1 فایل پیوست
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی تیک دیتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
سواد تیکت دادن دارید
من سواد تیکت زدن دارم شما سواد جوابش رو دارید ؟ اگر دارید لطفا تیکت رو که بیش از 12 ساعت هست بی جواب مانده جواب بدین !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
آقای محترم
واقعاً این مشکلات برای تمام همکاران پیش اومده و متاسفانه
احتمال دارد تخریب باشد
در غیر این صورت میتونید از سایت پیگیری کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
شما قضاوت کنید و اگر حق با این آقا هستش من یک عذرخواهی جانانه از ایشان انجام میدم ولی اگر حق با من باشه نباید پستهای من در این پست نباید پاک کنند تا چهره واقعی نمایان شود
اینهم دلیل من که در عکس مشخص هستش از 29 شهریور یعنی 4 روز پیش که من سفارش دادم تا الان سفارشات من معلق هستش و یکی دیگه هم که هاست نمایندگی بهم داده که به هیچ وجه ممکن با یوزر و پسورد وارد نمیشه یعنی سرکاری
خودتون قضاوت فرمایید که حق با کی هستش این وسط فقط حیف پولهای ما که رفت انشالاه پول دوا و دکتر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
طرح مشکل به صورت واضح : نزدیک به 48 ساعت هست که وجه پرداخت شده و سرویس رو تحویل ندادید. از این واضح تر دیگه نمیدونم چجوری بیان کنم!!
من با سابقه 3 سال در انجمن برای 14 هزار تومن حتی وقت هم نمیذارم که بیام پست بدم و اعتراضی کنم (در تیکت هم به شما عرض کردم که همچنان منتظرم و اعتراضی نکردم) اینجا هم پست دادم برای اینکه دوستان دیگه ضرر نکن
من وقت ساخت مولتی یوزر ندارم و تهمت بیجا نزنید ! یوزر این دوستمون رو هم که میگید مولتی یوزر من هست برای 2011 هست ! با توجه به حرف شما احتمالا من از سال 2010 و 2011 پیش بینی میکردم که شما به من سرویس رو در تاریخ 23 سپتامبر 2013 تحویل نمیدید و رفتم این مولتی یوزر رو ساختم !!
این که سرویس رو تحویل نمیدید اهمیت چندانی نداره و 14 هزار تومن اصلا مبلغی نیست که من بخوام وقتم رو براش هزینه کنم.
اگر تحویل دادید که دادید ندادین هم عیب نداره حتما مشکلی داشتید و اینکه خب من باید بیشتر در انتخابم دقت میکردم.
فقط به عنوان آخرین پیشنهاد: در صورت عدم توانایی در آماده سازی سفارش و ... لطفا تاپیک فروش نزنید وقت کاربران ارزشمند هست.
موفق باشید
در ضمن واژه عرض کردن رو آدم برای خودش به کار میبره نه مخاطبش :)
واقعا من موندم چی بگم واقعا من مولتی یوزرم خودم خبر ندارم؟
من که الان ارجاع به پلیس سایبری دارم میدم و هم به مدیریت وب هاستینگ تاک گذارش دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
واقعاً این مشکلات برای تمام همکاران پیش اومده و متاسفانه
احتمال دارد تخریب باشد
در غیر این صورت میتونید از سایت پیگیری کنید.
احتمالا همینگونه است که شما میفرمایید.
فقط بنده یک سوال برام پیش اومده :
میبخشید شما در سایتتون چقدر سرتون شلوغه ؟ چه زمانی نوبت پاسخ گویی به تیکت بنده میشود ؟
متاسفانه بنده هیچگونه پاسخی دریافت نکرده ام برای تیکت های ارسالی خود !
فکر میکنم اینقدر سرتون شلوغ هست که نمیتونید تیکت ها را چک کنید و یا اینکه فراموش کردید و یا به خاطر بروز نکردن تیکت از من را چک نکرده اید
شماره تیکت ها ی بنده بدین شرح است :
614676
677565
چنانچه لطف بفرمایید و پاسخ دهید متشکر خواهم شد
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
من که الان ارجاع به پلیس سایبری دارم میدم و هم به مدیریت وب هاستینگ تاک گذارش دادم
همین کار رو بکنید
سرور مجازی شما تحویل داده شده چک کنید
درمورد رسیلرتون آیا ما باید به تک تک مشتریان زنگ بزنیم؟ و عرض کنیم که همه چی خوبه؟
شما حتی تیکت ندادید
فقط بهانه این هست که یوزر باز نمی شود؟
مدرکی ارائه کنید... که پیگیری نشده مشکل شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
و همچنین بنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
من 2 سرویس سفارش دادم که هر دو را بخاطر اینکه 24 ساعت از سر کار گذاشتنم میگذشت لغو کردم امیدوارم اینجور با آبروی مردم بازی نکنند
از دوستان میخوام که هر ارزونی را به انسان خوب بودن تلقی ندن و من که پشیمونم هم آبروم رفت و هم پولم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
بیش از 36 ساعت است که برای یک سرور unmanaged ویندوز منتظر هستم. این سرور و وجه آن آنچنان اهمیتی نداره چون میخواستم بدم آپلودرهای سایتم برای آپلود و دانلود ! اما باعث میشه اعتماد و اعتبار شما زیر سوال بره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
حرف دوستانمون تایید میشه ، من چندماه پیش سرور گرفتم ، ۵۴ ساعت طول کشید تا تحویل دادن ، هر وقت هم که میگفتم چرا اماده نمیشه ، میگفتن تعداد یوزرها بالاست و داریم انجام میدیدم ، کیفیت سرور هم که.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
طرح مشکل به صورت واضح : نزدیک به 48 ساعت هست که وجه پرداخت شده و سرویس رو تحویل ندادید. از این واضح تر دیگه نمیدونم چجوری بیان کنم!!
من با سابقه 3 سال در انجمن برای 14 هزار تومن حتی وقت هم نمیذارم که بیام پست بدم و اعتراضی کنم (در تیکت هم به شما عرض کردم که همچنان منتظرم و اعتراضی نکردم) اینجا هم پست دادم برای اینکه دوستان دیگه ضرر نکن
من وقت ساخت مولتی یوزر ندارم و تهمت بیجا نزنید ! یوزر این دوستمون رو هم که میگید مولتی یوزر من هست برای 2011 هست ! با توجه به حرف شما احتمالا من از سال 2010 و 2011 پیش بینی میکردم که شما به من سرویس رو در تاریخ 23 سپتامبر 2013 تحویل نمیدید و رفتم این مولتی یوزر رو ساختم !!
این که سرویس رو تحویل نمیدید اهمیت چندانی نداره و 14 هزار تومن اصلا مبلغی نیست که من بخوام وقتم رو براش هزینه کنم.
اگر تحویل دادید که دادید ندادین هم عیب نداره حتما مشکلی داشتید و اینکه خب من باید بیشتر در انتخابم دقت میکردم.
فقط به عنوان آخرین پیشنهاد: در صورت عدم توانایی در آماده سازی سفارش و ... لطفا تاپیک فروش نزنید وقت کاربران ارزشمند هست.
موفق باشید
در ضمن واژه عرض کردن رو آدم برای خودش به کار میبره نه مخاطبش :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
احتمالا همینگونه است که شما میفرمایید.
فقط بنده یک سوال برام پیش اومده :
میبخشید شما در سایتتون چقدر سرتون شلوغه ؟ چه زمانی نوبت پاسخ گویی به تیکت بنده میشود ؟
متاسفانه بنده هیچگونه پاسخی دریافت نکرده ام برای تیکت های ارسالی خود !
فکر میکنم اینقدر سرتون شلوغ هست که نمیتونید تیکت ها را چک کنید و یا اینکه فراموش کردید و یا به خاطر بروز نکردن تیکت از من را چک نکرده اید
شماره تیکت ها ی بنده بدین شرح است :
614676
677565
چنانچه لطف بفرمایید و پاسخ دهید متشکر خواهم شد
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
و همچنین بنده
به ما هم گفتن یک ساعته تحویل میدن بعد از 30-40 ساعت و ده تا تیکت و تماس تلفنی و قسم و آیه آخر سر یه چیز اشتباهی نصب کردن دادن که به هیچ دردی نمیخوره! البته قبل از تحویل دادن من لغو کرده بودم!! که الان پولم رو پس نمیدن
این یوزرها اگر کسانی باشند که به من تیکت دادند طبق قوانین باید اشتباهات خود را پذیرفته و اطلاع دهند.
امروز از شرکت باهاشون تماس گرفته شده
هیچکدام برای حل مشکل و یا حتی اعلام مشکل پاسخگو نبوده و فقط از فلسفه خود با مدیریت صحبت کرده و دستور این هست که بررسی بشه موضوع و سپس بنده شخصاً پاسخگو خواهم بود.
براساس آیپی کاربر عرض میکنم! به هم ارتباط نداشته باشند قطعاً شخص ثالثی وجود دارد که باید یافت!
اینچنین حمله کردن به تایپیک ها کار یک همکار نیست
کار چندین نفر است
اصلاً لازم نیست تمام پرسنل رو به انجمن بیاریم
فکر نمیکنم پاسخگویی 16 ساعته تلفنی دفتر شرکت کم باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TikData
این یوزرها اگر کسانی باشند که به من تیکت دادند طبق قوانین باید اشتباهات خود را پذیرفته و اطلاع دهند.
امروز از شرکت باهاشون تماس گرفته شده
هیچکدام برای حل مشکل و یا حتی اعلام مشکل پاسخگو نبوده و فقط از فلسفه خود با مدیریت صحبت کرده و دستور این هست که بررسی بشه موضوع و سپس بنده شخصاً پاسخگو خواهم بود.
براساس آیپی کاربر عرض میکنم! به هم ارتباط نداشته باشند قطعاً شخص ثالثی وجود دارد که باید یافت!
اینچنین حمله کردن به تایپیک ها کار یک همکار نیست
کار چندین نفر است
اصلاً لازم نیست تمام پرسنل رو به انجمن بیاریم
فکر نمیکنم پاسخگویی 16 ساعته تلفنی دفتر شرکت کم باشه
با عرض ادب واحترام
بله بله....
شما که درست میگید
اولا مدیریت شما با بنده تماس نگرفته و همش من با ایشون تماس گرفته ام
دوما دیشب من حدود 3 هزار تومان هزینه شارژ تلفن همراه دادم که فقط سرور را بهم تحویل بدین که ندادین
سوما طبق قانون موظف به بازگشت وجه در صورت انصراف مشتری طی 7 روز اول هستید که این کار را انجام نمیدهید
چهارما شما اصلا دلیل و منطق وصحبت مثل این که براتون هیچ سودی نداره فکر میکنید میترسم شکایت کنم ؟ در دادگاه خدمت میرسیم ببینم کی 12 سالشه و چه توهینی به شما شده ضمن این که تمام صحبت ها مشخص است و با احترام کامل با کادر شما برخورد شده و به علاوه عذر خواهی هم بابت توهین نکرده صورت گرفته است علاوه بر این مادام توهین هم کرده اید ، مطمئن باشید علاوه بر هزینه سرور خسارت وارد شده از شما دریافت خواهد شد .
پنجما ای کاش من زودتر این تاپیک و نارضایتی سایرین را مشاهده میکردم بلکه اکنون مشغول تلف کردن وقت خود نمی شدم
موفق و پیروز باشید