-
پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
نسخه لایف تایم ، کد شده ست ؟ یا اوپن سورس ه ؟ تخفیف ۵۰ درصد همچنان پا بر جاست ؟
-
پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
نسخه لایف تایم ، کد شده ست ؟ یا اوپن سورس ه ؟ تخفیف ۵۰ درصد همچنان پا بر جاست ؟
سامانه به صورت پنل روی دامنه معرفی شده در اختیار شما قرار میگیره . کوپن ۵۰٪ تخفیف در قرعه کشی روز عید فطر به تعداد اعلام شده در اختیار دوستان قرار میگیرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
سامانه به صورت پنل روی دامنه معرفی شده در اختیار شما قرار میگیره . کوپن ۵۰٪ تخفیف در قرعه کشی روز عید فطر به تعداد اعلام شده در اختیار دوستان قرار میگیرد.
منظورتون از بصورت پنل چیه ؟ مگه رو سرور ما نصب نمیشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
منظورتون از بصورت پنل چیه ؟ مگه رو سرور ما نصب نمیشه ؟
شما یک دامنه یا A Record بر روی سرور اصلی سامانه ست میکنید و پنل را بر روی آن تحویل خواهید گرفت.و سپس سرور IBS خود را به ان متصل خواهید کرد
-
سلام
سیستم لایسنسینگ چطور است؟سخت افزاریه؟نرم افزاریه؟
یعنی میفرمایید اصلا سرور این پنل روی سرور IBSng ما نیست؟
پس این گزینه چیه؟ "نصب بر روی سرور دلخواه :بله"نصب بر روی سرور دلخواه بله "
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hst_2014@yahoo.com
سلام
سیستم لایسنسینگ چطور است؟سخت افزاریه؟نرم افزاریه؟
یعنی میفرمایید اصلا سرور این پنل روی سرور IBSng ما نیست؟
پس این گزینه چیه؟ "نصب بر روی سرور دلخواه :بله"
نصب بر روی سرور دلخواه بله "
در قالب سیستم جدید فروش
سیستم بر روی سرور شما نصب خواهد شد
-
سلام
در قالب سیستم جدید فروش من الان یک ماهی هست با شما تماس میگیرم اما گوشیتون را جواب نمیدهید تلفن های دفتر هم که مسدوده.
پس چطوری داری 24*7 پشتیبانی فروشهای قبل را می دهید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hst_2014@yahoo.com
سلام
در قالب سیستم جدید فروش من الان یک ماهی هست با شما تماس میگیرم اما گوشیتون را جواب نمیدهید تلفن های دفتر هم که مسدوده.
شماره های تماس موبایل و پشتیبانی تلگرام همیشه در دسترس هستند .در صورتی که پاسخ نداده شد حتما با شما تماس گرفته خواهد شد.احتمالا خود شما هم پاسخ ی ندادید.به جای این که با این ادبیات صحبت کنید پیام می دادید
موفق باشید
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hst_2014@yahoo.com
سلام
تلگرام ایشون همیشه در دسترس هست
-
سلام دوستان کسی از این آقا خبر داره؟ الان ۲ هفتست نه جواب تلفن میده نه تلگرام نه تیکت. ما ازشون لایسنس ۶ ماهه داریم ولی ول کرده رفته. ممنون میشم اگر کسی خبری داره بده.
-
دوستان کسی از این اقا خبر نداره؟ این اقا ظاهرا کلا جمع کرده رفته. ما پولمون پیش ایشون هست. اگر کسی خبر داره لطفا به من پیام بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
دوستان کسی از این اقا خبر نداره؟ این اقا ظاهرا کلا جمع کرده رفته. ما پولمون پیش ایشون هست. اگر کسی خبر داره لطفا به من پیام بده
بنده جایی نرفتم و در حال فعالیت هستم . شما هم میتونید از طریق سایت و تیکت در ارتباط باشید قربان!
-
پشتیبانیشون خیلی ضعیفه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayanagostar
بنده جایی نرفتم و در حال فعالیت هستم . شما هم میتونید از طریق سایت و تیکت در ارتباط باشید قربان!
چطور پشتیبانی هستید که جوابگو تیکت دوست ما نیستید.
ایشون اعلام کردن 2هفتس دارن پیگیری میکنن دریغ از جواب
-
جوابگگویی صفر
پشتیبانی صفر
کافیه بگید فلان ایرادو داره شروع میکنن درجواب سوال سوال میکنن
فقط حرف و تعریفه
-
دوستان ظاهرا این آقا کلاهبردار در اومدن
شماره ثابتشون مسدود و شماره همراه هم از دسترس خارج کردن
تیکت هم جواب نمیدن
دوستانی که ازشون خرید کردن برای شکایت اقدام کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliasbahi
پشتیبانیشون خیلی ضعیفه
- - - Updated - - -
چطور پشتیبانی هستید که جوابگو تیکت دوست ما نیستید.
ایشون اعلام کردن 2هفتس دارن پیگیری میکنن دریغ از جواب
این مورد به شما ارتباطی پیدا نمیکنه . هر کسی هم تیکت ثبت کرده طبق زمان معین و مشخص حواب خودشو گرفته
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webloguser
دوستان ظاهرا این آقا کلاهبردار در اومدن
شماره ثابتشون مسدود و شماره همراه هم از دسترس خارج کردن
تیکت هم جواب نمیدن
دوستانی که ازشون خرید کردن برای شکایت اقدام کنن
شما هم از تعداد پست هاتون مشخص ه که هدفتون از ثبت نام تو این فروم چی بوده!
-
نقل قول:
شما هم از تعداد پست هاتون مشخص ه که هدفتون از ثبت نام تو این فروم چی بوده!
تعداد پستهام به این دلیل بوده که فقط تو وبهاستینگ به دیدن مطالب میرسیدم و دنبال جوابگویی نبودم
زمانی که میبینم شما اینهمه وقت یه جواب به بنده نمیدید یعنی دارید میپیچونید
من تا بحال قصد تخریب کسی رو نداشتم و مشکل من از اینه که از رفتاری که در جواب من پیچوندم باشه نمیگذرم
هزینه کردیم و انتظار داریم جوابگو باشید.
شما خودتو جای بنده بزار و خدا وکیلی از انصاف جواب بده
14روز جواب تیکت ندید
زنگ زدنی به شماره ثابت بگه مسدوده و شماره همراه هم درجا بگه در دسترس نیست
اگر شما مشتری من باشید و اینجوری برخورد کنم و جواب ندم چه جوابی باید برم ؟
آیا شما ناراحت و عصبانی از پشتیبانی نمیشید ؟؟
صداقت تو جواب یادتون نره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webloguser
تعداد پستهام به این دلیل بوده که فقط تو وبهاستینگ به دیدن مطالب میرسیدم و دنبال جوابگویی نبودم
زمانی که میبینم شما اینهمه وقت یه جواب به بنده نمیدید یعنی دارید میپیچونید
من تا بحال قصد تخریب کسی رو نداشتم و مشکل من از اینه که از رفتاری که در جواب من پیچوندم باشه نمیگذرم
هزینه کردیم و انتظار داریم جوابگو باشید.
شما خودتو جای بنده بزار و خدا وکیلی از انصاف جواب بده
14روز جواب تیکت ندید
زنگ زدنی به شماره ثابت بگه مسدوده و شماره همراه هم درجا بگه در دسترس نیست
اگر شما مشتری من باشید و اینجوری برخورد کنم و جواب ندم چه جوابی باید برم ؟
آیا شما ناراحت و عصبانی از پشتیبانی نمیشید ؟؟
صداقت تو جواب یادتون نره
من برخلاف شما ادب رو رعایت میکنم و مسايل بین مشتری و کارگزار رو نگه دارم و همه چی رو بازگو نکنم !!
-
پس بنده بی ادب شدم ؟
ورژن PHP باید چند باشه ؟
و گزینه source guardian باید تیک بخوره ؟
-
دوستان ایشون اخیرا دچار مشکلات شخصی شدن و چند وقت هست اختلال تو کارشون بوجود اومده
بد نیست کمی دیگران رو درک کنیم
واسه همه ما مشکل پیش میاد و زندگی روزمره مارو مختل میکنه
درکل ایشون تایید میشن و درحال حاضر ما پروژه در حال انجام داریم دسشتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pedrammasoumi
دوستان ایشون اخیرا دچار مشکلات شخصی شدن و چند وقت هست اختلال تو کارشون بوجود اومده
بد نیست کمی دیگران رو درک کنیم
واسه همه ما مشکل پیش میاد و زندگی روزمره مارو مختل میکنه
درکل ایشون تایید میشن و درحال حاضر ما پروژه در حال انجام داریم دسشتون
امیدوارم که مشکلشون بزودی حل بشه و هیچ وقت دچار مشکلی نشن
بهتر بود تو شروع مشکلشون اطلاعی میدادن تا کسی بدون اطلاع نظری نده
بنده هم عذر میخوام اگر عجولانه نظری دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webloguser
پس بنده بی ادب شدم ؟
ورژن PHP باید چند باشه ؟
و گزینه source guardian باید تیک بخوره ؟
ورژن php رو روی 5.6 بذارین و SG رو هم تیک بزنین بله
-
سلام دوستان. ما دوباره ۶ ماه پنل فارسی که از ایشان گرفته بودیم به غلط با درست تمدید کردیم. الان ۴ روز گذشته و همچنان ایشون جواب نمیدن. تو تلگرام که مارو بلاک کردن. موبایلشون هم در دسترس نیست. نمیدونم چه مشکلی با ما دارن که همیشه ما باید به دست و پاشون بیفتیم که جواب مارو بدن. خدارو خوش نمیاد اینجور کار کردن. هیچ بی احترامی هم بهشون نشده. نمیدونم چیکار کنیم که پنلمون دوباره اکتیو کنیم! اگر کسی از ایشون خبر داره ممنون میشم بهشون اطلاع بده تیکت های وب سایت خودشونرا حداقل چک کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
سلام دوستان. ما دوباره ۶ ماه پنل فارسی که از ایشان گرفته بودیم به غلط با درست تمدید کردیم. الان ۴ روز گذشته و همچنان ایشون جواب نمیدن. تو تلگرام که مارو بلاک کردن. موبایلشون هم در دسترس نیست. نمیدونم چه مشکلی با ما دارن که همیشه ما باید به دست و پاشون بیفتیم که جواب مارو بدن. خدارو خوش نمیاد اینجور کار کردن. هیچ بی احترامی هم بهشون نشده. نمیدونم چیکار کنیم که پنلمون دوباره اکتیو کنیم! اگر کسی از ایشون خبر داره ممنون میشم بهشون اطلاع بده تیکت های وب سایت خودشونرا حداقل چک کنن.
09359884358
@taher6775
من این اطلاعات رو از ایشون دارم اگه بدرد شما میخوره.
از تاپیک پایین هم میتونید استفاده کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=191242
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
آقای محترم . کار شما انجام شده و پنل شما اکتیو! . شما هم به جای فرافکنی بهتره تغییری تو ادبیات گفتگو تون بدید !
در ضمن این جمله تون ؛هیچ بی احترامی هم بهشون نشده؛ خیلی برای من جالب بود!