-
پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
از ظهر خرید کردیم هیچ خبریم نشد! تیکت دادیم تیکتم پاک کردید
اینم سایت
http://uupload.ir/files/vfuc_capture.png
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
اووپس...مشکلی پیش آمده
خطا رخ داده است.درخواست شما یافت نشد
ایمیلم:milad.jvr@gmail.com ازتون خرید کردم نه پنل وی پی اس دادید نه رمزو ای پی... حداقل اینجا بم پیام بدیدش
- - - Updated - - -
هرچقد تیکت باز میکنیم ثبت نمیشه
-
پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت
عجب شیادی...
از همین اول کار کل سرور داغون شده...
به نظرم مفت ارزش نداره.
من که از جای دیگه ای تهیه کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
عجب شیادی...
به نظرم مفت ارزش نداره.
جناب مشکل هاست بوجود آمده جه ارتباطی با سرور دارد؟ ما در حال پیگیری هستیم اما متسفانه سرویس دهنده ای که از آن هاست خریداری کرده ایم در دسترس نمیباشند
داخل تاپیک هم مشکل رو خدمت کاربران عرض کردیم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1548934
لطفا کمی شعور داشته باشید
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
از ظهر خرید کردیم هیچ خبریم نشد! تیکت دادیم تیکتم پاک کردید
اینم سایت
http://uupload.ir/files/vfuc_capture.png
- - - Updated - - -
اووپس...مشکلی پیش آمده
خطا رخ داده است.درخواست شما یافت نشد
ایمیلم:milad.jvr@gmail.com ازتون خرید کردم نه پنل وی پی اس دادید نه رمزو ای پی... حداقل اینجا بم پیام بدیدش
- - - Updated - - -
هرچقد تیکت باز میکنیم ثبت نمیشه
نگرانی شما را از این بابت کاملا درک میکنیم
در صورتی که عجله دارید داخل پ.خ شماره حسابتان را ارسال بفرمایید ما مبلغ را برایتان بازگشت بزنیم در غیر این صورت لطفا کمی منتظر بمانید ما در حال پیگیری هستیم و پس از حل مشکل به سر رسید شما ۲ روز اضافه مینماییم
(همانطور که عرض کردم سرویس دهنده هاست در دسترس نمیباشند و ما در حال تلاش جهت برقراری ارتباط هستیم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
عجب شیادی...
به نظرم مفت ارزش نداره.
با سلام خوبه همیشه مزایا ومعایب باهم مقایسه کنیم
الان این شرکت صدتا مزایا داره هیچ ارزشی نداره حالا یک روز مشکل برای هاست سایت (نه سرور کلی) پیش اومده زود صدامون درومد !
باور کنین من سروری که از ایشون خریدم امروز کار کرد اصلانم مشکلی نداشت پس زود قضاوت نکنیم
:53:
-
جناب نه سایت بالا میاد نه آیپی سروری که دادید
کش مرورگر هم پاک کردم ...
تیکت میدم جوابی نمیاد ...
از طرق پنل AutoVM آیپی وی پی اس رو برداشتم ولی کانکت نمیشه
ریست کردم کانکت نمیشه ...
کانکت هم بشه نه یوزرنیم دارم نه پسورد !
تحویل فوری نبود قربان ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DarkCreed
جناب نه سایت بالا میاد نه آیپی سروری که دادید
کش مرورگر هم پاک کردم ...
تیکت میدم جوابی نمیاد ...
از طرق پنل AutoVM آیپی وی پی اس رو برداشتم ولی کانکت نمیشه
ریست کردم کانکت نمیشه ...
کانکت هم بشه نه یوزرنیم دارم نه پسورد !
تحویل فوری نبود قربان ؟!
با سلام
بله کاملا حق با شما هست متسفانه ما همچنان موفق به برقراری ارتباط با سرویس دهنده نشده ایم و پیگیر هستیم
لطفا ایمیلتون رو داخل پ.خ ارسال بفرمایید و سیستم عامل مورد نیاز خود را ذکر کنید تا برایتان اماده نماییم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
با سلام
بله کاملا حق با شما هست متسفانه ما همچنان موفق به برقراری ارتباط با سرویس دهنده نشده ایم و پیگیر هستیم
لطفا ایمیلتون رو داخل پ.خ ارسال بفرمایید و سیستم عامل مورد نیاز خود را ذکر کنید تا برایتان اماده نماییم
موفق باشید
آیدی تلگرام یا ... ندارید ؟
پ.خ بــرام باز نیست هنوز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DarkCreed
آیدی تلگرام یا ... ندارید ؟
پ.خ بــرام باز نیست هنوز
مشکل سایت حل شد
با عرض پوزش از تمامی کاربران عزیز
-
چه تضمینی داره که مجدد این طوری نشه؟
-
سلام
1 عدد تست یک روزه ثبت شد
امیدوارام الان نحویل داده بشه
----------------
1 عدد سرور هم ثبت شد که درصورت رضایت بعد ازتحویل تست 1 روزه پرداخت خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIRsaya2
چه تضمینی داره که مجدد این طوری نشه؟
جناب اختلالی در سرور کاربران پیش نیومده بوده
هاستی که استفاده میکردیم دچار مشکل شده سایت فقط دان شد که سرویس دهنده هاست سایت رو تغییر دادیم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
جناب اختلالی در سرور کاربران پیش نیومده بوده
هاستی که استفاده میکردیم دچار مشکل شده سایت فقط دان شد که سرویس دهنده هاست سایت رو تغییر دادیم
موفق باشید
ولی وی پی اس ها ظاهرا مشکل داشت ک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memare-ahvaz
سلام
1 عدد تست یک روزه ثبت شد
----------------
سلام متسفانه ظرفیت سرور تکمیل شده به همین دلیل سرویس پس از سفارش شما بصورت انی فعال نشده
سفارش های جدید از فردا تقریبا ظهر تحویل داده خواهد شد(سرور جدید خریداری شده است و منتظر دریافت هستیم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIRsaya2
ولی وی پی اس ها ظاهرا مشکل داشت ک
خیر جناب ، دو شخص از کاربران سفارش خود را در زمانی بروز مشکل ثبت کرده بودند به همین دلیل با تاخیری، مشخصات سرویس بصورت دستی ارسال شد
موفق باشید
-
سلام .... برای استفاده هاست (سایت پربازدید ) میخوام سرور مجازی تهیه کنم .... رم 6 گیگ با 4 کور سی پیو چقدر میدین قربان ؟؟
-
سلام دوست عزیز
1 عدد تست رایگان یک روزه نیاز داشتم
اما لینک باز نمیشه
-
قرار بود شماره تماس قرار بدید ها جهت تماس و اعتماد سازی ... !
-
دوستان سرور جدید تهیه شد میتوانید سفارش خود را ثبت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msl-ice
سلام .... برای استفاده هاست (سایت پربازدید ) میخوام سرور مجازی تهیه کنم .... رم 6 گیگ با 4 کور سی پیو چقدر میدین قربان ؟؟
سلام، برای این افر هفته اینده میتونم در خدمت شما باشم با قیمت مناسب و تخفیف ۵۰ در صد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fallptc
سلام دوست عزیز
1 عدد تست رایگان یک روزه نیاز داشتم
اما لینک باز نمیشه
لینک اوکی هست،
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
قرار بود شماره تماس قرار بدید ها جهت تماس و اعتماد سازی ... !
بله متسفانه این دو روز شدیدا درگیر انتقال سایت بودیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memare-ahvaz
سلام
1 عدد تست یک روزه ثبت شد
----------------
سفارش شما تحویل داده شد، از تاخیری بوجود امده پوزش میطلبیم
سفارش رم ۲ گیگ به پایان رسید و تنها آفر رم ۱ گیگ موجود میباشد
سرویس رم ۲ گیگ و ۴ در هفته آینده اضافه خواهد شد
بزودی از آمریکا و هلند نیز در خدمت کاربران خواهیم بود
با تشکر
-
سلام
منابع اختصاصی هست؟
محدویت داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatan3da
سلام
منابع اختصاصی هست؟
محدویت داره؟
با سلام
همان محدودیت های ذکر شده در آفر میباشد
هارد و رم اختصاصی میباشد، در صورت خلاف این موضوع از جانب ما میتوانید درخواست لغو سرویس ارسال نمایید بدون نیاز به هیچ گونه دلیل موجه در تمام دوره سرویس دهی
موفق باشید
-
سلام
خسته نباشید
ی سرور سفارش دادیم به چه صورت اطلاعات سرور ارسال میشه ؟ و چ ویندوزی نصب ؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir2647
سلام
خسته نباشید
ی سرور سفارش دادیم به چه صورت اطلاعات سرور ارسال میشه ؟ و چ ویندوزی نصب ؟
با تشکر
مشخصات کنترل پنل جهت نصب بصورت آنی پس از سفارش با موضوع مشخصات پنل سرور مجازی برای شما ایمیل شده است
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
سفارش شما تحویل داده شد، از تاخیری بوجود امده پوزش میطلبیم
سفارش رم ۲ گیگ به پایان رسید و تنها آفر رم ۱ گیگ موجود میباشد
سرویس رم ۲ گیگ و ۴ در هفته آینده اضافه خواهد شد
بزودی از آمریکا و هلند نیز در خدمت کاربران خواهیم بود
با تشکر
سلام
با مشخصات پنلی که به من دادید وارد شدم اما هیچ سرویسی در پنل وجود نداره....
صفحه پنل رو هم که رفرش میکنم این ارور رو میده...
نقل قول:
PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/mysqli_stmt' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/mysqli_stmt: cannot open shared object file: No such file or directory
فایل پیوست 32429
1 سرویس دیگه هم سفارش دادم ببینم مشخصات آنی ارسال میشه یا نه که متاسفانه چیزی تا کنون ارسال نشده
تو مشخصات سرویس هم نوشتید :
3- اعتبار گرانتی بازگشت وجه در تمام دوره سرویس دهی بدود نیاز به دلیل موجه .
اما تو قوانین سرویس دهی تو سایت نوشتید :
۴- بازگشت وجه تا یک ماه با داشتن دلیل موجه در ضعف کاری از سمت تیم.
؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memare-ahvaz
سلام
با مشخصات پنلی که به من دادید وارد شدم اما هیچ سرویسی در پنل وجود نداره....
صفحه پنل رو هم که رفرش میکنم این ارور رو میده...
فایل پیوست 32429
1 سرویس دیگه هم سفارش دادم ببینم مشخصات آنی ارسال میشه یا نه که متاسفانه چیزی تا کنون ارسال نشده
تو مشخصات سرویس هم نوشتید :
3- اعتبار گرانتی بازگشت وجه در تمام دوره سرویس دهی بدود نیاز به دلیل موجه .
اما تو قوانین سرویس دهی تو سایت نوشتید :
۴- بازگشت وجه تا یک ماه با داشتن دلیل موجه در ضعف کاری از سمت تیم.
؟
جناب تیکتی زدید مشکل رو به ما گزارش داده باشید؟!
قوانین سایت بروز نشده بود، تغییر داده شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
جناب مشکل هاست بوجود آمده جه ارتباطی با سرور دارد؟ ما در حال پیگیری هستیم اما متسفانه سرویس دهنده ای که از آن هاست خریداری کرده ایم در دسترس نمیباشند
داخل تاپیک هم مشکل رو خدمت کاربران عرض کردیم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1548934
لطفا کمی شعور داشته باشید
موفق باشید
- - - Updated - - -
نگرانی شما را از این بابت کاملا درک میکنیم
در صورتی که عجله دارید داخل پ.خ شماره حسابتان را ارسال بفرمایید ما مبلغ را برایتان بازگشت بزنیم در غیر این صورت لطفا کمی منتظر بمانید ما در حال پیگیری هستیم و پس از حل مشکل به سر رسید شما ۲ روز اضافه مینماییم
(همانطور که عرض کردم سرویس دهنده هاست در دسترس نمیباشند و ما در حال تلاش جهت برقراری ارتباط هستیم)
با سلام چن روز گذشت خبری از سرور ما نشده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
با سلام چن روز گذشت خبری از سرور ما نشده؟
داخل سایت تیکت بزنید جناب، مشکل سایت دو روزه که حل شده، مشخصات همه کاربرا هم ایمیل شده، صندق پستی خود را چک بفرمایید
اگر کاربر میلاد ت هستید،مشخصات شما در روز ۱۲ میلادی ارسال شده قربان،موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
جناب تیکتی زدید مشکل رو به ما گزارش داده باشید؟!
قوانین سایت بروز نشده بود، تغییر داده شد
موفق باشید
سلام
1 سرور تست دادید به من اما به هیچ دردی نخورد!
چندین بار زدم برای نصب سیستم عامل اما هیچ به هیچ...
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memare-ahvaz
سلام
1 سرور تست دادید به من اما به هیچ دردی نخورد!
چندین بار زدم برای نصب سیستم عامل اما هیچ به هیچ...
موفق باشید
خدمتون عرض کردم شما هیچ تیکتی زدید و داخل سایت مشکلتون رو گزارش دادید؟
ما روزی بالای ۲۰ عدد سرویس تست به کاربرا میدهیم و هیچ کس بغیر از شما مشکلی نداشته در ۱۱ صفحه تاپیک فروش!
-
سلام
رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd دیگه ارائه نمیشه؟
-
دوستان پس از چند روز بررسی متوجه شدیم که این سایت و سرور توسط افراد کم تجربه و حتی شاید دبیرستانی راه اندازی شده و هیچ شرکت ثبت شده ای وجود نداره!!! حتی یک شماره تماس!!! و یا آدرس...!
مشکلات سرور پس از چند روز همچنان باقی بود و در قوانین سایت هم بازگشت هزینه در هر زمان فقط مختص ماه اول بود (که ویرایش شد!!!) که باز احتمال ویرایش وجود داره!
به نظر من برای کارهای مهم از چندتا فر دبیرستانی سرور تهیه نکنین که حتی نمی تونین پیداشون کنین! چه برسه به نماد اعتماد پرداخت.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DJ_2015
سلام
رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd دیگه ارائه نمیشه؟
مجددا اخر هفته آینده ارئه خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
دوستان پس از چند روز بررسی متوجه شدیم که این سایت و سرور توسط افراد کم تجربه و حتی شاید دبیرستانی راه اندازی شده و هیچ شرکت ثبت شده ای وجود نداره!!! حتی یک شماره تماس!!! و یا آدرس...!
مشکلات سرور پس از چند روز همچنان باقی بود و در قوانین سایت هم بازگشت هزینه در هر زمان فقط مختص ماه اول بود (که ویرایش شد!!!) که باز احتمال ویرایش وجود داره!
به نظر من برای کارهای مهم از چندتا فر دبیرستانی سرور تهیه نکنین که حتی نمی تونین پیداشون کنین! چه برسه به نماد اعتماد پرداخت.
موفق باشید
درود
دوست گرامی
سروری که به این قیمت ارائه شود معلومه یعنی چی و چطور پشتیبانی میشود و اورسل میباشد قیمت 5 تومان تنها خود آی پی میباشد
و خریداران بیش از این انتظار نداشته باشند
کسانی که قیمت را به کیفیت ترجیح میدن از این افر ها استفاده میکنند
موفق باشید
-
ظاهرا ما به جای مشکل با کاربران، فقط با فروشنده ها در اینجا طرفیم!!!:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
موفق باشید
برای تمامی موارد اعم از نماد اعتماد، شماره تماس و سایر در حال پیگیری هستیم و منتظر دریافت خط تلفن ثابت و غیره میباشیم
در قوانین وبسایت و همچنین در اول تاپیک فروش نوشته شده بازگشت وجه در تمام طول دوره سرویس دهی بدون نیاز بدلیل موجه
http://nikit.ir/announcements.php?id=2
۳- بازگشت وجه بدون نیاز به دلیل موجه در تمام دوره سرویس دهی.
مشکلات سرور؟ لطف میکنید یه نمونه از مشکل سرور پیش امده با مدرک بما ارائه کنید؟ مشکل پیش امده فقط برای وبسایت بوده و چه ارتباطی به سرور کاربران دارد؟ سرویس دهنده ای که ما هاست تهیه میکردیم متسفانه همچنان جواب تیکت مارو نداده اند و ما هم سایت رو انتقال دادیم به سرویس دهنده دیگر تا در اسرع وقت به سرور های خودمون انتقال دهیم
و همچنین در ارتباط با کم تجربه بودن افراد لازم به ذکر میباشد وبسایت توسط تیمی اداره میشود که جز اولین کنترل پنل های مجازی ساز vmware را برنامه نویسی کرده اند.
لطفا کمتر گزافه گویی بفرمایید
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
دوست گرامی
سروری که به این قیمت ارائه شود معلومه یعنی چی و چطور پشتیبانی میشود و اورسل میباشد قیمت 5 تومان تنها خود آی پی میباشد
و خریداران بیش از این انتظار نداشته باشند
کسانی که قیمت را به کیفیت ترجیح میدن از این افر ها استفاده میکنند
موفق باشید
ما از روش های سنتی شما استفاده نمیکنیم به همین دلیل خارج از درک شما قرار دارد
کاربران ما به دلیل استفاده از یکی کامل ترین کنترل پنل های vmware بصورت تمام اتوماتیک نیازی به پشتیبانی ندارند
سرویس بصورت تست و تحویل انی در داخل سایت قرار دارد،سرور تست رو تهیه کنید و تمامی موارد را بررسی بفرمایید و اگر کمترین مقدار منابع ذکر شده در سرویس شما قابل استفاده نبود بفرمایید داخل تاپیک و ابراز وجود بفرمایید
موفق باشید
-
یک عدد تهیه شد فعلا که نسبت به قیمت خیلی خوب بوده
-
ببخشید سه گیگ رم باسه کور سی پی یو وین ایکس پی می توانید بدید؟Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi222
ببخشید سه گیگ رم باسه کور سی پی یو وین ایکس پی می توانید بدید؟Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
با سلام
رم ۲ گیگ برای آخر هفته با قیمت ماهیانه ۱۲ هزار تومان ثابت + ۵۰٪ تخفیف ماه اول در خدمت شما هستیم (تحویل روز دوشنبه تا پنج شنبه خواهد بود)
ویندوز سرور ۲۰۰۳ موجود داریم
موفق باشید
-
سلام سرور مجازی رم 4 و سی پیو 2 چقدر در میاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
ظاهرا ما به جای مشکل با کاربران، فقط با فروشنده ها در اینجا طرفیم!!!:)
برای تمامی موارد اعم از نماد اعتماد، شماره تماس و سایر در حال پیگیری هستیم و منتظر دریافت خط تلفن ثابت و غیره میباشیم
در قوانین وبسایت و همچنین در اول تاپیک فروش نوشته شده بازگشت وجه در تمام طول دوره سرویس دهی بدون نیاز بدلیل موجه
http://nikit.ir/announcements.php?id=2
۳- بازگشت وجه بدون نیاز به دلیل موجه در تمام دوره سرویس دهی.
مشکلات سرور؟ لطف میکنید یه نمونه از مشکل سرور پیش امده با مدرک بما ارائه کنید؟ مشکل پیش امده فقط برای وبسایت بوده و چه ارتباطی به سرور کاربران دارد؟ سرویس دهنده ای که ما هاست تهیه میکردیم متسفانه همچنان جواب تیکت مارو نداده اند و ما هم سایت رو انتقال دادیم به سرویس دهنده دیگر تا در اسرع وقت به سرور های خودمون انتقال دهیم
و همچنین در ارتباط با کم تجربه بودن افراد لازم به ذکر میباشد وبسایت توسط تیمی اداره میشود که جز اولین کنترل پنل های مجازی ساز vmware را برنامه نویسی کرده اند.
لطفا کمتر گزافه گویی بفرمایید
موفق باشید
- - - Updated - - -
ما از روش های سنتی شما استفاده نمیکنیم به همین دلیل خارج از درک شما قرار دارد
کاربران ما به دلیل استفاده از یکی کامل ترین کنترل پنل های vmware بصورت تمام اتوماتیک نیازی به پشتیبانی ندارند
سرویس بصورت تست و تحویل انی در داخل سایت قرار دارد،سرور تست رو تهیه کنید و تمامی موارد را بررسی بفرمایید و اگر کمترین مقدار منابع ذکر شده در سرویس شما قابل استفاده نبود بفرمایید داخل تاپیک و ابراز وجود بفرمایید
موفق باشید
برای شما قابل درک و قابل فهم هست؟
1 گیگ رم = 5 هزار تومان؟
همه موارد در دست اقدام هست ولی هنوز خبری نشده!!!!!!!
دفعات پیش هم تو تاپیک قبلیتون اعلام کرده بودید در دست اقدامه این اقدام کجا مونده خدا میدونه
جوری صحبت میکنید ، انگار در زمینه راه اندازی کنترل پنل vmware خدا هستید
قبل از اینکه شما بخواید همچین حرکتی کنید خیلی ها انجام دادن ، پس لطف کنید این همه ادعا نکنید
به زودی تاپیک هایی بر علیه شما زده خواهد شد ، پس بجای اینکه با کیفیت کار کنید ، بهتر گند به بازار کار دیگران نزنید ، چون دست بالای دست بسیار است ، تابستون هم به زودی تموم خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
steven93
سلام سرور مجازی رم 4 و سی پیو 2 چقدر در میاد ؟
موجودی رم ۴ گیگ به اتمام رسیده است
پیش فروش تحویل روز چهارشنبه رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۲ هزار تومان + ۵۰٪ تخفیف ماه اول در خدمت شما هستیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak--host
برای شما قابل درک و قابل فهم هست؟
1 گیگ رم = 5 هزار تومان؟
همه موارد در دست اقدام هست ولی هنوز خبری نشده!!!!!!!
دفعات پیش هم تو تاپیک قبلیتون اعلام کرده بودید در دست اقدامه این اقدام کجا مونده خدا میدونه
جوری صحبت میکنید ، انگار در زمینه راه اندازی کنترل پنل vmware خدا هستید
قبل از اینکه شما بخواید همچین حرکتی کنید خیلی ها انجام دادن ، پس لطف کنید این همه ادعا نکنید
به زودی تاپیک هایی بر علیه شما زده خواهد شد ، پس بجای اینکه با کیفیت کار کنید ، بهتر گند به بازار کار دیگران نزنید ، چون دست بالای دست بسیار است ، تابستون هم به زودی تموم خواهد شد
کاربر میتواند پیش از خرید تمامی موارد اعم از کیفیت اعم از پشتیبانی را تست نماید، لطفا در فروش ما دخالت نفرمایید قربان :) ما حتی اگر بخواهیم سرور مجازی بصورت یک هفته نیز رایگان ارائه میکنیم و این ارتباطی به شما ندارد
ما منتظر دریافت تلفن ثابت هستیم تا برای نماد اعتماد اقدام نماییم
شماره تماس جهت پشتیبانی نیز به پست اول اضافه شد
ما در حال حاظر اولین هستیم به این صورت در مجازی ساز vmware دست به عمل زدیم، کمی امکانات سایت رو بالا پایین بفرمایید متوجه میشوید
خوش بختانه نیز ما بجای ناراضایتی از سمت کاربران، فقط از سمت فروشندگان در ۱۲ صفحه تاپیک فروش رو به رو شدیم!
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
موجودی رم ۴ گیگ به اتمام رسیده است
پیش فروش تحویل روز چهارشنبه رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۲ هزار تومان + ۵۰٪ تخفیف ماه اول در خدمت شما هستیم
- - - Updated - - -
کاربر میتواند پیش از خرید تمامی موارد اعم از کیفیت اعم از پشتیبانی را تست نماید، لطفا در فروش ما دخالت نفرمایید قربان :) ما حتی اگر بخواهیم سرور مجازی بصورت یک هفته نیز رایگان ارائه میکنیم و این ارتباطی به شما ندارد
ما منتظر دریافت تلفن ثابت هستیم تا برای نماد اعتماد اقدام نماییم
شماره تماس جهت پشتیبانی نیز به پست اول اضافه شد
ما در حال حاظر اولین هستیم به این صورت در مجازی ساز vmware دست به عمل زدیم، کمی امکانات سایت رو بالا پایین بفرمایید متوجه میشوید
خوش بختانه نیز ما بجای ناراضایتی از سمت کاربران، فقط از سمت فروشندگان در ۱۲ صفحه تاپیک فروش رو به رو شدیم!
موفق باشید
اینجا قانونش اینه تاپیک فروش فقط برای فروش
شما میتونید پست های اضافی و گزارش کنید و یا در خواست پاکسازی پست های اضافی و بدید
جالبه دوستانی که پست دادن و خصوصا کسانی که توی پست های دیگران لایک زدن خودشون استاد این کارا هستن و دم به دقیقه درخواست پاکسازی تاپیک میدن اونم پاکسازی پستهای مشتریان نه سرویس دهنده ها