:d
کابل گرونتر قیمتش چنده مثلا ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کابل قویتر نداریم برا اینکار
حتی کابل برق 6*2 هم اگه تو سرما یا گرما باشه عمر آنچنانی نداره ! باید یه شرایط خوبی داشته باشه
مگه اینکه یه محافظ کابل بزارند یا زیر زمینی رد کنند که یه جورایی خنده داره و هزینش خیلی بیشتر یه تجهیزات کامل وایروس برای شعاع چنصد متری میشه
حتی کافی نت ها که اکثراً طول عرضشون حد اکثر 6 متر هست ( نه نور مستقیم آفتاب ، نه بارون یا برف ، نه .... ) با کابل شبکه مشکل دارند و هر چند مدت یه بار باید درگیر کابل ها باشند ، حالا واسه این قضیه که خارج از خونه هست و ....
مودم فعلي چه ماركي هست چه پورتايي داره چنتا داره؟
بنظرم شما بهترین راه این هست که یک طرف رو یک رادیو بزاری روی مد اکسس پوینت و طرف گیرنده هم یک کارت وایرلس ارزون قیمت یا یه رادیو اوت دور ارزون قیمت یا یه یو اس بی وایرلس ارزون قیمت که در حد 20 تومن هستند رو بزاری طرف گیرنده و طرف فرستنده هم یه لوکو بزار تموم شدو رفت اینقدر خودتو اذیت نکن
سلام کابل بهتر میصرفه تا وایرلس
وایرلس امنیتش کمتر است تا کابل ولی کابل هم امنیت داره هم امکان جا به جاشدن کمتر ولی وایرلس با 2 تا کرت شبکه وابرلس هر کدام 25 تومان بخری تا 500 متر ساپورت کنه امکان جابه جایی هم داره ولی کابل نداره کابل هم بخوای ببری بالای 50 متر تا 100 متر اذیت نمیشی ولی بالای 100 متر قطع میشه
کابل cat 6 هست سرعتش بالاتر تا cat 5 قیمت cat 6 ندارم 5 در حدود 20000 تومان در میاد
به نظرم اگه میخوای جابه جا نکنی ثابت باشه کابل بزار اگه میخوای سیستم جا به جا کنی ثابت نباشه وایرلس بزار
d-link هست و یک پورت یو اس بی + یه لن
سیستم ها ثابت هستن ولی به گفته روکا کابل نمیتونه بیرون از خونه دوام بیاره و به اجبار باید از وایرلس استفاده کنیم
یه نفر که تو کار شبکه هستو میارم تا ارزون ترین شکلی که میتونیم وایرلس رو پیاده کنیم و سرعت قابل قبولی هم داشته باشه رو بهمون بگه و واسمون انجام بده
ممنون از راهپنمایی هاتون
حواسم به بالا نبود درست میگه کابل یک سری مشکلات هم هست قطع شدن داکت بکشی یا بزرای روی زمین که نمیشه
1000 اتفاق هم میفته وایرلس بیشتر میصرفه تا کابل
یکم گران تره ولی بهتر از کابل است
من که میگم 2 تا سرویس ADSL بگیر خودتو راحت کن. یه بار دیدی همسایتون همه ی ترافیک رو استفاده کرد و تو خبر نداری.
ولی به نظر من یه مودم Access Point بگیر و بذار جایی که به همسایتون نزدیکتره. بغل پنجره یا ...
فقط میمونه یه کارت وایرلس که من 2-3 هفته پیش تهران 25 تومن گرفتم.
به سیستم خودت هم توی خونه میتونی کابل بکشی
اینجوری مودم نزدیک 100 تومان میشه باکارت میشه 125 تومان
دو تا کارت میشه 50 $ که بستگی داره خوب پیدا کنه اذیتش نکنه
:53: