پاسخ : نظر تان در مورد طراحی سایت بدید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
قالب رو تا حدودی کد نویسی کردم از بیس yesuphost هست و اینکه مثلا یکی از کارهای که کردم تعقیر رنگ در سمت چپ سایت منوی اچار که باز کنید هست یا فوتر یا اسلایدر یا تعرفه ها که از سمت راست به چپ میاد کلا خیلی وقتم رو گرفته .
تعقیر نیست ، تغییر درسته . توی همون منوی آچار هم نوشتید "تعقیر استایل".
بعد من متوجه نشدم . منوی سمت چپ یعنی اون آچار رو شما کدنویسی کردید ؟
چون با قالب اورجینال که مقایسه می کنم ، جز حذف یکی دو ستون تغییر دیگری ایجاد نشده . اون منو هم که سر جاش بوده . این قالب رو میگم : Mukam - Responsive HTML5/CSS3 Template
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i.sharifi
تعقیر نیست ، تغییر درسته . توی همون منوی آچار هم نوشتید "تعقیر استایل".
بعد من متوجه نشدم . منوی سمت چپ یعنی اون آچار رو شما کدنویسی کردید ؟
چون با قالب اورجینال که مقایسه می کنم ، جز حذف یکی دو ستون تغییر دیگری ایجاد نشده . اون منو هم که سر جاش بوده . این قالب رو میگم :
Mukam - Responsive HTML5/CSS3 Template
با سلام بله شما درست میگید ولی وقتی به وردپرس تتقییر دادم مشکل خورد مجبور شدم کلی روش کار کنم ولی در مورد قالب بله درست میگید همین قالب میباشد ما هم نگفتیم از صفر خودمون طراحی کردیم فارسی سازی کردیم راست چین کردیم و به وردپرس تبدیل کردیم!
ب ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام بله شما درست میگید ولی وقتی به وردپرس تتقییر دادم مشکل خورد مجبور شدم کلی روش کار کنم ولی در مورد قالب بله درست میگید همین قالب میباشد ما هم نگفتیم از صفر خودمون طراحی کردیم فارسی سازی کردیم راست چین کردیم و به وردپرس تبدیل کردیم!
ب ا
منم نگفتم از صفر طراحی کردید . فقط خواستم بدونم شما قالب رو صرفا فارسی سازی و راست چین کردید یا تعقیرات دیگه ای هم اعمال کردید که با چشم قیر مصلح قابل مشاهده نیست .
بعد تعرفه تون برای فارسی سازی ، 200 تا 600 تومن ، کمی زیاد نیست ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام از 200 شروع میشه تا 600
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i.sharifi
منم نگفتم از صفر طراحی کردید . فقط خواستم بدونم شما قالب رو صرفا فارسی سازی و راست چین کردید یا تعقیرات دیگه ای هم اعمال کردید که با چشم غیر مصلح قابل مشاهده نیست .
بعد تعرفه تون برای فارسی سازی ، 200 تا 600 تومن ، کمی زیاد نیست ؟!
قربان من هم نگفتم 200 بگیرم از این قالب ها براشون بزنم یا بخوام کپی کنم دوست عزیز . من فقط ازر شما دوستان نظر خواستم همین . نیومدم اینجا به کسی جوابی پس بدم .
درضمن من گفتم این قالب ها رو رایگان فارسی و به وردپرس تغییر میدم و ارائه میدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
قربان من هم نگفتم 200 بگیرم از این قالب ها براشون بزنم یا بخوام کپی کنم دوست عزیز . من فقط ازر شما دوستان نظر خواستم همین . نیومدم اینجا به کسی جوابی پس بدم .
درضمن من گفتم این قالب ها رو رایگان فارسی و به وردپرس تغییر میدم و ارائه میدم .
حالا چرا ناراحت میشی عمو ؟! شما نظر خواستی منم نزر دادم .
ولی اونجوریام که فک می کنی نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i.sharifi
حالا چرا ناراحت میشی عمو ؟! شما نظر خواستی منم نزر دادم .
ولی اونجوریام که فک می کنی نیست !
نه اقا چرا ناراحت بشم شما سرور ما هستی خوبه؟ دوست خوب ما همه همکاریم بزرگ هستیم بچه که نیستیم بخواهیم دعوا کنیم اگر من چیزی گفتم که ناراحت شدید ببخشید ...
خیلی قالب زیبایی ولی زیاد بدرد هاستینگ نمیخوره (یکم شلوغ و گیج کننده است)
البته اینن نظر من !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aralhosting.com
خیلی قالب زیبایی ولی زیاد بدرد هاستینگ نمیخوره (یکم شلوغ و گیج کننده است)
البته اینن نظر من !!
سلام اون هم به زودی درست میشه چشم نظر خودم هم همینطور هست قربان
خوبه ولی احساس میکنم ترجمه هست! (شک نکنید زیبا هست) ولی قالب قبلی شما فکر کنم طراحی اختصاصی بود و بهتر بود ، در ضمن خیلی طول کشید لود بشه (به نظر من گزینه شخصی سازی قالب را حذف کنید و فایل های اضافی که من میبینم اضافی هستن ولی الکی دارن فراخونی میشن رو در کد قالب پاک کنید)
در کل قالب خوبیه ، من از قالب قبلی شما بیشتر خوشم اومده بود ، انشالله که موفق باشید و پایدار
طراحی زیبایی دارد.
انشالله موفق باشد.