سه ساله توش دارید عکس و موزیک آپلود میکنید و میدید مردم میبینن! از سرورتون که براشون بک آپ نمیفرستید!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان يك سوال دارم؟
من چون ميخوام براي تست و يادگيري با بك اپ كار كنم ايا ميشه يك هاست در خود سرور ايجاد كنم و روي اون بك اپ بفرستم و اگه ذخيره بشه در فايلهاش معلومه؟و همچنين اگر دوباره اطلاعات فعلي بك اپ را بزارم سر جاش مشكلي پيش نمياد؟
ممنون
خوب وقتی سرورت هاردش یکیه چه بک آپ تو خود یوزر گرفته بشه چه تو یه یوزر دیگه آخرش مشکل پیش میاد دیگه اگه خدا نکرده هاردتو از دست بدی.
ولی اگه فقط برای تست میخوای بخون:
یه یوزر میسازی و یوزر پسشو حفظ میکنی :chris:
بعد میری تو اکانتی که میخوای بک آپ بگیری. میری تو بخش بک آپ بعد مرحله فول بک آپ رو میزنی یه صفحه باز میشه یه منو کشویی داره که اتوماتیک رو home directory هست. اونو باز میکنی transfer ftp server (تو همین مایه ها) میزنی و پایینشم اطلاعات هاستی که جدید ساختی رو میدی و میزنی بک اپ بگیره. بعد بک اپ میره تو یوزر جدید...
اما در کل اینجور بک آپ گیری دردی رو دوا نمیکنه!
سوالی بود بفرمایید...
سلام
دوستان من سي پنل دارم cpbackup در همه اكانت ها هست؟چطور ازش ميشه استفاده كرد چون فايل زيپ شده نيست؟در ضمن سرور من جايي كه خريدم گفت توي يك سرور ديگه خودمون ميگيرم و فقط اگر بخواهي ريستور كني هزينه ميگيرم اما من وقتي ميرم در تنظيمات بك اپ اطلاعات رمز و... است با اونا وارد ميشم اصلا چيزي نمياد و وارد نميشه؟
نه خیر همه اکانت ها در قسمتی به نام cpbackup که یکی از پوشه های اصلی سرور هست نگه داری میشه که با دستور:
cd /cpbackup میتونید وارد اون بشید
تمامی فایل ها tar.gz میشه و در همین پوشه نگه داری.نقل قول:
چطور ازش ميشه استفاده كرد چون فايل زيپ شده نيست؟
اگر شما قصد استفاده از فایل ها رو دارید باید فایل ها رو به root سرور بفرستید و از طریق whm فایل ها رو برگردانید
حتماً یک جایی مشکلی هست باید چک بشه و ببینید مشکل از چی هستنقل قول:
در ضمن سرور من جايي كه خريدم گفت توي يك سرور ديگه خودمون ميگيرم و فقط اگر بخواهي ريستور كني هزينه ميگيرم اما من وقتي ميرم در تنظيمات بك اپ اطلاعات رمز و... است با اونا وارد ميشم اصلا چيزي نمياد و وارد نميشه؟
سلام
لطفا چند تا سايت يا شركت معرفي كنيد كه واقعا خودتون ازش راضي باشيد كه ازش فضاي بك اپ بگيرم 8 گيگ
ممنون
ادرس سايتتون و قيمت و اطلاعات كافي بديد؟و ايا قرارداد هم ميديد چون كار مهمي هست
كسي نيست پاسخ بده؟