نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
دوست عزیز، ایشون ساعت دارند قاعدتاً و از دوستانی که ساعت 3:30 شب بهشون ساعت رو یادآوری می کنند ...!
جناب شما 3 تا جواب تو این تاپیک دادی ... 2000 جای دیگه هم پاسخ های مشابه دادید ... برادر من ایشون در بخش مدیریت سرور تاپیک زدند نه درخواست سرور و در کل سوالشون با کل جواب های شما فرق داره !
نگفته از کجا سررو بخرم، نگفته چه سروری بخرم، نگته بدم به کی .... گفته *** چجوری !!! ***
در جواب به سوال شما باید عرض کنم که من لینوکس کار نیستم ولی دوست عزیز و حرفه ای دارم که چند با در حال setup سرور ها بهم مراحل رو کلی توضیح داد و بعد از تحویل سرور:
1. همیشه apache رو دوباره compile می کنند تا component های مورد نیاز از جمله GD2 و IonCube و ... رو نصب کنند.
2. cPanel رو به صورت کامل به روز رسانی می کنند.
3. تغییراتی در PHP و MySQL (احتمالاً به روز رسانی و compile مجدد با امکانات مورد نیاز) ایجاد می کنند.
4. نوع دریافت به روز رسانی cPanel رو از Stable به Release تغییر میدند (مواضب این مورد باشید، اگر در کار با cpanel حرفه ای نباشید این مورد از نظر امنیتی برایتون مشکل ایجاد میکنه)
5. چند سایت رو به صورت امتحانی به سرور منتقل می کنند و موارد متفاوت رو بررسی می کنند.
6. در نهایت CSF رو نصب می کنند و تنظیمات optimal رو اعمال می کنند.
** موارد بالا بدون هیچ تضمین و مسولیتی ارائه شده و عواقب هر گونه مشکل پس از انجام موارد مذکور، بر عهده استفاده کننده می باشد.
با تشکر.