-
پاسخ : سوالی از دوست عزیز darkn3ssking
دوستان از جناب darkn3ssking سرور خرید کردند
مشکلی نداشت ؟
اگه تایید شده تا سفارش بدیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bitaraf
دوستان از جناب darkn3ssking سرور خرید کردند
مشکلی نداشت ؟
اگه تایید شده تا سفارش بدیم.
چند تا از دوستان من قصد خرید رو دارن ....
اما یه سری مشکلات پیش اومده باید صبرکنیم تا نتیجه روخودشون بدن!
-
من هم فعلاً قصد خرید دادم
قول دادن تا 2 3 روز دیگه یک آفر مناسب اراده بدن
-
اوکی
لطفا خبرش رو بدید
یا هر کسی که الا داره ازا ین سرویس استفاده میکنه خبر بده که اگه خوبه
ما هم سفارش بدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bitaraf
اوکی
لطفا خبرش رو بدید
یا هر کسی که الا داره ازا ین سرویس استفاده میکنه خبر بده که اگه خوبه
ما هم سفارش بدیم
mehriz عزیز فکر میکنم سرور خریدن و الان استفاده میکنن
-
سلام
آقا من چند روز گرفتار بودم نیومدم چقدر شلوغ بوده ...
با تشکر
-
ممنون از دوستان حتما تا چند روز دیگه خبرش رو بهتون میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
melathost
mehriz عزیز فکر میکنم سرور خریدن و الان استفاده میکنن
سلام
دوست عزیز من شخصا این دیتاسنتر را تایید میکنم خوب واقعا کیفیت و پشتیبانی خوبی دارن.
سوال بود در خدمتم
-
با عرض سلام
اینجوری که دوستان عزیز مشتاق خرید سرور از این دیتا سنتر هستند که در آینده که ممکنه بازار کسانی که از این دیتا سنتراستفاده میکنند کساد بشه چون همه سرور ها از یه دیتا سنتره مشتری میمونه که از کدام یکی از سایت های شما سرویس بگیره.ممکنه که مشکل پیش بیاره به هر حال نتیجه رو ان شاالله تا چند روز دیگه میفهمیم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
سلام
دوست عزیز من شخصا این دیتاسنتر را تایید میکنم خوب واقعا کیفیت و پشتیبانی خوبی دارن.
سوال بود در خدمتم
دوست عزیز من 2 تا سوال دارم!
1) آیا امکان تعریف دامنه دات آی آر هست؟
2) سرور هاش بصورت PC هست یا rackmount ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
panizserver
با عرض سلام
اینجوری که دوستان عزیز مشتاق خرید سرور از این دیتا سنتر هستند که در آینده که ممکنه بازار کسانی که از این دیتا سنتراستفاده میکنند کساد بشه چون همه سرور ها از یه دیتا سنتره مشتری میمونه که از کدام یکی از سایت های شما سرویس بگیره.ممکنه که مشکل پیش بیاره به هر حال نتیجه رو ان شاالله تا چند روز دیگه میفهمیم
با تشکر
سلام
دوست عزیز من فکر می کنم بهتر است عجله نکنید. اجازه بدین تا ایشان جواب بدهند و اینکه در مورد قیمت هم شفاف و درست لیست قیمت اعلام کنند.
با تشکر
-
من سایت دیتا سنتر را بررسی کردم احتمالا سرور ها را به صورت PC ارائه می دهند و خودشان هم جمع می کنند ( یعنی Dell نیست ) در هیچ کجای سایت دیتا سنتر عکسی از سرور ها نتوانستم پیدا کنم . از دوستان خواهش می کنم اگر عکسی دارند بفرستند تا بازدید کنندگان سایت دید بیشتری پیدا کنند.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4$t3r
خسته نباشی ! :d
تا حالا یه گوشت نخورده؟ دیتا سنتر خفنی هست توی tempa
تخفیف این شکلی نمیتونند بگیرند شاید توی پرداخت دارند یه کارایی میکنند
من یه سوال شما این قیمتی که داری میدی همین قیمت رو دیتا سنتر برای شما فاکتور میکنه؟
آقا ممنون می شوم در مورد اینکه چرا فکر می کنید دیتا سنتر خفنی است توضیح دهید . آیا میزان پهنای باند زیاد دارد ؟ تعداد سرورهایی که دارد چند تا است ؟؟
با تشکر
-
با سلام و درود ، من کل پست ها را خوانم و به نظر من اگر darkn3ssking نحوه خرید و درباره دیتاسنتر مربوطه صاف و شفاف توضیحاتی می دادند نه برای کسی شک پیش می امد نه کسی می توانست انرا زیر سوال ببرد . پس دلیل این همه کش مکش و جستجو و تحقیق فقطبه این خاطر است که کار شما دارای ابهام است و در مورد ان هیچ گونه توضیحاتی نمی دهید .
mehriz عزیز اپتایم شما تا حدودی مورد قبول نیست ! چون اولا هنوز به بکماه نرسیده است و ثانیا شما سایت خود را در http://www.webhostingstuff.com ثبت کنید چون که این سایت بسیار دقیق سرویس را برسی می کند . الان من یکسال هست سایتم زیر مانیتورینگ هست و کوچترین Down من را نشان می دهد :
http://www.webhostingstuff.com/uptim...Servercom.html
موفق و پیروز باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
mehriz عزیز اپتایم شما تا حدودی مورد قبول نیست ! چون اولا هنوز به بکماه نرسیده است و ثانیا شما سایت خود را در
http://www.webhostingstuff.com ثبت کنید چون که این سایت بسیار دقیق سرویس را برسی می کند . الان من یکسال هست سایتم زیر مانیتورینگ هست و کوچترین Down من را نشان می دهد :
سلام
رضا جان.
من اين سرور را از روزي كه گرفتم گذاشتم زير مانيتورينگ ولي بازم چشم در wehbhostingstuff.com هم ثبت ميكنم;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
سلام
رضا جان.
من اين سرور را از روزي كه گرفتم گذاشتم زير مانيتورينگ ولي بازم چشم در wehbhostingstuff.com هم ثبت ميكنم;)
تشکر ....
ولی دوست عزیز آیا امکان تعریف هاست با دامنه دا تای رو رو این سرور ها هست"؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pizoul
دوست عزیز من 2 تا سوال دارم!
1) آیا امکان تعریف دامنه دات آی آر هست؟
2) سرور هاش بصورت PC هست یا rackmount ؟
با سلام
با عرض پوزش به دليل اينكه دير جواب دادم.
جواب شما
1- من روي سرورم دومين اي ار هاست كردم
2- طبق گفته پشتيان ما سرورها به صورت Raclmount هستند
-
سلام
آیا این امکان وجود دارد که عکس یا فیلمی از داخل دیتا سنتر قراردهید ؟؟ و اینکه بفرمایید تعداد سرورهایی که هاست می کنند چقدر است ؟ و میزان پهنای باند آنها در کل به چه میزان است ؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikan
سلام
آیا این امکان وجود دارد که عکس یا فیلمی از داخل دیتا سنتر قراردهید ؟؟ و اینکه بفرمایید تعداد سرورهایی که هاست می کنند چقدر است ؟ و میزان پهنای باند آنها در کل به چه میزان است ؟
با تشکر
سلام
من يه ميل زدم به پشتيباني و ازشون فيلمي و عكس درخواست كردم.كه بهم بدن
اطلاعات دقيق تر هم به زودي ميزارم
فعلا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
سلام
من يه ميل زدم به پشتيباني و ازشون فيلمي و عكس درخواست كردم.كه بهم بدن
اطلاعات دقيق تر هم به زودي ميزارم
فعلا ...
ممنون از جواب شما. من منتظر نتیجه هستم. راستی دیتا سنتر در شهر Tampa در ایالت Florida است ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
با سلام
با عرض پوزش به دليل اينكه دير جواب دادم.
جواب شما
1- من روي سرورم دومين اي ار هاست كردم
2- طبق گفته پشتيان ما سرورها به صورت raclmount هستند
خوبه ....
خیلی عالی هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nikan
ممنون از جواب شما. من منتظر نتیجه هستم. راستی دیتا سنتر در شهر Tampa در ایالت Florida است ؟
بله:)
نتیجه از روی ip location
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pizoul
تشکر ....
ولی دوست عزیز آیا امکان تعریف هاست با دامنه دا تای رو رو این سرور ها هست"؟
Pizoul عزیز . لطفا بگین که منظور شما از این سوال چی بود ؟ تعریف هاست با دامنه آی ار چه نکته ای دارد ؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikan
pizoul عزیز . لطفا بگین که منظور شما از این سوال چی بود ؟ تعریف هاست با دامنه آی ار چه نکته ای دارد ؟
با تشکر
.
نکته هاست با دامین آی آر همین گیر دادن سی پنل هست تو یکی از تایپیک های تحریم سی پنل هم بود که یه شرکتی از دیتاسنتر کارو گرفته بود بعد سی پنل گفته بود دات آی آر رو دلیت کنند در کل آی آر بیشتر به سی پنل مربوطه تا دیتاسنتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ask
.
نکته هاست با دامین آی آر همین گیر دادن سی پنل هست تو یکی از تایپیک های تحریم سی پنل هم بود که یه شرکتی از دیتاسنتر کارو گرفته بود بعد سی پنل گفته بود دات آی آر رو دلیت کنند در کل آی آر بیشتر به سی پنل مربوطه تا دیتاسنتر
منظور من هم از این سوال همین بود. یعنی دیتا سنتر با دامنه هایی که روی سرور هاست می شود نبایستی کاری داشته باشد.
راستی این تاپیک مربوط به دیتا سنتر hivelocity.net است لطفا موارد خارج از بحث را مطرح نفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikan
راستی این تاپیک مربوط به دیتا سنتر hivelocity.net است لطفا موارد خارج از بحث را مطرح نفرمایید
تاپیک رو ایجاد کردم تا بدونیم دوستمون چطور قیمت های ویژه میدهد و توضیح دهند.
در مورد دیتاسنتر میتونیم در تاپیک خاص خودش بحث کنیم که فکر کنم تاپیکش هم موجوده :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikan
منظور من هم از این سوال همین بود. یعنی دیتا سنتر با دامنه هایی که روی سرور هاست می شود نبایستی کاری داشته باشد.
دوست عزیز برخی از دیتاسنتر های آمریکایی حالا یا واقعا" قوانینشون هست یا واقعا" قصد تحریم رو دارن !
بخاطر همین گفتم آیا اگر دات ای ار کریت بشه ... سرر هم تحریم میشه!؟
مشکلی نیست؟!
قصد و منظوراین بود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikan
من نگفتم دیتا سنتر کار دارد گفتم شرکت سی پنل کار داره و ....
خارج از این دیتا سنتر اگر مثال باشه یا مربوط باشه بحث میکنم تو اکثر تایپیک ها شما بحث رو به دیتا سنتری که ریسلرش هستید به طور مستقیم یا غیر مستیم میکشونید و.... (اونجا اشکال نداره!!!)
من خودم تشخیص میدم این بحث رو هم ادامه ندید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ask
خارج از این دیتا سنتر اگر مثال باشه یا مربوط باشه بحث میکنم تو اکثر تایپیک ها شما بحث رو به دیتا سنتری که ریسلرش هستید به طور مستقیم یا غیر مستیم میکشونید و.... (اونجا اشکال نداره!!!)
یجورایی موافقم!:65:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ask
متاسفانه مواردی مطرح می کنید که من مجبور هستم جواب بدهم.
مثالی که شما مطرح کردید هیچ ارتباطی به بحث و سوال دوستان نداشت و صرفا اسم دیتاسنتر کارو را آوردید در صورتی که این موضوع این تاپیک هیچ ارتباطی به کارو ندارد.
در مورد انتقاد شما از من که می فرمایید موضوعات را در اکثر تاپیک ها به سمت خاصی می کشونم !!! واقعا برای من جالب است چون من اصلا در این تاپیک در این مورد بحثی نکردم و اسمی هم از دیتاسنتری نیاوردم .
شما اگر در این مورد خیلی ناراحت هستید هر جایی که فکر کردید من همچنین کاری انجام دادم برای من پیغام خصوصی ارسال کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nikan
متاسفانه مواردی مطرح می کنید که من مجبور هستم جواب بدهم.
مثالی که شما مطرح کردید هیچ ارتباطی به بحث و سوال دوستان نداشت و صرفا اسم دیتاسنتر کارو را آوردید در صورتی که این موضوع این تاپیک هیچ ارتباطی به کارو ندارد.
در مورد انتقاد شما از من که می فرمایید موضوعات را در اکثر تاپیک ها به سمت خاصی می کشونم !!! واقعا برای من جالب است چون من اصلا در این تاپیک در این مورد بحثی نکردم و اسمی هم از دیتاسنتری نیاوردم .
شما اگر در این مورد خیلی ناراحت هستید هر جایی که فکر کردید من همچنین کاری انجام دادم برای من پیغام خصوصی ارسال کنید .
من ناراحت نیستم از آوردن اسم شما ناراحت شدید!
شما الان اسم نیاوردید اول ذهن ها را آماده مکنید طرف مقابل را یه جورایی چیز میکنید بعد اسم هم میاورید
من خیلی ناراحت نیستم اصلا سرور فروش نیستم که بخوام از موفقیت شما و دیگر دوستان ناراحت بشم
یک مورد هم همین جا میگم در رابطه با دیتا سنتر گیگا بود بعد از اینکه در چند مورد اون دیتا سنتر رو تخریب کردید در آخر به پهنای باند نامحدود گیگا هم رحم نکردید و گفتید چقدر پهنای باند لازم دارید تا من از کارو به شما بدهم خود pizoul درجریان هست اگر اونجا بحث گیگا بود چرا شما پیشنهاد فروش!!! کارو دادید؟
همون طور که گفتم این بحث ادامش صحیح نیست فقط به نظر من در هر کسب وکاری بازار رقابتی به نفع همه هست و اگر روند تخریبی پیش بگرید اثر منفی روی خریدار دارد و ذهنیت نسبت به شما منفی میشه
باز هم میگم ادامه ندهید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ask
من ناراحت نیستم از آوردن اسم شما ناراحت شدید!
شما الان اسم نیاوردید اول ذهن ها را آماده مکنید طرف مقابل را یه جورایی چیز میکنید بعد اسم هم میاورید
من خیلی ناراحت نیستم اصلا سرور فروش نیستم که بخوام از موفقیت شما و دیگر دوستان ناراحت بشم
یک مورد هم همین جا میگم در رابطه با دیتا سنتر گیگا بود بعد از اینکه در چند مورد اون دیتا سنتر رو تخریب کردید در آخر به پهنای باند نامحدود گیگا هم رحم نکردید و گفت چقدر پهنای باند لازم دارید تا من از کارو به شما بدهم خود pizoul درجریان هست اگر اونجا بحث گیگا بود چرا شما پیشنهاد فروش کارو دادید؟
همون طور که گفتم این بحث ادامش صحیح نیست فقط به نظر من در هر کسب وکاری بازار رقابتی به نفع همه هست و اگر روند تخریبی پیش بگرید اثر منفی روی خریدار دارد و ذهنیت نسبت به شما منفی میشه
باز هم میگم ادامه ندهید
من فکر می کنم در حال حاضر بهتر است در ارتباط با موضوعات نامشخص و همینطور غیر مرتبط با این تاپیک و یا شاید هم تخریبی که شما مطرح می کنید پاسخی ندهم.
از همه دوستان و بخصوص ایجاد کننده این تاپیک هم عذر می خواهم که مسیر تاپیک تغییر داده شد.
-
خواهشا ادامه ندهید. تو پ . خ لطفا. بذارید این تاپیک به راه راست هدایت بشه :((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
تاپیک رو ایجاد کردم تا بدونیم دوستمون چطور قیمت های ویژه میدهد و توضیح دهند.
در مورد دیتاسنتر میتونیم در تاپیک خاص خودش بحث کنیم که فکر کنم تاپیکش هم موجوده :)
من با شما موافق هستم و شرمنده که موضوع تاپیک تغییر داده شد. ولی فکر نمی کنید اینکه یک فرد چطور قیمت های ویژه می دهد فقط به خودش مربوط می شود ؟؟ و قطعا در محیط یک انجمن تحت وب این موضوع را شرح نمی دهد ؟ به نظر من ایشان به عنوان فردی که با این دیتا سنتر کار می کند و سرور دارد بهترین فردی است که می تواند شرایط دیتا سنتر را برای کاربر توضیح دهد و از دیتا سنتر برای بازدید کنندگان اطلاعات بگیرد چه فنی چه مالی و ....
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikan
من با شما موافق هستم و شرمنده که موضوع تاپیک تغییر داده شد. ولی فکر نمی کنید اینکه یک فرد چطور قیمت های ویژه می دهد فقط به خودش مربوط می شود ؟؟ و قطعا در محیط یک انجمن تحت وب این موضوع را شرح نمی دهد ؟ به نظر من ایشان به عنوان فردی که با این دیتا سنتر کار می کند و سرور دارد بهترین فردی است که می تواند شرایط دیتا سنتر را برای کاربر توضیح دهد و از دیتا سنتر برای بازدید کنندگان اطلاعات بگیرد چه فنی چه مالی و ....
با تشکر
این درست است. ما هم نگفتیم داره اشتباه قیمت میدهد. روش کارشون رو هم نخواستیم بپرسیم! توضیحی خواستیم که به قول وحید دیتاسنتر کلا این قیمت حسابشون میکنه خودشون بنا به دلایلی میخوان قیمت پایین بدن یا هر چیز دیگر. من همین رو خواستم بدونم...
خوشبختانه دیتاسنتر و دیگر دوستان ظاهرا ایشون رو تایید کرده اند.
موفق باشید و ممنونم که به اصل تاپیک برگشتید
-
سلام
من هر دفعه به این تاپیک سر میزنم به بی راه داشت میرفت.چه خوب شد که به مسیر اصلی خودش برگشت:54:
در مورد قیمت طبق چیزی که همکاران و دوستان میدنن هر شخصی از یه دیتاسنتر زیاد سرور بگیره طبیعا تخفیف قابل ملاحضه خواهند داد.:111:
در مورد قیمت های ما همچنین چیزی صدق میکنه و از یه طرف که نمایندگی رسمی را که بگیریم تخفیف قابل توجهی میتونیم بگیریم و به دوستان ارائه بدیم.:)
سوالی بود در خدمتم:113:
-
فقط اسپم !
به دلیل اینکه کسی که قرار بود سوالات این تاپیکو بده نداد جوابشو به من مجبور میشم تاپیکو ببندم
و خرید از ایشون رو اصلا تایید نیکنم
موفق پیروز باشید