http://www.webhostingtalk.ir/f186/65110/#post631451
https://www.google.com/url?sa=t&rct=...52434380,d.dmg
نمایش نسخه قابل چاپ
بگید iis رو براتون پاک کنند . با زمپ کلا کار کنید بهتره
آخه قبلا که وی پی اس خریده بودم با همون dl کار میکردم راحت هم بود
راه حلی برای درست کردن اون ندارین ؟؟؟
وب سرور iis بهترین گزینه برای شما می باشد، استفاده از وب سرورها سلیقه ای است، تحت تاثیر گفته ها و شنیده های دیگران قرار نگیرید.
قصد بنده رفع مشکل شما بوده است اما به دلیل وقت اندک نمی توانم تبرای این مورد کوچک توضیحات بسیاری بدهم، از شما اطلاعات طلب شد اما همکاری نداشتید، امیدوارم موفق و پایدار باشید
S@DeGh عزیز کاری که گفتم انجام بدید - اگه نه هم به مدیر سرور بگید براتون دایرکتوری رو allow کنه - و سعی کنید خودتون هم یادبگیرید لازمتون میشه -از سرور آماده استفاده نکنید و خودتو.ن با مفاهیم سرور آشنا بشید
aligoli درسته دوست عزیز ولی ایشون رو باید راهنمایی کنیم تا در آینده به مشکل بر نخورند و اذیت بشن
با تشکر از شما
من نمیتونم که اطلاعات رو همین جوری بدم خب باید درک کنید عزیز
ممنون از هر دو باز اگه مشکلی بود ازتون کمک میگیرم
شما جوری صحبت می کنید که ظاهرا بنده سعی داشتم ایشون رو گمراه کنم !
هر شخص، گروه، شرکت و جناحی نظری دارند که قابل احترام است، شما آن مورد را مد نظر و به دیگرها ترجیح می دهید، دلیل نمی شود جوری صحبت کنید که iis از ریشه مشکل دارد و بنده در حال گمراه نمودن این شخص هستم !
شما با ایجاد تنش در بحث و ارایه و ادامه مورد دیگری ایشان را به شک و مانعی در حل مشکل شدید و نظرات دیگران را اشتباه و باعث اذیت شدن دیگران می نامید، این اخلاق و رفتار از اساس اشتباه است، موفق و پایدار باشید.
صرفا برای احترامی که به قوانین تالار گفتگو می گذارم این مساله را همینجا به اتمام می رسانم و در ادامه اگر موردی باشد که بازگو نمایید قطعا به آن پاسخی داده نخواهد شد و دلیل آن احترام به قوانین و عدم منحرف نمودن بحث ها است.
شرایط شما قابل درک است، سعی میکنم خلاصه توضیح دهم : به administrator tools رفته ، روی IIS کلیک کنید یک صفحه ای باز می شود، قسمت My Sites را باز کنید، و سایت پیشفرض را انتخاب کنید، در آنجا گزینه ای به نام " Directory ... وجود دارد، به داخل آن رفته و از قسمت سمت راست Enable نمایید.
بله حرف شما درسته - قصد کمک داشتم که ایشون از ساده ترین راه بتونن کارشون رو انجام بدن -
همچین قصدی نداشتم - ممنون که گوشزد کردیدنقل قول:
صرفا برای احترامی که به قوانین تالار گفتگو می گذارم این مساله را همینجا به اتمام می رسانم و در ادامه اگر موردی باشد که بازگو نمایید قطعا به آن پاسخی داده نخواهد شد و دلیل آن احترام به قوانین و عدم منحرف نمودن بحث ها است.