آلان سفارش بدید سعی میکنم تا 30 دقیقه دیگر تحویل شما بدهم
نمایش نسخه قابل چاپ
تغییر سیستم عامل در ماه به صورت رایگان شد
فقط سیستم عامل های ویندوز و لینوکس
متوجه نشدم! سفارش آفر رم یک ما چند روزه نداشتیم
شما یوزر خود با شماره پرداختتون رو برام پ.خ کنید
دوستان منظور از سیستم عامل لینوکس فقط
سنتوس 5.9 32 و 64 ، دبیان ، اوبونتو
میباشد +ویندوز 2003 و 2008
سایر سیستم ها از نصب مجدد به صورت رایگان برخوردار نمیباشند
سرویس ها unamanaged میباشند اما میتوانید قبل از خرید هماهنگی نمایید تا کانفیگ مورد ناز خود را اریگان انجام دهیم
موفق باشبد
کی الان از شما سوال کرده که داری بهش جواب میدی
اینارو باید داخل پست اول بگی
بعدش هم کاملا مشخصه هی داری پست پاک میکنی دوباره ارسال میکنی تا تاپیک بیاد بالا....
وای به روزی که مدیران انجمن مطلع بشن
البته لیاقت شما چیزی بیشتر از این هم نیست ( از استقبال کاربرانتون مشخص هست کاملا)
هر چی باشم از شمایی که فهم و شعور فعالیت کافی در انجمن رو ندارید بیشتر لیاقت دارم
تفاوتی بین یه بیکاره ... با شما نمیبینم که میاید تاپیک این و اونو چک میکنید با زیر آب زنی دیگران یا اسپم یا هر چیزی سعی به بالا بردن خودتون میکنید
همچنین، شمایی که خودت رو قانون مند میدونی، به قانون عدم تایید کاربران در تاپیک عمل میکنی؟ یادم نرفته پست tizparvaz در تاپیکت رو :)
من از کاربرانم درخواست نمیکنم بیان اینجا نظر بدن، چون نیازی ندارم مثل شماُ& مشتری های ثابت خودم رو دارم بن هم بکنند مشکلی برای من پیش نمیاد
ما هم از کسی نمی خواییم که بیان تعریف کنن ولی در نظر داریم به جهت حفظ کیفیت و جلب اعتماد میان کاربران تمام مراحل تهیه سرویس داخل تاپیک پیگیری میشه
این با اون خیلی فرق میکنه که شما داری اینجوری تایپک و میاری بالا
دوستانی که داخل تایپک ما نظر مدن یا در حال تهیه سرویس هستن یا همون لحظه سرویس مورد نظر و تحویل گرفتن و میان اطلاع میدن تازه به میل خودشون
خواهشا کار من و با کار خودتون اصلا مقایسه نکنید
من یک هسته پردازنده ماهی 10 هزار تومان میدن شما یک سرور مجازی و ماهی 10 تومان...
جهت اطلاع شما
- سبد خرید :)
- سبد خرید
اینجوری که مشخصه شما که داری ارزون تر میدی عزیز :)
هر فصل ما آفر خاص خودش رو میدیم، تا قبل از تابستون خبری از آفر با این شیوه نبود تا اواخر مرداد تاپیک دادیم 4 عدد سرور تنها فروش کردیم و تاپیک را بستیم
مشتری حق انتخاب داره بین قیمت ها، دو آفر بالا نیز در سرور دیگر میباشند و شما رو در حدی نمیبینم که بخوای نهایتا با 1 سال فعالیت با ما رقابت کنید دوست عزیز
همچنین اگه از سرویس خودم اظمینان نداشتم 30 روز گاراتی بازگشت وجه نمیدادم + 7 روز گارانتی بدون کسر وجه که هر کسی نمیده :)
بجای این تصویر سازی ها ای کاش تاریخ ثبت دامین را بررسی میکردید
1 سال؟! جالبه - حتما شما ماله 100 سال پیش هستید
من به این افتخار میکنم که 3 سال هست که نرخ های ما ثابت بوده و مثل شما اینجوری آفر ندادیم.....
منم وقت اینکه بخوام با شما بحث کنم و ندارم
فقط گفتم که مطلع باشید مردم خر نیستن که شما هی پست بدی و پاک کنی دوباره همون پست و ارسال کنید تا تاپیک بالا باید
خدارو شکر همه دوستان حرفه ای هستن و اونی که داره بچگانه رفتار میکنه کاملا مشخصه