار بود و منکر کیفیت بسیار عالی سرور هم در این روزها نیستیم
اگر منظورتون همان ابتدای کار بود که کلا شروع به فروش رک شد مشکلاتی وجود داشت اما در آن زمان هیچ سرویس دهی به اند یوزر انجام نمیشد خود ما هم همان زمان شروع به فروش سرویس نکرده و در حال راه اندازی زیرساختها بودیم و زمانی که دیتاسنتر استیبل شد فروش ما و اکثر همکاران دیگری که در این دیتاسنتر فعال هستند شروع شد بنابراین این مورد قطعی که البته قطعی نبود و بیشتر مشکل سرعت آپلینک بود به کاربران برنخورده و مرتبط با سرویس دهندگان بود
و از همان زمان هم که راه اندازی کامل و شروع به سرویس دهی شد نه مشکل قطعی بوده نه مشکل حاد آپلینکی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
کاری به مابقی صحبتها ندارم
در خصوص اسکرین شاتی که فرستادید از سمت راست صفحه، بالا تاریخ رو ببیند . بله ما با کاربرانمون همیشه صادق بودیم و هستیم زمانی که امکان ارائه خدمات گیم رو نداشتیم نه تنها به شما به تمامی کاربرانی که قصد خرید داشتند همیشه همین پاسخ رو دادیم که امکان ارائه سرور گیم را نداریم اگر دقت کنید تاریخ تیکت شما برای برج 1 2017 هست الان ما برج 11 2017 هستیم و شروع سرویس ما در برج میلاد هم از حدود برج 7 2017 بوده است همانطور که آن زمان صراحتا به شما عرض کردیم سرویس گیم نمیدیم
الان هم در لینک زیر میتونید مشاهده کنید که صراحتا سرویس گیم ارائه میکینم
https://www.faraso.org/game-server/ داخل منوی سایت بخش سرویس مجازی این لینک وجود دارد
سلام مجدد
قبل من همون 3 ماه پیش که این تاپیک باز شد قصد داشتم این اسکرینشات هارو بذارم ولی نذاشتم و در کامنتهای بعدی خدمت شما عرض کردم قصد بنده فنی هست نه صرفا شما ، بخاطر همین اسکرینشات قرار ندادم تا اینکه امروز مجبور شدم از خودم دفاع کنم http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1706197
قبل از ارسال این پست و پست قبلی کاربر clack که در همین تاپیک کامنت دارن با بنده تماس گرفتن ، بنده خدمتوشون عرض کردم تنها راه شما فعالیت در شرکت فراسو هست.
متاسفانه تو ایران از هر کسی سرویس گرفتم بازی دراورد اما خوشبختانه شما صادقانه برخورد کردید ، امیدوارم تا آخرین روزی که تو اینکار هستید این صداقت ادامه دار باشه.
ممنون میشم اگر جواب تمام کسانی که کامنت گذاشتن Genral X2 رو بدید
یا حق ، موفق باشید.
- - - Updated - - -
البته بنده درباره سرویسهایی که از سایرین داشتن مشاوره گرفتم که ببینم هنوز مشکلات پابرجاست یا نه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
اگر منظورتون همان ابتدای کار بود که کلا شروع به فروش رک شد مشکلاتی وجود داشت اما در آن زمان هیچ سرویس دهی به اند یوزر انجام نمیشد خود ما هم همان زمان شروع به فروش سرویس نکرده و در حال راه اندازی زیرساختها بودیم و زمانی که دیتاسنتر استیبل شد فروش ما و اکثر همکاران دیگری که در این دیتاسنتر فعال هستند شروع شد بنابراین این مورد قطعی که البته قطعی نبود و بیشتر مشکل سرعت آپلینک بود به کاربران برنخورده و مرتبط با سرویس دهندگان بود
و از همان زمان هم که راه اندازی کامل و شروع به سرویس دهی شد نه مشکل قطعی بوده نه مشکل حاد آپلینکی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام مجدد
قبل من همون 3 ماه پیش که این تاپیک باز شد قصد داشتم این اسکرینشات هارو بذارم ولی نذاشتم و در کامنتهای بعدی خدمت شما عرض کردم قصد بنده فنی هست نه صرفا شما ، بخاطر همین اسکرینشات قرار ندادم تا اینکه امروز مجبور شدم از خودم دفاع کنم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1706197
قبل از ارسال این پست و پست قبلی کاربر clack که در همین تاپیک کامنت دارن با بنده تماس گرفتن ، بنده خدمتوشون عرض کردم تنها راه شما فعالیت در شرکت فراسو هست.
متاسفانه تو ایران از هر کسی سرویس گرفتم بازی دراورد اما خوشبختانه شما صادقانه برخورد کردید ، امیدوارم تا آخرین روزی که تو اینکار هستید این صداقت ادامه دار باشه.
ممنون میشم اگر جواب تمام کسانی که کامنت گذاشتن Genral X2 رو بدید
یا حق ، موفق باشید.
- - - Updated - - -
البته بنده درباره سرویسهایی که از سایرین داشتن مشاوره گرفتم که ببینم هنوز مشکلات پابرجاست یا نه
همونطور که خودتون هم واقف هستید تیکتهای شما برای زمانی بود که ما همچین سرویس ارائه نمیکردیم . بنابراین اسکرین شات شما مرتبط به مبحث این موضوع نبود .
بله بنده هم همانند شما احساس کردم باید در این خصوص شفاف سازی هایی انجام بشه تا ذهنیت اشتباهی در خصوص این دیتاسنتر و سرویس دهندگان آن و همچنین زیرساخت فراسو شکل نگیره . خوشحالیم که در طی حدود 10 سال فعالیت شرکت همیشه با کاربرانمون صادق بودیم و هستیم و خواهیم بود
متاسفانه فرصت کافی برای پاسخ تک تک عزیزان نیست و پست اولی که ارسال شد در خصوص پاسخگویی کلی به تمام عزیزان بود ضمن اینکه پاسخ ایشونرو هم بنده دادم .
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
در خصوص مطلب در مورد سرور گیم عزیزان هستیم و هم اکنون هم گیم سرور های زیادی در زیرساخت ما در حال فعالیت بدون مشکل در بستر اینترنت هستند .
سلام قربان
یعنی شما تضمین میکنید گیم سرور های شما دان نمیشه با اتک ؟ اخه سرویس دهنده های خارجی هم هنوز به صورت ۱۰۰ درصد نمیتونن جلوی اتک های سنگینو بگیرن و محدودیت میزارن حالا چطور شما این حرفو میزنید که انقدر راحت میگید خیلی عجیبه شاید شما هنوز با اتک های سنگین مواجه نشدید اتک هایی که ovh هم دان میشه و آیپیو نال روت میکنن اگه تایید میکنید و تضمین میکنید این موردو من خیلی مشتاقم ازتون سرویس بگیرم اگه واقعا بتونید جلوگیری کنید بدون تایم اوت و ایران اکسس شدن که کارتون معرکست
اتک ما بین ۲۰ تا ۳۰ گیگابیت هست که بعید میدونم کسی تا حالا تواین انجمن همچین اتکی خورده باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
همونطور که خودتون هم واقف هستید تیکتهای شما برای زمانی بود که ما همچین سرویس ارائه نمیکردیم . بنابراین اسکرین شات شما مرتبط به مبحث این موضوع نبود .
بله بنده هم همانند شما احساس کردم باید در این خصوص شفاف سازی هایی انجام بشه تا ذهنیت اشتباهی در خصوص این دیتاسنتر و سرویس دهندگان آن و همچنین زیرساخت فراسو شکل نگیره . خوشحالیم که در طی حدود 10 سال فعالیت شرکت همیشه با کاربرانمون صادق بودیم و هستیم و خواهیم بود
متاسفانه فرصت کافی برای پاسخ تک تک عزیزان نیست و پست اولی که ارسال شد در خصوص پاسخگویی کلی به تمام عزیزان بود ضمن اینکه پاسخ ایشونرو هم بنده دادم .
موفق و پیروز باشید
فقط یک مورد برام سواله ، یک نمونه پکت هست با حجمی کم اما با تعدادی زیاد به سمت سرور ارسال میشه ، سرور از کار نمیوفته حتی پورتش قادر به پاسخگویی هست اما کیفیت گیم سرور رو تهدید میکنه و کلاینت لفت میدن ، شما این مورد رو هم برطرف کردید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
سلام قربان
یعنی شما تضمین میکنید گیم سرور های شما دان نمیشه با اتک ؟ اخه سرویس دهنده های خارجی هم هنوز به صورت ۱۰۰ درصد نمیتونن جلوی اتک های سنگینو بگیرن و محدودیت میزارن حالا چطور شما این حرفو میزنید که انقدر راحت میگید خیلی عجیبه شاید شما هنوز با اتک های سنگین مواجه نشدید اتک هایی که ovh هم دان میشه و آیپیو نال روت میکنن اگه تایید میکنید و تضمین میکنید این موردو من خیلی مشتاقم ازتون سرویس بگیرم اگه واقعا بتونید جلوگیری کنید بدون تایم اوت و ایران اکسس شدن که کارتون معرکست
اتک ما بین ۲۰ تا ۳۰ گیگابیت هست که بعید میدونم کسی تا حالا تواین انجمن همچین اتکی خورده باشه
دوست عزیز در مورد اتک واقعا باورش سخت بود که اتک نخوریم ولی خب از جناب شیروانی ( فایر سرور ) دوتا سرور داریم واقع در برج میلاد داریم که در بستر اینترنت هستند و چندین سرور گیم روشون هست و اتک نداشتیم که بتونه تایم اوت یا ... کنه کلا یه کم بهتر شده اوضاع از لحاظ اتک خوردن
------------
در ضمن دوست عزیز میشه بدونیم چه گیم سرور ران می کنید که اینطوری اتک دارید ؟ !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
سلام قربان
سلام
بله مشکلی نیست پوشش داده میشه فک میکنید الان که داریم این صحبتهارو اینجا انجام میدیم چقدر اتک میخوریم ما :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
فقط یک مورد برام سواله ، یک نمونه پکت هست با حجمی کم اما با تعدادی زیاد به سمت سرور ارسال میشه ، سرور از کار نمیوفته حتی پورتش قادر به پاسخگویی هست اما کیفیت گیم سرور رو تهدید میکنه و کلاینت لفت میدن ، شما این مورد رو هم برطرف کردید ؟
بله این پترن اتک هم پوشش داده میشه
- - - Updated - - -
در نهایت امیدوارم شفاف سازی در خصوص دیتتاسنتر و نوع سرویس دهی و زیرساخت فراسو انجام شده باشه اگر باز هم سوالی بود از طریق سایت فراسو ما در خدمت همه عزیزان هستیم
-
اگر شما اسپوفینگ رو میفرمایید که جلوشو گرفتید واقعا کارتون عالیه ، یک چیزایی رو قبلا داشتم که الان ندارم مثل تجربه و بازیکن ، یه زمانی داشتم اما از روش اسپوفینگ سرورای مارو دچار مشکل میکردن هرجاییم که میرفتیم عذر مارو میخواستن در صورتی که قبلا در این مورد به ما اطمینان میدادن ، کاش زودتر با شما آشنا میشدم ، متاسفانه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
سلام
بله مشکلی نیست پوشش داده میشه فک میکنید الان که داریم این صحبتهارو اینجا انجام میدیم چقدر اتک میخوریم ما :)
پس اینطور باشه واقعا معرکست البته باید تست شه تا معلوم شه ولی خب اگه واقعا بتونه این اتک هارو جلوگیری کنه خیلی خوبه چون همونطور که گفتم سرور های معمولی ovh که تو انجمن فروخته میشه یا هتزنر به راحتی دان میشد جلوی این اتکی که خدمتتون عرض کردم
پس ما بقی سوال هارو تیکت میدم که منتقل کنم 1 ماه جهت تست اگه اوکی بود ثابت بمونیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
پس اینطور باشه واقعا معرکست البته باید تست شه تا معلوم شه ولی خب اگه واقعا بتونه این اتک هارو جلوگیری کنه خیلی خوبه چون همونطور که گفتم سرور های معمولی ovh که تو انجمن فروخته میشه یا هتزنر به راحتی دان میشد جلوی این اتکی که خدمتتون عرض کردم
پس ما بقی سوال هارو تیکت میدم که منتقل کنم 1 ماه جهت تست اگه اوکی بود ثابت بمونیم
بله واقعا اگر اینطور باشه خیلی خوبه میدونید چرا ؟ با توجه به اینکه زیرساخت هیچ گونه محدودیتی برای حملات نداره و اصلا نظارت هم نمیکنه ، پهنای باند خوبی هم داره و به این خاطر خیلی ها از همین طریق به اینترانت پکت ها رو ارسال میکنن ، اگر بتونن از این حملات گروهی قدرتمند از چندین سرور زیرساخت با سایر دیتاسنترها جلوگیری کنن خیلی خوبه
-
به نظرتون جوابگوی حملات DDoS می تونه باشه و حداکثر تا چه میزان حمله به گیگابیت در لایه 7 و لایه 3 و 4 رو می تونه پوشش بده ؟ آیا واقعا توانایی اینو داره که به صورت عمومی روی کلمه آنتی دی داس بشه شعار سایت باشه ؟ یقینا بهتر م یدونید استفاده از این شعار در سایت خودش باعث سرازیر شدن حملات میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
devinar
به نظرتون جوابگوی حملات DDoS می تونه باشه و حداکثر تا چه میزان حمله به گیگابیت در لایه 7 و لایه 3 و 4 رو می تونه پوشش بده ؟ آیا واقعا توانایی اینو داره که به صورت عمومی روی کلمه آنتی دی داس بشه شعار سایت باشه ؟ یقینا بهتر م یدونید استفاده از این شعار در سایت خودش باعث سرازیر شدن حملات میشه .
این سوال منم بوده که به طور کلی بیان کردم ، اما ظاهرا مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
دوست عزیز در مورد اتک واقعا باورش سخت بود که اتک نخوریم ولی خب از جناب شیروانی (
فایر سرور ) دوتا سرور داریم واقع در برج میلاد داریم که در بستر اینترنت هستند و چندین سرور گیم روشون هست و اتک نداشتیم که بتونه تایم اوت یا ... کنه کلا یه کم بهتر شده اوضاع از لحاظ اتک خوردن
------------
در ضمن دوست عزیز میشه بدونیم چه گیم سرور ران می کنید که اینطوری اتک دارید ؟ !
-
دوستان بیشتر در این تاپیک به اتک و دیداس پرداختند
لطفا اعلام کنید شرایط کلی این دیتاسنتر در شرایط عادی برای میزبانی سایت و سرور های عادی چطور است ؟
برق و شبکه این مرکز چقدر پایدار است ؟ آیا ممکن است به دلیل اتک روی بقیه سرور ها، سرویس ما هم مشکل براش ایجاد شود یا خیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fara.online
لطفا اعلام کنید شرایط کلی این دیتاسنتر در شرایط عادی برای میزبانی سایت و سرور های عادی چطور است ؟
برق و شبکه این مرکز چقدر پایدار است ؟ آیا ممکن است به دلیل اتک روی بقیه سرور ها، سرویس ما هم مشکل براش ایجاد شود یا خیر
میخواهید کولو کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fara.online
یک مدت خیلی زیاد بحث همین مورد قعطی بود که یک عده از دوستان اومدن گفتن بخاطر اینکه برج میلاد برای رکها تخفیف نیم بها یا تخفیف خوبی میده هجوم آوردن به این دیتاسنتر
برخی از دوستان گفتن این مشکلات عادی هست و در تمام دنیا پیش میاد
الان فکر میکنم مشکل برطرف شده ، من شاید بخاطر پهنای باند نامحدودش خودمم تا چند وقت دیگه استفاده کنم البته شاید کلو کنم
به هر حال هر چیزی اولش یکسری مشکلاتی داره که حل میشه البته اینجا ایرانه و به این دل خوش نکنید که در حد ovh بهتون خدمات بدن ، گر چه پول بیشتری هم میگیرن ، اما بخاطر نامحدود بودنش خیلیها به ناچار استفاده میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
یک مدت خیلی زیاد بحث همین مورد قعطی بود که یک عده از دوستان اومدن گفتن بخاطر اینکه برج میلاد برای رکها تخفیف نیم بها یا تخفیف خوبی میده هجوم آوردن به این دیتاسنتر
برخی از دوستان گفتن این مشکلات عادی هست و در تمام دنیا پیش میاد
الان فکر میکنم مشکل برطرف شده ، من شاید بخاطر پهنای باند نامحدودش خودمم تا چند وقت دیگه استفاده کنم البته شاید کلو کنم
به هر حال هر چیزی اولش یکسری مشکلاتی داره که حل میشه البته اینجا ایرانه و به این دل خوش نکنید که در حد ovh بهتون خدمات بدن ، گر چه پول بیشتری هم میگیرن ، اما بخاطر نامحدود بودنش خیلیها به ناچار استفاده میکنن
آسیاتک به هیچ عنوان نامحدود نیست
اولا برای جذب مشتری این رو گفتن
ولی داخل قرار داد ترافیک یک به ده نامحدود هست
گفته بودن که برای رک به تعداد نیاز آپلینک داده میشه ولی وقتی درخواست دادیم گفتند باید هزینه بدید
اگر ترافیک آپلینک اول پر نشود امکان ارائه آپلینک دوم نیست
ترافیک بردیم بالا اخطاری دادن که ترافیک بالاست و بابتش هزینه گرفتند
به روتر ما 2تاپاور وصل شده بود بخاطر اینکه پاور توی رک کم داشتند بدون اطلاع پاور رو جدا کرده بودند و باعث فطع شبکه ما شده بودند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
آسیاتک به هیچ عنوان نامحدود نیست
اولا برای جذب مشتری این رو گفتن
ولی داخل قرار داد ترافیک یک به ده نامحدود هست
گفته بودن که برای رک به تعداد نیاز آپلینک داده میشه ولی وقتی درخواست دادیم گفتند باید هزینه بدید
اگر ترافیک آپلینک اول پر نشود امکان ارائه آپلینک دوم نیست
ترافیک بردیم بالا اخطاری دادن که ترافیک بالاست و بابتش هزینه گرفتند
به روتر ما 2تاپاور وصل شده بود بخاطر اینکه پاور توی رک کم داشتند بدون اطلاع پاور رو جدا کرده بودند و باعث فطع شبکه ما شده بودند
آره آسیاتک رو من الان چند سالی هست تو نخشم ولی شنیده بودم که برج میلاد نامحدوده که البته با یه خانم فروشنده که اسمشم یادم نیست گفته بود میخواد افتتاح بشه و مشکلات دیتاسنترهای قبلی رو نداره
یاد قضیه گم شدن سرور تو اون دیتاسنتره که اسمشو نمیگم و تاپیکشم تو انجمن بود چند سال پیش ، افتادم خخخ :-ssمیای یقه یکیو بگیری یکی دیگه ***ی میکنه میندازه گردن فلانی ، هنوزم پروندش تو پلیس فتا هست
واقعا من نمیدونم چرا ملت اینطوری شدن راحت حق همو میخورن ، نسل بعضی از انسانها ذاتشون از ریشه خرابه ، از همون زمان پیدایش بشر
-
مطمئن باشيد ترافيك نامحدود در ايران حداقل در حال حاضر هيچ معنايي ندارد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
پس دوستان سرویس دهنده به نوعی سر مشتری کلاه میذارن ، چرا که در صورت مصرف و گرفتن اخطار از دیتاسنتر عذر میخوان ، درسته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
آره آسیاتک رو من الان چند سالی هست تو نخشم ولی شنیده بودم که برج میلاد نامحدوده که البته با یه خانم فروشنده که اسمشم یادم نیست گفته بود میخواد افتتاح بشه و مشکلات دیتاسنترهای قبلی رو نداره
یاد قضیه گم شدن سرور تو اون دیتاسنتره که اسمشو نمیگم و تاپیکشم تو انجمن بود چند سال پیش ، افتادم خخخ :-ssمیای یقه یکیو بگیری یکی دیگه ***ی میکنه میندازه گردن فلانی ، هنوزم پروندش تو پلیس فتا هست
واقعا من نمیدونم چرا ملت اینطوری شدن راحت حق همو میخورن ، نسل بعضی از انسانها ذاتشون از ریشه خرابه ، از همون زمان پیدایش بشر
خیلی هزینه شده برای برج میلاد به همین دلیل آفر دادن
ولی اذیت میکنن
پاور ماژول برای رکش اضافه نمیکنن که به سرور 2تا پاور وصل کنن!
اومدیم psu سرور سوخت - یا اصلا مصرف سرور بالا بود نیاز داشت 2تا پاور وصل شه بهش
بجز سختی های ورود و خروج از دیتا سنتر
واسه آسانسورش باید وقت قبلی بگیریم بریم بالا
واسه پایین اومدن ش هم باید 10تا تماس بگیره تا آسانسور بیاد :))
حالا شما حساب کن من بخاطر اینکه ip kvm نداشتند از شیراز رفتم تهران 3ساعت برای مجوز ورودش معطل شدم
از لحاظ فنی و پشتیبانی فنی و شبکه خوب هستند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
پس دوستان سرویس دهنده به نوعی سر مشتری کلاه میذارن ، چرا که در صورت مصرف و گرفتن اخطار از دیتاسنتر عذر میخوان ، درسته ؟
احتراما به اطلاع میرساند با توجه به بند 22-5 قرار داد "مشترک متعهد می گردد که میزان پهنای باند مصرفی به صورت نامتقارن و با نسبت 1 به10 باشد، به طوریکه مصرف پهنای باند در ارسال (send) حداقل 10 برابر دریافت (receive) باشد" شرط اعلام شده از طرف آن شرکت محترم رعایت نشده است . خواهشمند است گراف مورد بررسی قرار گیرد. در صورت تذکر دوم مشترک موظف به پرداخت مبلغ پهنای باند دوم میباشد.
گراف پورت بنده روی 4گیگابیت بوده و نسبت 40 به یک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
میخواهید کولو کنید؟
بله همکار گرامی . .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
خیلی هزینه شده برای برج میلاد به همین دلیل آفر دادن
ولی اذیت میکنن
پاور ماژول برای رکش اضافه نمیکنن که به سرور 2تا پاور وصل کنن!
اومدیم psu سرور سوخت - یا اصلا مصرف سرور بالا بود نیاز داشت 2تا پاور وصل شه بهش
بجز سختی های ورود و خروج از دیتا سنتر
واسه آسانسورش باید وقت قبلی بگیریم بریم بالا
واسه پایین اومدن ش هم باید 10تا تماس بگیره تا آسانسور بیاد :))
حالا شما حساب کن من بخاطر اینکه ip kvm نداشتند از شیراز رفتم تهران 3ساعت برای مجوز ورودش معطل شدم
از لحاظ فنی و پشتیبانی فنی و شبکه خوب هستند
- - - Updated - - -
احتراما به اطلاع میرساند با توجه به بند 22-5 قرار داد "مشترک متعهد می گردد که میزان پهنای باند مصرفی به صورت نامتقارن و با نسبت 1 به10 باشد، به طوریکه مصرف پهنای باند در ارسال (send) حداقل 10 برابر دریافت (receive) باشد" شرط اعلام شده از طرف آن شرکت محترم رعایت نشده است . خواهشمند است گراف مورد بررسی قرار گیرد. در صورت تذکر دوم مشترک موظف به پرداخت مبلغ پهنای باند دوم میباشد.
گراف پورت بنده روی 4گیگابیت بوده و نسبت 40 به یک
ینی این چیزایی که گفتی کلا نابودم کردی چون میخواستم کلو کنم ، برم همون پایتونم بخونم یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fara.online
بله همکار گرامی . .
چه سروری دارید
تعداد یونیت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
ینی این چیزایی که گفتی کلا نابودم کردی چون میخواستم کلو کنم ، برم همون پایتونم بخونم یا حق
توی قرار داد شرکت ها (همه )
این بند هست که ترافیک 1به 10 نامحدود
ولی برای جذب مشتری به صورت کلامی گفتند نامحدود یک به یک با پورت 10Gbps ولی (اسما 10gbps هست عملا کل دیتاسنتر 60gbps بیشتر نداره برای 400تا رک 42 یونیت )
ولی به طور کل من نمره قبولی 80 میدم به دیتاسنتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
چه سروری دارید
تعداد یونیت
- - - Updated - - -
توی قرار داد شرکت ها (همه )
این بند هست که ترافیک 1به 10 نامحدود
ولی برای جذب مشتری به صورت کلامی گفتند نامحدود یک به یک با پورت 10Gbps ولی (اسما 10gbps هست عملا کل دیتاسنتر 60gbps بیشتر نداره برای 400تا رک 42 یونیت )
ولی به طور کل من نمره قبولی 80 میدم به دیتاسنتر
خوب آخر من متوجه نشدم نسبت به دیتاسنترهای دیگر شرکت آسیاتک این مرکز داده مورد تایید شما هست ؟ :-w
چقدر هزینه کلو هست ؟:102:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
خوب آخر من متوجه نشدم نسبت به دیتاسنترهای دیگر شرکت آسیاتک این مرکز داده مورد تایید شما هست ؟ :-w
چقدر هزینه کلو هست ؟:102:
مابقی سرور روم هستند اینجا رو میشه یک دیتاسنتر ابتدایی گفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سرویس دهنده معتبر سمت این دیتاسنتر نمیره !
از سایت تهران هاست بنده از این دیتاسنتر هاست خریدم خیلی ناراضی بودم و تمدید هم نکردم
اصلی ترین دلیل هم کم سرعت ترین هاستی بود که در تمام این سالها تجربه کردم
درخواست بک مانی هم دادم که بک نزدن اونم نه اینکه پول بخوام گفتم به محیط کاربریم اضافه کنید که نکردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
دقیقا تایید میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz
از سایت تهران هاست بنده از این دیتاسنتر هاست خریدم خیلی ناراضی بودم و تمدید هم نکردم
درخواست بک مانی هم دادم که بک نزدن اونم نه اینکه پول بخوام گفتم به محیط کاربریم اضافه کنید که نکردن
سایتهایی که مجبور به استفاده هستن معمولا از این دیتاسنتر استفاده میکنن ،کیفیت بستگی به سرویس دهنده داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz
دوستانی که هاست دارند رو سرور ایران اکثرا هارد های 3.5 استفاده میکنن
زیر بار جوابگو نیست
متاسفانه همه دنبال قسمت پایین هستن
نه ssd هایی که برای سرور هست و قیمت هر 2ترابایتش 6.5میل هست
-
دوستان کیفیت اپتایم شبکه چه طور شده؟
قبلنا تا 3 سرور از ارائه دهنده های مختلف تهیه گردید که به 2 روز نکشید کنسل کردیم .
برای گیم سرور شبکه پایدار هست ؟
دوستانی که سرور کلو دارن و مشتریه گیم سرور دارند لطفا پاسخ با صراحت بگن
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
دوستان کیفیت اپتایم شبکه چه طور شده؟
قبلنا تا 3 سرور از ارائه دهنده های مختلف تهیه گردید که به 2 روز نکشید کنسل کردیم .
برای گیم سرور شبکه پایدار هست ؟
دوستانی که سرور کلو دارن و مشتریه گیم سرور دارند لطفا پاسخ با صراحت بگن
با تشکر
بله شبکه و برق پایدارهست
و این مدت اتکی بر روی سرور های گیم نداشتیم ( آیپی های مخصوصی Anti DDos )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
دوستانی که هاست دارند رو سرور ایران اکثرا هارد های 3.5 استفاده میکنن
زیر بار جوابگو نیست
متاسفانه همه دنبال قسمت پایین هستن
نه ssd هایی که برای سرور هست و قیمت هر 2ترابایتش 6.5میل هست
حتی برای کسایی که بره مجازی استفاده نمیکنن هم باید تعداد هاردها به همین اندازه باشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
حتی برای کسایی که بره مجازی استفاده نمیکنن هم باید تعداد هاردها به همین اندازه باشه ؟
سلام
بستگی به bay سرور دارد
بعضی 2.5 و بعضی دیگر 3.5 اینچی می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
بستگی به bay سرور دارد
بعضی 2.5 و بعضی دیگر 3.5 اینچی می باشد.
سلام
آخه بالا فرمودن حتما باید 3.5 باشه ، اگه نباشه چه مشکلی پیش میاد ؟
تعداد هاردها بیشتر باشه خوبه یا کمتر ؟ مثلا 1 ساتا 5 تا ssd
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
آخه بالا فرمودن حتما باید 3.5 باشه ، اگه نباشه چه مشکلی پیش میاد ؟
تعداد هاردها بیشتر باشه خوبه یا کمتر ؟ مثلا 1 ساتا 5 تا ssd
هزینه هارد های SAS 2.5 اینچ خیلی بالاتر هست تا هارد های SATA 3.5 شما میتونید یک هار 4ترا رو باقیمت 500تومن بخرید ولی با این قیمت شاید حداکثر 500گیگ SAS بگیرید
هارد 3.5 بیشتر برای SAN storage ها و سرور های Storage استفاده میشوند
مثلا هارد های WD با رنگ مختلف مصارف مختلفی داره
یکی برای write زیاد یکی برای Read زیاد
و و و و ...