-
پاسخ : آسمان پرداخت - درگاه واسط غیر عمومی
-
فکر نمیکنم صحبت شما توجیه مناسبی برای تسویه حساب های شما که سه روز یا چهار روز طول میکشه که انجام بشه باشه ، شرکت های دیگه که بسیار معتبر و دقیق تر از شما هستند بین چند دقیقه و نهایت چند ساعت بعد از درخواست تسویه
حساب مبلغ رو حواله میکنند ، و چنین توجیهی ندارند ، به نوعی فقط سایتهایی که مشکل دارند مجبورند از درگاه شما استفاده می کنند ، و یه سایت بدون مشکل فکر نمیکنم با کارمزد 2 درصد شما و تسویه 4-5 روزه بتونه با شما کار کنه
به هر حال اگر شما میخواید کار کنید باید نقد و انتقاد درست ما رو بپزیرید و مشکل رو حل کنید ، اگر نه که بله حرف شما درسته هر کی میخواد میتونه از جای دگه درگاه داشته باشه ، کاری که ما و همکاران کردیم و از جای دیگه درگاه گرفتیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam_sat
فکر نمیکنم صحبت شما توجیه مناسبی برای تسویه حساب های شما که سه روز یا چهار روز طول میکشه که انجام بشه باشه ، شرکت های دیگه که بسیار معتبر و دقیق تر از شما هستند بین چند دقیقه و نهایت چند ساعت بعد از درخواست تسویه
حساب مبلغ رو حواله میکنند ، و چنین توجیهی ندارند ، به نوعی فقط سایتهایی که مشکل دارند مجبورند از درگاه شما استفاده می کنند ، و یه سایت بدون مشکل فکر نمیکنم با کارمزد 2 درصد شما و تسویه 4-5 روزه بتونه با شما کار کنه
به هر حال اگر شما میخواید کار کنید باید نقد و انتقاد درست ما رو بپزیرید و مشکل رو حل کنید ، اگر نه که بله حرف شما درسته هر کی میخواد میتونه از جای دگه درگاه داشته باشه ، کاری که ما و همکاران کردیم و از جای دیگه درگاه گرفتیم
1. تسویه حساب ها هر 12 ساعت می باشد
2. کارمزد درگاه 1 و نیم درصد است
موفق باشید
-
با سلام
تلگرام شما @irvsk کار می کنه هنوز؟ تلگرام فقط irvsk_bot رو پیدا می کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad.ibm
با سلام
تلگرام شما @irvsk کار می کنه هنوز؟ تلگرام فقط irvsk_bot رو پیدا می کنه.
درود
https:/t.me/irvsk
خدمت شما
-
-
-
کارمزدتون رغابتی نیس
تغییرش بدین
-
-
برای اصلاح سایت ..
1.در قسمت درخواست های واریز .. لطفا مبلغ درخواست نیز نمایش داده شود.
2.لطفا درگاه بانک ملت .. پارسیان و یا سامان را نیز قرار دهید .
3.در ایمیل ارسالی تراکنش ها باقیمانده موجودی نیز نمایش داده شود
4.در قسمت لیست تراکنش ها ترتیب قرار گیری تراکنش ها را برعکس نمایید .. یعنی آخرین تراکنش ها در ابتدای صفحه قرار بگیرند .. و همچنین در هر صفحه تعداد 50 ال 100 تراکنش نمایش داده شود نه تمامی تراکنش ها
-
با تشکر از آقای عبید. چند وقتی هست درگاه داریم. ایشان در تلگرام همیشه پاسخگو بودند. یکی دوبار درگاه به مشکل فنی زمانبر خورد که با تمام دردسرهایی که داشت، ایشون همه رو رفع کردند.
اگر امکان داره، قسمت گزارش گیری رو فعال کنید. به این صورت که تاریخ بدیم و ریپورت یک روز رو بگیریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h2o_polo
برای اصلاح سایت ..
4.در قسمت لیست تراکنش ها ترتیب قرار گیری تراکنش ها را برعکس نمایید .. یعنی آخرین تراکنش ها در ابتدای صفحه قرار بگیرند .. و همچنین در هر صفحه تعداد 50 ال 100 تراکنش نمایش داده شود نه تمامی تراکنش ها
باسلام
قربان مورد شماره 2 انجام شده است و در حال حاضر درگاه های بیشتری از موردی که شما فرمودید فعال هستند از جمله ایرانکیش - سایان و...
درگیر موارد نیز بزودی توضیحات کامل را ارائه خواهم کرد
با سلام و عرض ادب
بنده حدود 3 ماه هست که از این درگاه استفاده می کنم و به طور کلی راضی هستم.
اگر در پنل کاربری تغییراتی که دوستان فرمودند صورت بگیرد و روند تسویه حساب ها نیز با سرعت بیشتری انجام شود، خیلی بهتر از این هم خواهد بود.
با تشکر از آسمان پرداخت و همه دوستان
-
انصافا درگاه خوبیه و همیشه در دسترس است
فقط اگه روند تسویه حساب ها زودتر انجام بشه جزو بهترین درگاه های فعلی به حساب میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
انصافا درگاه خوبیه و همیشه در دسترس است
فقط اگه روند تسویه حساب ها زودتر انجام بشه جزو بهترین درگاه های فعلی به حساب میاد
ممکن شما لطف دارید
به جهت اینکه در حال حاضر چند درگاه فعال هست از بانک های مختلف تا تسویه توسط شاپرک تکمیل بشه و به حساب اصلی منتقل بشه جهت انجام درخواست های تسویه ها کمی زمان بر خواهد بود
البته بنده چند برنامه ریزی انجام دادم که ان شالله بزودی باعث میشه تسویه ها نیز دقیق تر انجام بشه
در هر صورت خوشحالم که رضایت دارید
پیروز باشید
افزوده شد:
از تمام عزیزان تقاضا میشه به جهت افرایش سرعت در پیگیری تسویه حساب ها لطفا یک حساببانک تجارت ( به همراه کارت) از ناحیه کاربری به حساب های بانکی خود اضافه بفرمایند
طبق صحبت های انجام شده تسویه حساب برای این بانک در همان روز پیگیری خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درگاه با نام تجاری خودمون هم ارئه میدید؟
در حال حاضر این امکان فعال می باشد
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
در حال حاضر این امکان فعال می باشد
سپاس
درگاه با نام دومین خودمون چطور؟ بعضی ها این قابلیت رو با بانک پارسیان الان ارائه می کنند
-
باسلام
آپدیت دوره ای سیستم به صورت کامل انجام شد و سعی شد درخواست های دوستان لحاظ گردد
بزودی امکانات دیگری نیز اضافه خواهد شد
درگاه دوم ملت نیز با موفقت بررسی و مورد راه اندازی قرار گرفت
* تعداد 5 کاربر جدید جهت ثبت و دریافت درگاه پذیرفته خواهد شد ( تنها یک هفته فرصت درخواست وجود دارد)
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad.ibm
با تشکر از آقای عبید. چند وقتی هست درگاه داریم. ایشان در تلگرام همیشه پاسخگو بودند. یکی دوبار درگاه به مشکل فنی زمانبر خورد که با تمام دردسرهایی که داشت، ایشون همه رو رفع کردند.
اگر امکان داره، قسمت گزارش گیری رو فعال کنید. به این صورت که تاریخ بدیم و ریپورت یک روز رو بگیریم.
سایتت چیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natallli
سایتت چیه
دوست گرامی لطفا اسپم ارسال نفرمایید
می تونید به صورت خصوصی با ایشون در تماس باشید
با سلام خدمت شما !
چند سوال داشتم .
1 - حداقل تراکنش وبسایت برای استفاده از درگاه شما به چه میزان باید باشد ؟
2 - به چه صورت درگاه اختصاصی رو ارائه میدید و از چه psp هایی ؟
3 - فرمودید تسویه حساب انی یعنی به محض رسیدن به حد نصاب تعیین شده تسویه حساب میشه توسط سیستم ؟
+ پیشاپیش تشکر از شما بابت پاسخگویی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qoquq
با سلام خدمت شما !
چند سوال داشتم .
1 - حداقل تراکنش وبسایت برای استفاده از درگاه شما به چه میزان باید باشد ؟
2 - به چه صورت درگاه اختصاصی رو ارائه میدید و از چه psp هایی ؟
3 - فرمودید تسویه حساب انی یعنی به محض رسیدن به حد نصاب تعیین شده تسویه حساب میشه توسط سیستم ؟
+ پیشاپیش تشکر از شما بابت پاسخگویی
باسلام
1. محدودیت وجود نخواهد داشت
2. سامان و ایرانکیش
3. با توجه به اولویت بندی تسویه انجام خواهد شد
سپاس از توجه شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h2o_polo
برای اصلاح سایت ..
باسلام
وارد 1 و 2 طبق درخواست شما و دوستان به سیستم اضافه شده است
بزودی قالب جدید درگاه به همراه تغییرات نهایی راه اندازی خواهد
همچنین برخی از امکاناتی که اضافه شده است عبارتنداز:
امکان انتخاب لوکیشن درگاه و جهت افرایش سرعت و میزان تراکنش های موفق و برقراری بهتر با وب سایت شما
امکان فعال سازی ssl بر روی مرچند با توجه به نیاز کاربر جهت افزایش ایمنی روند تکمیل پرداخت
دیگر وارد نیز بزودی اعمال خواهند شد
موفق باشید
-
سلام افزونه easy digital شما مشکل داره و نصب نمیشه پیام میده :این بسته نمیتواند نصب شود. هیچ افزونه ی معتبری یافت نشد. مشکل در نصب افزونه.
همچنین اسان پرداخت شما ارور میده پرداخت با خطا مواجه شد. علت خطا : خطای نا مشخص }
امکانات به سیستم اضافه کنید. پرداخت مهمان فرم پرداخت لینک پرداخت ماژول انواع cms ها . سیستمتون هنوز خیلی کار داره. ولی از همه مهم تر پشتیبانی و مسولیت پذیری شرط موفقیت خواهد بود موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
سلام افزونه easy digital شما مشکل داره و نصب نمیشه پیام میده :این بسته نمیتواند نصب شود. هیچ افزونه ی معتبری یافت نشد. مشکل در نصب افزونه.
همچنین اسان پرداخت شما ارور میده پرداخت با خطا مواجه شد. علت خطا : خطای نا مشخص }
امکانات به سیستم اضافه کنید. پرداخت مهمان فرم پرداخت لینک پرداخت ماژول انواع cms ها . سیستمتون هنوز خیلی کار داره. ولی از همه مهم تر پشتیبانی و مسولیت پذیری شرط موفقیت خواهد بود موفق باشید
باسلام
دوست گرامی به در حال حاضر بیشتر پلاگین ها توسط خود کاربران راه اندازی خواهند شد و البته دشوار هم نیست
می تونید از پلاگین های موجود در اینترنت استفاده بفرمایید و تنها باید آدرس تغییر پیدا کنه
آسان پرداخت نیز احتیاج به تایید داره برای راه اندازی - به همین جهت با خطا رو به رو خواهیدشد
سوالی داشتید در خدمتم
موفق باشید
-
سلام و خسته نباشید میگم به شما و همکارانتون
با اجازه شما ، ما وب سایت شما رو به عنوان یکی از برند های مطرح در این زمینه در سایت خودمون معرفی کردیم :
https://goo.gl/ojEsXQ
امیدواریم که معرفی سایت انجام شده مفید واقع شود .
با ارزوی بهترین بهترین ها برای شما و تیم اسمان پرداخت .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas141
با اجازه شما ، ما وب سایت شما رو به عنوان یکی از برند های مطرح در این زمینه در سایت خودمون معرفی کردیم :
قصد خراب کردن ندارم /ولی قبل از تبلیغشون بهتره یه کم تحقیق کنید. نکست پی به اون عظمت و تبلیغات و مجوزرات الان دو روزه api شون ف...ل...ت.ر شده. ولی تسویه و پشتیباشون عالی بود/ قرارداد دو طرفه هم داشتند و برای ما فرستادند. ولی من 9 امروز صبح حساب کاربری باز کردم و مشکلات رو گفتم. مدارکم هم ارسال کردم . یه تیکت زدم و هنوز جوابی نگرفتم/ مشتری مداری و پشتیبانی مشتریان باید مهم ترین هدف جهت پیشرفت یک سایت باشه که لااقل ما امروز چیزی ندیدیم. ان شالله در آینده موفق باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
قصد خراب کردن ندارم /ولی قبل از تبلیغشون بهتره یه کم تحقیق کنید. نکست پی به اون عظمت و تبلیغات و مجوزرات الان دو روزه api شون ف...ل...ت.ر شده. ولی تسویه و پشتیباشون عالی بود/ قرارداد دو طرفه هم داشتند و برای ما فرستادند. ولی من 9 امروز صبح حساب کاربری باز کردم و مشکلات رو گفتم. مدارکم هم ارسال کردم . یه تیکت زدم و هنوز جوابی نگرفتم/ مشتری مداری و پشتیبانی مشتریان باید مهم ترین هدف جهت پیشرفت یک سایت باشه که لااقل ما امروز چیزی ندیدیم. ان شالله در آینده موفق باشند.
دوست گرامی این درگاه سرویس خدمات عمومی نیست که بتونید از طریق وب سایت برای خودتون تمام روند و پیش ببرید
حتما و الزاما نیاز هست که به صورت مستقیم با بنده در ارتباط باشید
جهت مشاوره , بررسی و تایید مرچند
در تیکت هم قید شد ک با بنده در تماس باشید و همچنین لطفا به عنوان تاپیک نیز دقت کنید
اگر می تونستید برای خودتون درگاه ایجاد کنید عمومی محسوب می شد که اینطور نیست و البته ف...ل...ت.ر می شد که اینطور نیست
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
حتما و الزاما نیاز هست که به صورت مستقیم با بنده در ارتباط باشید
جهت مشاوره , بررسی و تایید مرچند
در تیکت هم قید شد ک با بنده در تماس باشید و همچنین لطفا به عنوان تاپیک نیز دقت کنید
موفق باشید
تا الان که 15 ساعت میگذره تیکت جواب داده نشده. کجا دقیقا گفتین با شما در ارتباط باشم؟ در این عکس تیکت، شما چیزی جز سوال من میبینید؟!!!!!!!!! اگر مرچنت من فعال نشده پس چرا توی قسمت درگاه من نوشته فعال>؟!!!! خوب این همه عیب رو از سایت درست کنید -انتقاد پذیر باشید
فایل پیوست 36931
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
تا الان که 15 ساعت میگذره تیکت جواب داده نشده. کجا دقیقا گفتین با شما در ارتباط باشم؟ در این عکس تیکت، شما چیزی جز سوال من میبینید؟!!!!!!!!! اگر مرچنت من فعال نشده پس چرا توی قسمت درگاه من نوشته فعال>؟!!!! خوب این همه عیب رو از سایت درست کنید -انتقاد پذیر باشید
فایل پیوست 36931
دوست عزیز هرکاربری باید اول تایید بشه توسط بنده تا بتونه از امکانات استفاده کنه و لازم هست مستقیم با من در ارتباط باشه
به این صورت نیست که هر کاربری بتونه از امکانات وب سایت و درگاه استفاده کنه
تمام مراحل هم طی بفرمایید شما اصلا گت وی اختصاصی خودتون و برای اتصال ندارید
تایید وب سایت هم انجام نشده
مشکل از سیستم کاری بنده نیست / مشکل از شما بود که اطلاع ندارید از کجا باید چه خدماتی و دریافت کنید
تا مرحله تایید و طی نکنید هیچ قابلیتی کاربردی در وب سایت و سامان برای شما فعال نخواهد بود
که البته پیشنهاد می کنم از درگاه های عمومی استفاده بفرمایید
این سرویس درگاه واسط و درگاه عمومی نمی باشد
تصویر مستند پاسخ داده شده به تیکت نیز خدمت شما ارسال شدموفق باشید
فایل پیوست 36932
-
به سایت های غیرمجاز سرویس میدید ؟
-
اطلاعیه:
- ۳ درگاه بانکی جدید اضافه شد
سرور درگاه ایران نیز راه اندازی شد
عزیزانی که تمایل به وصل کردن این درگاه دارن لطفا اطلاع بدن
مزیت: اتصال سریع و پایدار به درگاه بانک و کاهش تعداد خطا ها
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas141
باسلام
سپاس از لطف و توجه شما به این مجموعه و تیم کاری
همچنین امیدوار هستیم بتونیم قدمی در راستای ایجاد فضای برای معاملات سالم و ایمن ایجاد کنیم
مجدد از توجه و وقتی که گذاشتید سپاس گذارم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisarani
به سایت های غیرمجاز سرویس میدید ؟
خیر متاسفانه
تمام وب سایت ها نیاز به بررسی و بازبینی دارند جهت ارائه درگاه
برای دریافت درگاه و پس از اون به صورت ماهیانه
سپاس
-
قابلیت بررسی تراکنش ها به صورت دو مرحله ای بزودی فعال خواهد شد
موفق باشید
-
موقتا درگاه ایرانکیش در دسترس نمی باشد
دوست عزیز سایت بسته شده
جواب درست حسابی نمیدید گروه تلگرام پاک شده
تسویه نمیکنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bsnh1223
دوست عزیز سایت بسته شده
جواب درست حسابی نمیدید گروه تلگرام پاک شده
تسویه نمیکنید . توانایی کاری را ندارین نکنین برادر
باسلام
وب سایت در دسترسی می باشد
تسویه برخی کاربران انجام و درکاه آن دسته از افراد مسدود شده است
موفق باشید
-
چرا توی تلگرام پاسخگو نیستید و تسویه ها رو انجام نمی دید ؟
-
اقای محترم که هر روز توی فروم لوگین می کنی چرا تسویه ها رو انجام نمی دی ؟
یعنی انقدر حقیر هستی که کارت خوردن پول دیگران هست ؟
ما رو باش فکر می کردیم از یه فرد مطمئن که هاستینگ داره درگاه گرفتیم نگو طرف آفتابه *** و مال مردم خور تشریف داره
-
دوستان اصلا از این ادم درگاه نگیرین پول منم به مبلغ 3 میلیون خورد.مدارک و اسکرین شات هم دارم که اگه لازم بشه میزارم