[QUOTE=gigabyte2052;1046508]دوستان عزیز این 100 بار طبق تجربه smtp ُسرور پرایوت راه اندازی کنید اقدام به ایمیل مارکتینگ کنید با روش های معمول نه که اسپم نمیشه بلکه حتی دلیوری هم نمیشه ![
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=gigabyte2052;1046508]دوستان عزیز این 100 بار طبق تجربه smtp ُسرور پرایوت راه اندازی کنید اقدام به ایمیل مارکتینگ کنید با روش های معمول نه که اسپم نمیشه بلکه حتی دلیوری هم نمیشه ![
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
درود یک وی پی اس از یک جایی که با وارز مشکلی نداشته باشه با حداقل 5-6 ای پی تهیه کنید با اسکریپت Interprise emial markter جوری تنظیم کنید که حتما هر 2 دقیقه با یک ای پی بفرسته حتما فراموش نشه در ابتدای ایمیلتون با فونت بولد به انگلیسی نوشته شد باشه UNSUbcribe تا خبرنامه به نظر بیاد نه ایمیل مارکتینگ !
[QUOTE=tarenoco;1047534]با سلام و احترام
این کار نیاز به خرید سرور مجازی و حداقل 3 تا 10 آی پی دارد.
با هماهنگی مدیر هاست و ارسال با نرم افزارهای رایگان ارسال ایمیل می توانید مثلا هر ساعت 100 ایمیل ارسال کنید تا مشکل ایجاد نشود
حتما قبل از ارسال ایمیل با مدیر هاست هماهنگ کنید.
موفق و پیروز باشید
من یه کد نوشتم ک با سوکت ایمیل میفرسته
فقط میخوام بدونم جیمیل یا یاهو با چنتا ایمیل مشکل ندارن ک آیپی رو نبندن
من رو هاست رایگان کدمو اجرا کردم و دیدم یاهو آیپی رو بسته. جیمیل هم بعد مدتی بست. من میتونم زمانبندی کنم. ساعتی زیر 500 میفرستادم به نظرتون چنتا در ساعت بفرستم مشکل نداره?
دوستان ارسال چند ایمیل در هاست اشتراکی مشکل بوجود نمیاره؟
بستگی به هاست شما داره چه حد رو چه عدد قرار دادند. دوستان در نظر بگیرید. خودتون رو که نمی خواهین گول بزنید ! جای این همه دور زدن های بیهوده ، ساسپند شدن ! و اسپم شدن مداوم به سمت سامانه های رسمی ایمیل مارکتینگ برید. هم درست درمون ایمیل ارسال میکنید و هم اسپم نمیشید. کار شما مثل این میمونه که بخواید رو کاغذ a4 تبلیغ بزنید اما برید بجاش روی کاغذ باطله تبلیغ کنید ! نه اثربخشی داره نه برگشت درآمد.