سلام
کیفیت سروراشون متوسطه.
الان هم کیفیت و پینگ و speed پایین اومده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کیفیت سروراشون متوسطه.
الان هم کیفیت و پینگ و speed پایین اومده.
من چند روز پیش از ایشون یک سرور 2 گیگ گرفتم.. به غیر از کیفیت خوب سرورشون، اخلاق بسیار بسیار خوبشون هم بی نظیره...
به شدت مودب و فروتنانه به همه سوالات بنده پاسخ دادند..
دمشون گرم خلاصه
با سلام و عرض ادب خدمت شما جناب رخشانی عزیز :53: ،
دسترسی ها رو تیکت کنید اگر مورد از سرور باشد حتما در کمترین بازه زمانی مورد حل خواهد شد.
ارادتمند
- - - Updated - - -
با عرض سلام و درود،
قربان شما نسبت به ما لطف دارید، خوبی از خودتون هست ان شا الله همیشه در جلب رضایت شما پیشرو باشیم :53: .
با احترام
سلام دوستان،
ابتدا بگم من هیچ خصومتی با جناب وفائی ندارم و مدت 4-5 ماه از ایشون سرویس گرفتم ( تا آخر این ماه هم سرویس دارم)
و لی دوستانی که می خواهند سرویس بگیرند دقت کنند تا مثل من به مشکل بر نخورند،
من بهمن ماه از ایشون یک سرویس گرفتم متاسفانه نتونستن سرویس خوبی بدن و بعد از 1 ماه سرور را باجبار عوض کردن و من رو از انگلیس به آمریکا منتقل کردن، متاسفانه سرور من در حین انتقال از بین رفت و بعد از چند روز درگیری یک سرویس پایه با 30% افزایش هزینه دادن (البته بدون احتساب تخفیفی که داشت، با احتساب تخفیف 50% قیمت را بالا بردن) وقتی هم شاکی شدم این پیام رو تیکت کردن که متن پیام محترمانست ولی معنی آن توهین به مشتری هست:
"همچنین شما مختار هستید که در انتخاب فروشنده خود تصمیم هایی بگیرید، اگر افزایش قیمت سرویس ها سبب نارضایتی شما هست می توانید/نستید سرویس رو تمدید نکنید، این هیچ اجباری نیست که شما از ما یا هر فروشنده دیگر سرویس تهیه بفرمایید. کاملا شفاف و واضح است"
آقای وفائی فقط مشکل قیمت را دیدند. هرچند باز هم بعد از 4-5 ماه و مشکلاتی که برای من بوجود آوردن این جمله درست نبود!
مشکلات من :
-انتقال اجباری
-10 روز سرور را از دست دادم بخاطر انتقال و مشکلات بعد از آن
-از بین رفتن سرور حین انتقال
-افزایش ناگهانی 50% قیمت سرور
بنظر شما می شه روی سرویس های ایشان حساب کرد؟
با احترام:53:
سلام. خسته نباشید. وی پی اس 512 کانادا میخواستم. آی پی هم تمیز باشه. الان موجود دارید؟
با عرض سلام خدمت شما جناب باصری عزیز،
بله حق با شما هست بابت انتقال اما مشکلاتی در سرور انگلستان رخ داده بود که به اجبار می بایست تعویض می شد
لذا پس از رخ دادن مورد فوق سرویس ها رو با ارائه مدت زمان جهت انتقال تعیین نمودیم.
بازهم واقعا باعث افتخار ما هست و خواهد بود که میزبانی سرویس شما رو بر عهده گرفتیم.
متاسفانه ما افزایش نرخ دلار و حفظ کیفیت سرویس از دست کاربران پر مصرف که قیمت پایین و کیفیت به اصطلاح فضایی در نظر دارند
فی سرویس ها رو کمی در ابتدا افزایش دادیم و سپس با ارائه آفر هایی همچون همین تاپیک اقدام به فروش ویژه
جهت استعلام کیفیت توسط کاربران محترم ارائه دادیم و خوشبختانه اکثر کاربران ما راضی هستند.
جسارت می کنم قربان همیشه حق با مشتری در سیاست های آی پاور بوده و خواهد بود اما برای انتقال ما مدت زمان جاری قرار داده بودیم
و کاملا از کاربرانی که با ما از دوره سرور انگلستان بوده اند آگاه هستند با این حال حرف شما متین و بنده و سایر همکارانم از شما پوزش می طلبیم.
از انتقاد شما بی نهایت سپاس گزارم ان شا الله موارد مربوطه در طی کوتاه ترین زمان ممکن در آی پاور (در صورت وجود) اصلاح گردد.
با تشکر
- - - Updated - - -
با عرض سلام و درود،
سفارش شما در حال پیکر بندی می باشد و بزودی اطلاعات سرویس مذکور خدمت شما بزرگوار ارسال خواهد شد :53: .
با احترام
درود،
خواهش می کنم قربان.
اگر عنایت به پاسخ های قبلی بنده عنایت می داشتید حتما می بایست درمیافتید که ما صرفا جهت جلب رضایت کاربران
وارد این حرفه بصورت گسترده تر شده ایم و صحبت شما بر پایه "تمایل به اخذ وجه و عدم ارائه سرویس و جلب رضایت کاربران" کمی
جمله ی سنگینی برای بنده بود.
شبانه روز حتی فی ما بین ساعت 2 الی 5 بامداد در حال رسیدگی به سوالات کاربران/تحویل سفارش و مانیتور سرویس ها هستیم
که مبادا یکی از کاربران دچار مشکل کوچکی شود و کمی این حرف شما انرژی رو تخلیه و موجب
برانگیختگی بنده شد که اگر باز هم دقت می کردید در پاسخ های قبل از حرف شما با لهنی کاملا متمایل به حل مشکل پاسخ داده می شد.
شاهدان و گواهان زیادی هستند از برخی از فروشندگان که در پاسخ به چنین مواردی سر فرو می برند و با کلمات توهین آمیز و لهنی بد برخورد می کنند
که به لطف ایزد تعالی در همه ی شرایط سعی داریم با بهترین وجه ممکن به موضوع ها نگاه و پاسخ ارائه کنیم.
با این حال امیدوارم این جسارت بنده رو به بزرگی خودتان ببخشید.
ارادتمند
عزیز تخفیفاتون همیشگیه یا فقط برای ماه اوله؟؟؟
چند آی پی برای تست پینگ از چند جای مختلف میدید؟ (حتما هلند جزوش باشه) *با تشکر*
سلام ، میتونید این پلن چهارم رو با یک ترابایت هارد ارائه بدید؟
هزینش چقدره؟
جناب آقاي وفائي عزيز
چرا به تيكت هاي پشتيباني سايت i-Power.ir پاسخ مناسب نمي دهيد؟
سه روز پيش از شما خريد كردم. از تاخير آي پي راضي نبودم. همان 24 ساعت اول درخواست عودت وجه دادم و شماره كارت هم دادم اما اقدامي نكرديد. گفتيد بررسي ميكنيد.
با وجود آنكه در همان 24 ساعت اول درخواست عودت داده بودم ديروز جواب داديد كه كارمزد ستاپ اوليه را كم ميكنيد اما نگفتيد كه اين كارمزد دقيقا چقدر است؟
منتظر پاسخ شما هستم.
خواهشمند است هر چه سريعتر در مورد عودت وجه اقدام نمائيد.
با تشكر
سلام .
من چند ساعت پیس سرور رم 1 خریداری کردم ولی هنوز هیچ اقدامی مبنی بر تحویل سرویس انجام نشده است .
لطفا رسیدگی شود ...
با تشکر
از ساعت 4 بعد از ظهر امروز سرور کانادا قطعه
سایت هم بالا نمیاد تا تیکت بزنیم
جناب وفایی سریعا با بنده تماس بگیرید !!
من واقعاً متأسفم که از ایشون سرور گفتم...
یه هفته است که سرورهاشون قطعه.. حالاهم که سایتشون بالا نمیاد
پولمون هم خواستیم که هیچی.. بیشتر شو و نمایش هست حرفهای ایشون...
لطفا حداقل بگید چه شده است از نگرانی در بیایم ما کلی اکانت مهم رو سرور داشتیم !!!
خواهش میکنم رسیدگی کنید.
:((:53:
متاسفانه نه سایت ایشون در دسترس هست نه سروری که گرفته شده!!
هیچ کسی شماره تماسی از ایشون نداره ؟
الآن 3 روزه که سرور مشکل داره باید چه کاری انجام داد ؟
اینطور که به نظر می رسه تعداد شاکیاش زیاده خوب با هم یه تصمیم جدی بگیرید
همه ضرر کردند یه فکری کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
به احتمال قوی ایشون سرور رو تمدید نکرده !
سرور تهیه می کنید مفت تومان توقع بهترین سرویس دارید؟!
هی اومدم چیزی نگم نشد . . .
یه مدت پیش ایشون یک سرور آمریکا از بنده تهیه کردن شروع کردن به فروش سرور مجازی ازش بعد موقع تمدید سرور سایت ما بسته بود ایشون پیگیری نکردند در صورتی که همه ی سرور های دیگران تمدید شد چون پیگیر بودند سرور ایشون ترمینیت شد!:-|
سرور به نام بنده بود و همچنین هو ایز ای پی ها تو رایپ من بود و به اسم من
من موندمو کلی مشتری ایشون که فکر میکردن با من شریکه این بنده خدا که ما نفهمیدیم اسمش چیه ستایش ، وفائی یا . . چون اسم کلاینتش یه چیز بود اینجا یه چیز بود ، خودش یاهو یه چیز بود ! بعد یه مشتری کشتی رانی داشتند که سر بی دقتی ایشون و پیگیر نبودنشون اطلاعاتشون نابود شده بود که از من شکایت کرده بود که بعد کلی داستان فهمید چیه تا دو روز عذر میخواست از من و کلی قضیه دیگه . . بعد دو روز بعد دیدم ایشون اومده تاپیک فروش جدید زده
ایشون بر خلاف آسمون ریسمون قلمبه هایی که برای مشتری میبافه و درشت درشت صحبت میکنه ، برای مشتریش ارزش قائل نیست و فقط ظاهر قضیست!
با سلام
دوستان اگر شماره چیزی از ایشون دارن باهاشون تماس بگیرن لطفا!
متاسفانه اطلاعات زیادی که براشون به دلار هزینه کردم در سرور نگه داشته ام چیزی حدود 950 فایل (120گیگابایت)که جمع اوریش هم دو ماه طول کشیده اگر بپره که دیگه...........
بازم امیدوارم حل بشه مشکلات..........
تعداد فروشنده ها سرور از ovh محدود است ای پی قرار بدین شاید رابط مالی پاسخگو باشد مشکل از تمدید است یا خیر.
142.4.205.177
ایشون از همکاران خوب ما هستند.
مطمئنن مشکلی هم باشد ، پیگیری خواهند نمود.
انشالله هر چه زودتر مشکلشون رفع شود و به فعالیتشون ادامه دهند.
نیما وفایی هستند
انشااله که مشکل رفع خواهد شد-علاقه شدید دیتاسنتر ovh به ایرانیها در طول چند سال گذشته ثابت شده و با تمام توان چندین و چند بار از خجالت ایرانیها و اطلاعاتشون در اومدن اما واقعا جای سوال هست که چرا با این وجود هنوز برخی علاقه به سرویسهای ovh دارند
انشااله که مشکلی ایشون هم رفع خواهد شد و پاسخ گوی کاربران خواهند بود
کاملا موافق هستم
مشتری داشتیم سرور بیش تر از دو ماه فعال نبوده و بعد به دلایلی از طرف دیتاسنتر مسدود شده
مشتری هم داریم که حدود 1 سال بودن مشکل داره از سرور استفاده میکنه....
فقط به خود مدیر سرور بستگی داره - در ارتباط با دیتاسنتر خداروشکر همکاری های خوبی و مشاهده کردیم تا الان....
من حدود 7 روز پیش نیز مبلغی رو برای تمدید لایسنس ددم . ولی لایسنس سی نل اکتیو نشد و ایشون هم فقط یک بار جواب دادن که به آقای کریمی دادن و رداخت شده و دیتاسنتر باید به صورت دستی فعال کنه !
سرورها هم که دان شدن و دیگر هیچ خبری از ایشون نشد . متاسفانه قبلا هم از این نوع مشکلات با ایشون داشتم خود بنده !
- - - Updated - - -
ولی به نظر من قیمت هاشون پایین نیست .
بنده نیز به خاطر ارتباطی که باهاشون داشتم بهشون اعتماد کردم با اینکه قبلا همچین تجربه ای رو با این آقا داشتم.
شماره ای هم ازشون دارم که خاموش هست ! : 09364775688
سلام
آقا سرور من که 3روزه خارج از دسترسه. سایت شما هم که بالا نمیاد.
مشکلی چیزی پیش اومده؟
دوستانی که اطلاعات ناقص دارند به دیگران منتقل نکنند دیتاسنتر با ایرانیان مقیم خارج مشکلی ندارد
بیش از 1.5 سال هست از این دیتتاسنتر سرور داریم علاوه بر کیفیت عالی و آپ تایم 100 % ، با آی پی ایرانی هم وارد پنل میشیم و مشکلی ندارند
سلام
آقا سرور من که 3روزه خارج از دسترسه. سایت شما هم که بالا نمیاد.
مشکلی چیزی پیش اومده؟