پاسخ : فروش سرور مجازی | 30 روز تضمین بازگشت وجه | Free Managed | منابع اختصاصی | قیمت عالی |
برای خرید سرور ، وب سایتتون متاسفانه باز نمیشود
پاسخ : فروش سرور مجازی | 30 روز تضمین بازگشت وجه | Free Managed | منابع اختصاصی | قیمت عالی |
مشکل حل شد با تشکر از صبر شما
با سلام و خسته نباشید . سرور مجازی با منابع اختصاصی می خواستم فقط با یک سری کانفیگ و تنظیمات خاص ! در صورت امکان به صورت پیام شخصی جواب دهید . با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Andishe.int
با سلام و خسته نباشید . سرور مجازی با منابع اختصاصی می خواستم فقط با یک سری کانفیگ و تنظیمات خاص ! در صورت امکان به صورت پیام شخصی جواب دهید . با تشکر
پ.خ ارسال گردید
موفق باشید
سلام
یعنی اگر بنده این افر را تهیه کنم
Dedicated Ram: 1024 MB
Share Ram: 2048 MB
HDD: 100 GB
CPU: 3 core
monthly: 36,000
دایرکت ادمین تا زمانی که تمدید کنم رایگان هست؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
سلام
یعنی اگر بنده این افر را تهیه کنم
Dedicated Ram: 1024 MB
Share Ram: 2048 MB
HDD: 100 GB
CPU: 3 core
monthly: 36,000
دایرکت ادمین تا زمانی که تمدید کنم رایگان هست؟!
خیر برای ماه اول دایرکت ادمین رایگان میباشد، به همراه نصب و راه اندازی و کانفیگ رایگان
اما پشتیبانی نرم افزاری تا زمانی که سرویس را تمدید میکنید پایدار است
سلام دوست عزیز
من سرویس طلایی با رم 1024 رو ازتون گرفتم (36 تومن)
چهار روزه درخواست دادم و تیکت زدم. تو مسنجر هم چند بار پیغام گذاشتم با اینکه آنلاین بودین پاسخ ندادید.
تو پست اول نوشتین تعویض رایگان سیستم عامل، حالا رایگان هم نمی خوام باشه هزینش رو هم می پردازم، شما فقط جواب مارو بده.
اگه واقعا به چیزی که نوشتید پایبند هستید، لطفا سرویس من رو لغو کنید و هزینه رو برگردونید.
کلا یک هفته هم نیست که دارمش و یکروز هم درست نبوده و نتونستم استفاده کنم.
کپی شده از پست اول تاپیک:
- 30 روز تضمین بازگشت وجه.
- کیفیت پایدار و تضمین آپتایم 99%
- 1 هفته بازگشت وجه بدون نیاز به دلیل موجه.
- تعویض سیستم عامل به صورت رایگان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام دوست عزیز
من سرویس طلایی با رم 1024 رو ازتون گرفتم (36 تومن)
چهار روزه درخواست دادم و تیکت زدم. تو مسنجر هم چند بار پیغام گذاشتم با اینکه آنلاین بودین پاسخ ندادید.
تو پست اول نوشتین تعویض رایگان سیستم عامل، حالا رایگان هم نمی خوام باشه هزینش رو هم می پردازم، شما فقط جواب مارو بده.
اگه واقعا به چیزی که نوشتید پایبند هستید، لطفا سرویس من رو لغو کنید و هزینه رو برگردونید.
کلا یک هفته هم نیست که دارمش و یکروز هم درست نبوده و نتونستم استفاده کنم.
کپی شده از پست اول تاپیک:
- 30 روز تضمین بازگشت وجه.
- کیفیت پایدار و تضمین آپتایم 99%
- 1 هفته بازگشت وجه بدون نیاز به دلیل موجه.
- تعویض سیستم عامل به صورت رایگان.
سلام
متسفانه به دلیل برف شدیدی که در شمال کشور امده (نیم متر) دسترسی به اینترنت برامون خیلی سخت شده و همین آلان که در حال پاسخ پست شما هستم با اینترنت gprs ایرانسل هستم و هر چند دقیقه یکبار با قطعی اینترنت مواجه میشم
همچنین پشتیبانی فقط از طریق تیکت میباشد و بنده نیز به ایدی مسنجر دسترس ندارم کلا، فقط آلان که امدم به تیکت ها رسیدگی کنم تیکت شما رو بسته شده بوده (توسط خودتون)
فقط بنده هر جور حساب میکنم سر جمع از زمان اولین تیکت شما که مشخصات را ارسال ننمودید تا این پستی که در انجمن ارسال نمودید کمتر از 2 روز میشود، شما چطور میفرمایید 4 روز؟
به هر حال از مشترکین خوبه ما حساب میشوید و از شما انتظار اینگونه قضاوت نداشتیم!
رم 5 + 200 گیگ هارد +سی پیو 3 کور قیمت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
رم 5 + 200 گیگ هارد +سی پیو 3 کور قیمت ؟
در یاهو لطفا تماس بگیرید توافقی خواهد بود
yasnavps@yahoo.com
موفق باشید