-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران (دیتا سنتر پارس آنلاین)
من اینجا هم نظرم رو گفتم، جالبه اکانت من رو معلق کردن (http://www.webhostingtalk.ir/f118/91871/)
جالبه . ۴ روزه که سرورشون جوابگو نیست، الان هم ایمیل زدن و شاکی شدن که چرا اینجا ابراز مشکل کردم (و تجربه خرید از ایشون رو اینجا درمیون گذاشتم) و گفتن سرور شما تا مشخص شدن وضعیت معلق خواهند ماند!
مشخص شدن وضعیت یعنی چی ؟!
یعنی اینکه بیام بگم ببخشید گفتم سرورتون ۴ روزه قطعی و قبلش هم قطعی زیاد داشتم ، حتی هفته قبلش هم یک روز قطع بود و اونجا هم تیکت زدم به شما و قبول کردید که مشکل دارید و گفتید حل میشه و تقریبا نصف یک روز (شایدم بیشتر) قطعی داشتم.
ضمنا راجع به سطح سواد من شما نمی خواد نظر بدید، اگر شما الان یک سرور زپرتی از پارس آنلاین گرفتید و oversell کردید ، من ۵ ساله که سرور اختصاصی توی آمریکا و اروپا دارم که بخوام جمع بزنم بالای ۲۰ تا سرور میشه تا الان. همین الان هم ۳ تا سرور اختصاصی توی لیز وب و nforce دارم!
البته این اولین خریدم بوده از ایران که اینطور برخورد هایی رو شاهدش هستم!
من البته وقتی از کیفیت سرور شما ناامید شدم از یکی دیگه از فروشنده های ایرانی یک سرور خریدم که کیفیت و سرعت سرورشون به مراتب خیلی بهتره(جدای از سرعت و ادب پشتیبانی شون که زمین تا آسمون با شما فرق داره) ولی اینجا به دلیل اینکه تاپیک شماست ازشون اسمی نمی برم که یک وقت دوستان فکر نکنن برای بقیه تبلیغ می کنم!
۲۰ تومان هم مال خودتون! برای من که ماهی بالای ۸۰۰ یورو هزینه سرور توی آلمان و هلند میدم اصلا عددی نیست!
-
دوست عزیز بهتر بود تاپیک جدید میزدید
چون الان پستتون حذف میکنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karname
من ازشون یک vps خریدم افتضاحه! با یک روز تاخیر برام ایجاد کردند، جالبه اون یک روز رو هم حساب کردن!
طی همون یک ماه حدودا یک هفته قطعی داشتم . سرعت و کیفیت هم اصلا مناسب نیست!
اصلا به دوستان این شرکت رو توصیه نمی کنم!
جالبه که uptime رو زدن ۹۹.۹ درصد!
وی پی اس ای هم که خریدم همون پلن اول ایرانشون بود که ۲۶ اردیبهشت ازشون خریدم!
ضمنا با این نام کاربری اینجا کمتر فعالم، بیشتر فعالیتم توی پرشین تولزه!
دوستان یک وقت نیان بگن این دوتا پست زده علیه این شرکت! توی پرشین تولز همین نام کاربری رو سرچ کنید می بینید سالیان سال هست
با همین نام کاربری فعالم!
من قبلا این موضوع رو گفتم
این شرکت اصلا کیفیتی نداره
هر 1 روز در میان سرور بنده خاموش میشه دسترسی به کنسول غیر فعال میشه بعد که تیکت هم میدیم
پشتیبانی اعلام میکنه بعضی از مشتری ها استفاده زیادی داشتند
ولی مشکل حل شده دیگه مشکلی نداریم
اما روز بعد دوباره سرور خاموش میشه بازم همین جواب
وقت خودتون با اینجا تلف نکنید من 3 ماه مشتری بودم ولی از این ماه دیگه شارژ نمیکنم
لطفا پست را حذف نکنید تا کسی الکی وقتش رو تلف نکنه وقتی هزینه ای داده میشه انتظار ارائه سرویس مناست هم هست نه اینکه فقط ماست مالی کردن
-
سلام
هارد اضافه چند هست قیمتش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
سلام
هارد اضافه چند هست قیمتش؟
متاسفانه امکان ارائه هارد اضافه در حال حاضر وجود ندارد .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهر
هر 1 روز در میان سرور بنده خاموش میشه دسترسی به کنسول غیر فعال میشه بعد که تیکت هم میدیم
وقت خودتون با اینجا تلف نکنید من 3 ماه مشتری بودم ولی از این ماه دیگه شارژ نمیکنم
لطفا پست را حذف نکنید تا کسی الکی وقتش رو تلف نکنه وقتی هزینه ای داده میشه انتظار ارائه سرویس مناست هم هست نه اینکه فقط ماست مالی کردن
ممنون از نقد جالبتون
-
-
منم مشترکشونم .هر سروری یه سری مشکلات داره .ایشونم تا تونستند برطرف کردند .در کل نسبت به قیمت کیفیت خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
سرور ایران موجوده ؟
سلام بله تیکت بزنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهر
والا ما هر طور هم رفتار کنیم حتی اگر بهترین کیفیت رو هم به شما ارائه بدیم باز هم نارضا هستید .
اگر مشکلی بوده ما تمام تلاشمون رو کردیم . برای برطرف کردن .
در هر صورت موفق باشید .
-
برادر من صرف تلاش بدون هزینه فایده نداره که ...
خوب من یک ماه داشتم ، سرور دیگه داشتم 40 تومن گرفته بودم ، قابل مقایسه نبود
حداقل تو میکروتیک اصلا جوابگو نبود
قیمت پایین درسته خوبه ، ولی به شرط عدم افت کیفیت
وقتی نمی صرفه با این قیمت نباید بیش از حد فروش بشه
یا ارتقا بدین
خدا شاهده من وقتم رو از سر راه نیاوردم که بخوام کار فروش شما رو مختل کنم و فقط یه توصیه برادرانه بود
اگر کیفیت را مطلوب کنید خود من حاضرم با مبلغ بیشتر خریداری کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
برادر من صرف تلاش بدون هزینه فایده نداره که ...
خوب من یک ماه داشتم ، سرور دیگه داشتم 40 تومن گرفته بودم ، قابل مقایسه نبود
حداقل تو میکروتیک اصلا جوابگو نبود
قیمت پایین درسته خوبه ، ولی به شرط عدم افت کیفیت
وقتی نمی صرفه با این قیمت نباید بیش از حد فروش بشه
یا ارتقا بدین
خدا شاهده من وقتم رو از سر راه نیاوردم که بخوام کار فروش شما رو مختل کنم و فقط یه توصیه برادرانه بود
اگر کیفیت را مطلوب کنید خود من حاضرم با مبلغ بیشتر خریداری کنم
مشکلی بود که چند تا از کاربران ما برای ما بوجود آورده بودن . که کار شناسایی اونها یکم سخت شده بود . خوشبختانه با شیوه جدید مانیتورینگ سرورها خاطی حذف شدن و هم اکنون مشکلی وجود ندارد .
-
پس اگر ممکن هست یه میکروتیک تست به من بدین
یا اگر هنوز 185.4.30.32 رو حذف نکردین دوباره بالا بیارین
من تست کنم
نیاز به قسم نیست ولی من تو اون ماه حدود 1 گیگ هم استفاده نکردم ... یعنی عملا صفر
-
نقل قول:
یا اگر هنوز 185.4.30.32 رو حذف نکردین دوباره بالا بیارین
جالبه قبلا این آیپی رو به شما دادن ؟به منم چن روز پیش همینو داده بود ولی به خاطر کیفیت افتضاح درخواست بازگشت وجه دادم .که البته خلاف قانون بازگشت وجه عمل کردند و هزینه کامل رو برگشت نزدند که زیاد مهم نیس.
سرعت دانلود به مگ که نمیرسید .اعتزاض هم میکردیم میگفتن سرور داره ddos میشه !
پینگ سرور هم بعضی وقتا تا 350 میرفت بالا (به خاطر vps من نبود چون آیپی های اون رنج رو چک کردم!)
پینگ معمولی سرور هم معمولا 30 تا بیشتر از پینگ عادی بود ...........
کلا oversale همینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran222
جالبه قبلا این آیپی رو به شما دادن ؟به منم چن روز پیش همینو داده بود ولی به خاطر کیفیت افتضاح درخواست بازگشت وجه دادم .که البته خلاف قانون بازگشت وجه عمل کردند و هزینه کامل رو برگشت نزدند که زیاد مهم نیس.
پینگ سرور هم بعضی وقتا تا 350 میرفت بالا (به خاطر vps من نبود چون آیپی های اون رنج رو چک کردم!)
کلا oversale همینه
پس گویا داستان بی کیفیتی همچنان ادامه دارد ....
-
سلام
دوستان لطفا یه نگاهی به قیمت ها بکنید
رم 512 با 1 هسته سی پیو و پهنای باند نامحدود را میدهند 20 هزار تومان !!!
توقعتان بی مورد است
قیمت هایشان از 2 کیلو سیب هم پایین تر است
-
عجب رویی دارن اینا!
چند روز که قطعی و مشکل داشتم، چند روزی هم هست به خاطر درمیان گذاشتن مشکلاتشون توی این فروم، کلا سرویس منو تعلیق کردن!
حالا هم فاکتور ماه بعد رو فرستادن که پرداخت کن!
-
بعضی از مشتریانی که تو این انجمن هستن هر چقدر هم کیفیت خوب باشه باز هم سرو ناسازگاری دارن . همیشه که نمیشه همه راضی باشند تعدادی اندکی چه از روی تخریب و چه از روی ... قصد در خراب کردن شرکت خاصی دارند .
جناب آقای karname سال 2012 عضو این انجمن شدن تازه اولین پستشون رو در مورد ما زدن جای تشکر داره واقعا .
مدت کوتاهی مشکلاتی در شبکه ما بود البته فکر نمیکنم این چیز غیر عادی باشه و ممکن هست برای هر شرکتی بوجود بیاد .
که البته متاسفانه بعضی از مشتریان ما ناممنون هم هستن . در هر صورت برای همه شما آرزوی موفقیت میکنیم .
لطفا بیشتر از این این تایپیک رو شلوغ نکنید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran222
کلا oversale همینه
دوست عزیز فکر نمیکنم شما اطلاعاتی کافی در مورد oversale داشته باشید . پس خواهشا نظر ندید .
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran222
کلا oversale همینه
دوست عزیز فکر نمیکنم شما اطلاعاتی کافی در مورد oversale داشته باشید . پس خواهشا نظر ندید .
موفق باشید
-
مشکلاتی که دوستان اشاره می کنند، مربوط به شبکه دیتاسنتر و اساس مخابرات ایران میشه
سرور های داخلی پورت و پهنای باند ضعیف تری دارند، دوستان یه مبلغ ناچیز پرداخت کرده اند اما توقع سرور اختصاصی رو دارند! از طرفی کل پهنای باند ایران مشکل داره، چه برسه به دیتاسنتر ، چه برسه به سرور اختصاصی و چه برسه به سرو مجازی شما
سرور های ایران براساس فیر یوزیج یا استفاده منصفانه ارائه می شوند، اما این وسط برخی کاربران با سو استفاده از سرویس ها برای بقیه کاربران مشکل و دردسر درست می کنند.
این دوست عزیز هم اعلام کرده اند که سرور های پر مصرف رو شناسایی کرده اند و پورت این سرور ها رو لیمیت کرده اند که در بقیه سرویس ها نتوانند اخلال ایجاد کنند و الان در وضعیت پایدار هستند.
تجربه ثابت کرده:
وقتی یک مشکل کوچیک پیش میاد، همه میریزن آبرو ریزی ، اما وقتی که به کاربر میگید سرویس خوب میخواید هزینه بدید شما رو منتقل کنیم رو سرویس های تجاری سوت زنان متواری میشن!
-
با سلام و درود ،
ایشون از دوستان نزدیک بنده هستند .و بنده از مشکل اخیر که براشون پیش امده بود آگاهم. متاسفانه در ایران پورت ها ضعیف هست و بعضی از کاربران رعایت نمیکنن. یکی از کاربرای ایشون زده بودن روی اتک و به همین خاطر پورت از طرف دیتاسنتر شیپ شده بود که دچار اختلال برای تمامی کاربران شد.
و با همکاری هم دیگه تونستیم براشون ابزار های امنیتی را بزاریم که جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه .
انشالا که دیگه مشکلی پیش نخواهد امد
-
سلام و عرض احترام
مشکل اصلی بیشتر کاربران این است که سرور های ایران را با خارج مقایسه میکنند
عده ایی هم هستند که توان رقابت سالم را ندارند و به هر طریقی که شده سعی بر تخریب فروشنده میکنند
بقیه موارد را هم که دوستان گفتند
موفق باشید همکار گرامی
-
بنده نزدیک به یکسال است که با این شرکت کار می کنم و یکی از مشتری های دائمی شون هستم ـ واقعاً کار پشتیبانی شون حرف نداره و کیفیت سرویس هاشون عالیه با توجه به قیمت پایین.
-
با سلام آیا فضای اضافی هم روی پنل هاتون قابل ارائه هست یا نه ؟
مثلا برای رم 1 گیگ و وارد 300 گیگ ماهانه چقدر درمیاد ؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
با سلام آیا فضای اضافی هم روی پنل هاتون قابل ارائه هست یا نه ؟
مثلا برای رم 1 گیگ و وارد 300 گیگ ماهانه چقدر درمیاد ؟
با تشکر
با سلام خیر هارد اضافه قابل ارائه نمی باشد .
-
با سلام طی سوالاتی که بارها و بارها از سوی دوستان پرسیده میشه باید عرض کنیم که پورت سرور به این صورت لیمیت می باشد .
دانلود بر روی 10 مگابیت
آپلود بر روی 100 مگابیت
در مورد پهنای باند هم نامحدود می باشد و دوستان نگرانی از این بابت میتونن نداشته باشند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arkahost
با سلام طی سوالاتی که بارها و بارها از سوی دوستان پرسیده میشه باید عرض کنیم که پورت سرور به این صورت لیمیت می باشد .
دانلود بر روی 10 مگابیت
آپلود بر روی 100 مگابیت
در مورد پهنای باند هم نامحدود می باشد و دوستان نگرانی از این بابت میتونن نداشته باشند .
دانلود 10 مگا بیت که خیلی کم هست 6 نفر با سرعت 210 کیلو بایت به سرور وصل بشن بزارن تو دانلود برای مثال نفر هفتم دیگه سرعتی بهش نمیرسه یا برای مثال سرعت برای همه از 200 میاد پایین تر !
چرا آپلود که مهم نیست بیشتره ؟
-
من هم از ایشون سرور تحویل گرفتم
واقیعتش تنها استفاده ای که از این سرور کردم این بود که pptp کانفیگ کردم و برای بهبود پینگ استفاده کردم !
پورت دانلود 10 مگابیت
و استفاده خاصی نمیشه کرد
البته
حالا ایشون می گن پهنای باند نامحدود
پورت دانلود 10 مگابیت هست و اگر با همین سرعت و 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته و 30 روز ماه دانلود کنید
تقریبا ماهی 3 ترابایت مصرف دارید
البته در بهترین حالت !
بهتر است این نکات رو دوستانی که می خوان خریداری کنند دقت کنند .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
دانلود 10 مگا بیت که خیلی کم هست 6 نفر با سرعت 210 کیلو بایت به سرور وصل بشن بزارن تو دانلود برای مثال نفر هفتم دیگه سرعتی بهش نمیرسه یا برای مثال سرعت برای همه از 200 میاد پایین تر !
چرا آپلود که مهم نیست بیشتره ؟
سلام دوست عزیز پورت اصلی سرور بر روی 10 مگابیت لیمیت نیست که !!!! پورت هر سرور مجازی بر روی مقدار ذکر شده لیمیت شده است .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p8mlx
آی پی خواهشا
سلام آی پی پ خ شد .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shinsilvers
من هم از ایشون سرور تحویل گرفتم
واقیعتش تنها استفاده ای که از این سرور کردم این بود که pptp کانفیگ کردم و برای بهبود پینگ استفاده کردم !
پورت دانلود 10 مگابیت
و استفاده خاصی نمیشه کرد
البته
حالا ایشون می گن پهنای باند نامحدود
پورت دانلود 10 مگابیت هست و اگر با همین سرعت و 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته و 30 روز ماه دانلود کنید
تقریبا ماهی 3 ترابایت مصرف دارید
البته در بهترین حالت !
بهتر است این نکات رو دوستانی که می خوان خریداری کنند دقت کنند .
ممنون از توضیحتون اما در نظر داشته باشید که سرور ایران هست نه خارج که پورت باز باشه و بتونین بدون محدودیت دانلود داشته باشید .
دیتاسنتر پارس آنلاین بر روی دانلود حساس می باشد و اگر از میزان تعریف شده فراتر رود باعث دریافت اخطار می شود .
اما برعکس این موضوع در آپلود پورت باز هست برای همه . این به این معنی است که شما زمانی که لینک به شخصی که قصد دانلود دارد از سرور با همان 100 مگابیت می تواند دانلود داشته باشد . بدون محدودیت .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arkahost
سلام دوست عزیز پورت اصلی سرور بر روی 10 مگابیت لیمیت نیست که !!!! پورت هر سرور مجازی بر روی مقدار ذکر شده لیمیت شده است .
- - - Updated - - -
سلام آی پی پ خ شد .
- - - Updated - - -
ممنون از توضیحتون اما در نظر داشته باشید که سرور ایران هست نه خارج که پورت باز باشه و بتونین بدون محدودیت دانلود داشته باشید .
دیتاسنتر پارس آنلاین بر روی دانلود حساس می باشد و اگر از میزان تعریف شده فراتر رود باعث دریافت اخطار می شود .
اما برعکس این موضوع در آپلود پورت باز هست برای همه . این به این معنی است که شما زمانی که لینک به شخصی که قصد دانلود دارد از سرور با همان 100 مگابیت می تواند دانلود داشته باشد . بدون محدودیت .
بله متوجه ام
به نظر من با توجه به این پورت آپلود برای کسانی که می خواهند هاست اختصاصی داشته باشند بهترین گزینه هست
با کنترل پنل کولکسو که رایگان هم هست !
البته نظر شخصی هست
-
موجودی آی پی برای رم های 512 و 1 دارید یا خیر ؟
-
من که پهنای باند یکسان مصرف می کنم با میکروتیک
آپلودم هم روی همون ده لیمیت میشه
بعد ده یعنی عملا 2 مگابایت هم نمیده
خوب دو نفر به vps من وصل بشن تموم میشه که
حالا چه برسه 40 50 نفر آنلاین باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
من که پهنای باند یکسان مصرف می کنم با میکروتیک
آپلودم هم روی همون ده لیمیت میشه
بعد ده یعنی عملا 2 مگابایت هم نمیده
خوب دو نفر به vps من وصل بشن تموم میشه که
حالا چه برسه 40 50 نفر آنلاین باشن
خب شما محدود بخر از استارتر مطمئنا میتوانند محدود به شما قیمت بدن.
نامحدود این دردسرها هم داره دیگه.
-
با سلام
آیا آی پی اینرانت هم دارید؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usozbaran
با سلام
با تشکر
با سلام بله ارائه می شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usozbaran
با سلام
با تشکر
البته امکان محدود کردن دسترسی خارج هم وجود دارد که تقریبا شبیه همون اینترانت هست .
-
درود
پورت ؟
آیا برای گیم سرور مناسب است ؟
آی پی تست لطف میکنید؟
قیمت رم 2 گیگتون هم اطلاح کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود
پورت ؟
آیا برای گیم سرور مناسب است ؟
آی پی تست لطف میکنید؟
قیمت رم 2 گیگتون هم اطلاح کنید
سلام
ممنون از اطلاع رسانی شما .
اطلاعات درخواستی شما پ خ شد .
-
سلام
پورت سرور لیمیت شده ؟
آی پی برای تست لطفا
برای گیم سرور مناسب هست ؟
نوسان پینگ داشت پارس آنلاین حدود 1 سال پیش ! هنوزم داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
سلام
پورت سرور لیمیت شده ؟
آی پی برای تست لطفا
برای گیم سرور مناسب هست ؟
نوسان پینگ داشت پارس آنلاین حدود 1 سال پیش ! هنوزم داره ؟
با سلام اطلاعات پ خ شد .
-
پورت l2tp و pptp بر روی دیتاسنتر پارس آنلاین باز هست یا بسته ؟ ( برای راه اندازی سرویس کاهش پینگ)