-
پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
ممنون از شما و ارائه سرویس بسیار عالی شما (دقیقا مشابه توضیحات)
در هفته گذشته از چند شرکت درخواست تست دادم که 5 تای اونها اوکی کردن( بماند که بعضی ها اصلا حال پاسخگویی تیکت یا تلگرام یا یاهو را نداشتن)
اما از لحاظ کیفیت, پایداری و مخصوصا سرعت دانلود و آپلود واقعا برای "نوین وی پی اس" عالی بود
هم از لحاظ پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات (حتی سرویس تست) عالی عمل کردن
واقعا جا داره از مدیریت و سایر همکاران این شرکت تشکر ویژه بعمل بیاد.
ایکاش مدیران انجمن امکان معرفی سرویس های بی کیفیت یا خلاف ادعای اون تعداد از کسانیکه با تبلیغات بی جهت فقط باعث گمراهی کاربرا میشن را مهیا میکرد تا فضای اعتماد برای استفاده از اینگونه خدمات بهتر و صادقانه تر انجام میشد.
-
پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
سلام،
یک عدد VPS تست با سیستم عامل Windows Server 2012 R2 اگر امکان داره برای بنده هم ارسال کنید
سلام
ادرس ایمیلتون ارسال بفرمایید خدمتتون ارسال گردد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3hdvd
ممنون از شما و ارائه سرویس بسیار عالی شما (دقیقا مشابه توضیحات)
در هفته گذشته از چند شرکت درخواست تست دادم که 5 تای اونها اوکی کردن( بماند که بعضی ها اصلا حال پاسخگویی تیکت یا تلگرام یا یاهو را نداشتن)
اما از لحاظ کیفیت, پایداری و مخصوصا سرعت دانلود و آپلود واقعا برای "نوین وی پی اس" عالی بود
هم از لحاظ پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات (حتی سرویس تست) عالی عمل کردن
واقعا جا داره از مدیریت و سایر همکاران این شرکت تشکر ویژه بعمل بیاد.
ایکاش مدیران انجمن امکان معرفی سرویس های بی کیفیت یا خلاف ادعای اون تعداد از کسانیکه با تبلیغات بی جهت فقط باعث گمراهی کاربرا میشن را مهیا میکرد تا فضای اعتماد برای استفاده از اینگونه خدمات بهتر و صادقانه تر انجام میشد.
سلام
طی این ۵-۶ سال اخیر به دیگر مشترکینمونم همیشه گفتیم و اعلام کردیم که به مقوله ی کیفیت بسیار تا بسیار حساس هستیم هیچ دوست نداریم برندمون رو خراب کنیم هیچ وقت کیفیت فدای قیمت نخواهیم کرد .
و همینجا هم اعلام میکنم در صورتی که مشترک ما ااین پیام رو مشاهده میکنه و مشکل کیفی دارند درنگ نکنند و فورا با بخش پشتیبانی تماس بگیرند و مشکل کیفیتشون رو مطرح کنند .
با تشکر از فید بکتون
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
-
اکانت تستی 1 روزه میخوام. من کارم انکود هست و به شدت سرعت پردازنده برام مهم هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
اکانت تستی 1 روزه میخوام. من کارم انکود هست و به شدت سرعت پردازنده برام مهم هست.
سلام
از کدام پکیج تست نیاز دارید؟
+
ادرس ایمیلتون ارسال کنید
-
من تا 30 تومن میتونم هزینه کنم. اینم امکانات مد نظرم هست:
سروری که داشتم همین موارد رو داشت و اتفاقا بسیار هم با ما راه میومدند و مشکلی باهاشون نداشتیم ولی بخاطر اینکه به شدت سرمون شلوغه باید حتما یک سرور تهیه کنیم و کارامون رو انجام بدیم:
1. پردازنده 4 هسته نامحدود بالای 3 گیگ
2. رم 4 گیگ
3. هارد 100 گیگ
4. پورت نامحدود
5. کنترل پنل
انکود زیاد انجام میشه و موقع انکود نباید سرعت هارد و دانلود و آپلود کم بشه که خللی در کارمون پیش بیاد.
همچنین ویندوز سرور 2008 r2 و 64 بیتی میخوام.
اکانت تست یک روزه یا حتی تا 1 بامداد امشب رو برای ما بفرستید درصورت رضایت ان شاء الله کارمون رو شروع میکنیم با شما.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
من تا 30 تومن میتونم هزینه کنم. اینم امکانات مد نظرم هست:
سروری که داشتم همین موارد رو داشت و اتفاقا بسیار هم با ما راه میومدند و مشکلی باهاشون نداشتیم ولی بخاطر اینکه به شدت سرمون شلوغه باید حتما یک سرور تهیه کنیم و کارامون رو انجام بدیم:
1. پردازنده 4 هسته نامحدود بالای 3 گیگ
2. رم 4 گیگ
3. هارد 100 گیگ
4. پورت نامحدود
5. کنترل پنل
انکود زیاد انجام میشه و موقع انکود نباید سرعت هارد و دانلود و آپلود کم بشه که خللی در کارمون پیش بیاد.
همچنین ویندوز سرور 2008 r2 و 64 بیتی میخوام.
اکانت تست یک روزه یا حتی تا 1 بامداد امشب رو برای ما بفرستید درصورت رضایت ان شاء الله کارمون رو شروع میکنیم با شما.
سلام
متاسفانه مقدار بودجه ای در نظر گرفته اید نمیتویم با این قیمت رم ۴ گیگ و ۴ هسته ی بالای ۳ گیگاهرتز تقدیمتون کنیم
ولی با این قیمت میتونم ۳ گیگاهرتز پردازشگر تقدیمتون کنم با رم ۱ گیگ قبلش هم تست خدمتتون ارسال میکنم که اگر راضی بودید خرید کنید
فعالیت ما بر اساس منابع اختصاصی هست و هیچ دوست نداریم سرویسی تقدیم شما مشترک عزیز کنیم که بعدا باعث دلخوری و ناراحتی شما بشه
و حتی پولی که پرداخت کرده باشید حرموممون بشه.
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور جدید تقریبا ۴ روز پیش تکمیل شد به وضعیته:
http://up.vbiran.ir/uploads/13229145...616990_end.jpg
همینطور که در اسکرین شات های سرورهای قبل خدمتتون ارسال کردیم تیم نوین وی پی اس برای حفظ کیفیت مشترکین روی هر سرور هیچ وقت به صورت ۱۰۰٪سرور را پر نخواهد کرد و مقدار زیادی از پردازشگر + رم سرور مرکزی را آزاد خواهد گذاشت و در این کار تلاش شده که بالانس هم رعایت و حفظ کنیم تا مشترکین حداکثر کیفیت را تجربه کنند.
سفارشات جدید روی سرورهای فعلی ایجاد نخواهند شد و به زودی سرور جدید بعد از تست سخت افزاری انشالله امروز تهیه خواهد گردید و در همین تاپیک خدمتتون اعلام خواهد شد
دوستانی که نیاز به پیش خرید دارند به بنده اعلام کنند براشون امروز حتما تقدیم خواهد شد
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
سرور جدید حاضر شد
دوستانی که پیش خرید کردند امروز تقدیمتون شد اگه کسی هنوز تحویل نگرفته حتما اعلام کنه
http://up.vbiran.ir/uploads/94341452...44878_newz.jpg
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S@man
من سرور دانلود شخصی نیاز دارم. به نظر شما رم 1 مناسبه (سرور 2008) ؟ در ضمن محدودیت بودجه دارم
تو قسمت تکمیل سفارش قیمت به جای 20000 25000 قید شده ؟
برای امشب سرور احتیاج دارم خواهشا سریعتر جواب بدید
سلام و خسته نباشید
بله پکیج استاندارد برای کار انتخاب کردید
قیمت ۲۰ هزار تومان هست
تحویل آنی پس از پرداخت
-
منتظر کانفیگ هستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام و خسته نباشید
در صورتی که از مشترکین ما هستید
درخواست کانفیگ مورد نظر خودتون به بخش پشتیبانی تیکت بفرمایید و یا اگر بسیاری فوری هست با شماره تلفن ۰۹۱۹۹۵۵۶۲۴۵ تماس بفرمایید خدمتتون انجام خواهد شد
با تشکر
-
با سلام و خسته نباشید
به اطلاع می رسانیم گنجایش سرور جدیدی که تهیه کرده بودیم در حال تکمیل شدن است و فقط ۲-۳ سرویس دیگر پذیرفته خواهد شد و بقیه سفارشات روی سرور جدیدی ایجاد خواهد شد
وضعیت :
http://up.vbiran.ir/uploads/24060145...49991_last.jpg
همچنین توجه شمارو به اپ تایم یکی از سرورهامون جلب میکنم با اپ تایمی حدود : 452 روز !
و همچنین وضعیت لود سرور میزبانی فوق که نشانگر بهینه سازی و در بهترین شرایط بالانس ممکن قرار دارد
تیم نوین وی پی اس با ۶ سال سابقه با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت ممکن در خدمت شماست
http://up.vbiran.ir/uploads/10576145...805_uptime.jpg
-
با سلام
رم 1 گیگ
سی پی یو 2 کور
هارد : 250
مصرفم فوق العاده کم
آفر لطف کنید
-
تست دریافت و در ادامه یک سرویس خریداری شد .
کیفیت و پشتیبانی مطلوب بود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
با سلام
رم 1 گیگ
سی پی یو 2 کور
هارد : 250
مصرفم فوق العاده کم
آفر لطف کنید
سلام
از کدام لوکیشن مد نظرتون هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immox
تست دریافت و در ادامه یک سرویس خریداری شد .
کیفیت و پشتیبانی مطلوب بود .
تشکر همیشه تلاش میکنیم سرویس بسیار خوبی تقدیم مشترکین کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام و خسته نباشید
بله مشکلی نیست بابت تورنت حتی برای سید/ لیچ های عمومی . ادرس ایمیلتون ارسال فرمایید خدمتتون تست ارسال گردد.
دوستانی که از لوکیشن های مختلف نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
بنده قبلا درخواست کردم ولی موجود نبود برای تست. الان موجود هستش برام ارسال کنید
ممنون (هلند میخواستم. لیزوب باشه چ بهتر. ولی فرقی نداره)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sιηgℓє
بنده قبلا درخواست کردم ولی موجود نبود برای تست. الان موجود هستش برام ارسال کنید
ممنون (هلند میخواستم. لیزوب باشه چ بهتر. ولی فرقی نداره)
سلام مجدد
بله در حال پر بودن گنجایش هستیم و به زودی این افر هم بسته خواهد شد تا زمانی که سرور جدید تهیه گردد
ادرس ایمیلتون ارسال کنید
لازم به ذکر است نماد دوم سایت هم از ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی هم دریافت شد
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
به اطلاع میرسانیم سرور جدیدی که تهیه گردیده بود گنجایش آن تکمیل شد
و سرور جدیدی تهیه گردید که در حال تکمیل شدن می باشد طی این مدت که فرصت نشد خدمتتون اطلاع رسانی کنیم
از تمامی مشترکین عزیزی که مارو حمایت میکنند تشکر میکنیم انشالله در تلاشیم که بالاترین کیفیت رو تقدیم مشترکین عزیز خود انجام بدیم
گنجایش سرور جدید هم تکمیل گردید و همینطور که پیشتر اسکرین شات هایی ارسال کردیم مبنی بر رعایت بالانس منابع سرورهامون برای حفظ و کیفیت پایداری مشترکینی که به ما اعتماد کردند سرور جدید هم به وضعیت:
http://up.vbiran.ir/uploads/28860145...24606_full.jpg
تکمیل شد.
لازم به ذکره در مرحله ی تکمیل گنجایش قرار داریم بدین معنی که مشترکینی که قصد سفارش دارند به تعداد محدود میتوانند سفارشاتشونو ثبت کنند
در صورت پر بودن گنجایش سفارشات در سایت بسته خواهد شد و در انجمن اطلاع رسانی خواهیم کردد
انشالله به زودی خدمات و کارهای بسیار جدیدی رونمایی خواهد شد که فعلا در دست بررسی و توسعه می باشد.
-
سلام همکار گرامی
سرور لینوکس (ترجیحا سنت او اس) برای تست احتیاج داریم ممنون میشم اطلاعات رو بفرستید
همچنین احتمالا احتیاج به 1 ترا هارد خواهیم داشت.قیمت؟
بروزباشید
-
سلام دوست عزیز اگر امکانش هست زحمت یک 2008 vps windows تست را هم یرای من بکشید مرسی
و یک سوال دیگه میشه پرداخت به دلار باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام همکار گرامی
سرور لینوکس (ترجیحا سنت او اس) برای تست احتیاج داریم ممنون میشم اطلاعات رو بفرستید
همچنین احتمالا احتیاج به 1 ترا هارد خواهیم داشت.قیمت؟
بروزباشید
سلام و خسته نباشید
خدمت شما همکار گرامی
مشکلی بابت تست نیست فقط با توجه به پر بودن ۹۵٪ گنجایش سرورهای موجود حال حاضر در این تاپیک متاسفانه این مقدار هارد روی این سرورها نمیتونیم ۱ ترابایت تقدیمتون کنیم اما روی دیگر مجازی ساز از همین لوکیشن میتونیم ۱ ترابایت هارد تقدیم کنیم با قیمت ۹۰ هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kalian
سلام دوست عزیز اگر امکانش هست زحمت یک 2008 vps windows تست را هم یرای من بکشید مرسی
و یک سوال دیگه میشه پرداخت به دلار باشه؟
سلام خدمت شما
مشکلی بابت تست نیست ادرس ایملتون ارسال بفرمایید
در حال حاضر پرداخت ما به صورت ریالی می باشد
-
سلام دوست عزیز
من یک سرور ویندوز میخوام 2008 فایرفاکس هم روش نصب باشه آماده باشه با ریموت دسکتاپ وصل بشم
هدفم و استفاده هم از این سرور فقط اینه که فایرفاکس بازدید اتوماتیک انجام بده از یک سایتی
نه دانلود احتیاج دارم نه وب سرور نه دبتابیس نه هیچی
اگر سرور 20 تومانی شما انجام میده من میخوام
لطفا یک تست 24 ساعته به من بدید ببینم کارم راه میفته یا نه
مرسی
-
سلام بنده از مشتریان قدیمی این شرکت هستم،کیفیت سرور هاشون فوق العاده بود
جدیدا از ایشون سرور نخریدم ولی مطمئنم بازم کیفیت کارشون بهترین در نوع خودش هست
بنده یک درخواستی داشتم
میشه از هرکدوم از لوکیشن هایی که موجود دارین یک عدد آی پی برای بنده برای تست پینگ ارسال کنید تا ببینم کدوم لوکیشن با اینترنت بنده پینگ بهتری داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
سلام دوست عزیز
من یک سرور ویندوز میخوام 2008 فایرفاکس هم روش نصب باشه آماده باشه با ریموت دسکتاپ وصل بشم
هدفم و استفاده هم از این سرور فقط اینه که فایرفاکس بازدید اتوماتیک انجام بده از یک سایتی
نه دانلود احتیاج دارم نه وب سرور نه دبتابیس نه هیچی
اگر سرور 20 تومانی شما انجام میده من میخوام
لطفا یک تست 24 ساعته به من بدید ببینم کارم راه میفته یا نه
مرسی
سلام
بله مشکلی نیست
برای کار شما جوابگو خواهد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eMo
سلام بنده از مشتریان قدیمی این شرکت هستم،کیفیت سرور هاشون فوق العاده بود
جدیدا از ایشون سرور نخریدم ولی مطمئنم بازم کیفیت کارشون بهترین در نوع خودش هست
بنده یک درخواستی داشتم
میشه از هرکدوم از لوکیشن هایی که موجود دارین یک عدد آی پی برای بنده برای تست پینگ ارسال کنید تا ببینم کدوم لوکیشن با اینترنت بنده پینگ بهتری داره؟
سلام و خسته نباشید
ممنون از نظرتون.
خوشحالیم که تجربه ی خوبی با ما داشتید . بنده به شما این اطمینان رو میدیم کیفیت از قبل که در خدمتتون بودیم بالاتر رفته است
ایپی ها خدمتتون پیام خصوصی شد.
-
با سلام
دوستانی در همین بخش برای بعضی پلن ها سی پنل رایگان می دند با لایسنس به گفته ی خودشون
چنین چیزی برای شما مقدور هست ؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فال
با سلام
دوستانی در همین بخش برای بعضی پلن ها سی پنل رایگان می دند با لایسنس به گفته ی خودشون
چنین چیزی برای شما مقدور هست ؟
ممنونم
سلام
هزینه ی لایسنس سی پنل به تنهایی بالغ بر ۵۰ هزار تومان هست .
هستند برخی که بدین صورت با استفاده از ترفندی لایسنس به مشترکین خود میدن در حالی که قانونی نیست و میتونه مشکل ساز بشه در ادامه ی کار هم از لحاظ امنیتی و هم خسارتی که بهشون/تجارتشون میتونه وارد بشه
و ما هیچ دوست نداریم یک لایسنس غیر قانونی به مشترک خودمون بدیم حتی کرک شده
به اطلاع می رسانیم سرور جدید تهیه و افر مجدد بازگشایی شد در سایت میتونید سفارشاتتون ارسال کنید
- - - Updated - - -
سلام
به اطلاع مشترکین عزیز می رسانیم
به تعداد بسیار محدود سرور مجازی پورت 10 گیگابیت LeaseWeb هلند موجود می باشد
نمونه اسکرین شات سرعت :
http://up.vbiran.ir/uploads/16682143...t%20172034.png
-
سلام نسبت به اسپم و دیداس خوردن چقدر حساسه؟
-
سلام.
رم 2
هارد 50 گیگ
جهت دانلود و اپلود و تورنت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satlamerd
سلام نسبت به اسپم و دیداس خوردن چقدر حساسه؟
سلام و خسته نباشید
ارسال اسپم و ایجاد حملات ddos در تمامی سرویس های ما ممنوع می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
panzer_1982
سلام.
رم 2
هارد 50 گیگ
جهت دانلود و اپلود و تورنت
سلام و خسته نباشید
میتونیم با ماهی ۴۰ هزار تومان تقدیمتون کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام و خسته نباشید
ارسال اسپم و ایجاد حملات ddos در تمامی سرویس های ما ممنوع می باشد
سلام و خسته نباشید
میتونیم با ماهی ۴۰ هزار تومان تقدیمتون کنیم
در مورد دیداس منظورم برعکس بود یعنی سروری که خریدیم مورد حمله قرار بگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satlamerd
در مورد دیداس منظورم برعکس بود یعنی سروری که خریدیم مورد حمله قرار بگیره
سرویس های حرفه ای هلند ما دارای فایروال سخت افزاری هستند . زمانی حمله ی روی یکی از ایپی های این سرور یعنی مشترکین صورت بگیره و زیر حملات دیداس باشند به صورت موقت تا زمان دفع حملات پشت فایروال قرار میدیم .
البته حملاتی که به صورت sync flood انجام میشه مشکلی بابت مسدود شدن سرویس از سمت ما نخواهد بود و اغلب با تنظیمات نرم افزاری فایروال داخل خود وی پی اس میشه دفعش کرد
-
سلام
قابلیت های جدیدی برای تمامی مشترکین فعلی و جدید ما فعال شد که به شرح زیر می باشد:
1- از این به بعد مشترکین میتوانند تاریخچه ی میزان مصرف : رم- پردازشگر-پهنای باندشون رو مشاهده کنند
2- تمامی مشترکین از این به بعد میتوانند در پنل خود موقعیت جغرافیایی سرور خود مشاهده کنند
http://www.virtualizor.com/blog/wp-c...-1018x1024.png
3- مشترکین عزیز تمامی فعالیت های انجام شده به صورت لاگ میتونند در پنلشون کامل مشاهده کنند:
http://www.virtualizor.com/blog/wp-c...s-1024x541.png
4- مشترکین عزیز می توانند تایم زمانی رو تعریف کنند که در زمان مشخص سرویس به صورت خودکار عملیات : روشن - خاموش - ریبوت انجام دهد
5- کنرل پنل Vesta هم به پنل تمامی مشترکین اضافه شد.
-
درود،
میکروتیک هم ارائه میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
درود،
میکروتیک هم ارائه میدید؟
سلام
بله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
بله
لوکیشن هلند با پورت قوی تر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
لوکیشن هلند با پورت قوی تر
سلام مجدد
مشکلی نیست سفارشتون در سایت ثبت کنید
خدمتتون سرویس با کیفیتی تقدیم خواهد شد
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidz
امکان تست هست ؟
سلام
بله
ادرس ایمیلتون ارسال کنید تست ارسال میشه
-
سلام
یک آی پی تست از هلند برای پینگ برام بفرستید. اگر از رد استیشن انگلیس هم دارید بفرستید.
روی سرورهای پیشرفتتون دایرکت ادمین رایگان هم میدید؟
-
سرور تست میتونید ارائه بدید؟
ایمیل : senatoor73@yahoo.com
-
با سلام وخسته نباشید می خواستم سرور هلند بگیرم مشکلی با ارسال ایمیل گروهی با سرور ندارید باتشکر
-
ظرفیت پیام های شما تکمیل شده. لطفا پاک کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
سلام
یک آی پی تست از هلند برای پینگ برام بفرستید. اگر از رد استیشن انگلیس هم دارید بفرستید.
روی سرورهای پیشرفتتون دایرکت ادمین رایگان هم میدید؟
سلام
ایپی ها خدمتتون ارسال شد
سرورهای انگلستان ما از دیتاسنتر rapidswitch می باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
بله لطفا منتظر باشید توی لیست قرار میدم ارسال کنند خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkanvaziri
با سلام وخسته نباشید می خواستم سرور هلند بگیرم مشکلی با ارسال ایمیل گروهی با سرور ندارید باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
ظرفیت پیام های شما تکمیل شده. لطفا پاک کنید.
در صورتی که اسپم نشه خیر از نظر ما مشکلی ندارد
-
سلام سرور از هلند برای بنده ارسال کنید رم 1 گیگ
email:h6aq@yahoo.com