پاسخ : نصب خودکار template بر روی سرورر مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
virtualizor و vmware نرم افزار های مجازی سازی هست
شما می تونید با virtualizor وی پی اس با منابع بالا بسازید و روی اون vmware نصب کنید و با vmware دوباره مجازی سازی کنید
البته بی فایده به نظر میاد
مجازی سازی تو در تو به شدت کارایی سیستم و ماشین های نهایی رو کاهش میده چون اینطوری یک لابه دیگه بین vps و سخت افزار اضاقه میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shetab
این دو باهم تفاوت دارند. چیزی که ما میخوایم مثل اینکه دوتا درایو داشته باشی یکسری از نرم افزارها رو یک درایو و یکسری دیگه رو روی یک درایو دیگه نصب کنی باهم تداخلی ندارند پس غیر ممکن نیست چون این کار رو با CloudStack انجام دادیم ولی به دلیل اینکه کلی دنگ و فنگ و تمپلیت آماده نداره و ... اونم کنار گذلشتیم و الان دنبال راه حل هستیم. اگه بتونیم کاری کنیم که روی vmware بشه تنظیم OS مثل تنظیمات IP و ... به طور خودکار انجام بشه مشکل حله
ببخشید اشتباه متن رو خوندم، فکر کردم گفتید روی یک سرور 2 مجازی ساز بالا بیارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
تجربه ای که دارم همچین مورد رو vmware نمیشه به نظر مگر اینکه خود شرکت قابلیت dhcp رو اضافه کنه
در مورد Virtualizor بگم مشکلاتش از solsuvm بیشتر ، در بعضی موارد نمیتونه ای پی رو به سیستم بده ، با صحبت های که با پشتیبانیش کردم در نسخه های بعدی این مشکل برطرف میشه ، در ضمن پارتیشن بندی ها مثل solusvm هست ،
اینقدر استوار بیان می کنید که به خودم شک میکنم !
الان بر روی دو سرور Virtualizor دارم ، ویندوز و توزیع های لینوکسی رو آی پی اتوماتیک میده ، فقط میکروتیک رو آی پی اتوماتیک نمیده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
END
الان بر روی دو سرور Virtualizor دارم ، ویندوز و توزیع های لینوکسی رو آی پی اتوماتیک میده ، فقط میکروتیک رو آی پی اتوماتیک نمیده !
Virtualizor هم برای هر سرور یک LV روی Volume Group اختصاص میده؟ در اون صورت میشه برای یک Node دوتا Volume Group تعریف کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
END
برای ما روی 2003 مشکلی نداشت ولی روی 2008 مشکل عدم ادرس دهی بود شما روی 2008 تست کردید ؟ renew ایپی برای ما انجام نمیشد یا اگه میشد بعد از مدتی از کار می افتاد