بله
مخابرات:71:
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه به هیچ دردی نمیخوره فقط پینگ اش پایینه ولی سرعت دانلود افتضاح
تمام حرف های جناب ازramtin2025
مورد تایید است.
حالا ما که شب رایگان نداریم طرح رضوی 1 گیگ ماهانه هست.
ولی خطمون pcm هست و باید از همین شرکت د ز د اینترنت داشته باشیم.
جالب اینه تو این هفته مدام ترافیکم کم زیاد میشه.
اول 750 مگ بود 300 مگ دانلود کردم تکون نخورد بعد شد 300 بعد شد 700 دیروز هم 1120 مگ شارژ داشتم و الانم بدون هیچ شارژی دارم استفاده میکنم تازه دانلود هم بین 200 تا 280
بعضی از دوستان ترافیک تا -25000 مگ و بعضی دیگر تا ترافیک 146000 مگ رسیدند که با همش برگشت.
این بدهی هم بهانه است اگر نه سپاه اونقدر پول داره که دوبرابر این رو هم میتونه پرداخت کنه.
البته بعضی وقت که قطعه اگر بتونید تماس بگیرید با پشتیبانی . جوری حرف میزنن که انگار تو بدهکاری و همه مشکلات از تویه. خیلی بداخلاق هستن.من که همیشه امتیاز 1 تا 5 یک بهشون میدم
اقایون ما چه کار کنیم! الان 2 هفته هست که کارگاه اینترنت نداره!
مخابراط هم که معلوم نیست چند چند هست با خودش! دوستانی که در انجمن تو شهرک صنعتی گلگون اشنایی دارن ! میتونن بنده رو کمک کنند؟
من که یک ماهه یه خط تلفن دیگه ثبت نام کردم هنوز نیومدن راهش بندازن به نظر شما چقدر طول میکشه راه بیوفته ؟
شما دعا کن که خط جدیدت فیبر نوری یا pcm نباشه وگرنه مجبوری از همین سرویس آشغال مخابرات استفاده کنی
استارتر عزیز فک کنم الان مبین نت استفاده میکنید (طبق گفته هاتون تو پست اول) یه سری هم به رایتل بزن , چیزه بدی نیست :)
من بعد از کلی پرس و جو و تحقیق یه سیم رایتل گرفتم تو مرکز استان دانلود 66 بود تو شهر دیگه 33 ( با نت پیش فرض که 128 هست)
پینگ 4.2.2.4 هم 190 الی 200 بود
بسته های سیم دیتا قیمتاش نسبت به دائمی و اعتباری بهتره