پاسخ : برند فوجیتسو رو تایید میکنید؟
دو تا مدل هستن که همه چیش شبیه هم هست فقط گرافیک یکیش 1 هست و اون یکی 2 تفاوت قیمتشون 220 تومنه ایا ارزش داره گرافیک 2 رو بگیرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
سلام
می خوام لپ تاپ برند فوجیتسو بگیرم ولی این قیمت پایینش نسبت به امکاناتی که داره ادم و به شک میندازه ...
کسی همچین مارکی داره یا ازش اطلاعات داره؟
اگر میخواهید لپ تاپ تهیه کنید،Asusو MSI پیشنهاد میشه زیرا این دو برند بورد اصلی و قطعات اصلی رو خودشون میزنن و از نظر کیفیت و کارایی میتونید روی اونها حساب کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
این همه pc کدوم دیدید اروجینال بگیرند ب غیر افرادی
الان بنده در کامپیوتر خودم به غیر از لپ تاپ یک ویندوز 8 نصب هست حدود 9 ماه هاست بدون مشکل کار میکنه اورجینال بودن یا نبودن در کارایی و روند کارای تاثیر آنچنانی نداره
امه به شخصه برای ویندوز 8 بایسنس قانونی پیشنهاد میکنم
قبلا سیستم عادی داشتم ویندورش معمولی بود ماهی 1 بار داستان داشتیم.
3 ساله لپ تاپ دارم با ویندوز اورجینال ... یک بار عوض نکردم ، سرعت هم مثل همون اول هست.
پس اورجینال تاثیر داره.
به نظرم 200 دلار ارزشش رو داره.
محصولات فوجیتسو کلا انگار چون طرفداران زیادی مثل بقیه برندها نداره کلا دستکاری نشده تولید کننده هست و عرضه میشه. یادمه پارسال یک مانیتور فوجیتسو گرفتیم داستان داشتیم و سه شاخش بر عکس بقیه 3 تایی زخیم بود که تو هیچ پریزی هم نمیرفت و تبدیل هم نداشت تو بازار.. مجبور شدیم براش تبدیل سفارش بدیم و بعد یک ماه پیدا کردیم.و همینطور لوازمش انگار کلا برای ژاپنی ها ساخته شده بود تا بقیه کشورها..اما لپ تاپش باید بگم تا وقتی برندهایی مثل asus و msi تو بازار هست فوجیتسو حرفی برای گفتن نداره..