اگر اطلاعات پاک شده باشه قابل حل هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم برای این سرویسم هاست بک آپ جداگانه داشتم بدبختی هفته پیش خالیش کردم که بک آپ های جدید اتوماتیک بازم داخلش ارسال بشه که اصلا نرسید به موعدش!
هاست بک آپ رو هم از یک شرکت خیلی خیلی معتبر خریداری کردم با اینکه تو توضیحاتش زده بود بک آپ گیری نداره این سرویس ولی وقتی تیکت زدم برای دریافت و باز گردانی بک آپ برایم بک آپ یک ماه پیش رو برگردون با اینکه وظیفه ای هم نداره بک آپ گیری کنه عذرخواهی کرد که چون حجم این سرویس ها حجم شون بالاست هفته گی بک آپ نمیگیرند و البته باز تذکر داد که وظیفه ای ندارند برای بک آپ گیری و صرفاً برای امنیت خودشون این کار رو میکنن
الان فقط من مشکل اطلاعاتی رو دارم که از برج خرداد تا الان رو آپلود کردم:| که همینم زیاده
مثل اینکه زمانی که داشتیم vps رو داشتن میخریدن(همکارانم) خونده بودند که نوشته شده بوده که خودشون بکاپ میگیرن.
به هر حال ما خودمون اطلاعات رو پاک نکردیم که کم کاری از ما باشه، به هیچ دلیلی این دوستان حق نداشتند اطلاعات ما رو پاک کنند. چه سهوی چه عمدی. من نمیدونم متوجه میشید یا خیر، با این اتفاق زندگی من و دو تا از همکارانم نابود میشه و حتی اگه کاربرانمون شکایت کنند ممکنه اتفاق بدتری هم برای ما بیفته.
جا داره موضوعی رو عرض کنم خدمت دوستان.
بهرحال این شرکت برای سایت خودش که بک آپ گیری کرده. چرا سایت خودش آپ نمیشه؟! بهرحال در هیچگونه تاپیکی هم اظهار نظر نکردن. با اینکه وارد انجمن شدن و رفتن!!!
بهرحال مشکل برای همه پیش میاد ولی این جا من حق میدم به مشتری های این شرکت که علت رو جویا باشند. ولی پاسخی نمیگیرند!!!!
فایل پیوست 32484
با سلام خدمت تمام کاربران گرامی
متاسفانه مشکلاتی برای سرویس یوگیگ ایجاد شده که در حال حاضر ، جناب خانی پور در حال پیگیری مراحل قانونی هستند.
از شما عزیزان هم تقاضا میکنم ، لطفا در کانال تلگرام یوگیگ عضو بشید ، امشب جناب خانی پور ، توضیحات لازم رو در کانال ارسال میکنند.
با تشکر
آدرس کانال:
https://telegram.me/ugig24
سلام ، اولا درباره هاست دانلود یا سرور مجازی بکاپ گیری با کاربر هست و شما تنها در شرایطی میتونید در مورد نسخه پشتیبان و پاک شدن اطلاعات صحبت کنید ک بکاپ گیری از این دو سرویس جزو قوانین سرویس دهنده شما باشه ک نبوده :
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=ir
نقل قول:
7. سرویس های هاست دانلود مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند و در صورت بروز هر گونه مشکلی ، یوگیگ مسئولیتی در قبال فایل ها نخواهد داشت.
5. سرورهای مجازی ، مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند.
درباره میزبانی وب لینوکس یا ویندوز هم نگران نباشید ، ۱۰۰ درصد شرکتی ک چندین سال سابقه فعالیت داره ، فول بکاپ همه ی سایت هاش رو در جای دیگری داره ،
یکی از خوبی های فضای بکاپ OVH این هست ک دسترسی ب این فضا محدود ب آي پی های خود OVH هست و بنابراین تحت هیچ شرایطی کس دیگری نمیتونه از بیرون فایل های داخل این فضا رو حذف کنه .
بنابراین تا روشن شدن موضوع صبر کنید...
ببینید عزیزان، برای هر شرکتی امکان بروز مشکل وجود دارد.
دوستانی که میفرمایند اطلاعاتی با ارزش میلیونی داشتند، چرا بکاپ در سرور دیگر ذخیره نکردید؟
من بک آپ گیری میکردم اما مشکلی که دارم اینکه به تازگی هاست بک آپم رو تخلیه کردم:| با این حال بک آپ هاست بک آپ من فایل های که توش هست برای 2016/4/24 هست
این یعنی من چندماه زحمتم پریده!
درسته که گفتند که بک آپ گیری ندارند ولی اینم دلیل نمیشه یهو همه چی پاک بشه و بگن شد دیگه ما که گفته بودیم مواظب باشید! من خودم کسی هستم که هفتگی بک آپ میگرفتم ولی سر تنبلی کردن که بذار یهو هاست رو خالی کنم بازم نیام هفته بعد خالی کنم کل دیتا هارو حذف کردم! بیشتر سر اعتمادم به یوگیگ بود الانم اینجوری گیر کردم:|
در هر ثانیه از شبانه روز امکان بروز خطا هست و اتفاق از قبل خبر نمیدهد.
به هر حال دوستان زیادی نگران هستند..
امیدوارم که مشکلات همگی حل شود و همکارمان بتواند مجدد فعالیتشان را شروع کنند.
انشالا که حل بشه.
همه نگران و منتظر.
در هر صورت یوگیگ که تو این چند سال برای خودش اعتبار جمع کرده بود یه شبه به باد داد.
با سلام
کاری با اینکه مشکل سرویس دهنده شما چی بوده ندارم و یا به چه شکلی ظاهرا سیستم ایشون رو دز.دی.دن و اطلاعات و سرورها از دست رفته....
ولی دوست عزیز در هر شرایطی خود کاربر مسئول تهیه بکاپ از اطلاعات هاست میزبانی وب، هاست دانلود، فضای بکاپ، سرور مجازی و سرور اختصاصی است!
با این هزینه هایی که دریافت میشه انتظار دارید سرویس دهنده بیاد وظیفه کاربران رو هم انجام بده؟ تقریبا هیچ جای دنیا چنین چیزی وجود نداره و قبل از فعالیت اینترنتی باید به فکر بکاپ باشید یعنی قبل از افتتاح سایت و...
(البته مواردی که طبق توافق و دریافت هزینه مجزا، سرویس دهنده بکاپ گیری رو برعهده گرفته باشه فرق میکنه و باید پاسخگو باشه! البته این هم اگه اتفاقی برای سرویس دهنده بیوفته زیاد امیدی بهش نمیتونید داشته باشید!)
فضای بکاپ نیز باید روی سرور مجزا و در کشور مجزا باشه! و توصیه میشه فضای بکاپ حتی از سرویس دهنده دیگری و از کشور و دیتاسنتر متفاوت تهیه شه!
برای چند هزار بار: "اگر اطلاعاتتان برایتان مهم است حتما بکاپ به روز و در فضای مجزا داشته باشید!"
در هر لحظه از شبانه روز میتونه مشکلاتی رخ بده که اطلاعات شما از بین بره، مثلا:
- ممکنه دیتاسنتر تحریم کنه و سرور ها رو کلا قطع یا حذف کنه!
- ممکنه مشکلی در سورس پرداخت به وجود بیاد و باز سرور ها از دست بره!
- ممکنه دسترسی پنل دیتاسنتر به هر شکل هک بشه و سرورها رو فرمت کنند!
- ممکنه هارد سرور بسوزه! و اطلاعات به کل از بین بره!
- ممکنه به صورت کاملا غیر عمدی سرور مجازی شما به اشتباه حذف بشه!
- ممکنه یک مشکل حقوقی برای سرویس دهنده پیش بیاد!
- ممکنه سرویس دهنده خدای نکرده فوت بشه و دسترسی دیگری وجود نداشته باشه!
- ممکنه به خاطر یک مشکل خاصی و ابیوز و... سرور توسط دیتاسنتر حذف یا فرمت شود!
- ممکنه سایت خود شما هک بشه و اطلاعاتتان از بین بره!
- ممکنه خودتان به اشتباه فایل ها را فرمت و حذف کنید!
- در برخی سرویس ها که بکاپ هم تهیه میشه تضمینی بر این نیست که فایل بکاپ کامل و یا سالم باشه!
- و ....
(البته کلی گفتم و بحث و توصیه و هدفم این است که کاربران مقداری بکاپ گرفتن رو جدی بگیرند!)
* و شما وقتی فضای بکاپ رو میخواهید خالی کنید از بکاپ های قدیمی تر باید خالی کنید نه اینکه جدیدها رو یا همه رو!
به هر حال متاسفم که این مشکل برای این سرویس دهنده و سرویس گیرنده هاش پیش اومده، انشاالله مشکل همگی رفع شود.
میدونم خیلی سخته که ساییتون رو در دسترس ندارید
بالاخره این هم یه بخشی از دغدغه های وب مستری هست برای هرکسی هم ممکنه پیش بیاد
امیدوارم زودتر مشکلاتتون حل بشه:53:
اطلاعیه یوگیک در کانال تلگرام
با سلام خدمت کاربران گرامی یوگیگ
ضمن پوزش از شما بابت مشکلات دیروز و امروز باید به اطلاع برسانم که متاسفانه یک شخص خرابکار که تمامی اطلاعات آن موجود است ، با خصومت شخصی ، اقدامات بچه گانه ای را انجام داده است که متاسفانه تا تشکیل پرونده قضایی ، از بازگو کردن آن معذورم .
متاسفانه بعد مشکل ، آنچنان در شوک بودیم که حقیقتا اطلاع رسانی را فراموش کردیم .
این شخص اقدام به فرمت کلیه سرورها ، حتی سروربکاپ کرده است و متاسفانه خسارت چند صد میلیونی به شرکت وارد کرده است .
درحال حاضر تمامی تلاشمان را برای بازگردانی اطلاعات میکنیم ، در این رابطه ایمیل هایی به دیتاسنتر ارسال کردیم که به محض دریافت پاسخ ، در کانال قرار خواهد گرفت .
از اینکه نمیتونیم به صورت تلفنی پاسخگوی شما باشیم عذر خواهی میکنم .
با تشکر از شکیبایی شما دوستان عزیز
صادق خانی پور
مثل اینکه سایت ما نابود شد رفت :) بک آپ که دیگه هیچی !! خدا قووت دلاور مشرق زمین
مثل اینکه سرور بکاپشون هم فرمت شده.
باید ببینید کار ریکاوری به کجا میرسد ولی معمولا طبق تجربه، چیزی نیست که زیاد قابل اتکا باشد.
ابتدایی ترین لایه امنیت، امنیت فیزیکی است. گویا از این لایه به مشکل برخورند که منجر به مشکلاتی شده است.
چندین مود مشابه دیگر هم بوده است که طرف کارمند هاستینگ بوده است و بعد از اخراج شدن از شرکت (و یا..) سعی در ضربه زدن به آن را داشته است.
با آرزوی موفقیت برای همکار گرامی.
انشاالله دیتاسنتر بک اپ ریستور می کنند براشون .
خوب یک سوال دارم اونم این هست که الان تکلیف این مشتری های ایشون چه خواهد شد ؟
پ.ن » هزینه های مشتری ها رو پرداخت خواهند کرد ، یا سعی در بازگرداندن سایت های خود خواهند داشت که برخی دوستان امکان برگشت رو 1 درصد میدونند !؟
سلام
یعنی همه سایت های ما از بین رفته؟
ما خیلی هاشو بکاپ نداشتیم
الان باید چیکار کنیم؟
چکار کنید؟؟ شکر خدارو کنید
اطلاعات پریده.حالا شاید به احتمال 50% با ریکاوی بشه یه چیزایی رو برگردوند
ولی خب کلا امیدوار نباشید.
میتونید خسارت بگیرید از یوگیگ.
درس عبرت هم بشه که دیگه رو بکاپ گرفتن هاستینگ حساب باز نکنید و همیشه خودتون بکاپ داشته باشید.از گوگل درایو استفاده کنید اشتباه نکنم تا ده ترابایت فضا میده بصورت پولی
دوستان واقعا متاسفم . هم به خاطر اطلاعاتتون و هم به خاطر از بین رفتن میشه گفت آبروی بهترین همکارم به خاطر یه نفر...
متاسفانه باید بگم احتمال برگشت اطلاعاتتون 5 درصد هم نیست چون خیلی خیلی کم پیش اومده که اطلاعاتو تونسته باشند برگردونن . نمونش اگه اشتباه نکنم میهن وب هاست بود که یه سری رو برگردوند ولی خیلی ها اطلاعاتشون پرید
قصد نا امید کردنتون رو ندارم ولی فکر نکنم دی سی هم بتونه کاری بکنه:(
موفق باشید
احتمال داره ایشون بکاپ قدیم رو داشته باشند این موضوع باید خودشون بصورت رسمی اعلام کنند!
ریکاوری اطلاعات اگر بخواید انجام بدید باید کلی هزینه به دیتاسنتر بدید بابت هر گیگ هزینه دریافت میشه !
البته ممکن هست اطلاعات آسیب دیده باشند و به طور سالم بازیابی نشن پس اینکار ریسک داره و ارزش نداره روش وقت گذاشته بشه.
با توجه به اینکه حجم داده ها بالا هست حرف چند گیگ نیست حرف چند ترا فایل هست میشه نتیجه گرفت امکان پذیر نیست.
باید منتظر باشید ایشون خودشون اعلام کنند.
امیدوارم دوست عزیزمون و همشهری گل ما این فرد متخلف دستگیر کنند.
بعضی دوستان احتمال میدن یکی میگه 4% یکی میگه 18% یکی میگه 49% این اعداد رو از کجا میارید؟
همه اینها بر میگرده به نوع هر سیستم عامل و قدرت نرم افزار ریکاوری و امکان داره اطلاعات رو تا درص بالائی برگردونن. اگر میزان رایت هارد دیسک خیلی زیاد نبوده باشه
مشکل اینجاس تو اغلب هاستینگ ها،پشتیبان ها لول بندی ندارن.فرضا یه شرکت 15 تا پشتیبان داره تمامشون به روت سرور ها دسترسی دارن.
بین 15 تا پشتیبان حداکثر باید دو نفر پشتیبان Level 1 باشن که دسترسی روت داشته باشن.
بقیه فقط پاسخگویی و رفع موارد حزئی و هاست،اگر فنی بود ارجاع بدن به پشتیبان های بالاتر.
اینجوری وقتی یکی رفت،اخراج شد یا هرچی،مشکل پیش نمیاد.
کسی هم که دسترسی روت اگر داشت و رفت چون خیلی کم پیش میاد،پسورد ها عوض میشه و داده میشه به اون یکی،تعهد هم ازش گرفته میشه
عزیزان بهترین کار همین هست که صبر کنید ببینید خودشون چیکار میکنند. بالاخره حتما یه راه چاره ای خواهند داشت.
یکم کمتر فشار بیارید حتما اطلاع رسانی میکنند !
خیلی هم امیدوار نباشید ... اگر واقعا مهم بود اطلاعاتتون و میلیون میلیون ارزش داشت, ارزش نداشت که بیاید 30-40 تومن بدید حداقل مستقیم از جایی مثل هتزنر, 300-400گیگ فضای بک آپ تهیه کنید؟
------
چه تابستان جالبی شد ! فیل شدن سرورپارس و هک شدن یوگیگ....
دوست عزیز "تاریخ عضویت: Jul"یی, لطفا حرفی میزنید همراه با مدرک بزنید!
هدف بنده از این نکته ایجاد بازار برای هاستینگ های تابستانی بود. تمام.
- - - Updated - - -
بنده از شما پوزش میخوام, بفرمایید دقیقا چه زمانی دو شرکت معتبر همزمان چنین شدند, بنده حرفم رو پس میگیرم.
- - - Updated - - -
-- حذف شد. --
درود بر شما
در هر صورت اگر این تاپیک به 200 پاسخ هم برسه در نهایت باید منتظر باشید تا خودشون بهتون اطلاع بدن !
اینجا پست زدن و بد گویی و یا تعریف و تمجید هیچ کمکی به دوستان سایت دار نمیکنه !
به هر حال برای تمام هاستینگ ها مشکل پیش میاد
بدون شک همه دسترسی روت نداشتن
تازه کار که نیستند دوست عزیز. شک نکنید این چیز هارو بهتر از من و شما میدونستند
ولی ظاهرا مستقیما از طرف سیستم ادمین ضربه خوردند
اگر اینطور که می گن دسترسی فیزیکی بوده شما هر کاری بکنید در نهایت یک راهی برای عبور پیدا میشه
به صورت ریموت خیلی موارد قابل کنترل هست ولی دسترسی فیزیکی فقط مسئله زمان هست.
در کل پیشیبینی و جلوگیری از این نوع ضربه ها بسیار سخت هست و با توجه به سیستم های امنیت اطلاعاتی که داخل شرکت های ایران پیاده میشه اصلا فکرش رو هم نکنید که هیچ شرکتی این موارد رو پیاده سازی کرده باشه
اگر ایزو های مربوط به امنیت اطلاعات رو مطالعه کنید میبینید که سختگیری بسیار بالاست و همینطور هزینه های بسیار بالایی داره که معمولا شرکت های ایرانی پیاده سازی نمی کنند و با توجه به نداشتن هیچ فعالیت بین المللی مشکلی هم براشون ایجاد نمیشه و به راحتی فعالیت می کنند
هیچ نظار و ... هم وجود نداره
حتی درصد بالایی از کاربران از سرتفیکیت های مربوط به امنیت اطلاعات شرکت اطلاع ندارن و اصلا نمیدونن چی هست
الان از کجا میخوان بدونن کدوم مشتری چه سرویسی داشته که بهش برگردونن؟
من چندین تا هاست و دامنه و vps داشتم.
عرضسلام و ادب
تاپیک خوندم یکم شوکه شدم یوگیگ بااون عظمت این اتفاق قابل هضم نیست برام.از طرفی اقای خانی پور ویوگیگ پشتیبانیشون فوق العادس-من چون قبلا این اتفاق تجربه کردم فک کنم اقای خانی پور هم حال بد چند سال پیش منو دارند-یعنی الان اینقد تو شوک هستند و استرس دارند ک جواب این همه کاربر رو چی بدن چجوری اعتبارشون رو که روهواس برگردونند و....برای همین نمیان ک چیزی بگن-بنظر من بهترین کار صبره-همه ما یوگیگ میشناسیم و میدونیم سرویس دهی و پشتیبانیش عالیه.پس زودقضاوت نکنید
طبیعتا تو پرتال مدیریتیشون ثبت شده جز اینکه همه بک آپ ها برگردن بجز پرتال خودشون + وی پی اس رو کلا بیخیال بک آپتون بشید.
حالا دیگر دوستان اینو میبینن . بارها عرض کردیم سعی کنید پرتال اصلی خودتون روی سرور یا هاستینگ های غیر از اکانت اصلیتون نگهداری کنید. میتونید با خرید یک وی پی اس از یک دی سی معتبر اینکار رو انجام بدین. همیشه. این احتمالات هست. بخصوص یادمه سال 2009 دیتا سنتر کارو آتش گرفت و تا 2 روز همه سایتها دوون بودن