-
پاسخ : ***** شدن زرین پال و درگاه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
کدوم بانک اینطوری هست؟ همه مراجعه به شعبه باید بشه.
ضمنا با این شرایط فیل..ترینگ درگاه ها نظر دوستان چیه؟
به پرداخت پارسیان پاسارگاد و کیش درگاه هایی بود که آنلاین گرفتم . مبنا مراجعه به بانک صادرات برای درخواست بود فقط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
به پرداخت پارسیان پاسارگاد و کیش درگاه هایی بود که آنلاین گرفتم . مبنا مراجعه به بانک صادرات برای درخواست بود فقط
برای پارسیان و پاسارگاد حتما باید حساب از همان بانک داشته باشید؟ یا افتتاح حساب بصورت انلاین وجود ندارد؟
متاسفانه این بانک ها در شهر ما شعبه ندارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
برای پارسیان و پاسارگاد حتما باید حساب از همان بانک داشته باشید؟ یا افتتاح حساب بصورت انلاین وجود ندارد؟
متاسفانه این بانک ها در شهر ما شعبه ندارند
خیر . فکر کنم فقط مبنا از همون بانک میخواد .من الباقی رو همرو حساب بانک سپه ام رو دادم
-
الان که زرین پال باز شده موردی هم نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
خیر . فکر کنم فقط مبنا از همون بانک میخواد .من الباقی رو همرو حساب بانک سپه ام رو دادم
بسیار عالی
بعد بفرمایید از درگاه هایی که استفاده میکنید کدوم یکی امکان تقسیم تراکنش رو به دو حساب متفاوت داره
-
مثل سایت های موزیک
درگاههای پرداخت هم باید ادرس یاب درست کنن
هربار ***** شدن ادرس جدید بدن !:|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
بسیار عالی
بعد بفرمایید از درگاه هایی که استفاده میکنید کدوم یکی امکان تقسیم تراکنش رو به دو حساب متفاوت داره
والا من چون دنبال این نبودم واقعا نمیدونم کدوم این قابلیت رو دارن ( من ندیدم و فکر نکنم داشته باشن )
-
الان زرین پال باز شده و مشکل دیگه هم نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
بسیار عالی
برای این کار هم میشه توی زرین پال درخواست حساب اشتراکی داد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
والا من چون دنبال این نبودم واقعا نمیدونم کدوم این قابلیت رو دارن ( من ندیدم و فکر نکنم داشته باشن )
بانک صادرات یک بار شنیدم که همچنین قابلیتی دارد اما تست نکردم
-
درگاه واسط مورد اطمینان معرفی کنید جایگزین زرین پال کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
number one
این نوع بیزینس در ایران همیشه دچار مشکل میشه بهتره درگاه مستقیم تهیه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
number one
با سلام
Arianpal.com
Pay.ir
البته زرین پال هم درست میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
number one
آرین پال و بیت پی و پردانو مورد تایید هستند
-
خیلی جالب شده
زرینپال به جای سایت اصلی آدرس zarin.link معرفی کرده بود
سایت اصلی که درست نشد هیچ . این لینک دوم هم ***** شد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
این نوع بیزینس در ایران همیشه دچار مشکل میشه بهتره درگاه مستقیم تهیه کنید.
اول نماد بگیریم بعد درگاه بگیریم و بعد مالیات بدون اصول و مفتی به اداره مالیات بدیم!!!
ما خودمون هم همچین اشتباهی کردیم.
-
-
-
یه ساعتی یه بار ***** میشه یه بار از ***** در میاد
معلوم نی چی کار دارن میکنن
ماروهم گذاشتن بین زمین و آسمون
-
مثل اینکه این مشکل زرین پال هنوز ادامه داره ، ادرس جایگذین هم ***** شده
-
سایت اصلی زرین پال تو این مدت برای من اصلا ***** نشده و مشکلی تو ورود نداشتم ولی برای مشتریان مشکل ایجاد شده
ولی zarin.link ***** الان
-
درود
مملکت شده جنگل و هر کی زورش بیشتره اون یکی را پاره پاره میکنه
تا دیروز زرین پال زور میگفت و بقیه را با نفوذ و پول زیاد فیل/تر میکرد امروز برعکس شده و پی داره زور میگه ، اگر به فروش در تلگرام فیل/تر شدن که پی سردمدار این موضوع بود و فروشگاه ساز تلگرام (بوت ساز ) را هم راه اندازی کرده بود
وقتی تو یک مملکت هر کی قدرت مالی بیشتر برای چرب کردن سبیل چهار تا بیسواد را داشته باشه میشه محق و صاحب حق ، نه شاهد پیشرفت خواهیم بود نه آسایش مردم
هر روز یک قانون جدید میزارن ، یک روز کلا این متمرکز کنندگان خرد را میگن ممنوع و همه فیل/تر میشن جز یکی ، فرداش میان میگن قانونی شده و برید ثبت کنید بعد بدون هشدار میزنند همه را فیل/تر میکنند و اینبار اون یکی که وضع مالی امروزش از رقیب بهتر هست باقی میمانه (انگار چربی شام شب جمعه و تعطیل زیادی رو معده فشار آورده و دینی بزرگ گردن میهمان گذاشته که حتی منتظر شنبه و باز شدن ادارات هم نمانده تا دین خودش را ادا کنه ) و ....
اگر روزی مثل چین هر فاسد رشوه خواری را از بام آویزان کردن کشور رشد میکنه ولی تا زمانی که رشوه و اختلاس و فساد جرم که نیست هیچ ، به قول دختر صفدر حسینی خانم سیده فاطمه حسینی ، سهم از انقلاب هست اوضاع ما بهتر که نخواهد شد هیچی بدتر از این را هم خواهیم دید
-
چرا از pay.ir استفاده نميکنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natallli
چرا از pay.ir استفاده نميکنی
شما چرا تو هر تاپیکی که علیه pay.ir مطلبی نوشته میشه بلافاصله حاضر میشی ؟ تابلو هست که مولتی یوزر هستی و یوزر چندم pay.ir !!! مولتی یوزر بودن خلاف قوانین انجمن هست من واقعا موندم چرا مدیران برخورد نمی کنن !
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
شما چرا تو هر تاپیکی که علیه pay.ir مطلبی نوشته میشه بلافاصله حاظر میشی ؟ تابلو هست که مولتی یوزر هستی و یوزر چندم pay.ir !!! مولتی یوزر بودن خلاف قوانین انجمن هست من واقعا موندم چرا مدیران برخورد نمی کنن !
شما چرا عصبانی ميشي
من فقط پرسیدم
اسلا از بیت پی استفاده کنید
فایل پیوست 36272
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natallli
من عصبانی نیستم دوست عزیز ! مولتی یوزر بودن خلاف قوانین انجمن هست شما هم که ماشالا مولتی اندر مولتی ! مدیران لطفا بررسی کنید !
-
الان zarin.link هم خوابیده، کار ما هم کلا خوابیده!
نماد هم بخوایم بگیریم باید راحت 3 4 ماه بدو بدو داشته باشیم؛ بد اوضاعیه!
-
فعلا : pay.ir تا زرین پال مشکلش حل بشه
-
اسفند 94 یک شخصی قضیه ای رو شروع کرد و ادامه اش داد ، که منجر شد به نابودی چند برند معتبر ، الان ترکش هاش به خودشم رسیده !
کاریشم دیگه نمیشه کرد هر روز یک ماجرای جدید راه میوفته !
-
دوستان عزیز من،
لطفاً خونسردی خودتان را حفظ کنید انشاالله به زودی مشکل تمامی دوستان ***** شده حل خواهد شد.
و همگی همانند قبل کسب و کار خود را ادامه خواهید داد.
لطفاً با همدیگر سر مباحث مختلف کل کل نکنید.
از شما دوستان انتظار بیشتری داریم
روز خوبی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
شما چرا تو هر تاپیکی که علیه pay.ir مطلبی نوشته میشه بلافاصله حاظر میشی ؟ تابلو هست که مولتی یوزر هستی و یوزر چندم pay.ir !!! مولتی یوزر بودن خلاف قوانین انجمن هست من واقعا موندم چرا مدیران برخورد نمی کنن !
جالبیش اینه هرکی هم گفته فعلا از pay.ir کلیک کنید ایشون تشکر کرده ازش ( دکمه تشکر رو زده ):-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RealHAM
دوستان عزیز من،
لطفاً خونسردی خودتان را حفظ کنید انشاالله به زودی مشکل تمامی دوستان ***** شده حل خواهد شد.
و همگی همانند قبل کسب و کار خود را ادامه خواهید داد.
لطفاً با همدیگر سر مباحث مختلف کل کل نکنید.
از شما دوستان انتظار بیشتری داریم
روز خوبی داشته باشید
بعید میدونم مشکلات حل بشه ، شما الان از اسفند 94 تا الان رو با دقت نگاه کن ، وضعیت بهتر شده به نظرت ؟
فکر کنم تا حدی جلو برن که فقط چند درگاه واسط فعالیت انجام بدن. یا به کلی این خدمات ( درگاه واسط ) حذف بشه.
راستی یادمه یکی از همین برند های معتبر که الان دیگه فعالیتی نداره بهم گفت اردیبهشت یا خرداد 95 مشکل حل میشه !
بهشون قول داده بودن مجوز میدن و رفع ***** میشن ! :|
-
یادمه یه روزی همه درگاها مسدود شدن به جز زرین پال
این کارا فقط ترفند های جدیده که وب مستر ها را مجبور به عضویت در اینماد کنند و علاوه بر گرفتن هزینه های الکی ارسال بسته های پستی و ... یواش یواش بحث مالیات را جدی کنند
به جای این کارا بهتره روی مالیات دنیای واقعی برنامه ریزی کنند
طرف فروش میلیاردی داره یک دونه فاکتور صادر نمیکنه و فرار مالیاتی میکنه
طوری که از همین یه دونه شخص میشه اندازه ده ها هزار کسب کار اینترنتی مالیات گرفت
انشاءالله که هدفشون از این کارای بی خود فقط جلوگیری از کلاه برداری باشه نه اذیت کردن جوان هایی که وقت و سرمایه جوانشیون را گزاشتن روی نت حالا که به یه جایی دارند میرسند سرکوب شن %
-
زرین پال الان برای ما باز میشه
-
مثل این که زرین پال باز شده
هم سایتش برام باز میشه هم تراکنش های اپلیکیشنم شروع شده
-
سلام
سایت زرین پال رفع ***** شده و برای بنده باز شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibait
***ان و افراد سودجو در شبکه اجتماعی تلگرام زیاد شدن و سر هزاران هزار نفرو کلاه گذاشتند و به این خاطر ایم محدودیت برامون ایجاد شد.
افرادی هستند که ایرانی نیستند و شبح ایرانین وگرنه ایرانی ***ی نمیکنه. تف بر شرف اینجور افراد که ***ی هاشون رو ما باید جورشون رو بکشیم. و دودش کار های اونا چشم مارو میسوزونه.
بخاطر این افراد بی لیافت باید بیشترین محدودیت ها برای ما ایجاد بشه که حتی روزی بشه که اجازه سایت داشتن هم نداشته باشیم بخاطر این ***ان عرب زاده.
عضر میخام بخاطر لحن تندم از همه شماها
دوست گرامی بحث رو قومی، قبیله ای و نژادی نکنین. *** و کلاهبردار همه جا هست و ربطی به نژاد نداره و این کار شما خودش یک عمل نژادپرستانست و جرم محسوب میشه!
در سال های اخیر که همه در حال پیشرفت در زمینه های مختلف تکنولوژی و علم هستند ما هم در زمینه کلاهبرداری و ***ی پیشرفت های چشمگیری داشتیم. نگاهی به دورو برمون بکنیم، بانک ها موسساتی که یک شبه بسته میشن و و و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوست گرامی بحث رو قومی، قبیله ای و نژادی نکنین. *** و کلاهبردار همه جا هست و ربطی به نژاد نداره و این کار شما خودش یک عمل نژادپرستانست و جرم محسوب میشه!
در سال های اخیر که همه در حال پیشرفت در زمینه های مختلف تکنولوژی و علم هستند ما هم در زمینه کلاهبرداری و ***ی پیشرفت های چشمگیری داشتیم. نگاهی به دورو برمون بکنیم، بانک ها موسساتی که یک شبه بسته میشن و و و...
فاشیسم به هیچ وجه جرم نیست !
در صورتی جرمه که به عملی ختم بشه که اون عمل غیرانسانی باشه در غیر این صورت جرم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
فاشیسم به هیچ وجه جرم نیست !
در صورتی جرمه که به عملی ختم بشه که اون عمل غیرانسانی باشه در غیر این صورت جرم نیست
توهین به نژاد و قوم جرم نیست؟ ایشون همه اعراب رو به *** بودن نسبت دادن، این توهین نیست؟ ما ایرانی ها بینمون *** و کلاهبردار نیست؟ هر کسی ***ی و یا کلاهبرداری میکنه از یک قوم، قبیله و نژاد دیگست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
توهین به نژاد و قوم جرم نیست؟ ایشون همه اعراب رو به *** بودن نسبت دادن، این توهین نیست؟ ما ایرانی ها بینمون *** و کلاهبردار نیست؟ هر کسی ***ی و یا کلاهبرداری میکنه از یک قوم، قبیله و نژاد دیگست؟
از اون جایی که موجب آزاد دوستان میشه این بحث اینجا ادامه نمیدم پیام خصوصی جواب کامل رو میفرستم کسی کنجکاو بود به جواب براشون ارسال کنید
-