پاسخ : سرور اختصاصی قدرتمند با پهنای باند 100 ترابایت در ماه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
saedj شما از softlayer پرسیدین نه 100 ترابایت. بعد هم معلومه به ایرانی سرویس نمیدن! مشخصات غیر ایرانی
بحثه من سرِ softlayer هست. دوستمون میگن با ایران مشکلی ندارند در صورتی که گفتن به ایران سرویس نمیدیم.بحث مشخصات غیر واقعی جداست. با مکرو حیله هم نمیشه رفت جلو!! همونجور که فهمیدن ما ایرانی هستیم و هر روز سرورُ داون میکردند شما هم مشخصات غیرواقعی بدید می فهمند.
من کاری ندارم فقط گفتم که خدایی نکرده کسی بعد از خرید دچار مشکل نشه.
باز اگه غیر مستقیم از softlayer خریداری بشه. مثل همین چیزی که afraweb گفت احتمال پیش اومدن مشکل کمه
سلام
به هیچ وجه نگفتم مشخصات غیر واقعی! گفتم مشخصات غیر ایرانی. یعنی از طریق یک نفر که ایران نیست خرید کنید.
بعد هم شما داری سافت لیر رو میگین. ولی فقط سرورها داخل دیتاسنتر سافت لایر هست و شرکت سافت لیر حقی بابت بستن سرورهای 100tb نداره و رسیدگی به شکایات و .... هم بر عهده خود گروه uk2 هست.uk2 هم که انگلیسی هست و احتمال تحریم خیلی پایین میاد.(اینها رو خود سافت لیر گفت)
دوستان عزیز ، سرور 5 ام رو هم برای شرکت آکا ایران گرفتیم از این دیتا سنتر. طبق قولی که داده بودند ما 5 سرور رو تهیه کردیم و باید منتظر دریافت نمایندگی اونها و یک جور رسیلری باشیم. همچنین پیشنهادات ویژشون. خبر رو حتما در این تاپیک میزنم !
ضمنا دوست من. اینها فقط پهنای باند سرور هاشون از سافت لایر تامین میشه و اینکه کلیه توضیحات رو دوست عزیز ، افراوب فرمودند ! نکته ای بافی نمانده