دوست عزیز فایل config.php را با یک ادیتور ترجیحا notpad باز کن متوجه میشی نام کاربری و رمز عبور چی هست میتونی ویرایشش کنی ، اما مشخصات اولیه و پیش فرضش اینه
نام کاربری : adnan
رمز عبور : 0939313
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز فایل config.php را با یک ادیتور ترجیحا notpad باز کن متوجه میشی نام کاربری و رمز عبور چی هست میتونی ویرایشش کنی ، اما مشخصات اولیه و پیش فرضش اینه
نام کاربری : adnan
رمز عبور : 0939313
سلام دوستان من نصب کردم ولی وقتی میخوام برم به مدیریت این ارور را میدهد
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/livelook/public_html/shop/admin/index.php:1) in /home/livelook/public_html/shop/admin/index.php on line 2
مشکل چیه ؟
چطور مشخصات زرین پال رو وارد کنیم
سلام.
اولا تشکر می کنم از بابت این اسکریپت سودمند.
دوم اینکه من نصب کردن و وقتی که دکمه بخش مدیریت رو می زنم این خطا رو میده:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dlsellco/domains/dlsell.com/public_html/shop-dl/admin/index.php:1) in /home/dlsellco/domains/dlsell.com/public_html/shop-dl/admin/index.php on line 2
ضمنا این اسکریپت رو از صفحه اول همین تاپیک دانلود کردم که فایل راهنما نیز در داخلش بود.
این هم آدرس بخش اسکریپت:
سیستم دانلود به ازای پرداخت زرین پال نسخه 1.0
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز دسترسی تمامی پوشه ها رو بر روی 777 قرار بدید
این کار رو انجام دادم حالا هم این خطا رو میده:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at webmaster@dlsell.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
یه فایلی تو هاستتون باید باشه یه نام .hatches یا یه همچین اسمی اول ازش بک اپل بگیرید بعدش اونو حذفش کنید
دوست عزیز بنده در سایت سیستم درگاه زرین پالو دارم ایا این سیستم با نیوک سازگاری داره؟
سايت تخصصي آمار
سلام دوستان
من به یه مشکل بر خوردم اسکریپو نصب کردم فایل کانفیک هم تنضیم کردم.
و یک محصول اضافه با کد 5544 .
وقتی که تو صفحه اصلی کد رو میزنم بعداز اون اطلاعات بدرستی اسکریپ عمل میکنه و منو اول به سایت زرین پال و سپس به درگاه بانکی منتقل میکنه اما بعداز پرداخت پول وقتی منو به اسکریپ بر میگردنو این پیام رو مشاهده می کنم.(Transation failed. Status:-2)
خواهش میکنم مشکلمو بهم سریع بگید خیلی نیاز دارم .
****ممنون****