تشکر که به سرعت بالا پست بنده حذف کردید که نشان از اشتباه شما می شد. خوشحال می شم مدیر عزیز veria دلیل قانع کننده ای داشته باشند.
نمایش نسخه قابل چاپ
- البته بحث امضا پیش اومد یه مطلب عرض کنم
- یکی از کاربران همین فروم در امضاش تبلیغ کانفیگ فیلرشکن و اکانتینگ فیلرشکن کرده و خیلی وقته داره کار میکنه اما هیچ برخوردی نشده با ایشون
- قوانین شما کمی مشکل داره
- مثلا در بند8 نوشته شده که :
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
اما دقیقا بخشی به عنوان "اکانتینگ" در این فروم موجود می باشد! یکبار من این مورد را گزارش دادم اکانتم بن شد!
مدیر عزیز ممکنه دلیل پاک شدن تاپیک من که در مورد افاق هاستینگ هم بود رو بگید؟
قبلا موضوع 100 پست بودن کاربر مطرح نبود و طبق گفته من در هر صورت پاک بشه اگر غیر از پیشنهاد و انتقاد بود ،
که با توجه به مشکلات حقوقی که برای سایت پیش اومد خیلی بیشتر این تاپیک ها برسی میشد که مشکلی پیش نیاد .
در پیشنهاد و انتقاد فرد تاپیک میزنه و نمایش داده نمیشه در صورتی که تایید بشه در انجمن نمایش داده میشه .
اگر میشد بخش فروش تنها کاربرانی که هویتشون تایید شده هست(اسکن شناسنامه و کارت ملی) فعالیت کنن اینقد بی نظمی مشاهده نمیشد
تعداد مدیران انجمن هم جوابگوی نیاز انجمن نیست. همشون مشکلات کاری خودشونو دارن و وجودشون احساس نمیشه
متاسفاته با توجه به مسافرت من در ماه May دیگه شخصی تلفن پایین سایت را جواب نمیداد و من فقط از راه دور پیغام هایی که گذاشته میشد رو جواب میدادم ، در پیغام گیر گفته شده بود تلفن تماس بگید ولی عموما مشکلشون را می گفتند و می گفتند با همین شماره که تماس گرفتیم تماس بگیرید ! حالا من چه شکلی باید این شماره رو میدیدم نمیدونستم ، در صورتی که تاکید کرده بودم شماره تماستون رو بگید تا تماس بگیرم ! و وقتی دیدم اینطوری هست تلفن را از پایین سایت حذف کردم ،-نقل قول:
قدیم بیشتر میشد با شما در ارتباط بود ولی خب خیلی وقته کلا نمیشه دیگه ارتباطی با شما برقرار کرد.(شماره تلفن هم پائین سایت برداشتید ولی خب بنده داشتم و زنگ هم زدم کلا همیشه پیغام گیر هست کلا مستقیم صحبت نمیکنید).
تمامی اطلاعاتی که شما نیاز داشتید برای تبلیغات در آدرس تبلیغات سایت بود و من هم کمکی نمیتونستم بکنم .نقل قول:
جالبه بدونید 99% مواقع که تماس گرفتم طی این دو سال همش برای تبلیغات بوده که خب جواب داده نشده حالا بگذریم.
در مورد اینکه مولتی یوزر بوده و این ها بیشتر مواقع ریپورت هایی که برای مولتی یوزر بوده ولی اگر هیچ مدرکی دال بر مولتی یوزر نباشه نمیشه یوزر را بن کرد .
خوشحال میشم از موضوع اصلی این تاپیک که در مورد حذف تاپیک افاق هاستینگ بود دور نشیم
در مورد همه مسائل صحبت شد جز این :(
لطف کنین فقط یک سری مدیر بگیرین که حوصله جواب درست دادن به کار بر رو داده باشن همین-------------------------------------------------
و مثل ماها بیکار باشن نه یکسری مدیر باشن که سالی یکبار بیان با تحکم جواب بدن و برن تازه حق خودشونم بدونن این طرز برخورد رو
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط مدیری که نتونه توی وب سایت ی که مدیره فعالیت کنه دیگه آیا بهش میگه گفت مدیر یک فروم؟