دوست عزیز ایشون برای جلوگیری از این کار تمهیداتی اندیشه کردند. ضمن اینکه هر شخصی استفاده خودش رو میکنه همه که *** نیستند. همه که اتک نمیکنن.
یکم جنبه داشته باشید.
مشهوده منافع بعضی ها به خطر افتاده که ول کن این تاپیک نیستین.
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا به نظر من باید بزاریم هرکسی هرجور که دوست داره سرویس بده و مشتری جذب کنه
حالا اگر تونست خوب سرویس بده یا نده و مدیوم مردم بشه دیگه با خودشه
یه بحث نرخ خیلی پایین هم پیش میاد که توی این مورد البته به شرط اینکه هدف فقط به دست آوردن یک پولی و بعد جمع کردن کار باشه....
نرخ حرفه ای نیست اما از نظر من مانعی هم نداره - چون فقط برای ماه اول هست و در واقع ایشون می خوان به صورت غیر مستقیم یک ماه رایگان به کاربراشون سرویس بدن
اما اگر اعلام بشه رایگان سفارشات تقلبی و.... خودتون می دونید زیاد بشه - 2 هزار تومان هم مبلغ قابل توجه ای نیست اما برای ثبت یک سفارش کفایت میکنه
در مجموع الان نمیشه ارزیابی کرد که کارشون خوبه یا بد و یا اصلا این سرویس کیفیت مناسب و داره با توجه به این قیمت یا خیر
فراموشن هم نکنیم که این سرویس ها برای دو دسته از افراد مناسب هستم
دسته اول که فعالیت خاصی ندارن و استفاده زیادی هم ندارن از سرویس
و دسته دوم که دنبال یک فرصت تنفس میگردن که بعد از دریافت سرویس کاراشون و برنامه و فایل ها - کانفیگ ها و... سر و سامان بدن
که باز هم این مورد بد نیست برای اون دسته از عزیزان
اما برای استفاده های خیلی حرفه ایی بنده هم این پلن های وجود و پیشنهاد نمیکنم
موفق باشید
الان کجاش عجیب هست که اینقد همکاران جبهه گرفتن نسبت به تاپیک ایشون؟!
سرور اصلی 128 گیگ رم داره و سی پی یو هم به اندازه کافی قوی هست و با 8 هدد هاردی که داره مشکل هارد هم نخواهند داشت و گفتن که فقط برای ماه اول این قیمت میدن و از ماه دوم 20 هزار تومن میشه
اتفاقا روش تبلیغاتی جالبی برای جذب مشتری انتخاب کردن و بنده هم روی یک سرور 96 گیگی این تجربه رو از مدتی قبل دارم
احتمال میدم سرورشون هم کولو هست و با یک حساب کتاب سر انگشتی خواهید فهمید که همه چی درست هست
بیایید خسیس نباشیم :d
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم و تا اینجای کار پشتیبانی 20 بوده
و الان که نیمه های شب هست دارن من رو پشتیبانی میکنند
براشون ارزوی موفقیت دارم
موید باشید
دوستان از دادن پست های اسپم و بدون محتوا در این تاپیک خودداری کنید.
این سرویس از سمت شرکت آقای حاجیانی (WGB ) داره ارائه میشه.که ایشون همون Visperad هستند.
که قابل توجه اون دسته از دوستان که اطلاع ندارند، سرورها اجاره ماهیانه نیستند.
سخت افزار + شبکه + ایپی و... همه در اختیار خود این شرکت هست و نیازی نیست که برای دادن همچین آفری عده ای از دوستان شاخ در بیارند.
بنده به ایشون و شرکتشون وابستگی ندارم و فقط برای روشن شدن موصوع عنوان کردم.
موفق باشید
دوست عزیز کسی به اعتماد و صداقت ایشون شکی نداره و به شخصه ایشون رو میشناسم و میدونم آدم درستی هستند اما خوب قیمتهای اینچنینی بازار دیگران رو خراب خواهد کرد و ذهن مشتری رو به مفت بودن هاستینگ و ارزانی و حتی اینکه هاست رایگان فراوان هست و نیازی به خرج نیست سوق میدهد..از فردا به هر کی بخواهیم سرویس بفروشیم مشتری میگه طرف داره میده 2 هزار تومان شما چرا میدی 200 هزار تومان!! کی میخواد جواب مشتریها رو بده؟ کی میتونه حالا اینا رو قانع کنه؟
بهتر بود ایشون یک محدودیتی چیزی تایین میکرد و تبلیغاتی بودن رو ذکر میکرد.. ایشون فقط فروشنده نیستند که..کلی فروشنده تو وب هاستینگ داریم که با این کارها دچار دردسر خواهند شد... عملا هر کی هر چی فرهنگ سازی کرده بود برای قیمت درست سرور ایشون همه رو به باد داد!!
من نگرانیِ تمام دوستان رو درک میکنم اما راه های بهتری برای انتقاد و پرسش وجود داشت.
با توجه به گستردگی کارها و محدودیت زمانی به مرور سوالات و انتقادات دوستان را پاسخ خواهیم داد.
از همه دوستانی که در تاپیک شرکت کرده اند سپاسگزارم.