سلام این هاست ها برای هاست فیلم هم هستن مشکلی برا کاربرا پیش نمیاد
قایلییت ایست دارن
تخفیف هم میدین چون من به حجم خیلی بالایی برای سایت فیلمم نیاز مندم
نمایش نسخه قابل چاپ
قایلییت ایست دارن
با سلام
نقل قول:
من برای سایت فیلم میخوام اگه میشه واسه هاست دانلود یه تست واقعی بفرستید که دانلود کنم
به صورت پ.خ ارسال شد
در حال حاضر چندین سایت فیلم از سرویس های ما استفاده میکنند مشکلی وجود نداردنقل قول:
قایلییت ایست دارن
قابلیت ریزوم وجود دارد
اکنون کد تخفیف فعال نیست برای مناسبت های خاص ممکن است تخفیف در نظر گرفته شود که از طریق ایمیل اطلاع رسانی میشود
بعدش میشه از اینا بعنوان نمایندگی استفاده کرد یعنی تقسیم به چنتاشون کرد و فروخت ؟؟؟:65:
با سلام
بله کلیه پکیج های هاست دانلود قابل دریافت به صورت نمایندگی هستندنقل قول:
بعدش میشه از اینا بعنوان نمایندگی استفاده کرد یعنی تقسیم به چنتاشون کرد و فروخت ؟؟؟
این مورد هیچ گونه هزینه ای ندارد
پس از تکمیل سفارش جهت تبدیل اکانت خود به نمایندگی تیکت ارسال کنید
سلام
لطفا لینک جهت تست سرعت دانلود برای بنده ارسال کنید
تماس گرفتم جواب ندادید ، addon دامین روی هاست های دانلود به چه صورت هست؟
با سلام
ارسال شدنقل قول:
لطفا لینک جهت تست سرعت دانلود برای بنده ارسال کنید
ادان دامین نامحدود میباشدنقل قول:
تماس گرفتم جواب ندادید ، addon دامین روی هاست های دانلود به چه صورت هست؟
سلام.
ممنون بابت ارسال لینک.
وقتی فایل رو با idm دانلود میکنم سرعت نهایتا به 200 میرسه اما وقتی با دانلودر خود مرورگر دانلود میکنم سرعت به 1500 هم میرسه.
علتش چیه؟
با idm که باید سرعت بیشتر باشه ؟؟
سلام
جناب سرویستون به درد هاست بک آپ میخوره؟مطمئنه ایشالا؟ من 100 گیگ فایل دارم که فقط میخوام نگهشون دارم.شاید یکی دو بار هم دانلود بشن
ولی می خوام همیشگی نگه داری بشن و پاک نشن
با سلام
نقل قول:
وقتی فایل رو با idm دانلود میکنم سرعت نهایتا به 200 میرسه اما وقتی با دانلودر خود مرورگر دانلود میکنم سرعت به 1500 هم میرسه.
علتش چیه؟
با idm که باید سرعت بیشتر باشه ؟؟
معمولا زمان استارت دانلود با مرورگر اینگونه است بعد از چند ثانیه سرعت به حالت عادی میرسد
در ضمن لینکی که خدمتتان ارسال شد 10 مگابایت دانلود میدهد با سرور مجازی بررسی کنید
نقل قول:
میخواستم بگم با کاری که شما کردید و در صفحه اصلی وب سرور اسم خودتون رو قرار داید عملا قابل استفاده برای ریسلر نیست!
تشکر از اینکه مورد را ذکر کردید
حذف شد
بله برای بک آپ قابل استفاده استنقل قول:
جناب سرویستون به درد هاست بک آپ میخوره؟مطمئنه ایشالا؟ من 100 گیگ فایل دارم که فقط میخوام نگهشون دارم.شاید یکی دو بار هم دانلود بشن
ولی می خوام همیشگی نگه داری بشن و پاک نشن
ریسک از بین رفتن اطلاعات وجود دارد (احتمال ایجاد مشکل برای هارد سرور)
میتوانید دو سرویس بر روی دو سرور مختلف تهیه کنید تا این ریسک از بین برود
سلام
برای بک آپ گیری مناسبه؟
هنوز فروش ادامه داره ؟ !
اگر این پکیج تهیه بشه دامنه ir رایگان خواهد بود؟
پکیج 128 مگابایت {پهنای باند : نامحدودمنصفانه} - قیمت : 1500 تومان ماهیانه * 15000 تومان سالیانه - سفارش
با سلام
بلهنقل قول:
برای بک آپ گیری مناسبه؟
بلهنقل قول:
هنوز فروش ادامه داره ؟ !
به کلیه پکیج های میزبانی وب که صورت سالانه خریداری شوند دامنه ir رایگان تعلق میگیردنقل قول:
اگر این پکیج تهیه بشه دامنه ir رایگان خواهد بود؟
- - - Updated - - -
بابت مشکلی در که برای پرتال کاربران میزبان ایران به وجود آمده پوزش میطلبیم
پیگیری انجام شد شرکت پارس پک اعلام کرد موردی در ارتباطات سرور وجود دارد و به زودی برطرف خواهد شد
تا زمان برطرف شدن مشکل میتوانید از طریق پست الکترونیکی و شماره های موجود در امضا با ما در ارتباط باشید
با سلام
نقل قول:
درصورت امکان یه راه ارتباطی مثل یاهو یا وایبر بیان کنید تا صحبت هایی باحاتون انجام بشه در مرود مواردی ...
اینجوری که در پست های قبلی دیدم ای دی فعلیتون مشکل داره و نمیتونید باهاش آنلاین بشید ...
از طریق اسکایپ در تماس باشید
مشکل پرتال برطرف گردید
سلام می خواستم یه هاست دانلود 300 گیگ ازتون تهیه کنم ولی به دو دلیل اینکارو نکردم !
اول از همه اینکه صفحه قوانینتون ک ما باید تیکش رو بزنیم ، وجود خارجی نداره ظاهرا و هر کی مثل من بره ک قوانینتون رو بخونه شاید با یکیش مشکل داشت به صفحه ارور 404 می رسه !!!! مورد دوم برای ثبت یه هاست زیادی اطلاعات شخصی از کاربر می خواید ک اجباری هم هست اطلاعاتی نظیر کد ملی !!!!! نام پدر و شماره تلفن !!!! من با شماره تلفنش مشکلی ندارم ولی کد ملی و نام پدر چرا اجباریه ، اینا اطلاعاتیه ک ممکنه مورد سوء استفاده قرار بگیره و لزومی نداره شما از کاربر درخواست کنید !!! البته می شه اطلاعات رو غلط داد ولی اصلا وجود فیلدشون چه لزومی داره ؟!؟؟
با تشکر
با سلام
ضمن تشکر از شما بابت ذکر این مورد
لینک قوانین اصلاح شد
و اما در مورد فیلد کد ملی و نام پدر
تاپیک مرتبط : http://www.webhostingtalk.ir/f118/129269/
میتوانید اطلاعات را نادرست وارد کنید
مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده شماست
عزیز من میخوام از شما خرید کنم اما ر زمان که پشتیبانی سایت رو چک میکنم در وضعیت آفلان قرار داره !!
سرویس ها به صورت خودکار تحویل داده میشود ؟!
- - - Updated - - -
دوستانی که سرویس دارن لطفا پاسخ گو باشید که چطور پشتیبانی میگیرید !!
من که هرچقدر با شماره های ذکر شده تماس میگیرم هیچ کس پاسخ گو نیست !!!
آیا کیفیت سرویس ها خوبه ؟!
آیا پشتیبانی به موقع پاسخ میده ؟!
با سلام
نقل قول:
عزیز من میخوام از شما خرید کنم اما ر زمان که پشتیبانی سایت رو چک میکنم در وضعیت آفلان قرار داره !!
سرویس ها به صورت خودکار تحویل داده میشود ؟!
اگر منظور شما از پشتیبانی سایت چت آنلاین است هم اکنون مسئولی برای این بخش در نظر گرفته نشده!
تحویل سرویس آنی و خودکار است
پشتیبانی از طریق تیکت می باشد
پاسخ مابقی سوالات را بهتر است از جانب خریداران بگیرید
پایان تاپیک