takweb.ir
افرا وب هم سال جدید سرورهای کانادایی رو معرفی میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
takweb.ir
افرا وب هم سال جدید سرورهای کانادایی رو معرفی میکنه
میتونیم بپرسیم چه مشکلی با دیتا سنتر های کانادا داشتید . ای پی هایی که ما تا الان داشتیم در همان روز ائول در تمام ای اس پی ها ست شدند بدون هیچ مشکلی و تا به حال کسی در رابطه با عدم پینگ و عدم دسترسی به سرور اطلاعی نداده است و تا به حال ای پی به خاطر ارسال اسپم و اینطور مسائل بلوک نشده است .
درباره ovh هم تحقیق کنید چون بسیار بر روی مسائل اسپم حساس هستند و کوچترین تخلف و اسپم مساوی با بلوک شدن ای پی شما هست . روی هم رفته گیگا گزینه مناسبتری هست و کسی مشکل خاصی با این دیتا سنتر بطور اساسی نداشته البته باز هم مشکلاتی در همه جا وجود دارد .
توصیه :
1- خرید از شرکت ثبت شده و معتبر
2- گرفتن مالکیت سرور
اگر قصد خرید از گیگا را دارید takweb را توصیه میکنیم چون بالای 3 سال شناخت از این شرکت داریم .
فکر کنم گیگا حساستر باشه باز !نقل قول:
درباره ovh هم تحقیق کنید چون بسیار بر روی مسائل اسپم حساس هستند و کوچترین تخلف و اسپم مساوی با بلوک شدن ای پی شما هست . روی هم رفته گیگا گزینه مناسبتری هست و کسی مشکل خاصی با این دیتا سنتر بطور اساسی نداشته البته باز هم مشکلاتی در همه جا وجود دارد .
چون دو بار به خاطر اسپم مجبور شدم آی پی وی پی اسی رو عوض کنم !
در حالی که یکی از مشتری های OVH ام که سایت موزیک بود ، اومده بود و برای کاربرای خودش اسپم فرستاده بود که تا من متوجه بشم حدود 400 تا رفته بود :78: و خبری هم نشد :d
یه مشکل دیگه هم که داشتیم با گیگا ، نتورک ضعیفش بود . یه بار کل سرور ها از طرف دیتاسنتر داون شد ! و معلوم شد که اشکال از شبکه اش بوده !!! ضمن اینکه به خاطر شیر کردن سرعت خیلی کم بود :|
به هر حال منم با توجه به اینکه با هردو کار کردم ، OVH رو ترجیح میدم :)
مشکل view پیدا شده بود دیگه بعضی isp ها باز نمی کردن سایت ها رو . tracert در 30 hop به سرور نمی رسید .
عزیزان تصمیم گرفتم این ماه ovh فرانسه رو امتحان کنم ...
ولی hugeserver.com قیمت هاش نسبت به قیمتهایی که در ovh.co.uk هست خیلی بالاتره . چرا این طوری ؟ حالا از کی بگیرم ؟ تازه در 3 4 باری که از support online این سایت شما استفاده کردم فقط یک بار تونستم با آقا سامان صحبت کنم معمولا کسی نیست جواب بده . تلفن هم که باید به آلمان زده بشه ...کس دیگری نیست از ovh بتونه سرور برام بگیره ؟
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
آقایون سایتی که برای ovh باشه و انگلیسی باشه و قیمت هاش به دلار باشه رو پیدا نکردم لینکی دارید ؟ فکر کنم کم کم باید به فکر مستقیم خرید کردن بیافتم ...
با سلام خدمت شما
ممنون هستم که در مورد ما تحقیق میکنید، و همیشه هم باید همین کار را انجام داد، در وحله اول فرمودید که قیمتها به نسبت سایت اصلی ovh بیشتر میباشد. ولی بنده به شما عرض میکنم که اینگونه نمیباشد، برای اینکه قیمت هارا متوجه بعثهید، لطفا یکی از سرورهای ovh را از سایت اصلی خودشون آاردر بدید، و در مرحله آخر قیمت و فاکتور ایجاد شده را در اینجا به مرض نمایش بذرید. حدود ۵ تا ۶ دقیقه طول خواهد کشید تا آاردر به مرحله فاکتور برسد. پس خواهشاً این کار را انجام دهید. در مورد گفتگوی زنده هم که فرمودید چند بر سعی کردید صحبت کنید، ولی موفق نشدید، باید عرض کنم که در بعضی از موقع امکان دارد که اپرتری که برای گفتگوی اونلاین وجود دارند، در حل صحبت با شخص دیگری باشند، و نتواند به شما پاسخ بدهند، ولی شما در همان لحظه میتوانید از طریق تلفن و یا ایمیل و یا حتا تیکت با ما در تماس باشید.
موفق باشید، و منتظر شما هستم تا درخواست بنده را انجام بدهید، البته اگر مایل بودید.
ببینید من قیمت ها رو از سایت ovh.co.uk دارم بر میدارم بعد نرخ پوند به دلار رو هم امروز نگاه کردم 1.5 بود . بعنی هر پوند 1.5 دلار . الان مقایسه رو اینجا می گذارم اگر که اشتباه کرده باشم خوشحال میشم بهم بگید ...
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
ببینید این الان از سایت hugeserver.com زده 325 دلار و 100 دلار نصب
HugeServer Dedicated Server France MG-09 Max
-
CPU : Intel Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz ( 12 Mo L2 - FSB 1333 MHz 45nm )
Virtualisation: Instructions VT
Ram : 16GB DDR2 Of Memory
NIC : GigaEthernet
Hard Drive : 2x 1500 Go - SATA2
Raid : 0/1
Switch Port : 1000mbps Dedicated ( 1Gb Dedicated Private Lan )
Bandwidth : Unmetered ( 15Tb on 1000mbps Private Port, Over 15Tb on 10mbps )
IP : One IP Address + 3 Extra
در صورتی که همین رو الان
Professional MG Max dedicated server - OVH
زده 120 پوند و 50 پوند نصب
یعنی میشه 180 دلار و 75 دلار نصب
دیدید ؟
دوست عزیز، شما به عرایض بنده توجه نکردید. من به شما عرض کردم این سرور رو سفارش بدید، و در آخر قیمت نهائی را در اینجا بگذارید. اگر این کار را انجام بدید حتما متوجه خواهید شد.
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
دوست عزیز، شما به عرایض بنده توجه نکردید. من به شما عرض کردم این سرور رو سفارش بدید، و در آخر قیمت نهائی را در اینجا بگذارید. اگر این کار را انجام بدید حتما متوجه خواهید شد. و همچنین نکته دیگر این است که شما میبایستی قیمتهای سایت اصلی را مقایسه نمیید چون که همانطور که قبلا عرض شده سرورها مستقیم از فرانسه تهیه میشوند. و ما نمیتوانیم از کشور انگلیس سرور هارا تهیه کنیم. :)
کد PHP:
http://www.ovh.com/fr/produits/mg_max.xml
ببینید من الان سفارش هم دادم قیمت همونه . فقط 2 تا مشکل پیش اومد . یکی اینکه 3 ماهه حساب کرد . یکی هم اینکه فقط انگلستان رو توی لیست کشورهاش داره . فکر کنم این هم مثل گیگا باید برای سایر کشورها سایت جدائی رو بزنم . مثل گیگا که برا آلمان هزینه نصب نمیگیره برای بین المللی اش میگیره ...
Dedicated ServerINSTALLATION Domain Quantity Unit price + VAT Price + VAT
Setup fee * 1 £49.99 £49.99
VPS VMware (Debian 4.0) operating system - english * 1 £0.00 £0.00
Sub-Total £49.99
SUBSCRIPTION Domain Quantity Unit price + VAT Price + VAT
MG Max 09 - 3 months * 1 £359.97 £359.97
Sub-Total £359.97
ADDITIONAL SERVICES Domain Quantity Unit price + VAT Price + VAT
Traffic Series * 1 £0.00 £0.00
Sub-Total £0.00
[Change the duration of the lease]
Promotion code:
ADDITIONAL SERVICES £0.00
SUBSCRIPTION £359.97
INSTALLATION £49.99
PRICE EX. VAT £409.96
VAT ( 17.5 %) £71.74
TOTAL INCL. VAT £481.70
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
الان پستتون اپدیت شد الان از اون سایت هم سفارش میدم چند لحظه ...
مرسی از توجهتون
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
این جا هم همونطور شد . 3 ماهه حساب کرد و باز هم ایران رو نداره :((
Frais d'installation
* 1 49.99€ 49.99€
Système d'exploitation VPS VMware (Debian 4.0) - anglais
* 1 0.00€ 0.00€
Sous total 49.99€
ABONNEMENT Domaine Quantité Prix unitaire Prix HT
MG Max 09 - 3 mois
* 1 509.97€ 509.97€
Sous total 509.97€
[ Changer la durée de location ]
Code promotion :
ABONNEMENT 509.97€
INSTALLATION 49.99€
PRIX HT 559.96€
TVA ( 19.6 % ) 109.75€
TOTAL TTC 669.71€
دوست من،
ovh در حال حاضر تنها با اروپا به صورت مستقیم کار میکند، و شما نیسز میتوانید از ما این سرور هارا تهی کنید. اگر میتواند به صورت ۳ ماه پرداخت نمیید. هزینه سرور کاملا مطابق با هزینه خود سایت اصلی محاسبه خواهد شد بدون ۱ ریال کم و زیاد. اگر هم خواستید به صورت ماهیانه تهی کنید، باز هم میتونیم هزینه ستاپ را به شما تخفیف بدهیم. :)
موفق باشید.
باز هم نگاه کنید هزینه نصب 50 یورو هست . دیگه یورو پیپال خیلی گرون بخوای گیر بیاری 1500 الی 1600 تومان گیر میاد . در صورتی که خود یورو 1350 تومنه.
50 یورو 1600 تومان هم باشه میشه 80000 تومان
170 یورو هم * 1600 میشه 272000 تومان
راستی شما دلار رو اگه 800 تومنی حساب کنید درست میشه ها ...
شما اون 350 دلار رو به تومان چند میگیرید ؟