-
پاسخ : تحریم whmcs
کلا یکسری تحریم ها برخلاف ادعاهای دولت امریکا فقط به مردم و جوانان ایران ضربه میزنه! مگه whmcs استفاده در جنگ و انرژی هسته ای و سپاه و تروریسم و .... داره که تحریم میشیم از استفاده اش!؟ همینطور حتی cpanel هم تحریم کاملا بی معنی هست! یا حتی theme forest هم پیاله هاش!
- - - Updated - - -
ترمینیت کردن لایسنس دائمی فروخته شده مثل این میمونه که الان امریکا بیاد هرچی شورولت و بیوک و ... از قبل در ایران هست جمع کنه ببره!
-
من آخرش نفهمیدم ؛ پوله لایسنسای لایف چی میشه ؟ :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خیلی تو فکرش نرو من میگم back میدن یا اوکی میشه مثل قبل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
احتمالا پر شه ... ولی چون لایف تایم هست باید یه طوری بکنن ... حداقل 50% رو بک بزنن ... ولی فکر نکم ... شاید هم سه چهار روز دیگه ایمیل بدن که مجدد رفع تحریم شد!
حالا این دایرکت ادمین هم تنها مونده فردا هم اون ایمیل میده که... دیگه کلا راحت بشیم ...
همه شون دارن یکی یکی ملیت به امریکـایی تغییر میدن ... یکی نیست خورده پولاشون بده این دیتاسنترها و شرکت های مورد نیاز هاستینگ رو بخره و اونوقت که ما ایمیل بدیم به اونوریا که به خاطر تحریم به خارج از ایران لایسنس نمیدیم و لایسنس هاتون دیروز حذف شده !!! :) لطفا از طریق نماد پیگیر باشید!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
c4rd3r
we must abide by the current sanctions as they are today.
بله که شما باید رعایت کنید کاملا حرف حق میزنید ... فقط نمیدونم چرا یه تاخیر کوچولو از 2012 تا 2016 ایجاد شده این وسط ..?!؟..
-
جوش نزنید ، حرصم نخورید آقایون . هیچکاری نمی تونید کنید . علنی دارن می گن نمی خوایم سر به تنتون باشه ( پولای خوذمونو با منت و بتن ریختن توی نیروگاه گفتن که بهمون می دن بعد یه احمقی می خواد برای اینکار جشن راه بندازه - برن گمشن - ادب رو در برابر انسان باید رعایت کرد نه گرگ خونخوار که علنی اینهمه آدم می کشه ، تروریست پرورش می ده ، از عربستان حمایت می کنه ، بعد میاد به ما گیر می ده)
من که برنامه خوذمو شروع کردم برای نوشتن بیلینگ سیستم و کانفیک سایت حالا هر چی می خواد طول بکشه .
-
اینم پاسخشون به من
Hello Hossein.
Thank you for your email. I understand your concern about our termination of your license. After a thorough analysis, we determined that because certain elements of WHMCS business are provided from the United States, we were prohibited under U.S. law from licensing WHMCS to businesses and individuals in Iran. While WHMCS is chartered in the U.K., we believe that broad U.S. export laws apply to our products because of our operations there. I apologize for any hardship this created for your business, and am here to answer any additional questions you have.
Regrettably, as your license is more than 60 days old, we are not able to provide a refund. And we apologize for any inconvenience this may cause.
Kind regards,
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
اینم پاسخشون به من
Hello Hossein.
Thank you for your email. I understand your concern about our termination of your license. After a thorough analysis, we determined that because certain elements of WHMCS business are provided from the United States, we were prohibited under U.S. law from licensing WHMCS to businesses and individuals in Iran. While WHMCS is chartered in the U.K., we believe that broad U.S. export laws apply to our products because of our operations there. I apologize for any hardship this created for your business, and am here to answer any additional questions you have.
Regrettably, as your license is more than 60 days old, we are not able to provide a refund. And we apologize for any inconvenience this may cause.
Kind regards,
د-ز-د-ی به روش شیک و مجلسی یعنی همین
-
سلام
متاسفانه دوستان تاپیک را منحرف می کنند. کاش زمانی که یک بحث جدی ایجاد می شود کمی رعایت کنیم و به دید مزاح و خنده به هر رحث جدی نگاه نکنیم.
اگر دوست عزیزی به نتایج یا اخبار جدیدی در این زمینه دسترسی داشتند لطفا از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید تا جهت اطلاع رسانی در تاپیک قرار داده شود.
بنده فکر می کنم چند روزی باید صبر داشته باشید تا تکلیف نهایی تحریم ها مشخص شود و سپس با این شرکت مکاتبه داشته باشید تا مجددا مشخص شود پاسخ بعد از رفع تحریم ها چیست؟ در حال حاضر با منطق "قوانین فعلی" پاسخ می دهند. باید دید بعد از روشن شدن وضعیت تجریم ها و رفع احتمالی چه منطقی دارند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
هیچی همون قضیه که سی پنل در اورد اینم در میاره
من خودم دوتا لایسنس لایف تایم دارم ولی هیچ ایمیل در این مورد از سمت whmcs نکردم کشور رو به غیر از ایران موقع ثبت نام زده بودم ولی سروری که whmcs نصب شده و تمام ایپی هایی که وارد میشدم ایران هست بازم ما رو خطری تهدید میکنه
-
پاسخ : تحریم جدید whmcs برای کاربران ایران
دوستان به جای اظهار نظرهای سیاسی و احساسی و غیر فنی اگر پیشنهادی کاربردی برای جایگزین کردن whmcs دارن ارائه بدن فکر کنم خیلی مفیدتر باشه.
ما تعداد بسیار بالایی کاربر داریم و باید خیلی زود راهکاری برای مدیریت کردنشون پیدا کنیم اگر کسی پیشنهادی (فنی) در این رابطه دراه بسیار ممنون میشم ارائه بده. فرصت بسیار کمی برای این جایگزینی وجود داره
-
تحریم whmcs رو به نیما اکبر پور در توئیتر گفتم و شیر کرد
https://twitter.com/nima/status/688106474535428096
توئیتر دارید در بحث شرکت کنید شاید برنامه click یا نوبت شما bbc به این موضوع بپردازه اگر بحث داغ بشه
-
سیستم های دیگری مثل hostbill هستند که دوستان میگن لهستانین اصلیتشون . اما به نطرم اصلا قابل اعتماد نمیان چون دفتر امریکا دارند و هیچ بعید نیست سرنوشت خرید ازشون به سرنوشت whmcs ختم بشه
لیست چند تا نرم افزار پیشنهادی تو این رابطه رومیتونید از این لینک ببینید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OnlineServer
سیستم های دیگری مثل hostbill هستند که دوستان میگن لهستانین اصلیتشون . اما به نطرم اصلا قابل اعتماد نمیان چون دفتر امریکا دارند و هیچ بعید نیست سرنوشت خرید ازشون به سرنوشت whmcs ختم بشه
لیست چند تا نرم افزار پیشنهادی تو این رابطه رومیتونید از
این لینک ببینید
حالا هر کدام انتخاب بشه کلی ماژول و درگاه و فارسی سازی و قالب و .... دردسر های مختلف داره!
امیدوارم رفع تحریم های امروز اثر کنه! فکر کنم خودشون هم به امید امروز تا 22 ژانویه مهلت دادن!
-
بله ولی اگر اینطور نشه چقدر خوب هست یک گروه یا شرکت نرم افزاری یک پک سریع آماده کنند از حداقل های مورد نیاز چه ماژول چه قالب و غیره ..
-
ربطی به رفع تحریم های فعلی نداره!
مشتریان ایرانی رو قربانی حضور در بازار آمریکا کرده و نمی خواد ریسک کنه و بازار آمریکا از دست بده و با وزارت خزانه داری مشکل پیدا کنه!
هر روز هم داره به cPanel نزدیکتر میشه و خصومیت مسئولین cPanel هم با ایرانی ها که دیگه نیاز به گفتن نداره
احتمالش هم خیلی کمه که عقب نشینی کنه البته اگر بعید نباشه
بهترین دنبال دنبال سیستم open source باشیم که امکان تبدیل اتوماتیک رو داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
کجا سیر می کنید ؟!
bbc یه موضوع پیدا کن به ضرر حکومت باشه سریع می زاره بحث این موضوع براش اهمیتی نداره !
دوستان پیشنهاد تغییر whmcs رو دادند به نظرتون وقتی سی پنل تحریم کرد ایرانو ایرانی ها سی پنل رو کنار گذاشتند ؟!
خیر ... الان رو سرور های ایرانم نصب می کنند !
بهتره همکاران whmcs رو خودشون نال و استفاده کنند و پولشونم از whmcs بگیرند به هر قیمتی که شده ، وقتی همه درخواست برگشت وجه بدن whmcs مجبوره اقدامی انجام بده .
به تدریج باید از سیستم هایی استفاده کرد که چند ملیتی هستند . و تابع آمریکا نیستند .
-
بر برداشته شدن تحریم های مربوط به برجام مشکل حل نمی شه این تحریم ها به 30 سال پیش بر می گرده. بعد از برداشته شدن تحریم های پیش رو حداکثر امیدی که می شه داشت سوییفت هست
enavato هم چند وقت قبل همین سبک عمل کرد و حدود 1000 دلار خرید ما مسدود شد. هیچ پاسخی ندادند فقط نهایت لطفشون برگرداند 5 دلار موجودی کیف پول توی سایت بود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
کجا سیر می کنید ؟!
bbc یه موضوع پیدا کن به ضرر حکومت باشه سریع می زاره بحث این موضوع براش اهمیتی نداره !
دوستان پیشنهاد تغییر whmcs رو دادند به نظرتون وقتی سی پنل تحریم کرد ایرانو ایرانی ها سی پنل رو کنار گذاشتند ؟!
خیر ... الان رو سرور های ایرانم نصب می کنند !
بهتره همکاران whmcs رو خودشون نال و استفاده کنند و پولشونم از whmcs بگیرند به هر قیمتی که شده ، وقتی همه درخواست برگشت وجه بدن whmcs مجبوره اقدامی انجام بده .
به تدریج باید از سیستم هایی استفاده کرد که چند ملیتی هستند . و تابع آمریکا نیستند .
موافقم ...
باید همگی اقدام کنیم در غیر این صورت دستمان به جایی بند نخواهد شد
-
کسی میدونه بعد از اکسپایر شدن لایسنس چه محدودیت هایی اعمال میشه؟
به دیتاهای موجود میشه دسترسی داشت یا نه؟
نسخه نال شده whmcs رو کسی از دوستان سراغ داره؟ صرفا برای دسترسی به داده ها در صورت اکسپایر شدن لایسنس
-
عجب داستانیه...
تحریما که داره برداشته میشه پس اینا چی میگن؟ قوانین فعلی آمریکا؟ قوانین فعلیشون تغییر میکنه خب..
کسی از دوستان در زمینه refund پول به نتیجهای رسید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OnlineServer
چقدر خوب هست یک گروه یا شرکت نرم افزاری یک پک سریع آماده کنند از حداقل های مورد نیاز چه ماژول چه قالب و غیره ..
در مرحله بیان فرمایش شما بسیار ایده آل خواهد بود، هم برای کاربران ایرانی و هم برای مجموعه ای که این نرم افزار رو ارائه می کنه، اما؛
whmcs فعلی،نتیجه سال ها تحقیق ، تجربه ، گزارش ، رفع اشکال و توسعه نرم افزاری است
صرف نظر از زمان تهیه و آماده سازی چنین پکیج نرم افزاری به شکل بومی، مطمئن باشید از جانب کاربران ایرانی در جهت توسعه حمایت نخواهد شد و نتیجه امر شکست مطلق پروژه است.
متاستفانه با این که دوست داریم وابسته نباشیم و به استقلال برسیم، اما حمایت لازم از جهش های مرتبط به عمل نمیاد!!!
whmcs از ابتدا چنین قدرت و انعطافی نداشت!! حمایت و اعتماد کاربران اونو تبدیل به whmcs امروز کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
عجب داستانیه...
تحریما که داره برداشته میشه پس اینا چی میگن؟ قوانین فعلی آمریکا؟ قوانین فعلیشون تغییر میکنه خب..
کسی از دوستان در زمینه refund پول به نتیجهای رسید؟
چرا فکر میکنید بعد این برجام قراره همه تحریم ها لغو بشه؟
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA...B1%D8%A7%D9%86
برید به این لینک
فقط
تحریمهای ایران جهت جلوگیری از تولید سلاح هستهای
و
تحریمهای اتحادیه اروپا
لغو میشه!
-
به نظر من کاری که به ضرر ماست انجام میدن اگر تحریمو بردارن حتما برداشتنشم به ضرر ماست
-
نقل قول:
به نظر من کاری که به ضرر ماست انجام میدن اگر تحریمو بردارن حتما برداشتنشم به ضرر ماست
فکر نمیکنم یه همچین چیزی بشه
اگر تحریم برداشته بشه ما 360 درجه بر میگردیم
چرا باید در مورد پیپال ها تحریم باشیم
چرا لایسنس لایت تایم ما الان باید بسته بشه
چرا هر موردی اگر بفهمند ایرانی هستیم حتی اگر سرویس هم پرداخت کرده باشیم میبندن سرویس رو
همین مونده حق توحش هم بگیرن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
فکر نمیکنم یه همچین چیزی بشه
اگر تحریم برداشته بشه ما 360 درجه بر میگردیم
چرا باید در مورد پیپال ها تحریم باشیم
چرا لایسنس لایت تایم ما الان باید بسته بشه
چرا هر موردی اگر بفهمند ایرانی هستیم حتی اگر سرویس هم پرداخت کرده باشیم میبندن سرویس رو
همین مونده حق توحش هم بگیرن
مگر این که خودمون بخایم تا به مسیر که اونا برامون درست کردن نریم وگر نه به همین سادگی ها نیست که بیان زندگیو الکی واسه ما خوب کنن احساس میکنم فکر ها پشتشه
360 درجه تغییر اقتصادی در مقابل 360 درجه تغییر فرهنگی؟ نمیدونم چی فکر میکنن ولی میدونم اصلا خیر ما رو کسی نمیخاد فقط خودمون میتونیم نجات بدیم خودمونو
-
دوستان برنامه نویس نمیخوان یک اسکریپت ملی ارائه کنند؟
یعنی ما نمیخوایم به درجه ای برسیم که خود کفا باشیم؟؟
عزیزان بسازید لایسنس دارش کنید همون هزینه لایسنس whmcs
ولی حداقل ملی باشه
هی ......
- - - Updated - - -
عزیزان بسازید لایسنس دارش کنید همون هزینه لایسنس WHMCS
ولی حداقل ملی باشه
هی ......
-
سلام
طبق ایمیلی که برای دوستان من فرستادن قرار نیست پول لایف تایم هارو پس بدن . نه تنها لایف تایم ها و بلکه هیچ کدوم از لایسنس های ماهانه - 6 ماهه و... !
دوستانی که برنامه نویسی بلد هستن یه اسکریپت ناقص هست توی پ.خ اعلام کنن ، هزینه کامل پرداخت میشه که اسکریپت رو کاملش کنید و فعلا در اختیار همکاران قرار بدیم
بروزباشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
عزیزان بسازید لایسنس دارش کنید همون هزینه لایسنس whmcs
ولی حداقل ملی باشه
هی ......
- - - Updated - - -
ولی حداقل ملی باشه
هی ......
شرکت طراح که زیاده
اسپانسر نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
ولی حداقل ملی باشه
هی ......
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1461336
فرض محال هم که حمایت و اعتمادی از جانب کاربران ایرانی صورت بگیره ؛
اگر تیمی قدرتمند و منسجم حاضر به فعالیت در این زمینه بشه، در خوش بینانه ترین حالت، حداقل 3 ماه زمان لازمه تا فقط یک نسخه اولیه و صد البته آزمایشی ارائه بشه!!! گزارشات، توسعه و ... جای خود دارد!!!
با اخلاق فعلی که وبمستران و مدیران اجرایی در محیط مجازی کشور دارند، چنین پروژه هایی هیچ وقت توجیه اجرایی نداره
-
همینه... وقتی میگم کپی رایت رو رعایت کنید که حداقل ۴ نفر یه طرح با کیفیت ارائه بدن و بدونن حمایت میشن!
وقتی مشکلات ریشهای داریم از همه جا آسیب می بینیم.
----------
ولی بگذریم.. قصد داشتم یه لایسنس لایف تایم whmcs بگیرم، حالا از خودم بخاطر اینکه به تعویق انداختم تشکر میکنم!
-
سلام
جسارت به تمام دوستان نباشد
این همه صحبت ، بحث ... نظر ؟ بکجا چنین شتابان ... ایا مفید هستند این نظرات ؟
1- ماشاا.. ما ایرانها که متخصص حرف زدنیم نه عمل
2-ماشاا.. ما ایرانها که متخصص دور زدن تحریم ها هستیم ... نگران چی هستید ؟!!!
این بحث هم مثل بحث های دیگه اخرش به ناکجااباد میرسه مثل گذشته و تجربه های قبلی ... صبح بحث بسته بود و مجدد باز شده !!!!!!
این همه متخصص و برنامه نویس داریم متاسفانه تو ایران اما چیزی به نام تیم وجود ندارد ،
اینجا جا داره بگیم واقعا حوصله دارید ؟ فقط برای دوستانی که لایسنس دائمی دارند متاسفم که لایسنس انها حذف میشود و زور الکی نزنید ... اتفاقی بود که قرار بود دیر یا زود بیافتد
و در مورد تحریم ها :::::::!!!!!!!!!!!!!!!!
طبق قوانین و متون اتحادیه اروپا و امریکا بعد از توافق تحریم های نرم افزاری و بانکی و حسابی لغو میشود اما نه همه سیستم ها و ... و ماها زمان نیاز دارد
نه خوشحال باشید نه ناراحت
ادامه ندهید بهتر هست ، یک خبر بود که اعلام شد توسط استاتر ... و ممنون بابیت این خبر
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
در مرحله بیان فرمایش شما بسیار ایده آل خواهد بود، هم برای کاربران ایرانی و هم برای مجموعه ای که این نرم افزار رو ارائه می کنه، اما؛
whmcs فعلی،نتیجه سال ها تحقیق ، تجربه ، گزارش ، رفع اشکال و توسعه نرم افزاری است
صرف نظر از زمان تهیه و آماده سازی چنین پکیج نرم افزاری به شکل بومی، مطمئن باشید از جانب کاربران ایرانی در جهت توسعه حمایت نخواهد شد و نتیجه امر شکست مطلق پروژه است.
متاستفانه با این که دوست داریم وابسته نباشیم و به استقلال برسیم، اما حمایت لازم از جهش های مرتبط به عمل نمیاد!!!
whmcs از ابتدا چنین قدرت و انعطافی نداشت!! حمایت و اعتماد کاربران اونو تبدیل به whmcs امروز کرد.
فرمایشتون درسته . عرض من بیشتر در مورد آماده سازی ترم افزار های موجود مثل hostbill clientexec برای نیاز ایرانیان بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
....
ادامه ندهید بهتر هست ، یک خبر بود که اعلام شد توسط استاتر ... و ممنون بابیت این خبر
یعنی چی ادامه ندهید بهتر است دوست عزیز؟ گویا شما نفست از جای گرم در میاد. کلی آدم وجود دارن که در حال حاضر دارن از این سیستم استفاده می کنند و کلی کاربر روی این سیستم دارند. صرف نظر از دوستانی که اینجارو با فروم سیاسی اشتباه گرفتن و شعارهای واهی میدن بعضی از دوستان هم هستند که دنبال راهکار میگردن که مشکلات و مضرات ناشی از این تصمیم رو به حداقل برسونن. به عنوان مثال خود بنده از صبح دارم وب رو زیر و رو میکنم تا به یه راهکار جایگزین برسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kasmaii61
یعنی چی ادامه ندهید بهتر است دوست عزیز؟ گویا شما نفست از جای گرم در میاد. کلی آدم وجود دارن که در حال حاضر دارن از این سیستم استفاده می کنند و کلی کاربر روی این سیستم دارند. صرف نظر از دوستانی که اینجارو با فروم سیاسی اشتباه گرفتن و شعارهای واهی میدن بعضی از دوستان هم هستند که دنبال راهکار میگردن که مشکلات و مضرات ناشی از این تصمیم رو به حداقل برسونن. به عنوان مثال خود بنده از صبح دارم وب رو زیر و رو میکنم تا به یه راهکار جایگزین برسم
درود
دوست عزیز مگر تحریم های سی پنل به نتیجه رسید؟
شما اول برای سی پنل راهکار ارائه کنید سپس حرف از whmcs و سایر شرکت هایی که تحریم کردند بزنید.
-
سلام
پاسخ تیکت ما ارسال شد:
Regrettably, as you have had your addon for longer than 60 days, we are not able to provide a refund.
Iran has been removed from the country dropdown box during our checkout process. And clients have the ability to add their own language using the instructions found here: http://docs.whmcs.com/Language_Files...a_New_Language
If a client has an owned license or module, they may submit a ticket to us at sales@whmcs.com with their questions.
We strongly urge you not to use an illegal version of our software.
Thank you for your understanding.
تازه میخوان ما از نسخه نال استفاده نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
این که دوستانه باهم هر چقدرم حرف بزنیم اصلا مشکلی نمیبینم ولی این که به هم بپریم اصلا جالب نیس
-
نقل قول:
Regrettably, as you have had your addon for longer than 60 days, we are not able to provide a refund.
دوستانی که هنوز خریدشون به ۶۰ روز نرسیده، اقدام کنن تا هزینهشون رو از شرکت مربوطه پس بگیرن.
احتمالا لایسنس های ماهیانه رو هم refund کنن..
نقل قول:
We strongly urge you not to use an illegal version of our software.
ببین اینو به کی هم گفته :))
به هر حال whmcs زیر تخته سنگی در رشته کوه های آلپ هم باشه، مرمان ایران بدان دست پیدا خواهند کرد.
-
1 فایل پیوست
لینک آخرین نسخه ورژن 6.2.0 :
http://cloud.yasit.ir/WHMCS_6.2.0(Nulled).zip
همچنین افرادی که لایسنس فعال دارند اقدام به overwrite کردن فایل ضمیمه شده به جای فایل includes/classes/WHMCS/License.php کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
پس بلاخره نال شد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
پس بلاخره نال شد!
بود ! از زمانی که اولین ورژن 6 رو منتشر کردند !!
کافی است نسخه جدید که منتشر شد اقدام به جایگزین کردن License.php در مسیر اعلام شده کنید تا مشکل لایسنس حل گردد
بهتر است از این به بعد به جای استفاده از کلمه "نال" برای WHMCS از کلمه "رایگان" استفاده کنیم!!!