پاسخ : فروش سرور های 100tb با قیمت های بسیار استثنائی !!! پهنای باند 100 ترابایت و پورت 1 گیگابیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VpsLand
درسته فقط مجازی هست و هر کسی هر چی میخواد میگه ، ولی آدم حد و اندازه ای داره که شما رد کردید اون رو !
دوست عزيز شما بيشتر به رفتار خود فكر كنيد . دقيقا خودتان پاسخ رفتار خود را داديد .
اين را هم بدانيد اين ويرايش شما قابل مشاهده توسط مديران هست .
متاسفانه اين رفتارهاي شما بر روي كاربران تازه وارد تاثير بد مي گذارد .
كاربران ديگر هم با خواندن مطالب خودشان تصميم مي گيرند كه حق با چه كسي است .
شما هم سعي كنيد اول توهين نكنيد و دوم دروغ كمتر بگوييد .
موفق باشيد .
پاسخ : فروش سرور های 100tb با قیمت های بسیار استثنائی !!! پهنای باند 100 ترابایت و پورت 1 گیگابیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoft
دوست عزيز شما بيشتر به رفتار خود فكر كنيد . دقيقا خودتان پاسخ رفتار خود را داديد .
اين را هم بدانيد اين ويرايش شما قابل مشاهده توسط مديران هست .
متاسفانه اين رفتارهاي شما بر روي كاربران تازه وارد تاثير بد مي گذارد .
كاربران ديگر هم با خواندن مطالب خودشان تصميم مي گيرند كه حق با چه كسي است .
جناب فارسیجانی جواب این نقل قول با شما !
شما هم سعي كنيد اول توهين نكنيد و دوم دروغ كمتر بگوييد .
موفق باشيد .
:) . به زودی شرکت های محترم که سرور های اختصاصی ارائه میکنند میان و خودشون جواب گوی شما هستند.
اولین شرکت هم پرناک هستند :
با سلام، ایشون از ما یک سرور اختصاصی دارن !!!
موفق باشید.
چه ربطی به 100 ترابایت داره ؟ :دی
دوستان عزیز بر روی سرور های فوق کوپون 30 درصد تخفیف لایف تایم ارائه خواهیم داد و در صورتی که خودتان میخواهید اقدام به خرید کنید بهترین راه ممکن است !
هیچ هزینه ای برای این تخفیف از شما نیز دریافت نخواهد شد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VpsLand
دوستان عزیز بر روی سرور های فوق کوپون 30 درصد تخفیف لایف تایم ارائه خواهیم داد و در صورتی که خودتان میخواهید اقدام به خرید کنید بهترین راه ممکن است !
هیچ هزینه ای برای این تخفیف از شما نیز دریافت نخواهد شد !
1. چون خودتون خواستید منم از طرف بچه ها نمایندم که همه چیزو روشن کنم :دی
2. چه ربطی به 12 تا سرور داشت ؟ هنوز بر ما ثابت نشده که شما 12 سرور از 100tb دارید!
3. کوپن تخفیفو بذار!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
1. چون خودتون خواستید منم از طرف بچه ها نمایندم که همه چیزو روشن کنم :دی
2. چه ربطی به 12 تا سرور داشت ؟ هنوز بر ما ثابت نشده که شما 12 سرور از 100tb دارید!
3. کوپن تخفیفو بذار!
در تکمیل صحبت محمد !
شما که سرور از 100 ترابایت داری چرا رفتید از شرکت پرناک خرید کردید ؟
:)) . من از پرشین هو ایز ، پرناک ، آی آر پاور وب ، ایران هاست سرور های وی پی اس رو تهیه میکنم :) .چون ایرانی جماعت پول بده نیست.
اون سرور های دیگه رو واسه . . . .ان و گانجا موزیک و گانجا فیلم بخش های دانلود و 4 کاربر سرور اختصاصی نگه داشتم :)
اگر هم از هر کدام از سرور های 100 ترابایت ما وی پی اس میخواید بگید بهتون بدم ! زیر 50 تومان هم نمیدم !
:))
www.Ganja2music19.Com
New Address In Iran
www.Ganja2movie1.Com بزرگترین رسانه صوتی و تصویری ایرانیان
بحث تکمیلی . این تاپیک رو زدیم و فقط آقای Bmvlove درخواست سرور اختصاصی دادند. همین یک کاربر برای ما بسیار مهم هست. از مدیران تقاضا میکنم این تاپیک رو قفل کنند. :)) .