خوب نیست اگه سرور دچار مشکل بشه
هارد یا سی پی یو بسوزه و لازم باشه شخصا به سرور رسیدگی کنم و از شانس بد ما روز تعطیل این اتفاق رخ بده
سایت ما باید 1 روز بخوابه!
نمایش نسخه قابل چاپ
روند تازه تقریباً بعد از ساعت اداری پشتیبانی نداره. البته رو راست بگم تاحالا مورد پیش نیومده که نیاز به تماس باشه بعد از ساعات اداری. به نظر من کسی که خودش سرورش رو مدیریت می کنه وقتی نیاز به تماس با مرکز داده پیدا می کنه که یا ارتباطش قطع بشه و یا اینکه دچار مشکل سخت افزاری شده باشه. روند تازه تا جایی که من یادمه در چند ماه اخیر 2 بار قطعی ارتباط یکی به مدت 30 دقیقه داشته و یک بار قطعی 2 ساعته. تمام تجهیزات کیفیت واقعاً خوبی دارند و خیلی مطمئن بوده. ماجرای پشتیبانی جدی مشکل همه جا هستش. تبیان یا پارس انلاین هم به شکل دیگه. جواب شما رو خوب میدن اما انجام شدن کار چیز دیگست. البته روند تازه از لینک هایی که استفاده می کنه پینگ تایم بالاتری داره اما سرویس استیبل و قابل اعتمادی داره. بیشتر اگر استفاده وب دارید خوبه اما برای سرویس های دیگه مثل سرور بازی یا میکروتیک مطلقاً پیشنهاد نمی کنم.
از مشتریان روند تازه اگر اشتباه نکنم میتونم بلاگفا ، خبرگزاری فارس ، خبرگزاری ایسنا ، بورس کالا و ... رو اسم ببرم.
البته اگر بخواهید سرور رو از خود روند تازه بگیرید قیمت لایسنس سرویس هایی که به شما میده یکم گرون هستش. نرخ ترافیک هم گرون تره از جاهای دیگه. از لحاظ برق حتی یک لحظه از 226 ولت تکون نخورده ولی هز از گاهی سرعت ارتباط پایین میاد. اگر سرور رو از خودشون اجاره کنید پورت ارتباطی 1 گیگ به شما میده وگرنه به شما پورت 100 مگ میده که روی یک سوییچ با ارتباط 2 گیگابیت به ایتنرنت متصل هستش.
بازم تاکید می کنم. کیفیت سرویس همه مراکز داده ایران مثل همه و هیچ تفاوتی نداره. بسته به شرایط خودتون یک مرکز داده رو انتخاب کنید. البته بجز هاست ایران که به یکی از مشتریان ما ارتباط 4 مگابیت! اینترنت بیشتر نداده بودند.
موفق باشید.