ما خودمون دامین داشتیم چون محتوا فارسی بود بسته بودن تازه دامین ماله یه شرکت در uk بود تا محتوا پاک نشد بازش نکردن عکسشم گذاشتم داخل پست ها
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز بنده از ریسلر کلاب نمایندگی دارم
توسط مشخصات یکی از بستگان عضو شدم که ساکن خارج از ایران هستن
احتمال داره برای منم مشکل پیش بیاد چون دامنه ها خیلی مهم هستن و سایت با زبان فارسی ران میشه
حالا ایشاا... تا آخر هفته به توافق میرسن و دامنه های شما هم آزاد میشه. فکر نکنم جز دعا و مذاکره کار دیگه ای بشه کرد
کلا همه چیز ما گره خورده به مذاکرات ... :-|
- - - Updated - - -
نظر من رو میخای چند صد دلار حتی ارزش یک ساعت سردرگمی رو هم نداره . چه برسه به این که ممکنه کلا بره روی هوا و دیگه هم آزاد نکنن.
پس تا میتونی زودتر فرار کن که به دردسری که ما گرفتارشیم گرفتار نشی...
دوستان کسی دیگه تیکت نزده ؟ خبر جدید از پارسی نیک ؟ یه کم بهم امید بدید
خبر جدیدی بشه خودشون زودتر اطلاع رسانی میکنن.
ضمنا باز کردن سایت ها فقط کار یه کلیک هست. پس مشکل برطرف نشده
من ظهر که تیکت زدم که گفتن احتمال داره 3-4 روز اینده
اما مطمئن باشید این چند روزی که میگن فقط واسه اینه که مشتری هر روز بهشون تیکت نزنه و تماس نگیره و گرنه هیچ زمان مشخصی ندارن ...
دوست من
رجیسترال بلاگفا بلاگ اسکاری میهن بلاگ آپارات و ..... هزاران سایت خوب ایران همه رجیسترال های سخت گیر و خفن هستند اینجور که میفرمائید باید همه بلاگ بشند؟
یک چیز ممکنه اونم اینه: طرف با ای پی ایران بره تو پنلش لوگین کنه و.. ربطی به محتوا نداره و اونا بیکار نیستند 24 ساعت دامنه ها رو دونه دونه چک کنند. parsian-bank.com و نمونه های کام دیگه دیگه تابلو تر از پارس آنلاین دات کام هست؟؟؟؟؟؟ لطفا بر اساس منطق و مدارک واقعی صحبت بفرمائید عین نمونه هائی که اوردم وگرنه از goodaddy &name.com & onlinenic و نمونه های زیاد دیگه که واقعا سخت گیر هستند وجود داره؟ چرا اینهمهدامنه خوب روی اینها اکتیو هستند و 100 درصد فارسی هم هستند؟(مشکل همون لوگین با ای پی ایران میتونه باشه) از پی پال سخت گیر تر داریم ولی با آی پی ایران و ادرس ایران مشکل داره نه ایرانی.
هیچکس زبان فارسی رو تحریم نکرده.
میشه بفرمائید سایت شما چیه؟ و بر طبق کدوم مدرک شما 15هزار دامنه ثبت کردین؟و رجیسترال شما کدومه؟ که باید رسلو باشه رسلر ای دی رو بفرمائید چک شود؟! البته مهم نیست اما اگر پلیس فتا از کسی استعلام میگیره همکار شما نیست اونا از هر سایت کاربر محوری استعلام میگیرند و سیستم های وبلاگدهی که گل سر سبدشونه و نمیشه گفت من به پلیس فتا اجعاف دارم و میدونم اله هست و وله باور کن اکثر کارمندان فتا موارد زیرساختی رو نمیدونن و نیازی نیست بدونن و سختگیرانه هست توقع باشه بدونن و اونا کارهای استعلام و.. انجام میدن برای تکمیل پرونده نه قانونگذاری و... حالا اگر کسی دامنشو از دست داده اگر نتونه اثبات بکنه خریده پس هیچی به هیچی هست.نقل قول:
حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست
- - - Updated - - -
پن: بنده قصد مچگیری و.. ندارم اما خواهش میکنم اطلاعات غلط به ملت ندین فردا بر همین اساس باز اشتباه کنن و وقت دادگاه ها رو برای اموری چون این هدر بره حداقل بزارید طرف با دست پر بره شکایت کنه و اگر چیزی تو چنتش نیست وقت خودش و بیت المال رو صرف امور بی فایده نکنه و امیوار به هیچ نشه
دوستان میشه دامنه ها رو برگردوند و شک ندارم عیب از بیلینگ و یا پرداخت با سورس مورد دار داشتن اینا چطور اینهمه سال خبری نبود یکدفعه فهمیدن؟
آقا با پولت تا میتونی دامیناتو تمدید کن و انتقال بده به یه رجیسترار دیگه
حتی Name.com هم اینقدر سختگیر نیست. تا حالا نشده به ایرانی بودن گیر بده، با اینکه با آیپی ایران لاگین میکنیم و حتی ریپورت هم داشتیم ...
تنها مسئلهای که برای Name.com مطرح هست پرداخت صحیحه.
یا ریسلو
یا آنلاین نیک ...
خوب دوست عزیز ، با توجه به اینکه ریسلر کلاب وابسته به آمریکا هست ، اگر به مشخصات ایرانی ها گیر ندهد ، بابت این مسئله زیر سوال میرود .
و قطعا بابت این مسئله ای که پیش آمده ؛ تمرکز آنها روی این قضیه بیشتر خواهد شد و در صورتی که بفهمن برای مثال دامنه ای با محتوای فارسی و در واقع برای ایران زیر مجموعه آن ها هست ، سریعا پنل نمایندگی + دامنه ها رو کلا قفل خواهند کرد .
و اگر پارسی نیک بخواهد تمامی دامنه ها را انتقال دهد ، اگر کم کم 1000 تا دامنه هم داشته باشد ، بایستی برای هر یک از دامنه مبلغ 30 هزار تومان برای انتقال پرداخت کند .
و انتقال دامنه به شرکت دیگر ، حداقل 1 هفته زمان خواهد برد .
و در واقع با این پیگیری هایی که انجام میدهند ، اگر به نتیجه ای نرسند ، باید هزینه ی سنگینی بابت انتقال دامنه ها بدهند و حتی امکان آن وجود داره شرکت فوق زیر بار همچین مسئولیتی نرود
و حتی اگر هم بخواد هزینه کند ، پس از پیگیری هایی که انجام دادند ، کم کم 1 هفته هم سایت ها داون خواهند ماند برای انتقال .
البته این هم بگم این مبلغ 30 هزار تومان که گرفته میشود ، به جای آن دامنه به مدت 1 سال تمدید میشود .
این قطعی که به وجود آمده ، در سئو سایت های کاربران و ورودی های گوگل و رتبه الکسا تاثیر منفی خواهد داشت .
و در یک کلام بگم واقع ریسک بزرگی هست از ریسلر کلاب استفاده کرد و حتی با یک ریپورت ساده امکان قفل شدن دامنه ها وجود دارد !
IranWebSv
بحثم پنل شخصی بود
وگرنه شرکتی با این همه دامین نمیتونه ریسک کنه
نباید ریسک میکرد!
اگه بتونن ریسلرکلاب رو راضی کنن برای انتقال، خیلی راحت میتونن دامینها رو از قفل در بیارن و بزنن منتقل بشه به یه شرکت جدید (ریسلو مثلاً)
تو این یه هفته انتقال هم سایتها آپ میمونن ...
نیازی هم نیست زیر بار هزینه انتقال (و تمدید) بره
خیلی راحت میتونه از صاحبین دامین بگیره.
تو این 4 روزه اینقدر ضرر کردن که 30-40 تومن هزینهای براشون نیست ...
سلام
منم مثل شما دامینم اینطوری شده اونم بعد از ۳-۴ سال
و واقعا ناامید شدم
ایمیل و تیکت هم نزنین بهشون به همه یه جواب میدن
به منم همینارو گفتن هم شرکت ایرانی هم خارجی
واقعا شرکت مذحرفیه
من خدا شاهده میخواستم ۳ ساله میخوام انتقال بدم هردفعه یه جوری میشه و واقعا پشیمونم
---
مشکل اینه که اینا دامین هارو به نام خودشون بوده
و اینکه مدرکی هم ما نداریم خیالشون راحته
و ممکنه با دفتر ترکیشون یا هرچی بتونن دامین خودشون رو ازاد کنن و هدف اصلیشونم اینه
چون ماها مهم نیستیم
و در ضمن مهم هم باشیم با خودشون میگن اینا که اگه درستم بشه اکثرا انتقال میدن یه شرکت دیگه و مشتری برا ما نمیمونه
پس مهم نیست
فقط هدف اصلیشون دامین خودشون هست
یه شرکت واقعا مذحرف و بی مسولیت
اخه ادم به اینا چی بگه
تو کل سایتها خبری پخش شد اقا این شرکت لعنتی ایرانو تحریم کرده
رایگان(مفتو مجانی)انتقال بدید
اینا اینقدر خرن که این کارو نکردن
و الانم هیچ
فقط به قول این دوستمون دعا و مذاکره
فردا هم همتون زنگ بزنید به این زنه
ببینید چی میگه
خدا لعنتشون کنه
عزیز تیکت دامین مربوطه رو براتون ارسال میکنیم که ببنید resellerclub چی گفته بعد resellerclub هر وقت مورد از پرداخت بوده نذاشته پنل شارژ باشه و همیشه back خورده
برای دامین ها هم این دو تا برنده دست ما بوده و خیلی از همکار همین انجمن نماینده ما بودن خواستید خصوصی در ارتباط باشید تا با مدرک بهتون ثابت بشه
parsdomain و شیراز تکنولوژی
این یکی از دامین ها هست بازم یه دامین دیگه داریم اونم پیدا شد تیکتش میذارم
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27113&stc=1
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27114&stc=1
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27115&stc=1
یه عده دارن سنگ اندازی می کنند مشخصه یه شرکتی داره با ویروس abuse زیر اب زدن مشتری این سرویس دهنده به سمت خودش خش میده :))
میتونی بری توی سایتشون
از طریق contact us
تیکت بزنی
ینی همون ایمیل زدن
و اینکه
پارسی نیک گفت که خبر نهاییشو ساعت ۵-۶ میزنه رو سایت
:|
:|
امیدوارم.......
برید تو سایت جهانی
http://www.webhostingtalk.com/
مشکلتون رو مطرح کنید و بقیه دوستان هم بریزند انجا شلوغش کنند که تقصیر شما به عنوان یک انسان آزاد چی هست و حقوق بشر رو پایمال کرده ریسلر کلاب و از این حرفا... شاید کسانی باشند کمکتون کنند و خود ریسلر کلاب نمایندش ببینه فرجی بشه و شاید جواب بده =;
الان نمیفهمم چه سودی به جال اینا داره که ساسپند کردن باز هم نمیکنن...
خوب اگه با ملیت ما مشکل دارن باز کنن تا سریع منتقل کنیم .
یه سره هم دم از حقوق بشر و آزادی میزنن . خوب اینکه الان خودش نقض حقوق بشر هست...
دامنه دولتی یا سایت سیاسی هم نیستیم که مشکل دار باشه دومین تجاری و شخصی
لطفا یکی زبانش خوبه بره موضوع بزنه ما بیایم..
مخصوصا بگه طبق قوانین بین الملی icann این کار غیر قانونی است..
- - - Updated - - -
این پیام جدید ولی چه فایده..
نقل قول:
در پی پیگیری های متناوب در راستای مشکل پیش آمده از سمت رجیسترار برای دامنه های عمومی ، متاسفانه رجیسترار به دلیلی کاملا غیرمنطقی اقدام به بستن کل اکانت شرکت پارسی نیک نموده است.
دلایل اعلام شده از سمت رجیسترار به این صورت می باشد:
1) There are domain names in your account having the word 'iran'
Eg : iranoosh.com and iranoptometry.com
2. The Reseller's Support Url is http://www.PersianHelp.com (Upon resolving this domain name, we found some information related to IR)
و این در حالی است که قرارداد شرکت پارسی نیک از سال 2002 تا به امروز بدون مشکل توسط شرکت ثبت شده در خارج از ایران با این رجیسترار منعقد و تمدید گردیده است، و بستن کل اکانت صرف 1 یا 2 دامنه که توسط یکی از نماینده های شرکت ثبت شده است نمی تواند دلیلی برای بستن کل اکانت باشد!!!
به هر تقدیر با این اتفاق نادر ، و البته موضع غیرمنطقی شرکت ریسلر کلاب از طرفی و متاسفانه عدم تجربه اجرایی وکلای در دسترس در این زمینه باعث ایجاد وقه بیشتر در حل مشکل تاکنون گردیده ایم.
به هر صورت از آنجا که این شرکای این شرکت صاحب شعبات ثبت شده رسمی در کشورهای امارت متحده عربی ، گرجستانو ترکیه می باشند و از آنجا که از حیث تجاری نیز فعال می باشند مطمئن هستیم در روشی که منجر به حل مشکل در کوتاهترین زمان ممکن گردد بهینه عمل خواهیم کرد.
(1- هماهنگی با شرکت جدید واسط هندی جهت رفع مشکل
2- هماهنگی با یکی از ایرانیان مقیم در آمریکا به عنوان وکیل رسمی و اقدام قانونیاز طریق اعلام شکایت در سازمان های نظارتی کشور مزبور و همچنین پیگیری این مساله از طریق وزارت امور خارجه دولت آمریکا )
در پایان صمیمانه از صبر و تحمل کلیه کاربران تشکر داشته و لازم به ذکر است سامانه 30009900 جهت دریات پیشنهادات سازنده شما و همچنین اعلام مرحله به مرحله مراحل پیشرت پیگیری جهت کلیه کاربرانی که به این سامانه پیامکی ارسال نمایند درنظر گرفته شده است.
صورت جدا از اینکه کلیه همکاران در خارج از کشور در حال پیگیری این مشکل می باشند از طریق وزارت امور خارجه آمریکا نیز این مورد در حال پیگیری می باشد...
مشتریان عزیز می توانند با ارسال کلمه دامنه به خط 30009900 از اخبار جدید و نتایج پیگیری ها به صورت پیامک مطلع گردند
علت این مشکل ظاهرا به متن تاپیک زیر مربوط می باشد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145595
البته پارسینیک پارسال که resellerclub اعلام کرد کاربران ایرانی رو دیگه سرویس نمیده به مشتریهاش پیشنهاد داد دامینهاشون رو رایگان به Resello منتقل کنه.
خود من 2 تا دامین داشتم که چون پنل گرفته بودم ازشون مشخصاتش رو به اسم خودم و آدرس ایران تغییر داده بودم، سر همین پارسینیک گفت دامنههام رو منتقل میکنه به Resello بدون هزینه.
ولی بقیه دامینهام چون با مشخصات خودشون بود گفتن اجباری نیست به Resello منتقل کنم که البته ای کاش منتقل میکردم.
در ثبت دامین، برای اینکه ثابت کنیم دامین برای ماست همین که ایمیل ثبت کننده و مدیر دامنه به نام ما باشه کافیه؟
یا این شرکتها برای اطمینان پاسپورت و مدارک دیگه مثل قبض آب و برق برای صحت محل سکونت هم میخوان؟!
به ما که پیشنهاد نداد.
در یک کلام میشه گفت پارسینیک داره شر و ور میگه :-|
به Pdr ایمیل زدم، جواب دادن الان
Hello,
I understand the inconvenience caused due to this Suspension and shall explain you the reason for the same.
We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As the Reseller through whom you have purchased your domain name ' *** ' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended his account and all the domain names. We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names.
I shall not be able to provide you any further information, as this domain name is not registered under you name. However, you may contact the Registration Service Provider - KEYANA IT CO at the below details:
Email Address : centeralnet@yahoo.com
Company : KEYANA IT CO
Support E-mail Address : parsinic@keyana.ae
Alternate Tel No : 97.1502268307
Regards,
Darshana
we have Suspended his account
دامینها رو مسدود نکردند، پنل رو مسدود کردن به خاطر ایرانی بودن شرکت پارسینیک! که 100% بشون اخطار داده بودن و اینا دایورت کردن به جناب باقر خان :-|
We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names
امیدی هست :)
بازم پیگیر میشم، ایشالا بشه کاری کرد.
دوستانی که اطلاعات خودشون تو هویز دامین هست، خیلی راحتتر میتونن پیگیری کنند.
در این باره هیچ اطلاعیه ای برای ما نفرستادن.
اتفاقا ازشون هم سئوال کردم که چرا نگفتید گفتند فقط اونایی که مشکل دار بوده و از طرف ریسلر کلاب اعلام شده بوده ما گفتیم بیاید انتقال بدید!
- - - Updated - - -
به من هم همین جواب ها رو دادن!
کلا کپی پیست میکنن واسه همه!
حالا باز من به همین Pdr گیر میدم و تا میتونم میزنم تو سر و کله پارسینیک :-|
هر اتفاقی بخواد بیوفته، از طرف پارسینیک میوفته :-|
درخواستای ما تقریباً بیجاست :-|
آقایون ممنون از پیگیری. سوال:
من یه دامین ir با همون نام دامنه مسدود شده دارم که البته باهش کار نکرده بودم و خاموش بوده. الان تصمیم گرفتم سایتمو با اون بالا بیارم. البته خیلی دردسر داره و باید همه تنظیمات سایت از جمله دوتا هاست دانلود، تنظیمات نماد اعتماد، تنظیمات لینک های موجود در پست ها، تنظیمات درگاه های بانکی و غیره رو از .com به .ir تغییر بدم. آیا شروع کنم یا بازم صبر کنم؟ یه احساسی بهم میگه فعلا نکنم شاید تا دو سه روز دیگه مشکل حل شه. چون وقتی دامنه کام باز بشه باید همه این تنظیمات رو دوباره انجام بدم و ir رو خاموش کنم دوباره.
حالا چه کنم؟
پول زیاد مهم نیست
انتقال میدم ولی اگه فدا روزی ریسلو یا آنلاین نیک با ایران مشکل پیدا کرد باید چیکار کرد؟
به نظر شما کجا انتقال بدم
بنده برای این پروژه دو ساله دارم زحمت میکشم نمیخوام شاهدقفل شدن دامنه ها باشم!
persiantools.com
blogfa.com
mihanblog.com
p30download.com
و هزاران سایت مطرح دیگه کجا دامنه ثبت کردن که تا به امروز مشکلی براشون پیش نیومده؟ ( این سوال خیلی مهمه )
و آخرین سوال با مشخصات حقیقی خودم عضو بشم یا مشخصات یکی از بستگان
البته نماد اعتماد فورا انجام نمیشه
من درخواست دادم .باید مدک فیزیکی بفرستی!!! که خورد به تعطیلات شنبه دوباره باید بریم محضر و درخواست رو امضا کنیم بفرستیم.
کلا اینا تو قرن بوق زندگی میکنن!
- - - Updated - - -
البته نماد اعتماد فورا انجام نمیشه
من درخواست دادم .باید مدک فیزیکی بفرستی!!! که خورد به تعطیلات شنبه دوباره باید بریم محضر و درخواست رو امضا کنیم بفرستیم.
کلا اینا تو قرن بوق زندگی میکنن!
مهم نیست کجا گرفتن
مهم اینه به نام ایران نگیرید همه اطلاعات خودتون باشه اما کشور رو بزنید یک جای دیگه + مهم اینه اصلا و ابدا با ای پی ایران تو پنلتون لوگین نکنید همین اونا به ای پی ایران و ادرس ایران مشکل دارند نه با ایرانی وگرنه ساکن بورگینافاسو باشی کاریت ندارند اسمت و همه چیت ایرانی بزن اما کشورت بزن گینه بی سائو همین لول
به نظر من که تقصیر از خود ما بوده که وقتی پارسینیک دامینهامون رو به اسم خودش ثبت کرده کاری نکردیم.
میتونستیم درخواست پنل کنیم و آدرس و ایمیل صاحب دامنه رو تغییر بدیم تا الان میتونستیم حداقل ثابت کنیم دامین برای خودمون هست.
دوستانی هم که میگن آدرس خارج و این حرفا، خود پارسینیک هم آدرس خارج از کشور زده و تازه مدارک هم دارن که ثابت کنن آدرسشون حقیقی هست و شرکتی در خارج از ایران هستن ولی میبینیم که بازم این مشکل براشون پیش اومده.
این شرکتهای آمریکایی کارشون معلوم نیست من از یکیشون با آدرس و مشخصات امریکا و با ویزا خرید کردم، بعد از 2 روز حسابم رو بستن و گفتن حتماً باید پاسپورت یا گواهینامهای چیزی ارائه کنی که مطمئن بشیم تو امریکایی هستی.
حالا یه شرکت هاست و دامنه دیگه که اسم نمیبرم برعکس من تو پنلش 20 تا دامنه ir. پارک و اضافه کردم مشکلی نبوده ولی وقتی میخوام دامین بگیرم ازش که اسم ایران داخل هست خطا میده.
هر کدوم یه نوعی برخورد میکنن و معلوم نیست چه اتفاقی ممکنه پیش بیاد.
اقایون لطفا سریع باشید و دقت کنید:
من تا اونجایی که فهمیدم همه چی علیه ماست و هیچ مدرکی هم دستمون نیست
من خودم 4 تا دومین دارم که درامدم ماهی 6 - 7 میلیون میشد و فقط یکی از دامنه هام 50 میلیون تمن میخواستن ( خیلی ببخشید الان دیگه پنچر شدم ...)
تنها کاری که میشه انجام داد و سریعتر به نتیجه رسید اینه که با هم یک صدا بشیم و از پارسی نیک شکایت کنیم تا حداقل یه مدرکی دستمون باشه
ببینید وقت خیلی تنگه از یه طرف گوگل هی پنالتی میده ، از طرفی هم ضرر میکنم
من مطمعنم که نه امریکا به فکر ماست ، نه رسلر کلاب ، نه پارسی نیک و نه کس دیگه ..
من شنبه 20 تیر 94 شکایت میکنم هرکی مایله سریعا تلفنشو به من پیام خصوصی کنه . تا با هم در ارتباط داشته باشیم اینطوری هم هزینه ها کم میشه و هم خیلی سریع به نتیجه میرسیم ( هزینه کارشناس ، وکیل ، دادگاه و .... )
تازه من شهرستانم که شنبه صبح ساعت 7 تهرانم.
چندین بار در این جور ماجرا ها بودم میدونم چیکار کنیم تا سریع به نتیجه برسیم.
اگه قاضی و وکیل و ... ببینن تعداد شاکی زیاده پرونده رو در فوریت قرار میدن ، تازه چون مدرک زیادی نداریم تنها راهش همکاریه .
امیدوام تعدادمون به بیش از 20 نفر برسه حداقل
کسایی هم که بعد شنبه 20 تیر 94 این تاپیکو میبینن حتما به ما ملحق بشن حتی اگه یه ماه هم گذشته باشه.
ای وای انگار مشکل جدیه ؟!
من کلی پول دادم یک دامنه از کسی خریدم. بعد از چند سال کار و فعالیت و سئو حالا باید بشینم تا اینا قلش کنن و بگم پیگیریم ؟!
جواب مشتری هام رو چی بدم ؟!
تازه دو روزه میگذره اینقد اعتراض شده !
امیدوارم زودتر حل شه.
آقا این دامنه خودشون باز شده
www.parsinic.com
اما بقیه نه!!!
کسی مشکلش حل شده؟
یا فقط مشکل خودشون رو حل کردن؟
نه هیچ کدوم از دامنه ها باز نشده !
من از جای دیگه ای هم دامنه هام رو میگیرم
بهشون داستان رو گفتم. اینو جواب دادن :
شاید دوستانی که شکایت می کنن این اطلاعات به دردشون بخوره. به هر حال کوتاهی از سمت اونها بوده که دامنه ها رو انتقال ندادننقل قول:
شرکت ریسلر کلاپ بیش از 1 سال و نیم پیش توسط شرکت امریکایی خریداری شده و از ان پس تحت قوانین امریکا عمل میکرد. لذا فرصتی در همان زمان ارائه داد تا ایرانیان دامنه ها رو خارج کنند
ما نیز بیش 15000 دامنه خود را به ریسلو منتقل نمودیم چرا که اگر این مورد رو انجام نمی دادیم کلیه دامنه ها مصادره میشد.