کیفیت مثل هتزنر هست چون از سرورهای دسکتاپ استفاده میکنند.البته اگر سرویس با سی پی یو زئون خریداری کنید کیفیت بیشتری تجربه میکند
پشتیبانی یک مقدار مورد دار هست.هزینه kvm بالا هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت مثل هتزنر هست چون از سرورهای دسکتاپ استفاده میکنند.البته اگر سرویس با سی پی یو زئون خریداری کنید کیفیت بیشتری تجربه میکند
پشتیبانی یک مقدار مورد دار هست.هزینه kvm بالا هستش
آره دسکتاپ هست ولی موردی نداره ، اگه آپتایم 99 به بالا باشه و پورت ، سرعت ، سخت افزار مشکلی نداشته باشه کافیه دیگه... میخوام فعلا این سرور رو بگیرم:
http://pupc.ir/up/92/8/1383160292.png
اون پنلی که هنگام سفارش 3 تا عکس ازش نشون میده رو به همه میده؟ یا اونم پولیه؟ مواردی مثل پهنای باند ، فضا و... رو از اون پنل میشه مشاهده کرد درسته؟ در کل به هتزنر از 10 چند میدید به ورلداستریم چند میدید؟ (توجه کنید که برای کار هاستینگ وارز هست ، نه مجازی سازی)
با تشکر از پاسختون
سلام
نمیدونم دوستانی که از پشتیبانی مینالند، منظورشون الان هست؟
در حال حاضر تیم پشتیبانی خوبی دارند و خیلی زود پاسخ میدهند.
کیفیت سرورها و آپتایم هم خوبه. آپتایم تقریبا 100 هست.
در کل من مشکل خاصی ندیدم توی این دیتاسنتر. مشتری هم راضی بود.
میتونید هلند با ایکاتل هم کار کنید شبکشون رو طی این سال گذشته چندین بار ارتقا دادند و سروری که برای مشتری گرفتیم تا 120 مگ از اروپا دانلود میداد.کیفیت اینترنتش هم بد نیست.
قیمتش هم مناسب هست.
میتونید با بخش فروششون مکاتبه کنید.
یعنی الان قیمت هایی که اینجا: Worldstream Internet Services زدن با تخفیف هست؟ و هر هفته اینا تغییر میکنن؟
همون سرور که عکس دادم رو از اینجا: Worldstream Internet Services اگر بسازید ارزون تر هم میوفته! چرا؟
با سلام .
ما یک سرور خریداری کردیم . پشتیبانی آنلاین خیلی خوب کمک ما کرد و همه سوال های که کردیم تک تک جواب داد . قیمت خوب . پشتیبانی خوب . سریع تحویل دادن . سخت افزار سرور مثل hetzner کمی بهتر . پورت خیلی خوب .
نرم افزاری خوب مثل هتزنر نیست که پشتیبانی نرم افزاری نداشته باشد . vmware را نصب و پشتیبانی میکنند . چون جدید خریداری کردیم فعلا نمیتوانم در مورد آپتایم صحبت کنم . تعداد ای.پی 16 تا که میشه گفت برای سرور های بالا کم است . از نظر من با این قیمت ها ارزش دارد .