-
پاسخ : اقدام غیر حرفه ای ایران سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
تو این مملکت همیشه این مسائل رایج بوده و پیگیری کردنش بی حاصل
فقط یه سوال
یه جوری می گن دوستات اند یوزر دیگران و مشتری ما و این حرفا انگار که مشتری با ما عقد اخوت بسته! و حق نداره بره جای دیگه رقبا هم حق ندارن برن سراغشون
قضیه سادس شرکت هایی که با ریسلو کار می کنن بدلیل هزینه های سنگین انتقال سعی در پنهان کاری و لاپوشونی این قضیه داشتن واسه همینم تا بعد از خبر ایران سرور هیچ کدوم از شرکت های بزرگ قضیه رو اطلاع رسانی نکرده بودن!! و شرکت های رقیب هم فضا رومناسب دیدن و از این اشتباه استراتژیک هاستینگ ها استفاده کردن ... حالا چون زیر فشار افکار عمومی و مشتری ها قرار گرفتن و مجبورن بابت انتقال هزینه کنن و از طرفی بخشی از مشتریانشون و هم دارن از دست میدن و ضرر تو ضرر شده میان خاله زنک بازی راه میندازن تاپیک میزنن مطلب کار می کنن تو سایتشون و دیگران و به فرصت طلبی محکوم می کنن که خنده داره همه ما داریم کاسبی می کنیم باید فرصت طلب و سود جو باشیم مطمئن باش هر شرکتی تواناییش و داشت چه بسا شدید تر از این روی داستان مانور می داد همونطور که الانم مشهوده تا دیروز که جایی واسه انتقال نداشتن می گفتن نه مشکلی نیست ولی بعد پیدا کردن جوکر همه دارن از ضرورت انتقال صحبت می کنن :))) جالب تر اینکه جوکر تا همین یه هفته پیش یه نماینده داشت اونم ایران سرور بود که چند سال بود داشتن باهم کار می کنن اما امروز گویا جوکر ۷-۸ تا نماینده داره تو ایران که با تبلیغات ایران سروری ها این اتفاق افتاده :))
عزیزم :)):)):))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
جناب احسان عزیزی، فرمانده ارشد جنگ کلودهاستینگ ایران سرور، از سنگ پای قزوین هم بیشتر رو داری ! :62:
می بینم اون روزی رو که جوکر آلمانی عزیزتون هم، عین ... شوت تون میکنه بیرون و اون وقت همه این شرکت هایی که زیر آب شون رو زدین، انتقام شون رو از تون میگیرند، آقای سودجوی زرنگ! منتظر تیر غیب باش ...
من سربازی هم نرفتم فرمانده کجا بود :))
توهم داری ها اگه مدیر ایران سرور احسان غزیری باشه یا هرچه که تو میگی به نظرت انقدر خنگه با یوزر هم اسم خودش بیاد؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
عزیزجان میدونی در روز چندین حمله تروریستی یواشکی تو ایران خنثی میشه؟ میدونی در ماه چند بار کشورهایی مثل امریکا و اسراییل و .. تهدید به حمله ایران میکنن؟ میدونی در روز چند تا شهید میدیم برای نگهداری کشور؟ اینا رو میدونی؟ به نظرت تا تقی به توقی خورد هر روز باید بیانیه بدن فلانی داره حمله میکنه فلان جا حمله کردند اینقدر رو کشتند؟ برای ارام نگه ذاشتن اوضاع کشور خبرهای رو بازگو نمیکنند تا اشوب نشه و مردم نترسن..
شما علنا برداشتی قضیه ای که همه میخوان باعث ترس کاربرا نشه رو جار زدی..تحریم شدیم که شدیم 30 و خرده ای ساله تحریمیم..دامین کسی نه پریده نه اتفاقی افتاده..سر فرصت هم کم کم به کاربرا میگفتند باید منتقل بشه دامینشون همین..این جار زدن داشت؟ این داد و فریاد داره؟ شما علنا باعث ترس کاربرای هاستینگ ایران شدی با این کارت..از شما بزرگتراشم این کارو نکردند..بالاخره تو هر کاری کمی وجدان کاری هم باید باشه که متاسفانه شما رعایت نکردی و امدی داری میخندی!! متاسفم براتون
به من چه مرد حسابی کی شهید شده کی تروریسته کی فلانه کی بیساره
من کجا جار زدم؟ من 8 تا دومین دارم قرن هاست تو آنلاین نیکه دست میهن نیک چیکار به کار بقیه دارم ایران سرور مدیر داره واسه خودش برین زنگ بزنین ایمیل بزنین به خودش شکایت کنین مگه من وکیل ایران سرورم والا :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
من سربازی هم نرفتم فرمانده کجا بود :))
توهم داری ها اگه مدیر ایران سرور احسان غزیری باشه یا هرچه که تو میگی به نظرت انقدر خنگه با یوزر هم اسم خودش بیاد؟
اگه عقل داشتین که با حرکت زشتی که انجام دادید، در صنف هاستینگ باعث بدنامی خودتون نمیشدید !
و همچنین اگه پست های صفحات میانی تاپیک تحریم ریسلو رو با دقت نگاه کنند، متوجه تبلیغات وسیع شما برای شرکت بسیار معظم ! ایران سرور و ترساندن مردم و تحریک آنان برای انتقال دامنه های شان به ایران سرور خواهند شد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...04#post1683104
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...83#post1683583
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...33#post1683233
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...11#post1683111
بازم بگم ... :39:
نکته مهم: چند سال پیش هم هاست ایران دامنه پی سی دانلود رو بالا کشید و باعث بدنامی خودش شد، حالا شما پا جای پای اونا گذاشتید و فکر می کنید که خیلی زرنگ هستید، زهی خیال باطل ! ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
عمو جان احترامت و نگه دار من هی می خوام با شما دوستانه تا کنم شما مث که یه جوریت میشه
تبلیغات وسیع؟ اها من الان همتون درک می کنم از کجا سوختین طبیعی هم هست! من اونجا فقط نقل قول کردم از ایران سرور ترسی از هم از کسی ندارم مشتری خودشم نیستم مشتری نمایندشم خیلی هم راضیم دمشونم گرم تا چشت دراد
-
درود
بله خیلی کار زشتی کرده و اطلاعات غلط برای جمع مشتری میگیره
دامنه هیچ وقت تحریم نمیشه فقط نمیشه دیگه اینجا تمدید کرد
فردا بهشون تذکر میدیم اگر ادامه دار بود دیگه از طریق قانونی باهاشون برخورد میکنیم .
در ضمن اینقدر که ادعا میکنند جوکر سایت مطمئنی هست بهتره بدونند که با یک وکیل بین المللی صحبت کنند ببیند چی بهشون جواب میده.
هر شرکتی که زیر نظر اتحادیه اروپا باشه میتونند به اون شرکت هم اخطار بدهند برای این موضوع و جوکر هم به نظر نمیرسه جای مطمئنی باشه برای این مورد
-
هشدار به ایرانیان درباره جوکر دات کام
جوکر یک رجیسترار بازنده
نگاهی به آمار دامین های ثبت شده و خارج شده از جوکر از وبسایت معتبر webhosting.info نشان میدهد که این رجیسترار هر روز تعداد بیشتری از دامین های تحت مدیریتش را از دست میدهد :
این درحالی است که علاوه بر دامین های حدف شده ی زیاد که نشان از ثبت دامینهای کم اهمیت در این شرکت دارد، تعداد زیادی دامین هم با ترنسفر به شرکت های دیگر از این رجیسترار خارج میشود .
نگاهی به دامین های ترنسفر شده از این شرکت نشان میدهد که مثلا در آخرین هفته ی این گزارش ، حدود 25 درصد از دامین های از دست رفته ی این رجیسترار ، از طریق ترنسفر از این شرکت خارج شده اند. این در حالیست که این رقم برای مثلا برای realtimeregister یا همان ریسلو ، یا برای گوددی چیزی حدود 3 درصد است.
با این آمار مشخص میشود که دست و پا زدن های یک شرکت ایرانی و سعی در جذب دامین ها بازار فعلی به چه منظوری است و این شرکت چرا و چه پیشنهادهایی به این شرکت ایرانی برای جذب دامین داده است.
شرکت فوق به جای سعی در ارائه ی خدمات مطلوب به مشتریانش ، سعی در جذب مشتریان ایرانی کرده است و احتمالا حدس میزند به علت مشکلات ایرانی ها ، کمتر کسی از ایرانی ها شکایتی از خدمات نامطلوب وی خواهد کرد.
آمار فوق به وضوح نشان میدهد که این رجیسترار مشکلات اساسی در ساختار خود دارد و مشتریان ناراضی آن چند برابر بیشتر از شرکت های دیگر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
هشدار به ایرانیان درباره جوکر دات کام
جوکر یک رجیسترار بازنده
نگاهی به
آمار دامین های ثبت شده و خارج شده از جوکر از وبسایت معتبر webhosting.info نشان میدهد که این رجیسترار هر روز تعداد بیشتری از دامین های تحت مدیریتش را از دست میدهد :
این درحالی است که علاوه بر دامین های حدف شده ی زیاد که نشان از ثبت دامینهای کم اهمیت در این شرکت دارد، تعداد زیادی دامین هم با ترنسفر به شرکت های دیگر از این رجیسترار خارج میشود .
نگاهی به دامین های ترنسفر شده از این شرکت نشان میدهد که مثلا در آخرین هفته ی این گزارش ، حدود
25 درصد از دامین های از دست رفته ی این رجیسترار ، از طریق ترنسفر از این شرکت خارج شده اند. این در حالیست که این رقم برای مثلا برای realtimeregister یا همان ریسلو ، یا برای گوددی چیزی حدود
3 درصد است.
با این آمار مشخص میشود که دست و پا زدن های یک شرکت ایرانی و سعی در جذب دامین ها بازار فعلی به چه منظوری است و این شرکت چرا و چه پیشنهادهایی به این شرکت ایرانی برای جذب دامین داده است.
شرکت فوق به جای سعی در ارائه ی خدمات مطلوب به مشتریانش ، سعی در جذب مشتریان ایرانی کرده است و احتمالا حدس میزند به علت مشکلات ایرانی ها ، کمتر کسی از ایرانی ها شکایتی از خدمات نامطلوب وی خواهد کرد.
آمار فوق به وضوح نشان میدهد که این رجیسترار مشکلات اساسی در ساختار خود دارد و مشتریان ناراضی آن چند برابر بیشتر از شرکت های دیگر است.
این شرکت داره سوء استفاده میکنه و اطلاعات غلط به کاربران میده اصلا ربطی به شرکت رجیستر کننده نداریم ما
در ضمن پشتیبانی بسیار خوبی دارند باهاشون صحبت کردیم با اینکه هنوز اقدامی با این شرکت نداشتیم اما این سایت hexonet که شما کار میکنید فکر میکنم اصلا کسی نیست چون نه جواب تلفن میدن و نه ایمیل
به هر حال مشکل اینه که این شرکت ها هم جزو اتحادیه اروپا هستند و مشکل مجددا بعد از چند سال تکرار خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
این شرکت داره سوء استفاده میکنه و اطلاعات غلط به کاربران میده اصلا ربطی به شرکت رجیستر کننده نداریم ما
در ضمن پشتیبانی بسیار خوبی دارند باهاشون صحبت کردیم با اینکه هنوز اقدامی با این شرکت نداشتیم اما این سایت که شما کار میکنید فکر میکنم اصلا کسی نیست چون نه جواب تلفن میدن و نه ایمیل
به هر حال مشکل اینه که این شرکت ها هم جزو اتحادیه اروپا هستند و مشکل مجددا بعد از چند سال تکرار خواهد شد.
ما داریم در مورد این سایت جوکر صحبت میکنیم نه چیز دیگری. امار هم مشخصه لینکش هم در متن هست از سایت webhosting.info . اطلاعات غلط چیه بنده خدا... همه چیز مستند نوشته شده... تازه من خیلی مختصر نوشتم اگه هرکسی یذره وارد باشه و وقت بذاره توش خیلی نکات منفی هست و قشنگ یک صفحه روزنامه میشه پر کرد باهاش و یه رپورتاژ خبری با یه تیتر عالی هم رفت.
دوستان همه اینجا خودشون صاحب نظر هستن و میتونند بررسی کنند. من فقط اشاره کردم.
-
نقل قول:
برای مورد ارسال تبلیغات هم زود قضاوت نکنید ؛ مگر برای همه ارسال کردند ؟
نکته جالب این بود که برای من هم این ایمیل ارسال شد و دامنه ای که در ایمیل ذکر شده بود دامنه دات آی آر بود :)):)):)):))
-
بابا ایمیل .ir که تحریم نشده!
اشتباه میزنی داداچ!!!! =))
-
جا داره به س پ هم یه خسته نباشید جانانه بگیم که بصورت شبانه روزی در حال ارسال اسپم تبلیغاتی به همه مالکان دامنه های خارجی و ایرانی (.ir ) از هر شرکتی یعنی همه رجیسترار ها هستند، :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
جا داره به س پ هم یه خسته نباشید جانانه بگیم که بصورت شبانه روزی در حال ارسال اسپم تبلیغاتی به همه مالکان دامنه های خارجی و ایرانی (.ir ) از هر شرکتی یعنی همه رجیسترار ها هستند، :)
جا داره یک تبریک هم به شما بگیم جناب عطائیان بابت فعال شدن دوباره در فروم :)
مدیران فروم یه سوال! یوزر هایی که بین سال 2006-2007 عضو اینجا شدن ترکیدن عایا؟
-
جا داره یه تبریک هم من بگم به دوستان که با توجه به نرخ تمدید joker خودشون زدن خودشون رو ترکوندن :67:
>:D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
شما هم جمع شید با هم یه پست توی زومیت بدید
همه هم به کاربرانتون ایمیل بدید که ایمیل ها یکسان باشه
کانال ها و گروه هاتون هم یک پست برای همه ارسال کنید
یا حالا مورد دیگه ای اگر به ذهنتون میرسه
یه شرکت که نمی تونه جلوی اینهمه شرکت وایسه. با این حرکت هم دیگه نمیتونه بزنه زیرش همه دستشون یه سند دارن
حالا کل شرکت ها وقتی با هم یک اطلاعیه رو اعلام می کنن کاربر میاد حرف یک شرکت رو باور می کنه ولی بقیه رو نه؟
وقتی این تعداد باشه نه هزینه ای میشه که جای نگرانی باشه نه کار سختی هست تازه یه همکار غیر حرفه ای هم کمتر
جای 7 صفحه بحث اگر الان این کارو می کردید خیلی وقت پیش جمع شده بود رفته بود
ولی خوب باز هم دیر نیست و یه بار هم که شده یه حرکت هماهنگ و دسته جمعی با اتحاد هم بزنید که 2 روز دیگه لاقل بگیم هاستینگای کشور ها 1 بارم که شده هماهنگ شدند و یه حرکتی به نفع خودشون زدن
دوستان همکار با جناب خراسانی مدیریت پویا سازان هماهنگ کردیم و در حال آماده سازی متنی هستیم تا از طریق وبسایت هامون به عنوان اخبار انتشار بدیم تا حداقل برای یک بار هم که شده شاهد یک کار گروهی و مقابله گروهی با رقابت ناسالم در این صنف باشیم
لطفا فقط و فقط برای یک بار هم که شده حمایت کنید و پشت این قضیه ایستادگی کنید
لطفا کمک کنید همونطور که ایران سرور به تمامی مشتریان همه ما ارسال ایمیل داشت و حتی به دامنه های .ir رحمی نکردن و برای مشتریان این دامنه ها هم سفره ای پهن کردن ما هم با این گروه مقابله کنیم و کاری کنیم که با زدن اسم ایران سرور در گوگل کلی نتیجه از سایت های رقیب ایران سرور پیدا بشه که سودجویی و ایجاد نگرانی برای مدیران وبسایت های ایرانی رو در اون شرح داده شده باشه
-
با سلام
جالب بود.
لینک اصلی ایمیل : http://tabliqco.com/index.php/campai.../fr7839gvgkff2
لینک ثبت : https://gtmetrix.com/reports/tabliqco.com/Ysk7fAPR
در این ایمیل برای دومین roobinaserver.ir ایمیل هشدار فرستاده شده است !!!
عنوان : "هشدار در مورد تحریم دامنه roobinaserver.ir"
یعنی حتی نه برای مشتریان بلکه برای دومین اصلی هم صنفان خود نیز فرستاده است!!!
-
پاسخ منطقي آي ار پاور وب به اينگونه سو استفاده ها
http://www.irpowerweb.com/announcements.php?id=158
-
درود
ایمیل از سمت iranserver.com برای ما هم ارسال شده . جالبه که برای دامنه .ir ما ارسال شده :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
درود
ایمیل از سمت iranserver.com برای ما هم ارسال شده . جالبه که برای دامنه .ir ما ارسال شده :-|
با سلام
برای کل دامنه ها فرستاده شده فکر کنم برای هاستینگ های خارجی هم فرستاده شده
چندتا دامنه روی نیم چیپ دارم سایت ها گارد پروتکشن دارن و انگلیسی هستن برای اونا هم ارسال شده :))
جالب اینجاست ایمیل زدم اینکارتون اشتباهه میگن فقط اطلاع رسانی کردیم :))
حالا همکاران عزیز ریجستر بهتری پیدا نشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
با سلام
برای کل دامنه ها فرستاده شده فکر کنم برای هاستینگ های خارجی هم فرستاده شده
چندتا دامنه روی نیم چیپ دارم سایت ها گارد پروتکشن دارن و انگلیسی هستن برای اونا هم ارسال شده :))
جالب اینجاست ایمیل زدم اینکارتون اشتباهه میگن فقط اطلاع رسانی کردیم :))
حالا همکاران عزیز ریجستر بهتری پیدا نشد؟
کم مونده برای خود nic.ir هم ایمیل ارسال کنن که دامنهتون در خطر هست منتقل کنید به جوکر !
بین بازاریابی خوب و کثیف کاری مرزی هست که متاسفانه بعضی ها تشخیصش ندادن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
جالب اینجاست ایمیل زدم اینکارتون اشتباهه میگن فقط اطلاع رسانی کردیم
بله اطلاع رسانی به نفع جیب خوشون !
-
ایران سرور به مدت نامعلوم رفته زیر برام باز نمیشه :-|
هر کی میزنتش دمش گرم خخخ حال کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
دوستان همکار با جناب خراسانی مدیریت پویا سازان هماهنگ کردیم و در حال آماده سازی متنی هستیم تا از طریق وبسایت هامون به عنوان اخبار انتشار بدیم تا حداقل برای یک بار هم که شده شاهد یک کار گروهی و مقابله گروهی با رقابت ناسالم در این صنف باشیم
لطفا فقط و فقط برای یک بار هم که شده حمایت کنید و پشت این قضیه ایستادگی کنید
لطفا کمک کنید همونطور که ایران سرور به تمامی مشتریان همه ما ارسال ایمیل داشت و حتی به دامنه های .ir رحمی نکردن و برای مشتریان این دامنه ها هم سفره ای پهن کردن ما هم با این گروه مقابله کنیم و کاری کنیم که با زدن اسم ایران سرور در گوگل کلی نتیجه از سایت های رقیب ایران سرور پیدا بشه که سودجویی و ایجاد نگرانی برای مدیران وبسایت های ایرانی رو در اون شرح داده شده باشه
عزیز با این کار شما جنگ سایبری راه میندازی..فرداش ان حمله میکنه به سروراتون..پس فرداش شما میزنی بهش..بعد طرفداراش میان اتک میزنن..بعد طرفدارای شما و... پایان خوشی نداره این کار..شماها مگر شرکت قانونی نیستید؟ وکیل ندارید؟ بهتر نیست با هم یه اقدام قانونی کنید علیه این کار و ادعای خسارت کنید؟
-
روزی 5 بار برام ایمیل میاد
-
باید یه برخورد دندان شکن با ایران سرور صورت بگیره تا دیگه مرتکب همچین اشتباهی نشه
- - - Updated - - -
میگم میشه قانونی از ایران سرور شکایت کرد؟
-
تفاوت شرکت درپیت با پدر و مادر دار اینجا مشخص میشه
محدودیت های ایجاد شده در ریسلو
با توجه به تحریم های موجود علیه کشور، رجیسترار ریسلو محدودیت هایی را در خصوص ثبت دامنه های جدید در نظر گرفته است که در این اطلاعیه شما را از جزئیات آن مطلع می نماییم.
مطابق اطلاعیه این رجیسترار، از تاریخ ۲۷ تیرماه امکان ثبت دامنه جدید در اکانت هایی که آدرس یا تلفن آنها مربوط به ایران باشد وجود ندارد. با این حال امکان مدیریت و تمدید دامنه های قبلی ثبت شده همچنان امکانپذیر خواهد بود و دامنه های قبلی ثبت شده بدون هیچگونه مشکلی و مانند گذشته در دسترس خواهند بود.
با توجه به تجربه ۱۳ ساله این شرکت، تلاش گردیده این تغییر هیچگونه اختلالی در ثبت سفارش ها در وب سایت ایجاد ننماید و این اطمینان به شما کاربران محترم داده می شود که انتقال تمامی دامنه های شما به شکلی مطلوب و ایمن به رجیسترار دیگر بزودی و ضمن اطلاع رسانی خدمت شما انجام پذیرد.
در این فاصله از شما تقاضا میکنیم با شکیبایی و مطالعه اطلاعیه های رسمی این شرکت، با ما جهت مدیریت هرچه بهتر این مشکل همکاری نمایید.
بروزرسانی ۲۸ تیرماه ساعت ۱۳:۳۸
با احترام به اطلاع می رسانیم امکان ثبت دامنه از طریق وب سایت شرکت وجود دارد و تمامی ثبت ها حداکثر ظرف مدت ۱ ساعت انجام می شود.
ثبت دامنه توسط نمایندگان محترم دامنه نیز ضمن ارایه مشخصات خارج از کشور برای کاربران در هنگام ثبت وجود دارد.
مجددا از تمامی کاربران محترم خواهشمندیم به شایعات منتشر شده توسط عده ای سودجو توجه نکنند و جهت اطمینان از عدم ایجاد هرگونه اشکال برای دامنه های خود همانگونه که در تمامی اطلاعیه های این شرکت به اطلاع رسیده است از انتقال دامنه های خود به سایر رجیسترار ها خودداری فرمایید.
با توجه به اینکه مالکیت دامنه شما قطعی بوده و امکان مدیریت دامنه ها تا چند ماه آینده وجود خواهد داشت، از شما تقاضا می کنیم با شکیبایی خود جهت یافتن جایگزین مناسب و مطمئن با ما همکاری نمایید.
بروزرسانی ۲۸ تیرماه ساعت ۱۴:۲۳
جهت شفاف سازی در خصوص شایعات منتشر شده توسط برخی سودجویان که باعث نگرانی هایی برای برخی کاربران محترم گردیده، موارد زیر را به اطلاع می رسانیم:
- ریسلو توسط یک شرکت امریکایی خریداری نشده است بلکه دلیل محدودیت اعمال شده، محدودیت های بانکی در اتحادیه اروپا می باشد.
- ریسلو یک شرکت هلندی است. این شرکت هیچگاه هندی نبوده است.
- مالکیت دامنه های شما ضمن این محدودیت ها به هیچ وجه سلب نخواهد شد.
- دسترسی به دامنه های شما همواره و تا پایان اعتبار دامنه شما وجود خواهد داشت.
- پس از فرصت ۴ ماهه ارایه شده نیز همچنان امکان انتقال دامنه شما به سایر رجیسترارها فراهم خواهد بود.
- انتقال دامنه به سایر رجیسترارهای مستقر در اتحادیه اروپا برای شما به همین اندازه ریسک تحریم به همراه خواهد داشت.
در نهایت هیچگونه تهدیدی علیه دامنه های شما وجود ندارد و نگرانی های منتشر شده توسط برخی افراد تنها جهت سودجویی از شرایط ایجاد شده است.
irPowerWeb در حال اطمینان یافتن از انتخاب رجیسترار جدید و ایجاد شرایط مطمئن برای شما کاربران محترم است و در زمان مقتضی شرایط را طی اطلاعیه رسمی خدمت شما عزیزان اعلام خواهد نمود.
بروزرسانی ۲۸ تیرماه ساعت ۲۳:۱۱
گزارشاتی در خصوص ارسال ایمیل توسط برخی شرکت ها و اشخاص جهت سوء استفاده از شرایط ایجاد شده با ارایه اطلاعات غلط و کسب سود در ازای ایجاد نگرانی برای کاربران دریافت گردیده است.
از شما کاربران عزیز تقاضا می شود از توجه به این ایمیل ها خودداری فرمایید و جهت پیگیری قضایی آنها را به واحد رسیدگی به جرایم این شرکت به آدرس abuse-at-irpowerweb.com ارسال فرمایید.
سوالات متداول
- آیا دامنه های ما هم تحریم شده است؟
تمامی دامنه های بین المللی (دامنه های غیر ملی) که در رجیسترار Resello به ثبت رسیده است، مشمول این تحریم شده اند.
- من دامنه ir دارم، آیا دامنه من هم مشمول این تحریم شده است؟
خیر، این موضوع به هیچ عنوان ارتباطی با دامنه های ملی (اعم از ir و co.ir. و غیره) ندارد.
- آیا مشکلی برای دامنه های من پیش می آید؟
خیر، هیچ مشکلی برای دامنه های شما ایجاد نشده است. شما می توانید تا تاریخ های اعلامی بعدی اقدام به تمدید، انتقال، تغییر DNS، تنظیم Child Host و موارد دیگر کنید و دامنه شما تا پایان اعتبار زمانی آن قابل استفاده خواهد بود.
- نیاز هست اطلاعات Whois دامنه را تغییر دهم؟
خیر، نیازی به هیچ تغییری نیست. در صورتی که نیاز به انجام تغییراتی باشد، ما آن را به شما اعلام خواهیم کرد.
- آیا لازمه دامنه های خودم رو به رجیسترار دیگری که تحریم نشده منتقل کنم؟
خیر، در حال حاضر نیازی به انتقال دامنه ها به رجیسترارهای دیگر توسط شما نیست. در زمان مقتضی irPowerWeb انتقال دامنه ها را به یک رجیسترار امن انجام خواهد داد.
- ایمیلی برای من ارسال شده که اگر تا چند روز آینده دامنه خودم را منتقل نکنم، برای دامنه من مشکل ایجاد خواهد شد و مالکیت دامنه را از دست خواهم داد.
چنین موضوعی به هیچ عنوان صحت ندارد. متاسفانه در روزهای اخیر افراد سودجو با استفاده از راه های غیر قانونی و غیر اخلاقی در حال انتشار اخبار ناقص و غیر واقعی برای سودجویی از این اتفاق هستند که این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.
در واقع هیچ تهدیدی برای دامنه های شما وجود ندارد. با توجه قوانین بین المللی هر رجیسترار موظف به ارائه خدمات به دامنه های خود تا زمان انقضای آنها خواهد بود و به همین دلیل دامنه شما بدون هیچ مشکلی میتواند تا آخرین روز از اعتبار زمانی آن در رجیسترار ریسلو قرار داشته باشد و از خدمات آن استفاده کند.
مالکیت دامنه های شما، در اختیار شماست و این موضوع هیچ تهدیدی برای دامنه های شما ایجاد نخواهد کرد.
- آیا مالکیت ریسلو به کشور آمریکا تغییر کرده است؟
خیر، برند و شرکت ریسلو نه خریداری شده و نه تغییر مالکیت داده شده است. ریسلو شرکتی هلندی است که همچنان در کشور هلند قرار دارد.
- چرا ریسلو دامنه های ایرانی را تحریم کرده است؟
این تحریم ها از جانب ریسلو اعمال نشده است و این شرکت همچنان تمایل به ادامه همکاری با ایران و مابقی کشورهای مشمول تحریم آمریکا دارد. موضوعی که در چند روز گذشته شاهد آن بودیم، اعمال تحریم های مالی ایران توسط آمریکا بوده است که این تحریم از سالیان گذشته وجود داشته است.در واقع با توجه به تحریم مالی آمریکا، ایران قادر به دادوستد مالی بین المللی نیست و در صورت آشکار شدن این موضوع، مراجع بین المللی قادر به ورود و بررسی محصولات و خدمات ارائه شده خواهند بود تا در صورت مشاهده چنین تخلفی، از آن جلوگیری به عمل آورند.
- در ایمیلی که برای من اومده، راهکار رفع این تحریم انتقال دامنه به رجیسترار آلمانی ذکر شده، اگر انتقال رو انجام بدم دیگه این مشکل ایجاد نمیشه؟
تا زمانی که ما از خدمات بین المللی استفاده می کنیم، احتمال وقوع این موضوع وجود دارد. چه رجیسترار آلمانی و چه رجیسترارهای دیگری که به هر نحوی از قوانین آمریکا پیروی می کنند، احتمال وقوع این موضوع وجود خواهد داشت.
- چرا اطلاعاتی که شما منتشر می کنید با اطلاعاتی که از شرکت های دیگر منتشر می شود متفاوت است؟
irPowerWeb بزرگترین مرجع ثبت دامنه در ایران است و طی ۱۳ سال گذشته همکاری های بسیار نزدیکی با رجیسترارهای مختلف اعم از Directi و Resello داشته است. همین موضوع باعث دریافت اطلاعات کامل و صحیح از آنها شده است. با این حال افراد سودجو در حال تشویش اذهان عمومی و سوء استفاده از موقعیت ایجاد شده هستند که این موضوع از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است. ما نیز از طریق همین اطلاعیه شما را از تمامی تغییرات مطلع خواهیم ساخت.
- من شخصا از طریق تیکت سوالاتی از ریسلو پرسیدم ولی پاسخ قابل قبولی نگرفتم! دلیل این موضوع چیه؟
همانطور که اشاره شد، ریسلو به شدت تحت کنترل و نظارت مراجع قانونی است و انتظار دریافت راهکارهای مناسب در این شرایط ازآنها، کمی غیر منطقی است. تمامی تلاش خود را انجام خواهیم داد تا راهکارها و سوالات شما عزیزان را در همین اطلاعیه پاسخ دهیم.
- چرا شما دامنه ها را سریعا به رجیسترار آلمانی دیگر منتقل نمی کنید؟
ریسلو شرکتی هلندی است و محدودیت های ایجاد شده برای آن شرکت قابل اعمال برای سایر شرکت های اروپایی نیز می باشد. تبلیغات اشتباه برخی شرکت ها بدلیل عدم اطلاع کافی آنها از شرایط و سود کوتاه مدت آنها باعث ایجاد اشکالات بعدی برای کاربران خواهد شد. با توجه به تعداد بسیار زیاد دامنه ها در irPowerWeb و تعهدات ما مبنی بر حفظ و نگهداری از آنها، بایستی در انتخاب خود بیش از اندازه دقت کنیم تا احتمال ایجاد اشکال برای کاربرانمان را به حداقل ممکن برسانیم.
- آیا رجیسترار جدید مشخص شده؟
خیر، در این مرحله در حال بررسی شرایط رجیسترارها و مذاکره با آنها هستیم تا با در نظر گرفتن نیازهای شما کاربران و نمایندگان عزیز و استانداردهای کیفی مورد انتظار این شرکت، بهترین شرایط را برای دامنه های شما در نظر بگیریم. مطمئنا بعد از مشخص شدن رجیسترار، شما را از نتیجه مطلع خواهیم ساخت.
- تکلیف ما در این شرایط چیست؟
ما از شما تقاضا می کنیم تا ضمن حفظ آرامش، از توجه به حاشیه ها و شایعات ایجاد شده خودداری فرمایید. ما این اطمینان را به شما خواهیم داد که با تلاش شبانه روزی خود، هیچ موردی برای دامنه های شما ایجاد نخواهد شد و پیگیری های لازم را برای انتخاب بهترین رجیسترار انجام خواهیم داد.
-
ایران سرور مرده انگار چند ساعتی میشه برام بالا نمیاد میخاستم بهشون تیکیت بدم بتوپم بهشون خخخ
- - - Updated - - -
فکر کنم هر کی یه سرور ران کرده داره به ایران سرور اتک میده خخخ تازگیا همه تشنه خونش شدن شما چطور :-> بچه ها سرور ران کنید بزنید بترکونید بزارید جنگ سایبری راه بی افته خخخ یه جنگی راه بندازید که بد تر از جنگ جهانی دوم بشه همه باهام اتک بدیم کلا فیوزش میپره خخخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
entel
ایران سرور به مدت نامعلوم رفته زیر برام باز نمیشه :-|
هر کی میزنتش دمش گرم خخخ حال کردم
این روش هم روش کاملا غیر حرفه ای است. لطفا دوستان به صورت حرفه ای برخورد کنید. حمله به سایت رقبت و داون کردن اون روش صحیحی برای اعلام نارضایتی و ناراحتی از حرکت نادرست و ناجوانمردانه یک همکار نیست. اطلاع رسانی به کاربران پیرامون این حرکت و مطلع کردن آنها از این نوع بازاریابی غیر حرفه ای روش صحیح برخورد با این حرکت است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
این روش هم روش کاملا غیر حرفه ای است. لطفا دوستان به صورت حرفه ای برخورد کنید. حمله به سایت رقبت و داون کردن اون روش صحیحی برای اعلام نارضایتی و ناراحتی از حرکت نادرست و ناجوانمردانه یک همکار نیست. اطلاع رسانی به کاربران پیرامون این حرکت و مطلع کردن آنها از این نوع بازاریابی غیر حرفه ای روش صحیح برخورد با این حرکت است.
داش حرفت متینه برای ادمش نه برای اینا. اینا اگر همکار بودن هیچ وقت همچین حرکتی نمیزدن پس قرار نیست یکی زد تو سرت گذشت کنی حالا گذشت هم یبار دو بار اینا دیگه شورشو در اوردن بنظر من باید ایران سرور تعطیل شه دوستان کمک کنید جمعش کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
هیچ نیازی به هیچ کاری نیست. بزارید هزینه کنن، فعلا با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید این جذب مشتری براشون فقط هزینه داره.
بعدش ما برای مشتری هاشون ایمیل مشابه میزنیم پیشنهاد ویژه انتقال از ایران سرور دامنه با تمامی پسوند ها فقط هزار تومان ، بعد معلوم میشه قدرت مالی رقابت دارن یا نه ;)
-
دوستان با اینکه من خودم میگم روش گفتار ایران سرور اشتباه بوده و باید با سیاست درست تری این کار رو پیش میبرده، به همین کیفیت میگم این کار که اتک بدین به سرورشون هم اشتباهه و نباید انجام بشه. هرچند خود ایران سرور هم مشکلش مشخص شد توی این موضوع که حتی در برابر حملات نمی تونه از سایت اصلیشم دفاع کنه چه برسه از حق مشتریان و دامنه هاشون! ولی در کل کار درستی نیست این کار شما. به نظرم قطع بشه بهتر باشه.
با احترام.
-
عددی هم نیستنا چندتا بز بچه جمع شدن شرکت زدن نمیتونن دماغ خودشون رو بالا بکشن بعد شعار تو خالی میدن اینجور شرکتهای تازه به دوران رسیده رو باید از ریشه جمع کرد حساب کردم یک ماه دان باشن تمومه کارشون:61:
-
ظاهرا تنها اقدام غیر حرفه ای سرور پارس و ایران سرور در ایمیل های تبلیغاتیشون نبوده، انتخاب joker.com هم انتخاب شتاب زده ای بوده، چون joker خودش گفته که در صورت تشدید تحریم ها به دلیل ارتباط کاری با شرکت های آمریکایی نمیتونه تضمین کنه که خدمات دهی به ایرانیان رو ادامه میده.
البته امیدوارم مشکلی براشون پیش نیاد چون در این صورت مردم زیادی آسیب میبینن و اعتماد به کل صنف از بین میره.
-
1 فایل پیوست
هر کی ساز خودشو میزنه :|
تو نمایشگاه الکامپ از هر ۴ نفر ۱ نفر سوالش در مورد ایمیلای دوستان هست!! ... ریسلو چی شد!! جوکر خوبه؟ دامینمون پرید؟ و و و ...
فایل پیوست 36385
-
ایران سرور چوب کارش را خواهد خورد. منتظر گذر زمان باشید:110:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
آیا خرید لیست کاربران شرکت های دیگر هاستینگ و ارسال ایمیل برای کاربران آنها دال بر انتقال به ایران سرور کار صحیحی بوده است؟
با وجودی که پویاسازان بیش از ۱۵ سال است که از رجیسترر آمریکایی enom استفاده میکند آیا ارسال ایمیل برای کابران پویاسازان و اعلام خطر به آنها کار صحیحی بوده است؟!
متاسفانه این شرکت از اضطراب بوجود آمده در بازار برای جذب مشتری سوء استفاده کرده است.
نمونه ایمیل ارسال شده با فاکتور گیری نام مالک دامین و نام دامین در زیر آمده است تا همکاران دیگر این کار را قضاوت کنند و آنهایی که حتی قصد تهیه زیر نمایندگی از این شرکت را دارند همیشه این نکته را مد نظر داشته باشند که هر لحظه ممکن است این شرکت برای کاربران آنها هم در جهت منافع خود به صورت مستقیم ایمیل ارسال کند.
فایل پیوست 36345
نمیدونم چرا همه ایراد گرفتن به کار ایران سرور!
البته ازش طرفداری نمیکنم!
یا حتی جوکر رو فاقد صلاحیت میدونم، چون یک شرکت آلمانی هست و قوانین آلمان خیلی بد تر از هر کشو اروپایی دیگه هستند، همون طور که دیتاسنتر هاشون این رو ثابت کردند.
یادتون باشه،
ایران سرور، در غالب یک اطلاع رسانی ، یک تبلیغ حرفه ای و به موقع کرده، همین.
نه جرم کرده و نه کلاهبرداری!
هر کدوم از ما هم ایده های مختلفی داریم برای تبلیغات..!
حالا بعضی ها میگن تحریم ها هیچ مشکلی نداره، و ترس الکی هست و اینا....!
خوب عزیزان، پول که نمیشه واریز کرد
دامین جدید که نمیشه ثبت کرد
تمدید هم که نمیشه کرد
خوب این ترس داره دیگه؛ یعنی باید به فکر جایگزینش بود!
سریع تر، بهتر...
بنده چند تا دامنه دارم از یکی از شرکت های ایرانی که یه ماه دیگه باطل میشه، ایشون هنوز اصلا به ما نگفته که رسیلو تحریم کرده، در حالی که خودش ایران هست!
پس معلوم هست که تحریم ها رو با هویت جعلی میخواد دور بزنه! چه تضمینی هست برای از دست نرفتن دامنه با دور زدن تحریم ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
نمیدونم چرا همه ایراد گرفتن به کار ایران سرور!
البته ازش طرفداری نمیکنم!
یا حتی جوکر رو فاقد صلاحیت میدونم، چون یک شرکت آلمانی هست و قوانین آلمان خیلی بد تر از هر کشو اروپایی دیگه هستند، همون طور که دیتاسنتر هاشون این رو ثابت کردند.
یادتون باشه،
ایران سرور، در غالب یک اطلاع رسانی ، یک تبلیغ حرفه ای و به موقع کرده، همین.
نه جرم کرده و نه کلاهبرداری!
هر کدوم از ما هم ایده های مختلفی داریم برای تبلیغات..!
حالا بعضی ها میگن تحریم ها هیچ مشکلی نداره، و ترس الکی هست و اینا....!
خوب عزیزان، پول که نمیشه واریز کرد
دامین جدید که نمیشه ثبت کرد
تمدید هم که نمیشه کرد
خوب این ترس داره دیگه؛ یعنی باید به فکر جایگزینش بود!
سریع تر، بهتر...
بنده چند تا دامنه دارم از یکی از شرکت های ایرانی که یه ماه دیگه باطل میشه، ایشون هنوز اصلا به ما نگفته که رسیلو تحریم کرده، در حالی که خودش ایران هست!
پس معلوم هست که تحریم ها رو با هویت جعلی میخواد دور بزنه! چه تضمینی هست برای از دست نرفتن دامنه با دور زدن تحریم ؟!
استخراج لیست دامنه های کاربران شرکت های دیگر از دی ان اس های آنان و ارسال ایمیل دروغ و معرفی خود به عنوان ناجی دامنه های آنان، اسمش تبلیغ حرفه ای نیست، به این کار میگن دله دز.دی ناشیانه، و یه جور نانجیب بازی هم هست :68:
البته این کارش چیزی جزء بدنامی و بدست آوردن چند مشتری جزء با سود ناچیز، نتیجه ای براش نداشته و نخواهد داشت و همکاران زیادی که گاهی از ایشان سرویس های خاص و گرانقیمتی مانند سرور اختصاصی و ... میگرفتند، بطور کامل اعتمادشان را به این گروه از دست دادند و همین مورد ضرر زیادی برایشان خواهد داشت.
-
تنها نارضایتی که احتمالا برای ایران سرور پیش بیاد پیش همکارا بدنام شده
و مطمئنن تو این قضیه هم مشتری جمع کرده هم سود خودشو کرده شما هم الکی دارید بحث میکنید چون هیچکس جوابتونو نمیده !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
تنها نارضایتی که احتمالا برای ایران سرور پیش بیاد پیش همکارا بدنام شده
و مطمئنن تو این قضیه هم مشتری جمع کرده هم سود خودشو کرده شما هم الکی دارید بحث میکنید چون هیچکس جوابتونو نمیده !!
سود حرامی که از راه های غیراخلاقی جمع آوری بشه، مطمئنا اون کسب کار رو به ورطه بدنامی و نابودی میکشونه، در گذشته هم افراد دیگری مشابه همین رفتارها رو کردند و کسب و کارشون نابود شد و چیزی جزء نام بد ازشون باقی نموند !
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
سود حرامی که از راه های غیراخلاقی جمع آوری بشه، مطمئنا اون کسب کار رو به ورطه بدنامی و نابودی میکشونه، در گذشته هم افراد دیگری مشابه همین رفتارها رو کردند و کسب و کارشون نابود شد و چیزی جزء نام بد ازشون باقی نموند !
همین اقایونی که تو این تاپیک کلی معترض بودن
برای ما هم کلی ایمیل فرستادن !انتقال بدید به فلان جا !
بالای 50 درصد این تاپیک هدف تخریب هستش تا کمک کردن !