-
پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
به مناسبت ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) با خرید 10 میلیون تومان شارژ پنل 10% شارژ هدیه دریافت نمائید!
10 میلیون تومان پنل خود را شارژ نمائید ،1 میلیون هدیه بگیرید ، 11 میلیون دریافت کنید!
+ شارژ انجام شده بدون تاریخ انقضا میباشد و میتوانید در هر زمان از آن استفاده نمائید.
+ توسط این طرح بیش از 10 ریال تخفیف ارسال پیامک بر روی تعرفه تمامی اپراتور میسر خواهد شد.
+ این طرح تا 30 آذر ماه قابل استفاده میباشد.
نمادها:
* نماد اعتماد الکترونیکی
* نماد ستاد ساماندهی
*نماد انجمن پیام کوتاه ایران
-
پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
سلام
سرویس انتقال ترافیک هم دارید؟ (که همون ارسال پیامک دریافتی به url سایت ما به صورت آنی هست)
-
سلام
نام کاربری بنده nasimdp ممنون میشم تعرفه ها رو اصلاح بفرمائید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amhf
سلام
سرویس انتقال ترافیک هم دارید؟ (که همون ارسال پیامک دریافتی به url سایت ما به صورت آنی هست)
سلام
میتوانید برای مشاهده پیام های دریافتی ،از منوی خدمات هوشمند>انتقال دهنده>تنظیمات url را از روی نمونه موجود ست نمایید.
سربلند باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasimdp
سلام
ببخشید ارسال پیام خصوصی برای بنده مقدور نیست.
سلام؛
من در سامانه هم تیکت ارسال کردم
نام کاربری من در سامانه nasimdp هست
ایمیل بنده هم :
nasimdp.ir@gmail.com
ممنون
-
سلام و احترام
نام کاربری :
directpay
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasimdp
سلام
سلام
تعرفه شما بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه)تنظیم شد.
+هم اکنون میتوانید با ارسال تصویر کارت ملی خود از بخش ارسال مدارک پنل خود را فعال و از امکانات حرفه ای استفاده نمائید.
+برای ثبت 3 خط اختصاصی از اپراتور های 1000 - 50002 - 50009 به منوی عملیات حساب > خرید شماره سربرگ 1000 - 50002- 50009 مراجعه نمائید و خطوط خود را بصورت رایگان ثبت کنید.
+ 4 خط عمومی و خط سیم کارتی (برای ارسال به بلک لیست) بعد از تائید تصویر کارت ملی بر روی پنل شما فعال خواهد شد.
در صورت بروز هر گونه سوال یا مشکل از بخش پشتیبانی تیکت ارسال بفرمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasimdp
ببخشید ارسال پیام خصوصی برای بنده مقدور نیست.
سلام؛
من در سامانه هم تیکت ارسال کردم
نام کاربری من در سامانه nasimdp هست
ایمیل بنده هم :
nasimdp.ir@gmail.com
ممنون
با سلام مجدد
کاهش تعرفه بر روی کاربری شما انجام شد
سربلند باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad159
سلام و احترام
نام کاربری :
directpay
سپاس
سلام
تعرفه 93 ریال بر روی نمایندگی شما تنظیم شد.
+ برای دریافت خطوط خدماتی عمومی میتوانید از بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمائید.
+ هم اکنون خط ارسال سیم کارتی (ارسال پیام به بلک لیست) به همراه خطوط عمومی بر روی پنل شما فعال است.
+ برای ثبت خطوط اختصاصی خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 - 50002 - 50009 مراجعه بفرمائید.
در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل از بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمائید.
سربلند باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
تعرفه 93 ریال بر روی نمایندگی شما تنظیم شد.
+ برای دریافت خطوط خدماتی عمومی میتوانید از بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمائید.
+ هم اکنون خط ارسال سیم کارتی (ارسال پیام به بلک لیست) به همراه خطوط عمومی بر روی پنل شما فعال است.
+ برای ثبت خطوط اختصاصی خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 - 50002 - 50009 مراجعه بفرمائید.
در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل از بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمائید.
سربلند باشید
سپاس فراوان
-
میشه یک آیدی تلگرام معرفی کنید بتونم چند تا سوال در این رابطه بپرسم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amhf
میشه یک آیدی تلگرام معرفی کنید بتونم چند تا سوال در این رابطه بپرسم؟
سلام
لطفااز طریق تیکت پشتیبانی با ما در ارتباط باشید.
سوالات خود را از بخش پشتیبانی > ارسال تیکت با بخش پشتیبانی ما در میان بگذارید.
سربلند باشید
-
با سلام
هنوز هم با همین تعرفه ها واگذار میشه ؟
-
با همین نام کاربری ثبت نام شد. لطفا فعال کنید.
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
با سلام
هنوز هم با همین تعرفه ها واگذار میشه ؟
سلام
بله این 2 آفر دائمی میباشد.
برای دریافت تعرفه رایگان 93 ریال در سامانه ثبت نام کرده و نام کاربری خود را در این تاپیک اعلام نمائید تا تعرفه شما بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه بدون مالیات) تنظیم گردد.
شایان ذکر است درصورت فعالیت مطلوب این تعرفه تا 86 ریال قابل کاهش میباشد.
سربلند باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amhf
با همین نام کاربری ثبت نام شد. لطفا فعال کنید.
سپاس
با سلام
تعرفه شما نیز بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم گردید.
هم اکنون میتوانید از امکانات حرفه ای سامانه پیام کوتاه استفاده نمائید.
کلیه پنل های نمایندگی (پنل سیلور رایگان + پنل گلد) میتوانند با ایجاد دامنه و اتصال آن به پنل اقدام به جذب کاربر با نام و برند اختصاصی نمایند.
شایان ذکر است دوستانی که مایل به دریافت پنل گلد با تعرفه 86 ریال (96 ریال با مصوبه) هستند نیز میتوانند این پنل را خریداری نمایند.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
یوزر secure7qe
سلام
تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شد.
سربلند باشید
-
-
با سلام خدمت همه دوستان
بنده حدود 10 ماهی هستش که از تعرفه رایگان استفاده میکنم و واقعا راضی بودم
ارسال به بلک لیست دارن که خیلی عالیه
البته برای کار شخصی استفاده میکنم و کاملترین ماژول ها را برای سیستمهای مختلف دارند
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moh3nB
با سلام
MohsenB
باتشکر
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی تعرفه 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم شد.
هم اکنون میتوانید از خدمات حرفه ای و خطوط خدماتی و سیم کارتی استفاده نمائید.
در صورت بروز هرگونه سوال و مشکل از طریق منوی پشتیبانی > تیکت با ما در ارتباط باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alicpk
با سلام خدمت همه دوستان
بنده حدود 10 ماهی هستش که از تعرفه رایگان استفاده میکنم و واقعا راضی بودم
ارسال به بلک لیست دارن که خیلی عالیه
البته برای کار شخصی استفاده میکنم و کاملترین ماژول ها را برای سیستمهای مختلف دارند
سلام
با سپاس از حسن انتخاب و حسن نظر شما
امیدواریم خدمات سامانه پیام کوتاه مورد رضایت شما و تمامی کاربران عزیز قرار گرفته باشد..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offgij
یوزر offgig
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی تعرفه 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم شد.
-
سلام وقت بخیر
آیا چنین امکانی با ماژول whmcs تون فراهمه که بعد از ایجاد فاکتور تمدید یا فاکتور خرید سرویس برای مشتری پیامکی جهت پرداخت هزینه سرویس یا تمدید ارسال بشه؟ یا فقط بعد از اینکه هزینه سرویس رو پرداخت میکنه پیام ارسال میشه؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zirefi
سلام وقت بخیر
آیا چنین امکانی با ماژول whmcs تون فراهمه که بعد از ایجاد فاکتور تمدید یا فاکتور خرید سرویس برای مشتری پیامکی جهت پرداخت هزینه سرویس یا تمدید ارسال بشه؟ یا فقط بعد از اینکه هزینه سرویس رو پرداخت میکنه پیام ارسال میشه؟
ممنون
سلام
بله این امکان در ماژول whmcs وجود داره.
میتونید در پنل رایگان ثبت نام کرده و ماژول رو از بخش وب سرویس دانلود و تست نمائید.
سربلند باشید
-
بله ماژول whmcs تون رو نصب کردم ، عالی و کامله ،
با نام کاربری sibche2013 ثبت نام کردم ، لطفا پلن نمایندگی سیلور رو با تعرفه ذکر شده در تاپیک فعال نمایید .
تصویر کارت ملی هم ارسال شده اگر مدرک دیگری هم لازمه بگین ارسال کنم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zirefi
بله ماژول whmcs تون رو نصب کردم ، عالی و کامله ،
با نام کاربری sibche2013 ثبت نام کردم ، لطفا پلن نمایندگی سیلور رو با تعرفه ذکر شده در تاپیک فعال نمایید .
تصویر کارت ملی هم ارسال شده اگر مدرک دیگری هم لازمه بگین ارسال کنم
ممنون
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم شد.مدارک شما نیز تائید و پنل شما فعال شد.
هم اکنون میتوانید امکانات حرفه ای سامانه استفاده نمایید.
+ برای انتخاب و ثبت 3 خط اختصاصی به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 - 50002 - 50009 مراجعه نمائید
+ برای دریافت 2 خط خدماتی و خط سیم کارتی (برای ارسال به شماره های بلک لیست مسدودی) از بخش پشتیبانی > تیکت ارسال فرمائید.
+ پنل شما نمیاندگی بوده و امکان جذب و زیر مجموعه گیری دارد و از این طریق میتوانید در کنار هاستینک وارد بازار کار پیامکی شوید و کسب درآمد نمایید.
+ راهنمای استفاده از بخش های سامانه و پنل نمایندگی در بخش پشتیبانی > راهنما بصورت کامل درج شده داست.
سربلند باشید
-
1 فایل پیوست
درود
بنده از همین نوع پنل نمایندگی رو از یک سایت دیگر خریداری کردم و تعرفه ها به صورت زیر است :
تعرفه نمایندگی رایگان شما از این تعرفه زیر ارزان تر است؟فایل پیوست 34810
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
درود
بنده از همین نوع پنل نمایندگی رو از یک سایت دیگر خریداری کردم و تعرفه ها به صورت زیر است :
تعرفه نمایندگی رایگان شما از این تعرفه زیر ارزان تر است؟
فایل پیوست 34810
سلام
تعرفه فعلی شما از اپراتور 5000 برابر 95 ریال است که در پنل رایگان ما با 2 ریال کمتر از این تعرفه 93 ریال است .میتوانید بصورت رایگان از تعرفه 93 ریال استفاده نمائید
بر ای دریافت این تعرفه کافیست در پنل ما ثبت نام کرده و نام کاربری خود را در همین تاپیک اعلام کنید تا تعرفه شما بصورت رایگان بر روی 93 ریال تنظیم شود.
درنظر داشته باشید با جذب کاربر و فعالیت مستمر تعرفه شما تا 86 ریال کاهش مییابد.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
1000 و 2000 و 3000 چطور؟
سلام
تمامی تعرفه های شما 2 ریال (تسبت به تعرفه قبلی شما) کاهش پیدا خواهد کرد.
همانگونه که اطلاع دارید تعرفه ها به هم پیوسته هستند و کاهش تعرفه در تمامی اپراتور ها اعمال میگردد.
-
متاسفانه قیمت گذاری انجام نداده اید
این ارور هنگام ثبت نام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
متاسفانه قیمت گذاری انجام نداده اید
این ارور هنگام ثبت نام
سلام
مشکلی در ثبت نام نخواهید داشت.
از ادرس www.ippanel.net اقدام بفرمائید ، اطلاعات خود را تکمیل کرده (با یک نام کاربری دیگر) و سطح دسترسی را نمایندگی سیلور قرار دهید و ثبت نام خود را انجام دهید.
سربلند باشید
-
درود با موفقیت!
نام کاربری:zarin2330411
کاهش تعرفه !
لطفا حداقل 3 عدد خط اختصاصی رایگان تحویل بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
درود با موفقیت!
نام کاربری:zarin2330411
کاهش تعرفه !
لطفا حداقل 3 عدد خط اختصاصی رایگان تحویل بدید
با سلام و عرض ادب
کاهش تعرفه بر روی پنل شما اعمال شد و تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شد.
برای اعمال تغییرات لطفا از سامانه خارج و مجددا وارد شوید.
+ برای فعال شدن پنل خود تصویر کارت ملی خود را از بخش "ارسال مدارک" بارگذاری بفرمائید.
+ برای ثبت و انتخاب 3 خط اختصاصی رایگان به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 - سربرگ 50002 - سربرگ 50009 (از هر کدام یک خط 14 رقمی) مراجعه بفرمائید.
+ برای فعال شدن خطوط خدماتی نیز میتوانید از بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمائید.
سربلند باشید
-
با سلام و عرض ادب
لطفا برای نام کاربری Hoseinit1 هم تعرفه های ویژه را اعمال نمایید.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseinit
با سلام و عرض ادب
لطفا برای نام کاربری Hoseinit1 هم تعرفه های ویژه را اعمال نمایید.
با تشکر
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی تعرفه 93 ریال تنظیم شد.(کاهش تعرفه بر روی تمامی اپراتور های شما اعمال شده است)
هم اکنون میتوانید با مراجعه به بخش پروفایل تعرفه های جدید خود را مشاهده بفرمائید.
1- خط سیم کارتی به پنل شما اضافه شد.از این خط میتوانید به شماره های بلک لیست مخابرات نیز پیام ارسال بفرمائید.
2- برای ثبت خطوط اختصاصی رایگان خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 - 50002 - 50009 مراجعه و از اهر اپراتور 1 خط 14 رقمی انتخاب و ثبت نمائید.
3- در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوال از بخش پشتیبانی تیکت ارسال فرمائید.
4- فایل آموزشی و راهنمای استفاده از پنل و تنظیم پنل نمایندگان در بخش پشتیبانی > راهنما درج شده است ، میتوانید این فایل ها را دریافت و مطالعه بفرمائید.
سربلند باشید
-
سلام دوست عزیز
امکان ارائه خط خدماتی هم هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
L0cal
سلام دوست عزیز
امکان ارائه خط خدماتی هم هست؟
سلام
بله 2 خط خدماتی اشتراکی در پنل برای استفاده عموم کاربران (ارسال های اطلاع رسانی) قرار داده شده است و شما برای دریافت این 2 خط کافیست بعد ثبت نام و ارسال تصویر کارت ملی از بخش پشتیبانی درخواست خود را ارسال فرمائید تا بر روی پنل شما فعال گردد.
شایان ذکر است در کنار این 2 خط شما میتوانید (در صورتی که فرد حقوقی باشید) خط اختصاصی خود را نیز خدماتی نمایید.
برای ارسال به بلک لیست (حتی پیام های تبلیغاتی میتوانید از خط سیم کارتی نیز استفاده نمایید.
اگر سوال دیگه ای داشتید در خدمتم.
سربلند باشید
-
سلام لطفا تعرفه ویژه را اعمال کنید
آیا قیمت خطوط اختصاصی بعد از اعمال تعرفه جدید، تغییر میکنه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mem2in
سلام لطفا تعرفه ویژه را اعمال کنید
آیا قیمت خطوط اختصاصی بعد از اعمال تعرفه جدید، تغییر میکنه ؟
با سلام و احترام
کاهش تعرفه 93 ریال بر روی پنل شما اعمال د و تعرفه تمامی اپراتور های شما ( 1000 - 2000- 3000 - 5000 - 021 - پیام صوتی - ایمیل انبوه) 30 ریال مکاهش داده شد.
هم اکنون میتوانید از امکانات سامانه بصورت نامحدود استفاده نمائید.
دقت داشته باشید قیمت خطوط اختصاصی با کاهش تعرفه ثبت خواهد بود و کاهشی نخواهد داشت.
شما میتوانید از هر یک از اپراتور های 1000 - 50002 - 50009 یک خط اختصاصی 14 رقمی به انتخاب خودتون به صورت رایگان ثبت نمائید.
سربلند باشید
-
سلام علیکم
من نمایندگی سیلور ثبت نام کردم
لطفا برای کاربر mohammadn تخفیف را لحاظ نمایید
---------
خیلی ممنون
دریافت کردم
-
سلام لطفا نام کاربری studiotop رو تعرفه هاش رو کاهش بدهید تشکر
-
دوست عزیز ما هم یوزر و هم پسوردمون رو گم کردیم چی کار می تونیم کنیم