پاسخ : ثبت نام با کد فعال سازی توسط پیامک در whmcs
متاسفانه به دلیل اینکه ماژولی که جناب sardarn ارائه میدهند کد شده میباشد، و برای هر ماژول کد باز مبلغی نزدیک به 4 برابر دریافت میکنند به توافق نرسیده ایم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
متاسفانه به دلیل اینکه ماژولی که جناب
sardarn ارائه میدهند کد شده میباشد، و برای هر ماژول کد باز مبلغی نزدیک به 4 برابر دریافت میکنند به توافق نرسیده ایم
سلام
اگر تاپیک چند مدت پیش بنده را مطالعه کرده باشید یوزر تندیس نت اسکریپت پرداخت انلاین بانک ملتی که بنده بهشون فروخته بودم را برای فروش گذاشتند.الان هنوز هم دارن به فروش می رسونند از اون موقع من با گرفتن هزینه چند برابر سورس کد را به مشتری می دهم
در ضمن قیمت سیستم 25 هزارتومان که من قیمت سورس را به شما 70 هزارتومان گفتم یعنی کمتر از 3 برابر.4 برابر هم نشد :d
در هر صورت هر کی خواست من در خدمتم.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
اگر تاپیک چند مدت پیش بنده را مطالعه کرده باشید یوزر تندیس نت اسکریپت پرداخت انلاین بانک ملتی که بنده بهشون فروخته بودم را برای فروش گذاشتند.الان هنوز هم دارن به فروش می رسونند از اون موقع من با گرفتن هزینه چند برابر سورس کد را به مشتری می دهم
در ضمن قیمت سیستم 25 هزارتومان که من قیمت سورس را به شما 70 هزارتومان گفتم یعنی کمتر از 3 برابر.4 برابر هم نشد :d
در هر صورت هر کی خواست من در خدمتم.
باتشکر
درسته. اون یه ماژول دیگه بود گفتین 20
بنده کد باز رو برای فروش نیاز ندارم جهت اطمینان از ماژولی که روی سرور قرار میگیره هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
درسته. اون یه ماژول دیگه بود گفتین 20
بنده کد باز رو برای فروش نیاز ندارم جهت اطمینان از ماژولی که روی سرور قرار میگیره هست
متاسفانه به خاطر اینکه یک کاربر این کار را کرد دیگر امکان ارائه سورس وجود ندارد.
در این موارد می تونید از مشتری های سابق بپرسید یا از روش های دیگر اطمینان بدست بیاورید که مشکلی ندارد.