سلام
سرور اختصاصی از xlhost یا قیمت مناسب دارم
این لینک را ببینید
یک آفر استثایی از xlhost با 16 گیگ رم و CPU X3470 و 16 آی پی قیمت 229 هزار تومان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سرور اختصاصی از xlhost یا قیمت مناسب دارم
این لینک را ببینید
یک آفر استثایی از xlhost با 16 گیگ رم و CPU X3470 و 16 آی پی قیمت 229 هزار تومان
داداش مطمئنی این چیزی رو که داری میگی؟ آخه من از BlueHost سوال کردم که کدوم سرور شما مناسبه برای سایت من
سایت رو نگاه کرد گفت بالاترین سرور اختصاصی ما هم جوابگو نیست. فقط به اون گفتم 40 هزار بازدید در روز که این پیشبینیمون
برای بعد از 6 ماه آینده است.
بعد امنیتی که دوست دیگه مون گفت چطور میشه؟ مطالب سایت ما طوری هست که مطمئنا زیاد مورد حمله قرار می گیره از جمله ddos
لطفا بقیه دوستان هم نظر کارشناسی اگر دارند بفرمایند. چه سرور و مشخصاتی برای کار من پاسخگو هست؟
مثلا واقعا هارد SSD تفاوتش با SATA محسوس هست؟
سلام
دوست عزیز شما باید سرور اختصاصی با رم و سی پی یو قدرتمند و هارد ssd تهیه کنید.
با سلام
اگر هزینه برایتان مهم نیست و کیفیت مهمه تا 1 سال اینده
این سرور پیشنهاد میکنم
یکی از بزرگترین انجمن های ایران روی ان سرور میزبانی میکنیم که روزانه 90 هزار بازید واقعی داره
EX6 s بدون ست آپ - EX6 sاین قیمت فقط برای مروز معتبر میباشد
CPU : Intel® Xeon®E3-1245
RAM : 32G Ram DDR3 ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD7200 rpm (Software-RAID 1)
Enterprise class
Port : 1000Mbps Port
IP : 1 * IPv4
79 یورو ماهانه
سرورهای دیگر هم هستند که این پیشنهاد میشه اما در صورت نیاز سرور درخواستی خرید میشه
لینک سایت اصلی
Hetzner Online AG: Dedicated Server EX6S
هر یورو 3850 تومان
ایدی یاهو
spookyman021
با تشکر
ماهانه 230 هزار تومان در خدمتم
E3-1230v2
رم 8 گیگ
هارد 500 گیگ
.:: Asrar Web Hosting - سرور اختصاصی در دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) ::.
سلام.سرور با هارد SSD رو پیشنهاد میکنیم..با کانفیگ مخصوصی شما از دیتاسنتر Hetzner
آفرهای زیر موجوده
سرور زیر از Equnix آمریکا ارائه میشه. سرور علاوه بر داشتن 2 تا هارد 500 یک هارد اس اس دی 240 گیگ هم داره. این سرور هر ماه 230 دلار محاسبه میشه و قیمت امروز 708400 تومان
آفر زیر هم از هتزنر آلمان. این سرور به صورت روتین 149 یورو هزینه ستاپ داره اما تا فردا این هزینه دریافت نمیشه (آخر ستامبر آفر خود دیتاسنتر هست). این سرور می تونیم امروز 362316 تومان تقدیم کنیمکد:CPUIntel® Xeon® E3-1230 - 8M Cache - 4 x 3.20GHz
RAM: 16GB DRR3 1333 ECC
HDD: 2 x 500GB WD RE4 | SATA 7200RPM 64M Cache + 240GB Intel 520 SSD 6Gb/s
Private VLan /30 - 1 usable IPs
BW: 10 TB
$230.00
برای سفارش لطفا تیکت بزنید:کد:CPU: Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore incl. Hyper-Threading Technology
RAM: 32 GB ECC
HDD: 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Enterprise class
1 IP
NIC: 1 Gbit OnBoard connected at 100 Mbit
Traffic: 20TB
There are no charges for overage. We will permanently restrict the connection speed if more than 20 TB/month are used (the basis for calculation is for outgoing traffic only. Incoming and internal traffic is not calculated). Optionally, the limit can be permanently cancelled by committing to pay 1,99 € (incl. VAT) per additional TB used
https://www.karbaran.com/submitticke...tep=2&deptid=1