-
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SA33D
سلام سرور با رم دوگیگ میخوام ویندوز سرور 2003 واسه دانلود خصوصی میخوام کی میتونین تحویل بدین
با سلام
تحويل نيم ساعت بعد از پرداخت ميباشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kloxo
سلام
1 تا 2 گيگاهرتز
دوست عزيز قيمت خدمتتون عرض كردم جهت ارتقا در سايت ما تيكت بزنيد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadreza1987
سلام
گفته بودم نظرمو در اواخر سرویس میگم
الان یک ماهه سرویس دارم فقط اوایل دوبار مشکل جزئی پیش اومد که با ریسیت حل شد
برای ماه دوم سرویسم رو تمدید کردم
با تشکر
با تشكر از شما انشالله هميشه راضي باشيد
-
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
با سلام ،
ببخشید ما یه VPS از شما داریم. چند روز پیش یک مشکل عجیب بوجود اومد به این صورت که پسورد ibsng که پسورد پیشفرض هم نبود بدون دخالت ما عوض شده بود.
دیروز مشکل عجیب تری بوجود اومده که پسورد ssh هم بدون دخالت ما عوض شده.
تنها پاسخ شما هم این بود که " باید هزینه فاکتور کنم مجدد کانفیگ شه سرورتون ".
میشه بفرمایید چطور همچین چیزی امکان پذیر هست؟
در صورت روشن نشدن مطلب نه تنها فاکتوری پرداخت نخواهیم کرد بلکه به هیچ وجه دیگه از شما سرویس نخواهیم گرفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
با سلام ،
ببخشید ما یه VPS از شما داریم. چند روز پیش یک مشکل عجیب بوجود اومد به این صورت که پسورد ibsng که پسورد پیشفرض هم نبود بدون دخالت ما عوض شده بود.
در صورت روشن نشدن مطلب نه تنها فاکتوری پرداخت نخواهیم کرد بلکه به هیچ وجه دیگه از شما سرویس نخواهیم گرفت.
با سلام خدمت شما
دوست عزیز تو تیکت هم خدمتتون عرض کردم پسورد لینوکس شما عوض شده مقصر ماییم؟
تنها راه نصب مجدد سیستم عامل هست بابت نصب مجدد سیستم عامل 5 تومان هزینه دریافت میشه
شما پسورد دیفالت سرور را عوض نکردین به احتمال زیاد هک شدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام خدمت شما
تنها راه نصب مجدد سیستم عامل هست بابت نصب مجدد سیستم عامل 5 تومان هزینه دریافت میشه
باسلام
نیاز به نصب مجدد سیستم عامل نیست.
میتونید به راحتی پسورد لینوکس و ibs ریست بدید. بدون از دست رفتن اطلاعات!!!
-
اردر یه سرور لینوکس با رم یک گیگ گذاشتم بعد از استفاده حتما در مورد نحوه سرویس دهی نظر خواهم داد
-
سلام
اکانت تست برای این پلن میخواستم
Ram 2 G
رم : 2048 مگابایت
سی پی یو : نامحدود
ویندوز هم لطفا فقط ویندوز 7 باشه
زبان فارسی هم توش نصب باشه
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webikar
سلام
اکانت تست برای این پلن میخواستم
Ram 2 G
رم : 2048 مگابایت
سی پی یو : نامحدود
ویندوز هم لطفا فقط ویندوز 7 باشه
زبان فارسی هم توش نصب باشه
با تشکر
با سلام
لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید
-
سلام امروز ثبت نام کردم یه سرور رم 1 سفارش دادم ... پرداخت کردم ... تیکت هم زدم ... الان میخواستم وارد شم ! ولی وارد نشد ! اومدم ریست پسورد کنم میگه این میل وجود نداره !!!!!!
شماره سفارش: 3599614544
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehranp
سلام امروز ثبت نام کردم یه سرور رم 1 سفارش دادم ... پرداخت کردم ... تیکت هم زدم ... الان میخواستم وارد شم ! ولی وارد نشد ! اومدم ریست پسورد کنم میگه این میل وجود نداره !!!!!!
شماره سفارش: 3599614544
دوست عزیز مشکلی در دیتابیس بوجود امده بود که برطرف شد
هم اکنون میتوانید وارد شوید
تمامی سرویس هایی که از ما خریداری شده بود تحویل داده شدند مال شما هم حتما بهتون تحویل داده شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
با سلام ،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام خدمت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
باسلام
نیاز به نصب مجدد سیستم عامل نیست.
میتونید به راحتی پسورد لینوکس و ibs ریست بدید. بدون از دست رفتن اطلاعات!!!
خب از نقل قول ها کاملا مطلب واضح هست و دیگه از این دوستمون سرور نخواهم گرفت.
پس از دو ماه استفاده از سرویس های ایشون نظرم رو بیان میکنم :
قیمت : خوب - کیفیت سرویس : متوسط - پشتیبانی : ضعیف - امنیت : خیلی ضعیف
دلیل ترک سرویس ایشون : درخواست پول زور - هرچند که 5 تومان بیشتر نبود اما عادت ندارم الکی به کسی پولی بدم.
در کل ما رو حسابی از خودشون زده کردند امیدوارم واسه دیگر دوستان موردی شبیه به ما پیش نیاد.
آخرین پست من در این تاپیک بود. روز خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
خب از نقل قول ها کاملا مطلب واضح هست و دیگه از این دوستمون سرور نخواهم گرفت.
پس از دو ماه استفاده از سرویس های ایشون نظرم رو بیان میکنم :
قیمت : خوب - کیفیت سرویس : متوسط - پشتیبانی : ضعیف - امنیت : خیلی ضعیف
دلیل ترک سرویس ایشون : درخواست پول زور - هرچند که 5 تومان بیشتر نبود اما عادت ندارم الکی به کسی پولی بدم.
در کل ما رو حسابی از خودشون زده کردند امیدوارم واسه دیگر دوستان موردی شبیه به ما پیش نیاد.
آخرین پست من در این تاپیک بود. روز خوش
با سلام دوست عزیز پول زور چرا؟با توجه به وقتیکه ما برای نصب مجدد سیستم عامل میزاریم حق نداریم 5 تومان کارمزد از مشتری بگیریم؟
ما تواخبار سایت هم ذکر کردیم که پسورد دیفالت خود را در اولین فرصت عوض نمایدد
مورد بعدی هم اینه که شما قبل خرید قوانین سایت مارا میپذیریئ در قوانین ذکر شده جهت نصب مجدد سیستم عامل5 تومان هزینه بایت نصب دریافت خواهد شد
مورد بعدی اینکه ما میتوانیم دسترسی نصب مجدد سیستم عامل به شما دهیم که خودتونم میتونید نصب کنید
موفق باشید
-
سرور از این سایت خریداری شد . بسیار با کیفیت و عالی . با اطمینان میتونم بگم بهترین پشتیبانی و قیمتها فقط در بربید سرور ....تشکر ویژه دارم از مدیریت
-
من یک سرور گرفتم
واقعاً سرعت پاسخ دهی و آماده سازی سرور عالی بود
واقعاً ارزش داره .
قیمت خیلی ارزون و پشتیبانی عالی .
تشکر .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir075
سرور از این سایت خریداری شد . بسیار با کیفیت و عالی . با اطمینان میتونم بگم بهترین پشتیبانی و قیمتها فقط در بربید سرور ....تشکر ویژه دارم از مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramin7sayeh
من یک سرور گرفتم
واقعاً سرعت پاسخ دهی و آماده سازی سرور عالی بود
واقعاً ارزش داره .
قیمت خیلی ارزون و پشتیبانی عالی .
تشکر .
ممنون دوستان عزیز
نظر لطف شماست
همین که شما راضی باشید ما بیشتر انژی میگیریم و انگیزه کار بیشتر میشه
-
با سلام
ی سرور مجازی لینوکس خریدم
واقعا و انصافا پشتیبانی قوی و خوبی داره
همچنین شما هر سیستم عاملی بخواین براتون فراهم میکنن بر عکس سرویس دهنده های دیگه
من که واقعا راضیم
تشکر از برید سرور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meisamr
با سلام
ی سرور مجازی لینوکس خریدم
واقعا و انصافا پشتیبانی قوی و خوبی داره
همچنین شما هر سیستم عاملی بخواین براتون فراهم میکنن بر عکس سرویس دهنده های دیگه
من که واقعا راضیم
تشکر از برید سرور
خواهش میکننم نظر لطف شماست
-
سلام
من هم از ايشون 10 روزي هست سرور مجازي ويندوز گرفتم و راضي هستم
-
سلام
من یه سایت وردپرسی دارم که میخوام یه سرور با رم 4بگیرم ازتون
شما میتونید برام دایرکت ادمین نال شده + کانفینگ مناسب وردپرس رو انجام بدید؟
کانفینگ کش و این چیزا
-
يك سرور رم دو گيگ سفارش داده شد و منتظر تحويليم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
سلام
من یه سایت وردپرسی دارم که میخوام یه سرور با رم 4بگیرم ازتون
شما میتونید برام دایرکت ادمین نال شده + کانفینگ مناسب وردپرس رو انجام بدید؟
کانفینگ کش و این چیزا
با سلام بله نصب میکنیم اما نال شده خیر
-
یک سرور با رم 1 مجددا خریداری شد
سرعت تحویل و سرعت سرور بسیار خوب و راضی کننده هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kala110manager
یک سرور با رم 1 مجددا خریداری شد
سرعت تحویل و سرعت سرور بسیار خوب و راضی کننده هست
ممنون دوست عزیز نظر لطفا شماست
ولی برای تشکر بهتره که از دکمه تشکر استفاده کنید
-
یک vps میخوام برای انکود فایل (فیلم و ...) سیستم خیلی قوی هم نمی خوام دیگه کشورش زیاد برام فرقی نداره.
فقط تنها چیزی که میخوام اینه که فرکانس رم و Cpu وش محدود نشده باشه چون زیاد انکود دارم و نمی خوام با انکود یکی دوتا فایل VPS مسدود بشه.
حد اقل قیمتی که میشه چقدره اگه میشه چند تا آفر رو پیشنهاد بدید.
سایت ما تازه کار انکود اختصاصی رو میخواد شروع کنه ولی بعدا کارمون گسترش پیدا میکنه اگه قیمت ها خوب باشه و سرویس دهی خوب در آینده نچندان دور تعداد بیشتری سرویس میگیریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad211
یک vps میخوام برای انکود فایل (فیلم و ...) سیستم خیلی قوی هم نمی خوام دیگه کشورش زیاد برام فرقی نداره.
فقط تنها چیزی که میخوام اینه که فرکانس رم و Cpu وش محدود نشده باشه چون زیاد انکود دارم و نمی خوام با انکود یکی دوتا فایل VPS مسدود بشه.
حد اقل قیمتی که میشه چقدره اگه میشه چند تا آفر رو پیشنهاد بدید.
سایت ما تازه کار انکود اختصاصی رو میخواد شروع کنه ولی بعدا کارمون گسترش پیدا میکنه اگه قیمت ها خوب باشه و سرویس دهی خوب در آینده نچندان دور تعداد بیشتری سرویس میگیریم.
با سلام میتونید از سایت ما لیست پنل های حرفه ای را ببینید
اختلاف قیمتش با پنل های معمولی فقط 5 تومان هست ولی از لحاظ سخت افزاری بسیار قدرمتمند هستند
رم پنل های حرفه ای ما ddr4 است
لیتک:http://www.berbidvps.ir/cart.php?gid=5
-
سلام
من همین الان سفارش دادم و منتظر دریافت vps هستم.
با تشکر
- - - Updated - - -
من سرورو توی مدت زمان کمی تحویل گرفتم و سرعت تحویل خوب بود!
-
سلام- 500 گیگ هارد یک هسته سی پی یو - یگ گیگ رم.
فقط برای بک اپ میخوام ازش استفاده کنم. اگه براتون انکان داره 25 تومن. سفارش بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Emi
سلام- 500 گیگ هارد یک هسته سی پی یو - یگ گیگ رم.
فقط برای بک اپ میخوام ازش استفاده کنم. اگه براتون انکان داره 25 تومن. سفارش بدم
با سلام 30 تومان تقدیم میشه
جهت خرید از سایت تیکت بزنید فاکتور کنم
-
شما اجازه نصب kloxo هم میدید ؟
دوستان خواهشا جواب تاپیک زیر رو هم بدید
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...17#post1406817
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
با سلام بله اجازه نصب کلکسو هم میدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام بله اجازه نصب کلکسو هم میدیم
نصب کنترل پنلهای کرک شده و اسکریپتهای نال شده چطور ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
نصب کنترل پنلهای کرک شده و اسکریپتهای نال شده چطور ؟
در صورتی که ابیوز نیاد مشکلی نداره
-
سلام مهندس . سرور مجازی های آمریکاتون تو آمریکان یا کانادا؟
در صورت سفارش چقدر زمان میبره تحویل سرور ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
با سلام
در آمریکا دیتاسنتر داسنتک هستند
حداکثر نیم ساعت بعد سفارش
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
با سلام
در آمریکا دیتاسنتر داسنتک هستند
حداکثر نیم ساعت بعد سفارش
-
با سلام ایا بجز آمریکا و آلمان از جای دیگر سرویس دارید؟اگر جواب مثبت هست بفرمایید از کدام کشور و کدام دیتاسنتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrenjan
با سلام ایا بجز آمریکا و آلمان از جای دیگر سرویس دارید؟اگر جواب مثبت هست بفرمایید از کدام کشور و کدام دیتاسنتر
با سلام بله پنل های حرفه ای داریم از دیتاسنتر ovh که تفاوت قیمتش 5 تومان بیشتر از پنل های معمولی هست میتوانید از لینک زیر مشخصات و قیمت پنل های حرفه ای مارا ببینید
http://www.berbidvps.ir/cart.php?gid=5
-
ممنون میشم یه مورد تست ارائه بدید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin021
ممنون میشم یه مورد تست ارائه بدید
با تشکر
لطف کنید از طریق تیکت در ارتباط باشید
-
با سلام،
یک سرور رم دو گیگ آلمان سفارش دادم و منتظر تحویل هستم .....
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakpazooki
با سلام،
یک سرور رم دو گیگ آلمان سفارش دادم و منتظر تحویل هستم .....
با تشکر
با تشکر از خرید شما
سرویس شما تحویل داده شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با تشکر از خرید شما
سرویس شما تحویل داده شد
احتراما بجای هارد 100 گیگ 2 هارد 50 گیگ تحویل شد در صورتیکه یک هارد 100 گیگ یکپارچه نیاز داشتم.
ضمنا سرور در این لحظه قطع می باشد و در سرویسهای من امکان ورود نیست .....!!!!!!!!!!
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
عدم پاسخ به تیکت قطعی سرور ....
فکر نکنم تیکتی مهمتر از قطعی سرور بتونم بسازم!
چرا جواب و توضیحی وجود ندارد!!؟؟؟؟
لطفا هزینه پرداختی بازگردانده شود:
154,500
تیکت عودت هزینه را زدم: #665964
ممنون