دوستان حالا هزینه های لیزوب چقدر هست
فقط دوستان اسم دیتاسنتر رو گفتن ولی اصلا حرفی از مشخصات و سی پی یو یا رم و ... سرور زیاد حرفی نزدن!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان حالا هزینه های لیزوب چقدر هست
فقط دوستان اسم دیتاسنتر رو گفتن ولی اصلا حرفی از مشخصات و سی پی یو یا رم و ... سرور زیاد حرفی نزدن!؟
لیزوب برای سایتهایی مناسب هست که ترافیک فوق العاده شدید دارند.البته سری 100 ترابایت که کیفیت خوبی دارند و گرنه سرورهای پورت 100 و ... به دردتون نمیخوره
شروع قیمت سرور های ابتدایی این سری هم از 450 هزار تومان هستش
به نظر من اگر سایتتون دارای درامد هست و مشکلی با هزینه ندارید از لیزوب بگیرید ولی اگه تازه شروع کردید و ترافیک شدیدی هم ندارید بهترین گزینه رداستیشن هست
فقط هرکاری میکند نزدیک هتزنر نرید :d
فقظ خواهش میکنم مشخصات سرور رو هم برا کارم دکر کنید
رم و ...
تا بیخودی هزینه اضافی پرداخت نکنم
رم هزینه ای نداره عزیز.برای مثال پایینترین سرور رداستین از 16 گیگ شروع میشه و مدل 32 گیگ و بالاتر امکان کاهش رم هم وجود نداره
سرورهای هتزنر هم ext4 هست که با 32 گیگ رم 250 تومان قیمت داره و باز هم نمیشه رم رو کاهش داد
رم هزینه خاصی نداره مسئله اصلی مشخصات دیگه سرور هستش
با سلام با سرور اختصاصی با کیفیت از دیتا سنتر dacentec امریکا در خدمت تون هستیم با شروع قیمت از 50$
برای شما از همه چیز مهم تر ترافیک و پورت سرور هست از هلند world-stream تهیه کنید
من از OVH سرور برای بخش دانلود سایتم گرفتم و راضیم ...
قبلا از Redstation سرور داشتم ، بعضی جاها ، به مشکل بر میخوردم :|
رد استیشن به درد نمی خوره
یه جورایی حیلی کنده هارد هاش نمی دونم چرا! امکان اضافه کردن هارد هم وجود نداره ( در پنل های اولیه که مقرون به صرفه هستند )
الان روی هتزنر ایم خیلی خوبه! البته 99 یورو هزینه ستاپ داره که زور داره! اما به نظرم ارزشش رو داره!
خب سرورهای اولیه هتزنر سرورهای دسکتاپی(کامپیوتر خانگی) هستند طبیعی هست که هرچه قدر هارد بخواید میتونید اضافه کنید :)
البته باید 15 یورو فلکسی پک بدید اینطور هم نیست که شما می فرمایی !
من کار ندارم کامپیوتر خانگی هست یا اداری !!! من به این کار دارم که چسبوندن پارت های یک فایل دانلود شده در هتزنر اصلا به چشم هم نمیاد اما توی رد استیشن 5 تا 10 دقیقه برای 1 فایل 700 مگی طول می کشید ! :))