الان اين قيمت اکی هستش ؟
کسی تاييد ميکنه!
نمایش نسخه قابل چاپ
پورت 100 و 3 ترا بایت ترافیک به دور از واقعیت هست در ایران . چون هزینه اینترنت اینقدر زیاد هست که نمیتونن سرور رو با این قیمت ارائه کنند ولی در رابطه با شرکت ما چند سالی هست اشنا هستیم . تلفن تماس هم گذاشتن میتونیم با شرکت تماس بگیرید یا از نزدیک برید و با دیتا سنترشون اشنا بشید . ولی محل دیتا سنتر کجا هست و سرور ها کجا واقع شده اند را باید از خودشون بپرسید
محل دیتاسنتر و سرورها : تهران - خ انقلاب هستش
بله این قیمت هست تائید میکنیم ::: برای خرید میتونید با آیدی زیر تماس بگیرید :
immigrantbird118@yahoo.com
colo هم دارید؟
اگر دارید لطفا قیمت ارسال کنید.
من 2 تا سرور supermicro 1U دارم.
uptime چه طور هست؟
من قیمت افرانت را دارم و اون با پورت 10مگابیت بود.
بله colo هم داریم ! سخت افزاری که نیاز دارید رو بگید تا قیمت بدیم!
کولو سرور نیست که سخت افزار داشته باشه منظور ایشون این هست که سرور دارند و نیاز به پهنای باند و اینترنت و ای پی برای سرور دارند که قیمت این را میخواهند بدونند . ما هم دوست داریم بدونیم هزینه u1 با پورت 100 اختصاصی و 5 ای پی و 3 ترا بایت ترافیک چقدر هست در دیتا سنتر شما ؟ و اگر ممکن هست ای پی و فایل برای تست بدید .
با تشکر
دوست عزیز شرکت بعلا خصوصی بودن حق اارائه پورت 100 رو نداره ، اما اگه بخواین پورت 10 هستش!
فکر کنم هزینش بالا بشه چون میدونید هزینه پهنای باند بالاس تو ایران
سرور ایران معمولا یوزر هاای دولتی برمیدارن
بالاخره چی شد . تو افر نوشته بودید که پورت 100 هست و اینکه ترافیک 3 ترا بایت ما تمایل زیادی داریم با این شرایط چند سرور رو کولو کنیم رو دیتا سنتر شما چون میخوایم دسترسی به سرور داشته باشیم . در صورت امکان چند عکس از دیتا سنتر و امکانات جانبی دیتا سنتر در فروم قرار بدید تا بیشتر اشنا بشیم
خوب شما اون سرور رو داريد با پورت 100 ميديد 99 تومن!
اگر امکان کولوکيت کردن بديد يعنی بايد بشه مثلا 10 u تو ديتا سنتر شما رو با يک خط 100 ماهی 100 تومن گرفت مثلا!
که تو اون 10 u ما حق داريم هر سروری بزاريم و به پهنای باند خودمون وصل کنيم
منم منتظر اعلام يک قيمت خوب و مناسب برای کولوکيت کردن سرور در ديتا سنتر شما هستم
امکان حضور فيزيکی هم رو اين قضيه خيلی مهم هستش! منتظر شرايط هستم!
با تشکر
علی امیری