سلام
ما میتونیم بهترین سرور ممکن را در اختیار شما قرار بدیم.
در صورت تمایل به من پیام خصوصی ارسال کنید
امکان خرید لایسنس cpanel و directadmin و ... نیز وجود دارد.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ما میتونیم بهترین سرور ممکن را در اختیار شما قرار بدیم.
در صورت تمایل به من پیام خصوصی ارسال کنید
امکان خرید لایسنس cpanel و directadmin و ... نیز وجود دارد.
با تشکر
قیمت های تو سایت بالا هستند ولی قیمت هایی که دیتا سنتر به نمایندگی خودش میده بسیار مناسب همراه با منیج رایگان پورت 100 اختصاصی و ترافیک بالا هستند . هر گرونی بی علت نیست و هر ارزونی هم بی علت نیست . روی هم رفته کلاس کاری دیتا سنتر های کانادایی رو نمیشه با اروپا مقایسه کرد . اگر تمایل داشتید ایمیلتون را ارسال کنید تا لیست سرور ها را برای شما ارسال کنیم .
قیمت های سرور ها در این لیست هست
Offres d'h
و اون قیمت های ارزونی که دیدی در این لیست که یه دیتا سنتر دیگه هست زیر مجموعه ovh
Kimsufi - votre gamme de serveurs d
خود نماینده های فروشش میگن که دیتا سنتر دومی یه دیتا سنتر درجه 3 هست نسبت به ovh پس مطمعن باشید این فرق و اختلاف قیمت دلایلی دارد که مشتری ها دقت نمیکنند .
موفق باشید
افراوب عزیز اگر لیست سرورهاتون رو با قیمت بصورت عمومی منتشر کنید بهتر نیست؟ یا توی سایت بزارین
اینطوری هم حرفه ای تر هست هم اینکه بار زیادی از تماسها باهاتون برداشته میشه
البته پیشنهاد بود.
مثلا من خودم دوست دارم سرورهاتون و قیمتهاش و امکاناتش رو ببینم
این به چند دلیل هست اینکه ایرانی ها دوست دارن سرور ارزون خریداری کنند ولی سرور های ما قیمتی مناسب دارند در حد دیتا سنتر های درجه 1 . ما داریم لیست قیمت را درست میکنیم همچنین داریم سعی میکنیم امکانات جانبی از دیتا سنتر بگیریم از قبیل پایین اوردن هزینه لایسنس ها و هارد اضافه و ابگیرید رم و... .
جناب افرا وب شما لطف كنيد قيمت پلن Q8400با هارد 500 raid1 و 8 گيگ رم رو بفرمايين.
درضمن من از ادرس ovh.de ميخواستم اوردر بدم. و سايتي كه شما فرمودين درجه 3 هست فقط براي انگلستان سرويس ميده.