شما با من تماس بگیرید
09375150429
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مشکل شما چی هست
اگر سرور دارید یاعلی خوب شرورع کنید اگر ندارید پول من رو پس بدید این که دیگه بحث کردن تلفن زدن نمیخواد
بنده بابت سرویسی که قرار بوده تحویل بگیرم 55000 هزارتومان پول دادم و بعد از گذشت یک هفته هنوز از طرف شما تحویل داده نشده است
همه چیز واضح و روشنه هر موضوعی میخواید بگید همینجا یا پ خ کنید.
بنده واقعیتش تا آخر برج نمیتونم صبر کنم یعنی به اندازه کافی صبر کردم.
" اطلاعیه " مشکلی که در شبکه ایران ما پیش اومد و مدت زمان زیادی قطع بود سرویس های ما که بخاطر یک مشکل نتوانستیم سرویس به کاربران ارائه کنیم در حال حاضر سرور جدیدی فعال شده است kvm که کاربرانی که قبلا از ما سرویس داشتن لطفا به ما پیام بدن تا امشب یا فردا صبح سرور شان به مدت زمانی که قطع بوده برگشت داده شود و فعال شود سرویس تان که جبران خسارات شود و همچنین تعرفه های جدید هم در این ادرس میتوانید ببینید پرتال مشترکین ایران هاستینگ 24 - سبد خرید
کاربرانی هم که پول دادن و سرور تحویل نگرفتن هم تیکت بزنن که سرویس جدید براشون راه اندازی گردد بازم از تمام کاربران معذرت میخواهیم .
آقا ما گرفتیم اما راضی نبودیم !
سروری که از شما تهیه شد به یکباره قطع شد . بعد اون هم هیچ گونه آیپی جدید تحویل داده نشد.
بله قربان اطلاع داریم بخاطر همین گفتیم تیکت بزنید تا سرور جدید رو بدیم مشکل ما خیلی حاد تر از اون چیزی که بخواهید فکرش رو بکنید بوده و ما هم هستیم که پیگیر باشیم ما به شما این اطمینان رو میدیم که دیگر این مشکل پیش نخواهد امد لذا خواهشی که از شما داریم این هست اون سروری که قبلا سفارش دادید را الان سفارش بدید و بعد یک تیکت ارسال کنید تا نصب و راه اندازی شود
irhosting24.com/cart.php
بنده یک عدد سرور از ایشون خریداری کردم .
متاسفانه پشتیبانی به هیچ عنوان رضایت بخش نبود . حتی بعضی اوقات باید 2 روز صبر میکردم تا جواب بدن . بعدشم میگفتم چرا دیر جواب میدید میگفتن سایتمون مشکل داره برامون ایمیل نمیزنه که کی تیکت داده !!! دیگه هر کسی با سیستم هایی مشابه whmcs اشنایی داره و با این بهانه های الکی نمیشه سر کسی رو شیره مالید والا !
سرور ها از کیفیت بسیار بدی برخوردار بودند . بعضی اوقات پینگ تایم به شدت نوسان شدید داشت . حدود 70% اوقات سرور قطع بود و پشتیبانی پاسخ گو نبود .
در کل دوستان عزیز من توصیه میکنم کسی بخاطر قیمت پایین ایشون خودشو درگیر نکنه . همون بهتره که چند هزار تومان بیشتر پول داد ولی در عوض یک سرور رضایت بخش با پشتیبانی عالی گرفت
واقعا مارو اذیت کردند . آبروی بنده جلوی چندین نفر که قول سرویس کاهش پینگ داده بودم بهشون هم رفت .
شرم بر شما با وعده های دروغینتون
عزیز دم شما گرم که اینطور حرف زدید قبلش سیستم ما باکس بلینگ بود که اس ام تی پی مشکل داشت انتقال دادیم به whmcs هم سامانه ایمیل و پیامی راه اندازی کردیم که سریع تر پاسخ بدیم بله قبلش مشکلاتی داریم مشکلاتی در پینگ بوده که واقعا از سمت ما نبوده در ضمن این اواخر بخاطر قطعی ها ما اومدیم گفتیم بیایید تیکت بزنید که یکماه سرویس رو باز بدیم بعد که اگه رضایت داشتید تمدید کنید ولی خب بعضی از دوستان خیلی لطف دارن گند زدن به زندگی و کار ما که خودشون میدونن در ضمن شما که دم از این چیزها میزنی بیا ثابت کن و آی پی سرورت رو بزار آدم بده جو سازی کنه خوبه ما هستیم و داریم پاسخ میدیم در ضمن شما که میگی 2 روز بعد مگه اینجا تاپیک نبوده پس چرا نیومدی بگی؟ الان میایی دم میزنی زشته واقعا آقا جم کن این بچه بازی رو ارزش نداره حتا بخوام در موردش حرف بزنم
آی پی سرور : 185.50.39.45
دوست عزیز برای من پول ارزش نداره . این 30 -40 تومان ها برای من صدقه هست . اونقدری درآمد ماهیانه دارم که این پولا برام چیزی نباشن
بحث آبروی انسان هست . بنده به نزدیک 100 - 150 نفر قول سرویس کاهش پینگ دادم . شما زدی آبروی مارو به f دادی جلو این چند نفر .
زشته زشته راه انداختی برا من ؟ ماشین لباس شویی تونو خودت خاموش میکنی ؟ :))
خیلی ببخشید ها در حدی نیستی بخوام باهات بحث کنم برای این ها افرین صدقه دادی برو از کمیته امداد خمینی پولت رو پس بگیر افرین
- - - Updated - - -
من نمیدونم این مدیرها گجان جدیدا کور شدن نمیبینن؟ واقعا که انگار همه دوست داشتن ما اینطور بشیم بیان اینجا حرف بزنن یا سرزنش کنن دم همه گرم
رسیدگی کنید
سلام
ایشونرو متاسفانه مدیران سایت بن کردند من در جریان کارهای ایشون یا مشکلات کاربران نیستم اما کاربران ایشون در جریان باشند که ایشون براشون مشکل پیش اومده و سرویس ایشون به نا حق و دلایلی که خود ایشون مقصرش نبودند بسته شده
ایشون سرور جدید تهیه کرده اند و در تلاش برای ارائه سرور های شما عزیزان هستند نگران نباشید امروز هم قرار بود سرور به ایشون تحویل بشه که متاسفانه به خاطر کارشکنی های دیتاسنتر افرانت کار به فردا افتاد
خیلی ممنون.افرانت سرویس هاشون از سرعت و پینگ مناسبی برخورد دار هستنند.فقط یه مشکلش این هستش سخت افزاری هایی قوی نداره زود دیداس میشه.
اگه دارای فایروال سخت افزاری باشه خیلی خوبه.
یکی از ویژگی هایی افرانت اینه که اپتایم بالایی داره.
به نظر امنیتشو ببرند بالا خیلی خوب میشن.
موفق باشید دوست گرامی.
.................
...
من از آقای کثیریان چند تا سرویس دارم
والا ما که بدی ندیدیم
همیشه هم که ماشالا آنلاین هستن و جواب رو حداقل از یاهو میدن.
الان چند روزه نیستن
خودشون تو یاهو پی ام دادن که سرور ایران آمادست و بیا تحویل بگیر اما بعد از درخواست، پاسخ تیکت را هم ندادند
دوستانی که اومدن اینجا از ایشون حمایت کردند لطف کنند بگند ایشون کجا هستند و چرا پاسخ تیکت را نمیدن
http://p30up.ir/images/ebtcf6nkb5w591nh74zu.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://p30up.ir/images/9z318rqzy6wtz7ux81x7.jpg
سلام خدمت دوستان مخصوصآ اون افرادی که این آقا ازشون کلاهبرداری کردند .
این فرد که واقعآ یک انسان هم نمیشه اسمش رو گذاشت پول چند سروری که از سایت irhosting24.com خریداری کردم بالا کشیدن .
چند ماه سرور دان بود بعد هم تمام اطلاعات ما رو که برام خیلی مهم بود رو به بهانه سوختن هارد سرور پروند .
بعد چند ماه مثل بقیه دوستان به ما قول تحویل سرور جدید رو دادن ولی 1 روز هم بالا نبود سرور .
بنابراین علاوه بر اینکه پول مارو خوردن و اطلاعات ما به طور کامل از دست رفت با رفتار بسیار غیر انسانی و دور از انسانیت جواب ما رو در تیکت ندادن و حتی شماره هاشون هم یک زنگ میخوره سریع میبرن بر روی اشغال و قطع میکنن .
من حاضرم بیشتر از پول سرور هایی که از من بالا کشیدن هم خرج کنم تا ایشون رو پشت میله های زندان ببینم .
لطفآ همه ی دوستان همکاری کنن و اطلاعات و پول هایی که به ایشون واریز شده رو با هم جمع آوری کنیم و توان این همه بیشعوری و اهانت ایشون به خودمون رو بدیم .
اما چکار باید کنیم ؟
1) در ابتدا تمام افرادی که ازشون کلاهبرداری شده لطفا اطاعات تماس مثل (یاهو,جیمیل,اسکایپ,شماره موبایل,...) برای من پیام خصوصی کنند .
2) میزان پولی که از هر فرد کلاهبرداری شده برای من پیام خصوصی کنید .
3) هر اطلاعاتی که از این فرد دارید بفرستید .. مثل : شماره تلفن,شرکت,موبایل,شماره شناسنامه و یا هر اطلاعات دیگری که شاید کم اهمیت جلوه کنه .
4) مدیران انجمن لطف کنند این تاپیک نبندند و جلوی فعالیت اقتصادی(فروش انواع خدمات) این فرد رو بگیرند . (جلوگیری از کلاهبرداری بیشتر)
5) بعد جمع آوری اطلاعات از همه افراد همه با هم یک کنفرانس مثلآ در اسکایپ , یاهو ویا .... تشکیل میدیم تا درباره موارد بیشتر با هم مشورت کنید .
توجه :
اگر حتی 30 هزار تومن هم که پول ناچیزی محسوب میشه رو اعلام کنید (هر مبلغی : چه کوچک چه بزرگ )
نگید که ارزشش رو نداره این همه پیگیری برای این مقدار پول .
کلام آخر :
یک نصیحت از من : حتی اگه 5هزار تومن هم از شما کلاهبرداری شد شما 50هزار تومن هم اگه نیاز بود پرداخت کنید تا کلاهبردار به نتیجه عملش برسونید .
چرا ؟ مطمئن باشید همین فرد با نام کاربری دیگری در همین سایت یا سایت دیگری به فعالیت خود ادامه میده و کلاه خیلی های دیگه رو بر میداره .. از کجا معلوم که باز از شما کلاهبرداری نشه ؟
سلامی دوباره ...
دوستان پست هایی داده بودند ولی به علت اینکه کلمات رکیک توش استفاده شده بود متاسفانه توسط مدیریت محترم پاک شد .
درست هم بود چون به خاطر یک فروشنده نمیشه قوانین انجمن رو زیر پا گذاشت .
خواهش میکنم که دوستان همراهی کنند و قوانین انجمن رعایت کنند تا بتونیم به نتیجه که باید , برسیم .
بعضی دوستان اطلاعاتی برای من پ.خ کردند ولی باید افراد بیشتری همراهی کنند .
موارد خواسته شده در پست قبلی من رو برام پ.خ کنید .
لطفآ یک شماره تماس و یک ایمیل برای من از طرف خودتون همراه سایر مشخصات پ.خ کنید تا بتونیم باهاتون در تماس باشم .
لطفآ درصورتی که به شما پیشنهاد جدید به عنوان تحویل سرور جدید داده شد به هیچ وجه قبول نکنید چون چندین بار این اتفاق افتاده و سرور های این ... هربار به مشکل خورده .
با این کار ممکنه دوستان برای 10 روز سرگرم بشن و باز روز از نو روزی از نو .
پی نوشت : قسمت یک شماره تماس و یک ایمیل رو برام حتمآ بفرستید چون من درحال حاضر درجه ام انگار در انجمن به حدی نرسیده که بتونم جواب پ.خ شما رو بدم .(اگر مدیران همراهی کنند در این موضوع ممنون میشم)
عزیز شماره من این هست 0937515049 داخل سایت زدم میتونید ببینید خواستید زنگ بزنید تا بگم چه وضعیتی پیش اومده همچنین بگم من کلاه بردار نیستم میخواستم فرارکنم نه تو و نه بزرگ تر از تو هم نمیتونست منو پیدا کنه پس انقدر برام من شکایت شکایت نکن باشه؟
شما همکار ایشون هستید ؟ چون خیلی حمایت میکنید .
لطفا توضیح بدید تا بیشتر در جریان باشیم .
ایشون پول سرور های خریداری شده از مشتری گرفتن...هارد ها به گفته این فرد سوخت(به همین راحتی) و اطلاعات خیلی ها از دست رفت و ایشون به جای حتی یک عذر خواهی و همدردی با مشتری , طلبکار هم شدن و با پررویی تمام جواب دادن .
خیلی از اصلآ سرور ها تحویل داده نشد و دیگر خبری از ایشون نشد .
خیلی راحت همین الان در انجمن چک کردم پست میزاند و اصلا به روی خودشونم نمیارن و خیلی ببخشید مشتری به ... هم حساب نمیکنند .
شما خودتون فروشنده هستید تاپیک یا تاپیک های شما هم موجود هست .
لطفآ اگر همکار این فرد هستید و یا سرویس هاتون با این شرایط و این کیفیت ارائه میشه خواهشآ این رو در قوانین و تاپیک خود مطرح کنید تا خریدار بیچاره به مشکل شما آگاه باشه و اطلاعات و پول خود رو از همین الان از دست رفته بدونه .
مشکل شما و امثال شما برای من و سایر دوستان که از شما سرویس خریداری کردند هیچ ربطی نداره .
شما موظف هستید به عنوان فروشنده پولی رو که برای خدمات خود که در سایت , انجمن و یا هر جای دیگر برای ارائه خدمات اعلام کرده اید پس از دریافت , خدمات کامل ذکر شده را به خریدار ( من و سایر دوستان) به طور کامل و بدون نقص و کم و کاستی تحویل بدید .
به علاوه اینکه بنده و سایرین از شما به علت نقص در خدمات دهی و باز نگرداندن وجه و فرار نکردن و ادبیات زیبا در نوشتار و گفتار باید سپاس گذاری کنیم ؟
همین نوع صحبت کردن شما که نشان میده به اقتضای سن پایین شما میباشد تمام مسائل روشن نشده دیگر رو هم روشن میکند .
بازهم از دوستان تقاضا دارم برای چندمین بار به علت ادبیات و پاسخ های این فرد انجمن به بی راهه کشیده نشه و فقط از راه های گفته شده با من در ارتباط باشند .
از زدن حرف ها و صحبت و پیام های رکیک که ناقض قوانین انجمن وب هاستینگ تالک هست بپرهیزید تا به نتیجه که باید , برسیم .
ممنون بابت ادبیات شیرین . ( این طوری میگم که به دوستان انجمن وب هاستینگ تالک توهین نشه وگرنه این ادبیات کوچه بازاری خیلی راحت هست.)نقل قول:
شما داری خیلی چرط و رت میگی یکی از همین دوستان با یوزر clic اگه اشتباه نکنم روی سرور جدید دی داس میزد که دیتاسنتر سرور ما رو بست حالا میخواهی قبول کن یا نکن ....
وای بر شما که به خاطر یک فرد به این حال و روز می افتید . (البته همین طور که معلوم هست یک فرد با سرور های گران قیمت ایران نمیاد حملات دیداس انجام دهد و این دلایل را برای خود نگه دارید در این زمانی که سرویس ارائه میدادید و در تاپیک ها و پست هایی که از شما دیدم بسیار بهانه میتراشید نمونه : کلاهبردارم از من شده است . )
در اینجا هست که یک فرد تنها با خواندن پست های شما و در صورتی که از شما سرویس هم نداشته باشد به ماهیت و شیوه کار شما کاملآ آشنا میشود و نیازی به توضیحات اضافی دیگر نیست .
این مورد که گفتید : فردی به عنوان clic روی سرور های شما دیداس کردن که در انجمن هستند ؟!! من فردی رو با این اسم در انجمن پیدا نکردم نام دقیق کاربری یا آدرس پنل این فرد رو برای من بفرستید که به طور کامل برای همگان این موضوع روشن شده باشه و حتی یک مسئله کوچک هم پنهان نماند و بنده به شخصه پیگیر میشم تا از فردی که میگید اطلاعات تکمیلی گرفته بشه و در همین تاپیک این موضوع هم که به احتمال زیاد به ننگ شما ختم میشه رو تکمیل کنمیم .
هرچند که حتی با اثبات این قضیه که شما درست گفته باشید اندکی هم از وظیفه شما نسبت به مشتری کم نمیکنه و شما کماکان در صدر و دلیل اصلی این مشکل هستید .
با آرزوی موفقیت برای دوستان
من از کابرای قدیمی اینجام ایشونم میشناسم ***ا کلاه بردار کجا بود .ببخشیدا خیلی از دوستان وقتی میبینند یکی داره زیر قیمت ایشون میده کرمشون میگیره تا سرورا بنده خدا ها را اختلال توش بوجود ببارند تا مشتریهاشون بپره.البته نکه مقصرم نباشند بلاخره باید دانششون جوری باشه که بتونند این اختلالاتو برطرف کنند که ساپسند نشه یا هارد و رید خریداری کنند که قیمتها خیلی بالا میره که برای قیمت رقابتی کسی این کارو نمیکنه وگرنه هارد وقتی بسوزه فقط یه بی صواد میتونه فروشنده را مقصر بدونه .ایشون سرویسی فروخته مشکل پیش اومده .اگه تاوانشا به مشتری نداد برید پیگیری کنید و جو الکی هم ندید
- - - Updated - - -
تاریخ عضویت شما بیان گر خیلی چیز هاست . . .
ممنون بابت جواب شما .
به قول دوستمون شما باسواد ما بی سواد . شما خوب ما بد . شما درست ما کثیف .
دوست عزیز تعداد پست های شما هم نشانگر خیلی چیز ها هست .
جناب کثیریان با کمک گرفتن و دست انداختن به این و اون در جاهای مختلف نمیتونید خودتون رو بی تقصیر جلوه کنید .
شما هم 99% از سرور های ایران ایشون استفاده نکرده اید پس در این صورت لطفآ در این مورد اظهار نظر نفرمایید و اگر هم سرور ایران بدون مشکل داشته اید شاید شانس آورده اید و این وسط 1ماه قسر در رفته اید .(البته تا آنجا که میدانم 1ماه هم درست و بدون مشکل سرور ارائه نداده اند.)
ایشون در این انجمن یک نفر رو فقط با اسم clic به بنده به عنوان فردی که سرور های ایشون رو مورد حمله قرار داده اند اشاره کردند که بنده هیچ مشخصاتی از ایشون پیدا نکردم و از فروشنده درخواست کردم تا مشخصات کاربری ایشون رو بدهند تا با این فرد ارتباط داشته باشم و این شایعه رو هم حل کنم . هرچند که ایشون باز هم نمیتونند بگن .....(توی پست قبلی کامل این مسئله رو توضیح دادم...خوانده شود)
لطفآ از ارسال اسپم خودداری کنید همه چی معلوم هست و جای هیچ گونه ابهامی نیست لطفآ اگر به حقیقت احترم میگذارید از روی فکر پست بدهید و به شما هم پیشنهادی دارم : پست های قبل را (خیلی پست ها پاک شده) حتمآ مطالعه فرمایید .
باسپاس
بنده حدود 200 گیگ در ماه ترافیک مصرف دارم، و کارم با 512 مگابایت رم راه میوفته، هارد بالا هم احتیاج ندارم، در حدی که ویندوز روش نصب شه کافیه.
همچین سروری رو با چه مبلغی ارائه می دید؟
فرید بیا تو باغ ببین چه پارتی راه انداختن ! تو باغ نیستی ها !
به نظرم اون کسانی که الان تو این تاپیک داد و هوار راه انداختن که آی پول ما رو خورد کاش چشمشون رو موقع خرید باز می کردن اخه سرور رو افرانت با 30 تومن نامحدود ؟ اخه آدم چقدر باید طمع داشته باشه و پرت باشه که بخواد سرویسی رو بخره که میدونه افرانت باهاش مخالف هست و چیزی به عنوان نامحدود وجود نداره . حتی شبکه های خصوصی شرکت ها تو این دیتاسنتر رو افرانت برا تانل باهاشون برخورد میکنه .
در مورد همکارمونم بهتر بود مستقیم یا حداقل از افراد با سابقه برا گذاشتن سرور داخل افرانت استفاده می کردند و قیمت معقول تر می دادن .
پست ها رو نخونده بودم، الان چند تا پست آخر رو خوندم حساب کار دستم اومد!
ممنون
یعنی همه این دوستان اشتباه میکنند ؟ هیچکدام از این دوستان حقی ندارند که حرف بزنند ؟
به عنوان یک همکار عرض میکنم فکر میکنید این لحن صحبت ها صحیح هستش ؟ :
اینکه شما مشکلاتی دارید به کاربر ربطی نداره همکار عزیز ، کاربر هزینه کرده و سرویسش رو نیاز داره ! در این موقعیت کاربر هر چی بگه شما باید گردنتون از مو باریک تر باشه و جلو حرف هاشون سر خم کنید ! نه اینکه با درشت گویی برخورد کنید
این جمله تا حالا به گوشتون نخورده که همیشه حق با مشتری هستش ؟
حتی اگه مشکل هم دارید باز وظیفه دارید با مشتری درست برخورد کنید و نباید از این لحن زشت و زننده استفاده کنید ...
جناب tizparvaz عزیز مشکل ایشون به هیچکدام از کاربر ها ربطی نداره . اینکه مقصر بودن یا نبودن هم دلیل نمیشه این برخورد زشت رو داشته باشند !
حداقل مشتری این حق رو داره که باهاش درست برخورد بشه درسته ؟ سرویس درستی که تحویلش نشده ( بنده یک راضی در تایپیک ندیدم ) حداقل با رفتار درست دل مشتری رو به دست بیارند
برای تمام ما ممکنه مشکل پیش بیاد توی این زمینه کاری ، اما راه حل مشکل راهی نیست که شما پیش گرفتید !
____
این رفتار کار خودتون رو بدتر میکنه ، به راحتی میتونید با رفتار خوب دل مشتری رو به دست بیارید ... باور کنید مردم فهیم و با درکی داریم ! خیلی جاها دیدم که مشتری حتی از حق خودش هم گذشته و گفته ممکنه فردا برای من هم مشکلی پیش بیاد . اما شما با این لحن و با این طرز برخورد همه چیز رو بیشتر خراب میکنید
بابت دخالتی هم که کردم معذرت میخوام اما خواستم به عنوان کوچکترین عضو این انجمن شما متوجه کنم که رفتارتون از جانب همکارانتون مورد تایید نیست و این رفتار شما تمام افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند رو خراب خواهد کرد و اعتماد ها را از بین خواهد برد .
در پناه حق بدرود
با با گوناه داره ببخشیدش .بچه شهیده فک کنم .اخه این پولا پول نیس.شمام ببخشید همتون .
:78:
ای پی میخام میخام بدونم واسه سرور دانلود خوبه ؟
اگه ممکنه پینگ 8.8.8.8 هم به من بدین
کلاه برداری نیست ؟
اطلاعات تکمیلی جدید :
در ضمن بنده فهمیدم که ایشون دوست همون marketvps هست که چند وقت پیش پول مردم بالا کشید و بعد هم خود ایشون این کار تکرار کرد .
سرور های این فرد با marketvps مشترک هست . البته یک دامنه دیگر رو هم ثبت کردن که تا انجا که میدونم آخرین بار انجا کلاه برداری کردن .
نفر اول =
امین کثیریان - به نظر میاد سن قانونی برای گرفتن دروازه پرداخت آنلاین هم نداشتن و از معصومه کثیریان در مورد گرفتن دروازه پرداخت کمک گرفته . (حالا این معصومه کی باشه خدا میدونه)
09375150429
yahoo : milade_m
irhosting24.ir
نفر دوم =
رضا اعتمادی - احتمال زیاد با اسم جعلی هستند و شاید خود امین کثیریان باشه .
09019071003
yahoo : marketvps
marketvps.com
نفر سوم =
رضا زارعی - به نظر میاد خود رضا اعتمادی با دامنه دیگر و مشخصات دیگر باشه.
09011204778
yahoo : srv_s97
persia-server.com
جالب اینجاست که این فرد در همین انجمن باز هم داره پست های فروشی و آفر های جدید ارائه میده : پس باید منتظر پول خوری های بیشتری باشیم .
جالب ترش اینجاست که آفر های فروش سرور اختصاصی هم میده .. در حالی که با یک vmware که راحت ترین مجازی ساز موجود هست قابلیت تحویل سرور درست حسابی که 1 ماه سرور کار کنه نداره .
- - - Updated - - -
کلاه برداری چه عرض کنم .
شما تاپیک های ایشون بخونید همه چی دستتون میاد.
اگه مطمئن نشدید یک سرور تهیه کنید تا بفهمید جریان چه قراره :105:
- - - Updated - - -
دوست عزیز این تاپیک چندین صفحه درباره کلاهبرداری های این فرد و هم دستانش نوشته شده شما کدوم باغی دقیقآ ؟
همون طور که گفتم ایشون 3 تا سایت دارن . (شاید 3 تا همکار.. 3تا دوست ..3تا این کاره ... یا 3 تفنگ دار :) )
از هر کدون که دوست دارید میتونید سفارش بدید و پولتون بخورن .
به نظر من این پولی که میخواید بخورن رو بدید به سایت محک که با این کار کمک کرده باشید به کودکان سرطانی . :53:
- - - Updated - - -
سرور های ایشون وارز هست . :-*
به این شکل که شما پول واریز میکنید بعد سرور تحویل نمیگیرید به همین شکل سرور های وارز با هر منابعی که بخواید میدن .
یکی از دوستان توی این تاپیک خیلی جالب نوشته بود .(احسنت)
مودبانش رو مینویسم : این فرد سرور های افرانت رو طوری آفر میده که خود دیتاسنتر افرانت باید سرور هاشو از این یارو بخره .
معنی این جمله : دیتاسنتر افرانت در بهترین حالت برای این مدل کاربرا هر 1 ترا 250هزار تومان میده حالا این یارو امده بود میگفت از افرانت ترافیک نامحدود با پورت 1 گیگ میده .(البته منم اون موقع اطلاعات نداشتم و قول تبلیغات این فرد خوردم)
59 هزارتومن ما رو هم خورد
اینم آیدیشه milade_m بعضی وقتا آنلاین میشه ولی جواب نمیده
چند تا ای پی می تونید بدید؟
منظور از نامحدود "واقعا" چقدره؟