پاسخ : طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
لطفا روی سرور آمریکا یه IP برای تست Ping به من بدید.
پنل ریبوت دارید یا خیر؟
براتون پ.خ کردم عزیز
پله پنل تحت وب هم ارائه میشه
پاسخ : طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود
با سلام
بنده ازشون سرور تهیه کردم , پشتیبانی عالی دارند.
واقعاً با حوصله تمام جواب های من رو دادند.
از خریدم واقعاً راضی هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PatronHost.com
با سلام
بنده ازشون سرور تهیه کردم , پشتیبانی عالی دارند.
واقعاً با حوصله تمام جواب های من رو دادند.
از خریدم واقعاً راضی هستم.
تشکر از لطف شما و فیدبکی که ارائه دادید
دوستان توجه داشته باشند برای کارهای شبکه ی داخلی و روتینگ کریو به همراه پنل + میکروتیک اگر نیاز داشته باشند کانفیگ میشه
دوست عزیز سرور با 256 مگ رم. (یه سرور کوچولو) با ای پی اروپایی هم دارید ؟
حداقل سرویس مناسب واسه نصب کریو کدوم سرویس هست ؟
البته حداکثر 10 تا یوزر استفاده میکنه ...
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
دوست عزیز سرور با 256 مگ رم. (یه سرور کوچولو) با ای پی اروپایی هم دارید ؟
با سلام به شما دوست عزیز
این آفرهای ما شامل 512 تا 2048 مگابایت رم می شن
شما می خواید حداکثر در چه محدوده ای باشه قیمتش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net4dl
حداقل سرویس مناسب واسه نصب کریو کدوم سرویس هست ؟
البته حداکثر 10 تا یوزر استفاده میکنه ...
ممنون
پیشنهاد ما 1024 هست که مشکلی از نظر منابع پیش نیاد که البته تعدا کاربر بیشتری رو جواب میده
این مربوط به منابع مصرفی خود کریو هست البته نه تعداد کاربرها
( بروی منابع کمتر هم امکان نصب هست البته )
واسه کاربران قبلی هم امتیازی قأئل شین :دی
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HOrSEMAN
واسه کاربران قبلی هم امتیازی قأئل شین :دی
با تشکر
حتما دوست عزیز
عزیزانی که سرویس های بلند مدت داشتن و دارن می دونن که ما هر کاری از دستمون بر اومده و هرچقدر که از نظر قیمت جا داشته باهاشون راه اومدیم
در پرتال تیکت بفرمائید در خدمتتون هستم