-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
کیفیت سرور معمولی / پشتیبانی بسیار ضعیف / پنل ریبوت هم ندارند .
سلام
پوزش میخوام این چند روز
تیکت بدید براتون پنل ارسال میشه
تیکت بدید بهتون ۱ماه رایگان تقدیم میکنم
-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
کیفیت سرور معمولی / پشتیبانی بسیار ضعیف / پنل ریبوت هم ندارند .
دوست عزیز ایشون درسته پنل ریبوت ندارن ولی کنسول میدن بهتون دیگه نیازی به پنل نیست :-?
-
سرور رم 1 گیگابایت موجود دارین ؟
-
نقل قول:
salam
kheyli adame mozakhrafi hast azash 2 t aserver daram daghon kard maro
az in nakhar pishnahad bod
آقای felfel من با پشتیبانیه این اقا و کلا بچه های دوریس وب مشکلی ندارم و تازه باهاشون رفیق شدم و کلا برخوردشون خوبه و درخواست ها رو انجام میدن امید وارم مشکل شماهم حل بشه
-
به عنوان یه دوست که چند سالیه تو این کار هستم به شما توصیه میکنم بخاطر 10 یا 20 یا 30 ت هیچوقت خودتونو درگیر نکنید (نه فروشنده نه خریدار)
باور کنید ارزش فکر کردن نداره و بدتر دچار استرس میشین
چیزی که مفته تو ایران همین سرور ها هستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
word1372
سرور رم 1 گیگابایت موجود دارین ؟
سلام
رم ۱گیگابایت ما تمام شده در حال حاظر
از رم ۲گیگابایت استفاده کنید فقط ۲۰۰۰ تومان اختلاف قیمت دارند
-
سلام قربان سرور 2 گیگ هنوز دارین ؟
راستی یک سری کافیگ های مخصوص هم میخوام میتونین برام انجام بدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30club
سلام قربان سرور 2 گیگ هنوز دارین ؟
راستی یک سری کافیگ های مخصوص هم میخوام میتونین برام انجام بدین ؟
سلام
بله رم ۲گیگابایت موجود هست
چه کانفیگ هایی مد نظر شما هست؟!!
-
سلام علیکم
یه سرویس 2 گیگ موجود دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanbartar
سلام علیکم
یه سرویس 2 گیگ موجود دارید؟
سلام و درود
بله همچنان موجود هست
- - - Updated - - -
سفارشات دوستان تحویل داده شد
دوستان عزیز لطفا برای دریافت پنل تیکت ا رسال کنند تا در شرایط خاص دسترسی کامل به سرورشون داشته باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام و درود
بله همچنان موجود هست
- - - Updated - - -
سفارشات دوستان تحویل داده شد
دوستان عزیز لطفا برای دریافت پنل تیکت ا رسال کنند تا در شرایط خاص دسترسی کامل به سرورشون داشته باشند
سلام
ما هنوز تحویل نگرفتیم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
ما هنوز تحویل نگرفتیم !
تا ۱۰ دقیقه دیگر براتون ارسال میکنم
ببخشید بابت تاخیر
- - - Updated - - -
دوستان عزیز که که رنج ۸۸ سررو دارند داریم با دیتاسنتر صحبت میکنیم تا این رنج رو تغییر بدن به یک رنج دیگر تا مشکل مخابراتی که روی این ایپی ها هست با تغییر ایپی برطرف بشود
لطفا فعلا در این باره درخواست نفرستید تا اطلاع بدیم بهتون
*** البته سفارش های جدید همه از رنج ۱۸۸ هست که مشکل مخابراتی ندارند
-
سلام هنوز سرور رم 2 موجود دارین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
سلام هنوز سرور رم 2 موجود دارین ؟
سلام
تعداد محدودی موجود هست و میتونید سفارش بدید
-
سلام آفر ها تا چه زمانی موجود هست ؟ اگه یک ساله خرید کنیم با همین قیمت میدین ؟(ثابت میمونه ؟)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aralhosting.com
سلام آفر ها تا چه زمانی موجود هست ؟ اگه یک ساله خرید کنیم با همین قیمت میدین ؟(ثابت میمونه ؟)
سلام
تعداد محدودی درحال حاظر موجود هست ( تقریبا ۲۰ عدد )
برای خرید یکساله ۳ماه اول رو این قیمت بهتون تقدیم میکنم و بعد ۳ماه با ۵۰ درصد گرانتر حساب میشود و برای خرید ۱سال ۱ماه رایگان بهتون تقدیم میکنیم
- - - Updated - - -
سفارش های امروز دوستان تحویل داده شد
فقط ۱۰ عدد از این سرور ها درحال حاظر موجود هست
-
سلام بنده مدتیه نیمتونم ریموت کنم و چون کار من لحظه ای و ساعتی هست و مشکل اپلود و دانلود ما باید به روز باشه تا مشتریان و بازدید کنندگان ما ناراضی نشوند
تقاضا دارم هر چه زودتر به مشکل من رسیدگی شود هر چند که در قوانین 7 ساعت ذکر شده و مدت زمان من بیشتر از اینهاست .با تشکر .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
سلام بنده مدتیه نیمتونم ریموت کنم و چون کار من لحظه ای و ساعتی هست و مشکل اپلود و دانلود ما باید به روز باشه تا مشتریان و بازدید کنندگان ما ناراضی نشوند
تقاضا دارم هر چه زودتر به مشکل من رسیدگی شود هر چند که در قوانین 7 ساعت ذکر شده و مدت زمان من بیشتر از اینهاست .با تشکر .
سلام
دوست عزیز سایت پشتیبانی داره درخواست ارسال کنید اگر پشتیبانی جواب نداد تلفن شرکت هست تماس بگیرید تا مشکلتون رفع بشود
دقیقا اومدید جایی که هیچ ربطی به پشتیبانی ندارد درخواست پشتیبانی کرده اید!
درخواست ارسال کنید همکاران من به شما پاسخ گو خواهند بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiData
سلام.
رم 4 موجود دارید؟
سلام
بله ۵ عدد موجود دارم
-
سلام خسته نباشيد .
ببخشين رم 2 گيگ هنوز موجود هست ؟
زمان تحويلش چقدره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidmajid0098
سلام خسته نباشيد .
ببخشين رم 2 گيگ هنوز موجود هست ؟
زمان تحويلش چقدره ؟
سلام
بله موجود هست
سفارش بدید ۱ساعته بهتون تحویل میدم
- - - Updated - - -
کلیه رنج ایپی ها تعویض شد و دیگر مشکل مخابراتی روی سرویس ها ما نیست :67:
برای تغییر ایپی تیکت بدید
-
شما سرور هایی که میفروشی رو خام تحویل میدی یا کانفیگ هم میکنی؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
شما سرور هایی که میفروشی رو خام تحویل میدی یا کانفیگ هم میکنی؟؟
سلام
کانفیگی که میخواهید رو برای پشتیبانی اعلام کنید تا بهتون اطلاع بدند میتونند انجام بدند یا خیر
ولی ۹۰ درصد کانفیگ هارو انجام میدیم
-
سلام.رم 2 قیمت خرید 6 ماهه و یک ساله رو ممنون میشم اعلام کنین
بروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام.رم 2 قیمت خرید 6 ماهه و یک ساله رو ممنون میشم اعلام کنین
بروز باشید
سلام
تیکت بدید پیشنهاد خوبی میتونم بهتون ارائه بدم
-
تورنت رو هم قبول می کنه میشه جهت پینگ یه ای پی بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivali09
تورنت رو هم قبول می کنه میشه جهت پینگ یه ای پی بدید؟
سلام
اگر از پروتوکل یوتورنت استفاده کنید هیچ مشکلی ندارد
188.227.180.129
بفرمایید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiData
سلام
اگه بخواهیم 100 گیگ هارد اضافه کنیم چقدر میشه؟
سلام ببخشید پیغام شمارو ندیده بودم
هر ۱۰۰ گیگابایت بهتون ماهانه ۷ هزارتومان تقدیم میکنم.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز بنا به دلایل نا معملوم یاهو بنده فعلا دی اکتیو شده!
فقط از طریق سایت و تماس تلفنی فعلا پاسخ گو هستیم
-
سلام. شبتون بخیر.
رم ۲ موجود دارید؟ تحویل چقدر زمان میبره؟
لینک سفارش رو بی زحمت لطف میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
O_o
سلام. شبتون بخیر.
رم ۲ موجود دارید؟ تحویل چقدر زمان میبره؟
لینک سفارش رو بی زحمت لطف میکنید؟
سلام
بله موجود هست
سبد خرید - دوریس وب - داده پردازان اینترنت دوریس
۱-۲ساعته تحویلتون میدم
-
بسیار ممنون.
هزینه تمدید به چه صورت هستش؟ تا کی ثابت هستش؟ بعد از اون چقدر میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
O_o
بسیار ممنون.
هزینه تمدید به چه صورت هستش؟ تا کی ثابت هستش؟ بعد از اون چقدر میشه؟
تا ۲ماه اینده همین قیمت هست و بعد از ۲ماه ۵۰ درصد به هزینه ها اضافه میشه ( البته اگر مجدد دیتاسنتر افر بده همین قیمت ادامه میدیم )
خوشحال میشم میزبان شما باشیم
-
سلام من قصد خرید آفر رم 4 گیگ دارم. موجود دارین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kazemjoon
سلام من قصد خرید آفر رم 4 گیگ دارم. موجود دارین ؟
سلام و درود
تعداد محدودی موجود می باشد.
-
امکان نصب اسکریپت نال هست؟ (ویبولتین)
هر کور سی پی یو چند مگاهرتز هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
امکان نصب اسکریپت نال هست؟ (ویبولتین)
هر کور سی پی یو چند مگاهرتز هست؟
سلام
مشکلی نداره
سی پی یو در ابتدا لیمیت نیست ولی در صورت مصرف مداوم روی ۱گیگاهرتز لیمیت میشود ( تمام قدرت سی پی یو )
-
با سلام این پنل 3 برای چتروم مناسبه؟ البته برای چندین چتروم برای گروه طراحی؟
پنل قوی تر هم دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
با سلام این پنل 3 برای چتروم مناسبه؟ البته برای چندین چتروم برای گروه طراحی؟
پنل قوی تر هم دارید؟
سلام
مناسب هست و مشکلی نداره
اگر سایتتون مشکلی نداره پیشنهاد میکنم از سرور های ایران استفاده کنید
مثل این سایت تراوین که روی سرور های ما هست
TRAVIANB
-
نه میخوام برای گروه طراحی استفاده کنم
پنل قوی تری هم دارید؟ در اینده خواستیم ارتقاع بدیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
نه میخوام برای گروه طراحی استفاده کنم
پنل قوی تری هم دارید؟ در اینده خواستیم ارتقاع بدیم؟
هر پنلی بخواهید میتونم بهتون ارائه بدم نگران منابع نباشید
توی سایت چیزی که نیاز دارید رو درخواست بدید همکاران من بهتون قیمت رو تقدیم میکنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
هر پنلی بخواهید میتونم بهتون ارائه بدم نگران منابع نباشید
توی سایت چیزی که نیاز دارید رو درخواست بدید همکاران من بهتون قیمت رو تقدیم میکنند.
پ.خ شد
- - - Updated - - -
دوست عزیز
رم 8
سی پی یو 4
هارد زیاد مهم نیست بین 200 تا 300
چه افری دارید ؟
و اینکه چند کاربر انلاین میتونه ساپورت کنه بدون افت سرعت ؟