پاسخ : درخواست راهنمایی برای گوشی بین LG و Huawei
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
جیگر این همه گوشی عوض کردی ولی سخت در اشتباه هستی ، رم با رام فرق داره !
رم حافظه اختصاصی گوشی برای عملیات پردازش هست و رام کرنل اندروید هست !
دقیقا مثل کامپیوتر هست
جدی؟
ممنون بهم یاد دادید
بنده قیمت ها رو دیدم با یک مقدار هزینه بیشتر xperia z تهیه کنید واقعا بینظیر هست با رم 2 و 4 هسته cpu
بنده خودم این گوشی رو دارم بسیار راضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
ممنون از راهنمایی ، الان تنها نگرانی من نسبت به هوآوی چیپ ست اختصاصی خودش هست و سی پی یو + گرافیک... درباره باتری هم آخرش نفهمیدم ال جی قویتره یا هوآوی
تشکر از دوستان
نگاه کن دوست عزیز این نگرانی ها همیشه وجود داره ، به نظر من برو از نزدیک دستت بگیر و اگه یه روشنش رو پیدا کردی باهاش کار کن خیلی بهتره ، باطری 2000 میلی آمپر نه زیاد قوی هست و نه ضعیف تقریبا میشه گفت معمولیه برای این سایز صفحه نمایش
بهترین کار الویت بندی هست، قبلش اولویتهای شخصی خودت رو مشخص کن + بازه قیمتی و....
به بهترین گوشی از نظر خودت میرسی...
من بودم با توجه به خاک گرفتگی پشت ال سی دی پی 880 خودم، گزینه ویو رو پیشنهاد میدم، هرچند استایلش یکمی زیادی خاصه!!!
این خاک گرفتگی پشت ال سی دی پی 880 واقعا راسته پس ، من دیده بودم 2 نفر دیگه هم گفته بودن این موضوع رو ولی باور نکردم! به طور کل 4x HD ال جی رو بیخیال شدم ، میمونه هوآوی پی 6 و ال جی ویو
da6276 ؛
والا اگه روشن پیدا میکردم که مشکلم حل میشد ، ولی اصلا حتی به سختی پشت ویترین مغازه ها ماکت این گوشی پیدا میشه! من در ظاهر گوشی ها شکی ندارم فقط نمیدونم عملکرد چیپ ست اختصاصی هوآوی چطوره ، مقابل nvidia tegra3 و گرافیک جیفورس ال جی VU میتونه وایسته؟! اگه چیپ ست هوآوی 1 چیز دیگه بود حتما میخریدم
کسی میتونه متوجه بشه که سی پی یو و گرافیک کدوم بهتره؟ Vu یا p6
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
این خاک گرفتگی پشت ال سی دی پی 880 واقعا راسته پس ، من دیده بودم 2 نفر دیگه هم گفته بودن این موضوع رو ولی باور نکردم! به طور کل 4x HD ال جی رو بیخیال شدم ، میمونه هوآوی پی 6 و ال جی ویو
da6276 ؛
والا اگه روشن پیدا میکردم که مشکلم حل میشد ، ولی اصلا حتی به سختی پشت ویترین مغازه ها ماکت این گوشی پیدا میشه! من در ظاهر گوشی ها شکی ندارم فقط نمیدونم عملکرد چیپ ست اختصاصی هوآوی چطوره ، مقابل nvidia tegra3 و گرافیک جیفورس ال جی VU میتونه وایسته؟! اگه چیپ ست هوآوی 1 چیز دیگه بود حتما میخریدم
نگاه کن اگه بخوایم واقع بین باشیم هیچ کدوم اینا سی پی یو درجه 1 نیستن
الان بهترین چیپست ها مربوط به شرکت کوالکام هست که بر اساس معماری ARM طراحی میشن و حتی سی پی یو های اینتل که برای موبایل تولید شد هم راندمان این معماری رو نداشت و پروژش شکست خورد و مخصوصا سری اسنپ دراگون 800 کوالکام در حال حاضر پرقدرت ترین سی پی یو موجود هست ، ولی خب بین این 2 شاید tagra با توجه به سابقه بیشتر بهتر باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
da6276 ؛
من قصد تخریب برندهای چینی رو ندارم، ولی هواوی چیپست خوبی نداره، چون به واقع قدرتی برای مواجهه با 4هسته ای های خوب رو نداره و پردازنده گرافیکی هم شدیدا ناشناخته هست...
برتری هواوی:
طراحی عالی
کیفیت عالی(واقعا عالی) (البته در فلگ شیپ!!!)
آپدیت منظم
ضعفها:
برندینگ فاجعه!(هرکسی مودم وایمکسشو داره ازتون با فحشهای ابدار پذیرایی میکنه!!!)
کیفیت ضعیف دوربین و سخت افزار(منظور زود خراب شدن نیست!)
صفحه نمایش پی سیکس عالی و بدون نقص هست، طراحی هم بهتره سکوت کنیم!
--------------------------------
درمورد الجی پی880 هم باید بگم تمام سری اولها این مشکل رو دارند، ولی در سری دوم یک دیافراگم قرار داده شده(راست و دروغش پای خودشون!) ولی خاک نمیگیره...
بعدشم نمیدونم راه تشخیص سری اول و دم چیه
شاید تاریخ تولید!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
نگاه کن اگه بخوایم واقع بین باشیم هیچ کدوم اینا سی پی یو درجه 1 نیستن
الان بهترین چیپست ها مربوط به شرکت کوالکام هست که بر اساس معماری arm طراحی میشن و حتی سی پی یو های اینتل که برای موبایل تولید شد هم راندمان این معماری رو نداشت و پروژش شکست خورد و مخصوصا سری اسنپ دراگون 800 کوالکام در حال حاضر پرقدرت ترین سی پی یو موجود هست ، ولی خب بین این 2 شاید tagra با توجه به سابقه بیشتر بهتر باشه
آره میدونم اینو ، منظور من بین این 2 گوشی هست چون نمیخوام زیاد هزینه کنم. روی گوشی هم نمیخوام بازی کنم ، برای همین مثلا سمت ال جی g2 نمیرم وگرنه ال جی g2 وحشتناک قدرتمند هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
من قصد تخریب برندهای چینی رو ندارم، ولی هواوی چیپست خوبی نداره، چون به واقع قدرتی برای مواجهه با 4هسته ای های خوب رو نداره و پردازنده گرافیکی هم شدیدا ناشناخته هست...
برتری هواوی:
طراحی عالی
کیفیت عالی(واقعا عالی) (البته در فلگ شیپ!!!)
آپدیت منظم
ضعفها:
برندینگ فاجعه!(هرکسی مودم وایمکسشو داره ازتون با فحشهای ابدار پذیرایی میکنه!!!)
کیفیت ضعیف دوربین و سخت افزار(منظور زود خراب شدن نیست!)
صفحه نمایش پی سیکس عالی و بدون نقص هست، طراحی هم بهتره سکوت کنیم!
--------------------------------
درمورد الجی پی880 هم باید بگم تمام سری اولها این مشکل رو دارند، ولی در سری دوم یک دیافراگم قرار داده شده(راست و دروغش پای خودشون!) ولی خاک نمیگیره...
بعدشم نمیدونم راه تشخیص سری اول و دم چیه
شاید تاریخ تولید!!
دقیقا نگرانی من ناشناخته بودن چیپ ست و گرافیک هوآوی هست ، حالا کاری با برند این گوشی ندارم. آقا اگه راست باشه اون خبری که گفتید خیلی خوب میشه ، ولی به قول شما از کجا باید مطمئن باشم که واقعا مشکل خاک گرفتن ال سی دی رو حل کردن یا نه نمیدونم...
با توجه به نظرات دوستان عزیز احتمال 99% گوشی LG Vu رو تهیه کنم
با تشکر از همگی
سلام دوست من. من به شخصه از اول فقط آیفون داشتم و غیر از اون هیچ برندی رو ترجیح نمیدم.
اما با اکثریت گوشی های اندرویدی کار کردم و بین همه سامسونگ رو ترجیح میدم.
بهترین انتخاب برای شما الآن میتونه Samsung Galaxy S3 باشه . هم سخت افزار قوی.باطری قوی.کیفیت صفحش که فوقالعاده قویه.
از همه مهم تر این که بین برند های اندرویدی سامسونگ توجه بیشتری به آپدیت کردن گوشی هاش داره. و این خودش بزرگترین مزیت حساب میشه.