پاسخ : ✦ [ فناوری وب پارس ] ✔فروش سرورهای مجازی با کیفیت - امریکا ✦
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ACGE
هاست میزبانی میخوام
الان حدود 250گیگ ماهی ولی شاید تا 400 هم برسه
نمیدونم
ولی از هاست میزبانی که میخوام هیچ دانلود نمیشه! یعنی فقط برای میزبانی خوده سایت و انجمن هستش
مشکلی نیست
کلا سیاست پهنای باند نامحدود ما این هست که با توجه به مصرف ماهانه سرورها و میزان پهنای باند سرورها در صورتی که منصفانه مصرف شود مشکلی نداریم
زمانی که ببینیم پهنای باند جوابگو نیست برای فروشهای جدید از نامحدود به محدود تغییر پیدا میکنه
اگر قصد خرید سرویسهای میزبانی وب رو دارید از پلانهای حرفه ای دیدن کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
مشکلی نیست
کلا سیاست پهنای باند نامحدود ما این هست که با توجه به مصرف ماهانه سرورها و میزان پهنای باند سرورها در صورتی که منصفانه مصرف شود مشکلی نداریم
زمانی که ببینیم پهنای باند جوابگو نیست برای فروشهای جدید از نامحدود به محدود تغییر پیدا میکنه
چون من الان از یه شرکت سرشناس گرفتم و الان میخوام اگه خدا بخواد هاست رو عوض کنم
میخواستم مطمئن بشم که یهو یه ماه بعد از انتقال نگید نمیشه
مشکلی نیست، و در صورت تمایل قبل از خرید هم با ایجاد تیکت پشتیبانی به بخش وب هاستینگ از امکانات و مشخصات سرور وب هاستینگ اطلاع پیدا کنید
من از سرویس رم 1 خریدم
روزای اول خوب بود ولی بعد از اون سرعت به شدت افت کرد سرعت دانلود تا 10کیلوبات پایین امده !!!
یه پیام در مورد لاگین به پنل کاربری براتون ارسال کردم. لطفا پیغام خصوصی رو چک کنید. / ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moom94
من از سرویس رم 1 خریدم روزای اول خوب بود ولی بعد از اون سرعت به شدت افت کرد سرعت دانلود تا 10کیلوبات پایین امده !!!
با عرض پوزش از استارتر :
من هم یه مدت با مشکل کندی روبرو بودم (البته الان، ادمین مشکلم رو حل کردن)، اما نه به این صورت که شما فرمودید. کندی معمولاً باید هنگام کار با سرور رخ بده، مثلاً یه سرویس رو که ران می کنید، زمان زیادی بگیره تا اجرا بشه یا سرور خیلی دیر بالا بیاد. ولی کندی سرور تاثیر آنچنانی روی سرعت دانلود از سرور نداره. اونم تا حد کاهش سرعت دانلود تا 10کیلوبایت یکم غیرعادی است.
منظورتون اینه که سرعت دانلود از سرور روی pc شما 10 کیلوبایته؟
سرورتون ویندوزه یا لینوکس؟
تست سرعت دانلود رو با idm انجام دادید؟ با 16 کانکشن؟
تنظیمات وب سرورتون درسته؟
من الان از وب سرورم با idm با 16 کانکشن با سرعت 350~420 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم. (بیشتر از این سرعت رو isp بهم نمیده که تست کنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moom94
من از سرویس رم 1 خریدم
روزای اول خوب بود ولی بعد از اون سرعت به شدت افت کرد سرعت دانلود تا 10کیلوبات پایین امده !!!
با سلام
دوست عزیز سرعت دانلود شما روی سرورتون تا 10 کیلوبایت پایین اومده؟ چطور ممکنه؟ شما فرض کنید سرور ما به جای پورت 1Gbps با دانلود 100مگابایت بر ثانیه به GPRS ایرانسل وصل شده! باز شما بیشتر از 10 کیلوبایت میگیرید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
با سلام
دوست عزیز سرعت دانلود شما روی سرورتون تا 10 کیلوبایت پایین اومده؟ چطور ممکنه؟ شما فرض کنید سرور ما به جای پورت 1Gbps با دانلود 100مگابایت بر ثانیه به GPRS ایرانسل وصل شده! باز شما بیشتر از 10 کیلوبایت میگیرید!
اشتباه تایپی بود متاسفم
ولی 120 تا 280 در اکثر اوقاتی که کار میکنم هستت این را
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moom94
اشتباه تایپی بود متاسفم
ولی 120 تا 280 در اکثر اوقاتی که کار میکنم هستت این را
لطفا بفرمایید سرعت دانلود روی سرور یا از سرور روی سیستم شما؟
لطفا یک شماره تماس اعلام کنید من هرچی گشتم پیدا نکردم ممنون