پاسخ : ایا تحویل سرور به این صورت منطقی و صحیح میباشد
با سلام
من کل تاپیک رو کامل خوندم
و فقط یک نتیجه گرفتم
دیتاسنتر اومد یک لطفی به مشتری بکنه ( بزرگترین اشتباه ) و برای شما به صورت رایگان نصب کرد
در صورتی که شما نه order داده بودین که دیتا سنتر وظیفه ب انجامش داشته باشه نه تو قرار دادتون ذکر شده بود
حالا اون برنامه هر چی باشه هر کار بردی داشته باشه و حتی اگه بدون کانفیگ کردن فقط موجب ایجاد اشکال در سرور بشه مسئولیتش تماما گریبانگیر خودتون هست
یک سوال دارم منظور شما از اینکه سرور خراب است یعنی چی ؟
یعنی مشکل فیزیکی داره ؟ این مورد که نیست پس دیتا سنتر وظایفش رو به خوبی انجام داده
پس سرور سالم هست
مشکلات نرم افزاری هم که می تونین قوانین دیتا سنتر رو کامل بخونین 100 % مانند دیتا سنتر های دیگه هیچ وظیفه ای بابت منیج ندارن چون هزینه ای بابات این سرویس ندادین
هر کاری هم به در خواست شما انجام بدن هیچ مسدولیتی ندارن و همه مشکلات به وجود آمده به گردن خودتونه
از شما که اهل فن هستین انتظار نمی رفت اینقدر آماتور با این قضیه بر خورد کنید
موفق باشید
پ.ن : این یک نظر کاملا شخصی بود
يک صحبت هايی ميکنن دوستان، خيلی جالب هستش!
اينکه ميگن تخفيف نبايد داده ميشد و حالا که داده شده اين مشکلات به وجود اومده!
نقل قول:
به نظر من دیتاسنتر یه سری تخفیفات به شما داده. اونا رو نده و قیمت اصلی رو از شما بگیره.
بعد هم سخت افزار و نرم افزار رو طوری که داخل سایتشون زدن به شما تحویل بدن. خوبی کردن رو بذارن کنار و اضافه بر سازمان نیان براتون نرم افزار نصب کنن.
اين مشکل ديتا سنتر هستش که تخفيف داده! اگر با اون مقدار هزينه ای که گرفته نميتونسته سرور رو مديريت کنه نبايد تخفيف ميداده يا زمانی که تخفيف داده ميگفته اين سرور رو با سطح پشتيبانی درجه يک، تحويل نميدم و با پشتیبانی ضعيفتر تحويل ميدم.
در هر حال، با توجه به شناخته بودن دو طرف و اعتبارشون، مشکل حل شدنی هستش و طبيعتا امکان برگشت پول هم بايد باشه! حالا اگر برنامه ای اضافه بر سازمان نصب شده و نبايد نصب ميشده (البته اينم باز يک ايراده بزرگه که بحث سر همين هستش اگر نميشد و وظيفه نبود نصب بشه بايد از اول گفته ميشد) هزينش کسر بشه و مابقيش پرداخت بشه و سرور کنسل بشه!
انشالا که حل بشه
با تشکر
علی امیری
اگر در هنگام خرید سرور، در صفحه order دیتاسنتر، نصب مجازی ساز مورد نظر را انتخاب کرده باشید و هزینه برای نصب مجازی ساز هم داده باشید کاملا حق با شماست ، یعنی دیتاسنتر باید سرور را با نصب و کانفیگ مجازی ساز به شما باید از همان اول سالم تحویل میدادند !
ولی اگر شما فقط سرور را بصورت Self-Managed خریداری کردیده اید، خودتان را بیخودی خسته نکنید چون هیچ حقی در این خصوص ندارید ! و باید از دیتاسنتر بخواهید که سرور را ریلود کنند و خودتان هر چه که دوست دارید نصب کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
اگر در هنگام خرید سرور، در صفحه order دیتاسنتر، نصب مجازی ساز مورد نظر را انتخاب کرده باشید و هزینه برای نصب مجازی ساز هم داده باشید کاملا حق با شماست ، یعنی دیتاسنتر باید سرور را با نصب و کانفیگ مجازی ساز به شما باید از همان اول سالم تحویل میدادند !
ولی اگر شما فقط سرور را بصورت Self-Managed خریداری کردیده اید، خودتان را بیخودی خسته نکنید چون هیچ حقی در این خصوص ندارید ! و باید از دیتاسنتر بخواهید که سرور را ریلود کنند و خودتان هر چه که دوست دارید نصب کنید
موفق باشید
سلام.
سرور ایشون با Windows 2008 R2 تحویل داده شد و سفارش ایشون Hyper-V بود و من خیلی کارهای اضافه و انجام تنظیمات اضافه و حدوداً $80 به ایشون رایگان سرویس دادم.
ایشون به سرور وارد شدند و گفتند فلان مشکل رو داره و من باهاش راحت نیستم. گفتم باشه، اگر میخواید به هر OS دیگه ای Reload میکنم و این بار رو رایگان انجام میدم.
ایشون گفتند ESX میخوان و من گفتم منظورتون ESXi هست (چون ما فقط ESXi رو به صورت رسمی offer میدیم و به دلیل Partner نبودن با vmware مجازی ساز های پولی رو offer نمی دیم) و ایشون گفتند که نه و خود ESX و من گفتم باشه !
به دیتاسنتر گفتم، گفتند ما به صورت رسمی این مجازی ساز رو پشتیبانی نمی کنیم و اگر میخواید ESX نصب بشه، باید DVD برنامه رو برای ما تهیه کنید و تحویل بدید که من گفتم آخرین نسخه رو از سایتش دریافت کتید و مشتری به گفته خودش به مسائل جانبی آگاه هست و مشکلی نیست، نصب کنید !
خلاصه نصب کردیم و تحویل دادیم (بعد از کلی دردسر به دلیل اینکه سرور ایشون RAID نداشت و این کار در کل استاندارد نیست) مجازی ساز مورد نظر ایشون نصب شد و ایشون گفتند که CPU load بالا هست و مشکل از سخت افزاره.
من با دیتاسنتر صحبت کردم و ایشان گفتند:
نقل قول:
This is some sort of issue with ESX, and, unfortunately, as this server is self managed, troubleshooting the OS configuration and performance issues is something that we cannot do unless you approve the billable time.
I would simply suggest you reboot the host (if you have not already), and check the vSphere / ESX error logs to see if you can find the source of the problem.
Finally, should you wish, we can re-install ESX on this server for you as time permits today, if you think that will solve the issue.
و من هم به ایشون پیشنهاد رو دادم با این تفاوت که گفتم این بار خودتون نصب رو از طریق KVM اختصاصی سرورتون انجام بدید که اگر ما اشتباهی کردیم، شما که حرفه ای هستید به امید خدا مشکل رو برطرف کنید.
و بعد از نصب، مجدداً ایشون گفتند که مشکل پا برجا هست و مشکل خیلی پیچیده هست و خیلی هم کند برنامه نصب شد و خلاصه سرور با این قدرت رو بردند زیر Pentium 2 !
بعد از کلی فشار و بحث و زور گویی ایشون مبنی بر اینکه اگر دیتاسنتر میدونه مشکل چیه "وظیفش هست" که مشکل رو حل کنه (حالا ایشون به مراجعه به کدام کتاب قانون این حرف رو زدند خدا میدونه !) و من هزینه ای پرداخت نمی کنم و مطمعن هستم که ESX هیچ گونه تنظیمات SSH ای نداره و مشکل hardware هست !
من هم گفتم شما پرداخت هزینه رو confirm کنید و ما بررسی می کنیم و اگر مشکل سرور بودن، ما کلاً سرور رو عوض می کنیم و ESX رو مجدد برای شما نصب می کنیم و هیچ هزینه ای که نمیگیریم هیج، این 2 - 3 روز تاخیر رو هم به حساب شما credit می کنیم !
ولی باز هم ایشون شروع کردن و هر چی دوست داشتند گفتند مبنی بر اینکه دیتاسنتر بلد نیست، سرور خرابه، *باید* مجانی برام درست کنید و خلاصه همه حرف های خودشون رو چند بار تکرار می کردند ...
بعد از حدود 4 ساعت بحث و کل کل های ایشون، من مجبور شدم یک بار دیگه ایرانی ها رو کوچیک کنم و حرف زور ایشون رو به دیتاسنتر منتقل کنم و جواب ایشان این بود:
نقل قول:
The process using 25% CPU is sfcbd which is ESX watchdog service. Basically this is an ESX component on an unmanaged box, the proper course of action for your customer is to take is complaint to the vendor of his own installed platform.
In a nut shell, we are not willing to manage this customer's ESX installation for the cost of an unmanaged service.
I believe we have gone about as far as we can given the circumstances...
و عکس از تصویر KVM سرور ایشون ارسال کردند که در حالت SSH فرمان TOP رو وارد کرده بودند و فقط یک process بالا بود که اون هم مشخص بود چیه و اگر خود ایشون این کار رو بلد بودند و انجام می دادند لازم نبود من مجدداً در مورد چیزی که هیچ ربطی به دیتاسنتر نداره بهشون تیکت بزنم و این آبرو ریزی رخ بده !
حالا دوستان اگر میخوان با خیال راحت و با دونستن حرف دو طرف قضاوت کنند !
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
سرور ایشون با Windows 2008 R2 تحویل داده شد و سفارش ایشون Hyper-V بود و من خیلی کارهای اضافه و انجام تنظیمات اضافه و حدوداً $80 به ایشون رایگان سرویس دادم.
ایشون به سرور وارد شدند و گفتند فلان مشکل رو داره و من باهاش راحت نیستم. گفتم باشه، اگر میخواید به هر OS دیگه ای Reload میکنم و این بار رو رایگان انجام میدم.
ایشون گفتند ESX میخوان و من گفتم منظورتون ESXi هست (چون ما فقط ESXi رو به صورت رسمی offer میدیم و به دلیل Partner نبودن با vmware مجازی ساز های پولی رو offer نمی دیم) و ایشون گفتند که نه و خود ESX و من گفتم باشه !
به دیتاسنتر گفتم، گفتند ما به صورت رسمی این مجازی ساز رو پشتیبانی نمی کنیم و اگر میخواید ESX نصب بشه، باید DVD برنامه رو برای ما تهیه کنید و تحویل بدید که من گفتم آخرین نسخه رو از سایتش دریافت کتید و مشتری به گفته خودش به مسائل جانبی آگاه هست و مشکلی نیست، نصب کنید !
اگر اینطور هست که شما میفرمایید ، ایشون حقی ندارند و (با عرض معذرت) شما هم اشتباه کرده اید که خواسته ایشون رو قبول کرده اید ، چون قبول کردن این نوع خواسته های غیر منطقی برابر هست با درگیری و اختلافاتی که الان رخ داده است !
نکته مهم : ما در سالهای گذشته چندین مورد از دیتاسنتر های معتبر اروپایی و آمریکایی درخواست نصب نرم افزار هایی رو داشتیم که چون متخصص ساپورت آن را نداشتند حتی با پرداخت هزینه هم قبول نکردند که نصب کنند پس بنابراین جناب آریای عزیز شما هم اگر با این دوستمون به توافق نرسیدید ، توصیه می کنم که همان چیزی را که ایشون در اولین سفارش درخواست داده اند را نصب کنید و سالم تحویل بدید و هیچ چیزی دیگری را خارج از محدوده ساپورت دیتاسنترتون تقبل نکنید
موفق باشید
سلام.
در مورد صحبت شما is24.ir عزیز، باید عرض کنم که شما به ThePlanet اگر بگید هر OS ای رو نصب کنند به شما جواب میدند که "اگر در لیست OS های قابل انتخاب نیست، مسولیت نصب و راه اندازی و ... بر عهده شما هست".
ما هم همین قانون را داریم و ایشون که دشاند بیش از 5 ساعت در مورد تجربیاتشون در مورد ESX می گفتند و مثال می زدند و در نهایت هم من پرسیدم ESXi و ایشون گفتند *خیر* ESX میخوام، دیگه جای صحبتی نمی مونه ...!
درضمن، خوشحال میشم همین الان سرور رو به همون چیزی که سفارش داده بودن برگردونم بدون دریافت هزینه ...!
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
درضمن، خوشحال میشم همین الان سرور رو به همون چیزی که سفارش داده بودن برگردونم بدون دریافت هزینه ...!
فکر کنم منطقی ترين راه همين هستش!
مگر اينکه تعهد شفاهی داده شده باشه خارج از اون سفارش، که ديگه اون بحثش جداست و ميمونه از نظر اخلاقی که بهش عمل بشه يا نشه!
ولی از نظر قانونی، راه حل اين هستش!
از نظر اخلاقی هم، چيزی که بيان شده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takweb.ir
اگر بلد نبودن نباید قبول می کردن
حالا که قبول کرده باید بدون مشکل تحویل بده
من جای شما باشم درخواست مانی بک میدم
درخواست دادم همون لحضه قبول نکردن
یادمه در iweb
می خواستیم citrix xen نصب کنن
گفتن ما برای این برنامه متخصص نداریم و پشتیبانیش نمی کنیم
حتی اگر نصبش راحت هم باشه چون متخصص این برنامه رو نداشتن قبول نکردن
اول تکلیف رو روشن کردن
خوب دیگه چون زیادی مهندس بودن این کار قبول کردن و توش موندن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
معمولا 24 ساعت تست برای وی پی اس ها میزارن یا اگه پول بگیرن تا یک هفته گارانتی بازگشت پول میدن تا در صورتی که مشکلات اینچنینی باشه خریدار ضرر نکنه.
اگه سرور اختصاصی باشه باید با تضمین بازگشت پول حداقل تا یک هفته خریداری بشه.
البته بعید می دونم دیتا سنترهای معتبر اعتبارشون رو با این چیزا زیر سوال ببرن...
اره اینطور یکه ادعا میکنند خیلی معتبر هستند تبلغاتشون گوش فلک پر کرده ولی حتی حاضر نشدن همون لحضه مانی بک بدن من حاضر شدم با 50 تومن زیر قیمت اصلی که بهم دادن باز برگشت بدن باز قبول نکردن دیگه ببین اینها چطور ی دارن کار میکنند
این شرکته
شرکت میزبانی آریا سرورز
این دیتا سنتر
WeHostWebsites)
منجرش هم جناب اقای اریا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دیگه حرف حساب رو ایشون گفتن.نظری نمیونه. این سروری که گرفتید مگر دیتاسنترش مانی بک نداره؟ حداقل یک روزم شده باشه اگر مشکل داشته باشه باید پول رو پس بدن.شما هم اگر میبینی سرور مشکل داره پسش بده فدای سرت این همه دیتاسنتر که منت میکشن برای فروش سرور!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
حالا کدوم دیتا سنتر بوده . بهتر هست اگر واقعا کسی مشکلی دارد بیان بشه تا سابقه در فروم ثبت بشه تا دیگران اشتباه خرید از این فرد یا شرکت یا واسطه یا .... را نکنند
چشم عزیز خدمت شما
این شرکته
شرکت میزبانی آریا سرورز
این دیتا سنتر
WeHostWebsites)
منجرش هم جناب اقای اریا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
در مورد صحبت شما is24.ir عزیز، باید عرض کنم که شما به ThePlanet اگر بگید هر OS ای رو نصب کنند به شما جواب میدند که "اگر در لیست OS های قابل انتخاب نیست، مسولیت نصب و راه اندازی و ... بر عهده شما هست".
ما هم همین قانون را داریم و ایشون که دشاند بیش از 5 ساعت در مورد تجربیاتشون در مورد ESX می گفتند و مثال می زدند و در نهایت هم من پرسیدم ESXi و ایشون گفتند *خیر* ESX میخوام، دیگه جای صحبتی نمی مونه ...!
با تشکر.
دوست عزیز مثل اینکه فراموش کردین که مشکل حل کردیم و الان سرور هیچ مشکلی نداره شما تاپیک زدن خودتون و دنبال جنجال بودین من همن لحضه گفتم برید حذف کنید تاپیک چون حوصله بحث نداریم
پس الان هم تا اخرش باش
من هم تاپیک زدم نظر دوستان در مورد این مشکل بودن بودن ذکر نام کسی اگر میخواستم توی بخش انتقادات میزدم که اونجا پاسخ گو باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
دوست عزیز مثل اینکه فراموش کردین که مشکل حل کردیم و الان سرور هیچ مشکلی نداره
خوب بحثی نیست دیگه مشکل حل شده و از سرور استفاده کنید و ماه بعد تمدید نکنید . این مشکلات همیشه هست و شما باید درباره این مسائل و برگشت پول ساپورت و هر چیزی که لازم بود قبل از خرید سوال میکردید . هر دیتا سنتری policy خودش رو دارد و شما اگر قصد خرید دارید باید اون سیاست های کاری دیتا سنتر رو قبول کنید و بعد خرید کنید حالا وقتی سرور را خریداری کردید یعنی قبول داشتید و تحقیق کردید و از همه چی مطمعن شدید که خرید کردید .