-
پاسخ : ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
با این وضع فکر کنم باید افر جدید بزنید فروش سرور مجازی با 40 ای پی ویژه افرادی که بلاک میشوند :62:
من از این موضوع خیلی ناراحتم مشکل با خرید چند تا سرور جدید حل نمیشه از کجا معلوم همه اونام فردا بلاک نشن ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosi_sh
با این وضع فکر کنم باید افر جدید بزنید فروش سرور مجازی با 40 ای پی ویژه افرادی که بلاک میشوند :62:
من از این موضوع خیلی ناراحتم مشکل با خرید چند تا سرور جدید حل نمیشه از کجا معلوم همه اونام فردا بلاک نشن ؟؟
هیچ تضمینی وجود نداره.
-
دوستانی که ایپی هاتون بسته میشه چکار میکنید ؟ به یوزر ای پی جدید میدید؟
-
چند آی پی مشکل دار بزارید تست کنم ببینم چکار میشه کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
دوستانی که ایپی هاتون بسته میشه چکار میکنید ؟ به یوزر ای پی جدید میدید؟
سلام
ما مسئول بستن آی پی توسط هر جایی نیستیم
در صورت بسته شدن سرور جدید باید خریداری کنند...ما دیگه چقدر باید ضرر بدیم؟
الان نشستم و تو تمامی سرورها در قسمت روتر پینگ همه آی پی ها رو بستم
پورت 4030 و 808 رو هم مجبور شدیم بخاطر..9 ببندیم
واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد برای جلوگیری از بلاک شدن آی پی ها
-
چرا بسته میشه؟
چیز نصب میکنند که بسته میشه؟
-
ظاهراً دلیل بسته شدن ها مشخص نیست، آیپی ftp سرور ما که برای بَک آپ گیری بود هم بسته شده.
-
سری قبل سرورها حتی پینگ هم نداشت ولی این بار پینگ داره ولی .....
-
یعنی بی قانون تر از ایران هیچ جا نیست که این موقع ها ندونی به کی و کجا باید زنگ بزنی و دلیل بخوای.....
فکر کنم از فردا یه سایت بیارن بالا که سرور فروش ها برن ای پی هاشون رو ثبت کنند و نوع سرویسی که روش نصب هست هم اعلام کنند...
-
چرا ندونی من زنگ زدم 2020 بعد از کلی پیغام که شما نفر 6 هستی نفر 5 نفر ... گفت اپراتور 147 بفرمایید بوق اشغال زد بعدش انگار قطع شد دوباره با کلی کلنجار رفتن که اعلام میکرد با پوزش کلیه اپراتورها اشغال هستند بعد از نفر 11 و گذشتن 8 تا 10 دقیقه زمان یه خانوم پاسخ داد منم گفتم خانوم من سرور مجازی از کشورهای مختلف دارم الان نمیتونم به بعضی ها وصل شم هفته فبلم همین موضوع برای یه سری دیگه از سرورام افتاد خلاصه بعد از کلی توضیح و وصف شرح حال طرف میگه از قند شکن استفاده میکنید میگم بله بعضی وقتها میگه خوب قطعش کنید و دوباره تست کنید ، میگم خانوم عزیز استاد گرامی اصلاً در حالت عادی نمیشه ریموت شد به سرورهای خارجی انگار مثلا شما دارین سرورهارو بلاک میکنید میگه چند لحظه صبر کنید ارجاع بدم خلاصه باز یه 3 دقیقه صبر کردم تا یه اقا برداشت میگه بفرمایید برای این آقا هم کلی توضیحات دادم و وصف شرح حال چندتا سرور میگه از قند شکن استفاده میکنی میگم بله میگه کندی و قطعی بخاطر همینه قطعش کن مودمتو خاموش روشن کن اینترنت درست میشه :102: دوباره از اول خواهش کردم به دقت گوش کنه و مشکلات رو از اول یعنی سری اول بلاک شدن و سری دوم از دیروز رو توضیح دادم میگه من براتون خرابی زدم از مخابرات تماس میگیرن 8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosi_sh
چرا ندونی من زنگ زدم 2020 بعد از کلی پیغام که شما نفر 6 هستی نفر 5 نفر ... گفت اپراتور 147 بفرمایید بوق اشغال زد بعدش انگار قطع شد دوباره با کلی کلنجار رفتن که اعلام میکرد با پوزش کلیه اپراتورها اشغال هستند بعد از نفر 11 و گذشتن 8 تا 10 دقیقه زمان یه خانوم پاسخ داد منم گفتم خانوم من سرور مجازی از کشورهای مختلف دارم الان نمیتونم به بعضی ها وصل شم هفته فبلم همین موضوع برای یه سری دیگه از سرورام افتاد خلاصه بعد از کلی توضیح و وصف شرح حال طرف میگه از قند شکن استفاده میکنید میگم بله بعضی وقتها میگه خوب قطعش کنید و دوباره تست کنید ، میگم خانوم عزیز استاد گرامی اصلاً در حالت عادی نمیشه ریموت شد به سرورهای خارجی انگار مثلا شما دارین سرورهارو بلاک میکنید میگه چند لحظه صبر کنید ارجاع بدم خلاصه باز یه 3 دقیقه صبر کردم تا یه اقا برداشت میگه بفرمایید برای این آقا هم کلی توضیحات دادم و وصف شرح حال چندتا سرور میگه از قند شکن استفاده میکنی میگم بله میگه کندی و قطعی بخاطر همینه قطعش کن مودمتو خاموش روشن کن اینترنت درست میشه :102: دوباره از اول خواهش کردم به دقت گوش کنه و مشکلات رو از اول یعنی سری اول بلاک شدن و سری دوم از دیروز رو توضیح دادم میگه من براتون خرابی زدم از مخابرات تماس میگیرن 8-|
دوست عزیز پشتیبانی مخابرات به زور مفاهیم پایه شبکه رو بلد هستند...با چه انگیزه ای زنگ زدی و در مورد سرور مجازی و ریموت دسکتاپ حرف زدی باهاشون :دی ؟
پشتیبانی مخابرات و اکثر شرکت های سرویس دهنده دیگه عملا کارایی خاصی ندارند.. چون موقعی که همه چی خوبه که شما نیاز به پشتیبانی ندارید...موقعی هم که مشکل ایجاد میشه فقط میگن سراسری دست ما نیست !
کلا تو این کشور یا این وضع اینترنت همگی ول معطلیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_d
تعدادی ای آی پی های من در Dacentec آمریکا بلوک شده و رادیوس تایم اوت میشه.
اگر برای ibs از سرور ایران استفاده کنم مشکل رادیوس تایم اوت حل میشه؟
پورت udp روی سرورهای شاتل بسته شده بود که حل شد.
ربطی به چیزه دیگه ای نداره ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دوست عزیز پشتیبانی مخابرات به زور مفاهیم پایه شبکه رو بلد هستند...با چه انگیزه ای زنگ زدی و در مورد سرور مجازی و ریموت دسکتاپ حرف زدی باهاشون :دی ؟
پشتیبانی مخابرات و اکثر شرکت های سرویس دهنده دیگه عملا کارایی خاصی ندارند.. چون موقعی که همه چی خوبه که شما نیاز به پشتیبانی ندارید...موقعی هم که مشکل ایجاد میشه فقط میگن سراسری دست ما نیست !
کلا تو این کشور یا این وضع اینترنت همگی ول معطلیم.
تایید میشه...
اصلا از سمت پشتیبانی انتظار نداشته باشید. بی ادبی نباشه درخت اطلاعاتش از اینا بیشتره.
تنها چیزی که بلدن : چیز نیس و سراسریه ....
-
آقا منم دارم این مشکل رو! سرویسم از شاتل هست.
خدایی دم شاتل گرم بهشون توضیح دادم دقیق گوش داد بهم و پیگیری کرد و گفت حق با شماست با چندتا isp خودشون تست کردن گفتن آیپی که شما دادید فقط پینگ می ده و ریموت نمی شه!! حالا هم قراره خبرش رو بهم بدن که موضوع چیه!
-
دوستی که پیگیری رو به شاتل سپرده لطفا پیگیر باشه و نتیجه رو از شاتل اینجا اعلام کنه
دقت کنید که سرور مجازی های زیادی برای چیز شکن بودند ولی این دلیل بر مسدود بودن نیست چرا که خیلی ها و من آی پی هایی که اصلا چیز شکن تو عمرشون ندیدن هم بلاک شدن
من یک آی پی داشتم که هنوز دو ماههی میشد ازش استفاده نکرده بودم ولی با کمال تعجب دیدم مشکل داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
سری قبل سرورها حتی پینگ هم نداشت ولی این بار پینگ داره ولی .....
از اولم پینگ داشت
-
به نظرتون کجا زنگ بزنیم پیگیری کنیم؟ اگه قرار باشه اینطوری بلاک کنن خب بگن حداقل بدونیم و جمع کنیم بریم دیگه چون با این بوضع دیگه جایی واسه کار کردن نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
از اولم پینگ داشت
حدود 2 ماه پیش سرورهای رداستیشن بدون قندشکن پینگ هم نمیداد و این داستان بوده و هرزگاهی تکرار میشد.
منظورم رداستیشن و داستانهاش با اینترنت ایران بود...
-
دریافت و بهره گیری از نظرات
ببینید چقدر بی در و پیکره که شماره ایرانســل گذاشتن
-
سلام دوستان
من دیروز از طریق سایت زیر
شکایت | شرکت ارتباطات زیرساخت
شکایت نامه فرستادم و مشکلو واسشون گفتم
الان یه شماره با من تماس گرفت که هیچ گونه شماره ای نداشت و گفت مشکل چیه
براشون توضیح دادم که واسه من و کلیه همکاران از هفته پیش یکی یکی آی پی ها پینگ میده و وارد ریموت نمیشه و وقتی از سرور مجازی دیگه امتحان میکنیم وارد میشه مثل اینکه ***** شده. و تو این مساله فقط ما فروشنده ها ضرر میکنیم.
بعد گفت ممکنه مشکل از مسیری باشه که ای پی رد میشه ازش و مشکل از اونور باشه
گفتم مگه میشه واسه همه روی دیتاسنتر های مختلف این مشکل باشه؟
خلاصه به طور قاطع نگفت که ***** شده یا نه گفت بررسی میکنیم و تماس میگیریم باهاتون.
دوستان عزیز لطفا شما هم مشکل رو تو لینکی که فرستادم بفرستین تا پیگیری کنن و به یه نتیجه برسیم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanfe
سلام دوستان
براشون توضیح دادم که واسه من و کلیه همکاران از هفته پیش یکی یکی آی پی ها پینگ میده و وارد ریموت نمیشه و وقتی از سرور مجازی دیگه امتحان میکنیم وارد میشه مثل اینکه ***** شده. و تو این مساله فقط ما فروشنده ها ضرر میکنیم.
خلاصه به طور قاطع نگفت که ***** شده یا نه گفت بررسی میکنیم و تماس میگیریم باهاتون.
دوستان عزیز لطفا شما هم مشکل رو تو لینکی که فرستادم بفرستین تا پیگیری کنن و به یه نتیجه برسیم
ممنون
ما هم فرم رو پر کردیم و ارسال کردیم.
-
منم از المان سرور داشتم بلاک شدم
ریموت نمیشه ولی با قندوشکر بالا میاد :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanfe
سلام دوستان
ممنون
من هم الان فرم رو پر کردم و ارسال کردم ولی فک نکنم فایده ای داشته باشه هر کاری که دلشون بخواد میکنند هیچ کس هم نمیتونه چیزی بهشون بگه
-
منم فرم پر کردم و ارسال کردم
لطفا همه اینکار رو بکنن تا ببینن با اینکار چه مشکلاتی درست کردن
-
در حال حاضر ip های بلاک شده با سرویس های دور زدن شبکه قابل دسترسی هست !
کاربرا تا اطلاع ثانوی باید از این راه استفاده کنن !
-
سلام
میشه بپرسم تو این فرم چی باید بنویسم ؟
بگم من فروشنده سرور مجازی هستم .
یوزرم این ای پی را برای قند شکن استفاده میکنه
ای پی من الان با ای پی ایران کار نمیکنه ؟
بعد نمیان منو بگیرن ببرن :دی
-
از دوستانی که درخواست ارسال کردند لطف کنند هر زمانی هر خبری دادند از طرف فرمی که پر کردند همین قسمت خبر رو عینا قرار بدهند
-
طبق معمول دارن تست میکنند برای بستن قند شکن ها و متاسفانه مثل همیشه با آزمون و خطای احمقانه دارن کار میکنند که نتیجه این مشکلات هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smail_f
سلام
میشه بپرسم تو این فرم چی باید بنویسم ؟
بگم من فروشنده سرور مجازی هستم .
یوزرم این ای پی را برای قند شکن استفاده میکنه
ای پی من الان با ای پی ایران کار نمیکنه ؟
بعد نمیان منو بگیرن ببرن :دی
سلام
بنویسید فروشنده سرور مجازی هستید و الان جند وقته آی پی هاتون یکی یکی ***** میشه
از این راه امرار معاش میکنید و اینجوری ضرر میکنید
لازم نیست بگین از قندشکن استفاده میکنید. بگین با اینترنت ایران ریموت باز نمیشه ولی از داخل سرور مجازی ریموت باز میشه
-
بنده هم ارسال رکردم
لطفا اگر دوستان کسی خبری گرفت .
یا اگر حرفی زده شد برای امادگی اینجا بنویسه .
که تقریبا بدونیم چه سئوالی میکنند و سوپرایز نشیم .
بتونیم جواب مناسب بدیم
با تشکر
اسماعیل فعال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanfe
سلام دوستان
ممنون
فرم پر شد و ارسال شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ipsat
یک آی پی بدید تا تست کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ipsat
چند آی پی مشکل دار بزارید تست کنم ببینم چکار میشه کرد.
از بس زبانم مو در آورده ، لطفاً چند آی پی مشکل دار پی ام کنید تا تست کنم.
-
من امروز با دیتا سنتری که سرور دارم صحبت کردم یک راه حل دادند اگر جواب داد به شما هم می گم البته اگر اختلال سهوی باشه
-
یکی از دوستان بنده این مشکل رو داشته و میگه امروز مشکلش بر طرف شده
جالب هست که هیچکس هم دلیلشو نمیدونه
هیچکس هم پاسخگو نیست
مشکل هنوز پا برجاست فرم پر و فرستاده شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
یکی از دوستان بنده این مشکل رو داشته و میگه امروز مشکلش بر طرف شده
جالب هست که هیچکس هم دلیلشو نمیدونه
هیچکس هم پاسخگو نیست
مشکل هنوز پا برجاست فرم پر و فرستاده شد .
3-4 عدد ای پی که مشکل داشتند رو سرور امریکای ما هم گویا رفع شده بود مشکلشون برای چند ساعت ولی الان باز چک کردیم باز هم مشکل ریموت دارم
معلوم نیست چی به چی است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
3-4 عدد ای پی که مشکل داشتند رو سرور امریکای ما هم گویا رفع شده بود مشکلشون برای چند ساعت ولی الان باز چک کردیم باز هم مشکل ریموت دارم
معلوم نیست چی به چی است.
آخه خیلی جالب هست که یه دوستی اصلا از آپی که گرفته استفاده نکرده یعنی هنوز خالی بوده اون رو نمیدونم چطوری و به چه دلیلی بستن
ما باید به کی بگیم ؟
جالب هست مخابرات ظاهرا فقط یاد گرفته بگه قند شکر رو قطع کنید مودم را خاموش کنید بعد صفحه ی گوگل رو باز کنید
باز شد ؟! خب پس اینترنت مشکلی نداره
جالب هست نمیدونن آیپی چی هست اصلا :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
سلام دوستان
یک سری از ای پی های هر رنج ای پی از امروز صبح روی اینترنت ایران ***** شدن ، در حالی که ای پی ها پینگ دارن و بدرستی دارن کار میکنن ولی نه ریموت باز میشه و نه ssh و نه برای کاربردهای خاص دیتا دارن !
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارید ؟
بله مشکل وجود داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
آخه خیلی جالب هست که یه دوستی اصلا از آپی که گرفته استفاده نکرده یعنی هنوز خالی بوده اون رو نمیدونم چطوری و به چه دلیلی بستن
ما باید به کی بگیم ؟
جالب هست مخابرات ظاهرا فقط یاد گرفته بگه قند شکر رو قطع کنید مودم را خاموش کنید بعد صفحه ی گوگل رو باز کنید
باز شد ؟! خب پس اینترنت مشکلی نداره
جالب هست نمیدونن آیپی چی هست اصلا :|
مطمئن باشید از من و شما خیلی بهتر میدونند
ولی خوب شرایط حکم میکند که اینگونه بروز بدهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanfe
سلام
بنویسید فروشنده سرور مجازی هستید و الان جند وقته آی پی هاتون یکی یکی ***** میشه
از این راه امرار معاش میکنید و اینجوری ضرر میکنید
لازم نیست بگین از قندشکن استفاده میکنید. بگین با اینترنت ایران ریموت باز نمیشه ولی از داخل سرور مجازی ریموت باز میشه
ارائه سرور مجازی غیر قانونی است :) تماس بگیرید دیتاسنتر های ایرانی میگن اگر میخواید سرور مجازی بدید سرویس نمیدیم بهتون نمونه : شاتل
ما هم فر پر کردیم فرستادیم تا دیروز ما اصلا مشکلی نداشتیم از دیروز حدود 10 تا آی پی ما پرید
-
دو تا از آی پی های ما از انگلیس هم این مشکل را پیدا کرده
مسخره است