پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
در این مورد زیاد سوال شده از طریق های مختلف که یک توضیحی همین جا می دم اما مختصر طبیعتا نه در حدی که چند روز آینده شاهد به وجود آمدن این سرویس ها توسط سایر دوستان باشیم که فکر می کنم این گفته بنده منطقی هم باشه.
زیر ساخت ابری تا حدودی توسط خودمون طراحی شده اما مشابه openstack نیست و در واقع هارد ها به صورت ترتیبی اماده اپلود فایل ها می شوند.
اما خوب هزینه بالایی شده و از تکنولوژی های اماده ای هم علاوه بر طراحی خود سیستم استفاده شده برای این کار.
توضیحات بیشتر در این تاپیک (فروش) فکر نمی کنم زیاد مناسب باشه و انشاالله با ارائه پنل و دموی آنلاین بهتر متوجه کارایی سیستم خواهید شد.
خوب آیا شما بهتر از openstack رو طراحی کردید ؟ یا از API اون استفاده کردید ؟ طراحی یک پلتفرم ابری به این راحتی ها هم نیست 8-|
پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
تا پایان هفته اینده 100% فروش آغاز شده!! شاید از 2 شنبه شروع به فروش سرویس ها کنیم! شما نیاز به این سرویس ها دارید؟ سایت دانلود دارید؟
بله داریم..پیشنهاد میدم حداقل زودتر سایتش رو بزنید و ثبت نام بزارید تا وقتی سرویستون راه اندازی شد بتونید با یک ایمیل خبرنامه ای به کسانی که همچین سرویس رو نیاز دارند اطلاع رسانی کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
سرویستون جالب به نظر میرسه ولی در نظر داشته باشید که اکثر افرادی که فضای زیادی (بیش از 500 گیگ) نیاز دارند سراغ سرویس شما خواهند اومد و سرویس شما با مشخصاتی که در پست اول اشاره کردید به هیچ وجه جوابگو نخواهد بود مگر اینکه...... ;)
البته باید اعتراف کنم که اگر سرویسی چنین مشخصاتی داشته باشه و فضای نامحدود ارائه کنه 35 هزار تومان در ماه هزینه خیلی کمی هست در مقایسه با سرویس ارائه شده
دوست عزیز اگر سایت دانلود داشته باشید باید بدونید یک لینک اضافه یا دو لینکه کردن فایلهای دانلودی چه قدر به کار میاد..نیازی نیست با سرویس ایشون کل حجم فایلها و.. رو ریخت تو سرورش..میشه حداقل به عنوان لینک دوم دانلودی ازش استفاده کرد..سایتهای دانلود ماهانه 1 ترابایت فایل نمیزارند برای دانلود.. حداقل 300 گیگ نهایتش هست.میشه همین سرور رو 1 ماه یک ماه لینکها رو پاک کرد! و به عنوان لینک دوم ازش استفاده بهینه کرد..
ما هزینه لینک های کمکی سایت هم از هزینه سرویس شما بیشتره
اما این مسئاله که دقیقا چه تعداد فضا میتونید ارائه کنید برای یک سایت بزرگ بسیار مهم هست .
اینطور که توی ایران جا افتاده هاست نا محدود به عنوان هاستی نام برده میشه کمه هر لحضه امکان لیمیت شدن و ساسپند شدن سرویس هست
سایت هایی رو هم داریم که بیش از 20-30 ترابایت آرشیو دارن
به عنوان مثال :
warez13.in که آرشیو بسیار بالایی داره و آخرین باری که من برسی کردم بیش از 45 ترابایت بود
شما با ماهی 35 هزار تومان یا حتی 100 هزار تومان چطور امکان داره بتونید هزینه هارد و پورت مورد نیاز همچین سایتی رو تامین کنید
سایت خود ما شاید نیاز به 200 مگابایت پورت اختصاصی داره که اکثر مواقع پر هست اما شما از پورت 1 استفاده می کنید که شاید نتونه تعداد سایتی رو که نیاز دارید برای تامین هزینه های سرور میزبانی کنه
بهتره یک مقدار توضیحات در این زمینه بدید چون عملا شما هم فقط گفتید نا محدود و هیچ جزئیاتی رو بیان نکردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
بله داریم..پیشنهاد میدم حداقل زودتر سایتش رو بزنید و ثبت نام بزارید تا وقتی سرویستون راه اندازی شد بتونید با یک ایمیل خبرنامه ای به کسانی که همچین سرویس رو نیاز دارند اطلاع رسانی کنید...
بله ممنون بابت اطلاع دادن، در مورد سایت هم در حال انجام و راه اندازی هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز اگر سایت دانلود داشته باشید باید بدونید یک لینک اضافه یا دو لینکه کردن فایلهای دانلودی چه قدر به کار میاد..نیازی نیست با سرویس ایشون کل حجم فایلها و.. رو ریخت تو سرورش..میشه حداقل به عنوان لینک دوم دانلودی ازش استفاده کرد..سایتهای دانلود ماهانه 1 ترابایت فایل نمیزارند برای دانلود.. حداقل 300 گیگ نهایتش هست.میشه همین سرور رو 1 ماه یک ماه لینکها رو پاک کرد! و به عنوان لینک دوم ازش استفاده بهینه کرد...
دقیقا این دوستمون به درستی اشاره کردند! من در چند پست بالایی هم در جواب یکی از دوستان پاسخ دادم که انتقال کل آرشیو مثلا یک سایت فیلم که در طول 2 سال جمع آوری شده و حجمی بیش از 15 ترابایت داره اصلا نه به صرفه هست نه منطقی و بسیار زمان بر! ما الان با چند سایت بزرگ موزیک همکاری می خواهیم بکنیم قرار ارشیو چند ماه اخیر به همراه پست های جدید که از این به بعد روی سایت قرار می دهند بر روی این سرور ها میزبانی کنند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
ما هزینه لینک های کمکی سایت هم از هزینه سرویس شما بیشتره
اما این مسئاله که دقیقا چه تعداد فضا میتونید ارائه کنید برای یک سایت بزرگ بسیار مهم هست .
اینطور که توی ایران جا افتاده هاست نا محدود به عنوان هاستی نام برده میشه کمه هر لحضه امکان لیمیت شدن و ساسپند شدن سرویس هست
سایت هایی رو هم داریم که بیش از 20-30 ترابایت آرشیو دارن
به عنوان مثال :
warez13.in که آرشیو بسیار بالایی داره و آخرین باری که من برسی کردم بیش از 45 ترابایت بود
شما با ماهی 35 هزار تومان یا حتی 100 هزار تومان چطور امکان داره بتونید هزینه هارد و پورت مورد نیاز همچین سایتی رو تامین کنید
سایت خود ما شاید نیاز به 200 مگابایت پورت اختصاصی داره که اکثر مواقع پر هست اما شما از پورت 1 استفاده می کنید که شاید نتونه تعداد سایتی رو که نیاز دارید برای تامین هزینه های سرور میزبانی کنه
بهتره یک مقدار توضیحات در این زمینه بدید چون عملا شما هم فقط گفتید نا محدود و هیچ جزئیاتی رو بیان نکردید
بله کاملا درسته اما موضوعی که هست ما اصلا این سرویس رو برای سایت های دانلود مستند، انیمیشن، بازی، پیشنهاد نمی کنم چون این سرویس ها معمولا شما نیاز دارید که مثلا بازی 15 گیگی را به فایل های 1 گیگی تقسیم کنید و زیپ نمایید که خوب این قابلیت در پنل ما به این صورت وجود نداره و فقط امکان زیپ کردن و یا اکسترک فایل ها وجود دارد! و معمولا این افراد از سرور مجازی های ویندوز استفاده می کنند و همین طور سرویس های لیچ و تورنت برای این گونه سایت ها مصارف بالایی داره که خوب به دلیل کاهش کیفیت سرویس ها فعلا از گذاشتن این امکان در پنل صرف نظر کردیم.
اما در مورد پورت 3 سرور 1 گیگی که در مجموع 3072 گیگی و به عبارت دیگر 384 مگابایت سرعت دانلود فکر نمی کنم فعلا به مشکل برخورد کنیم در صورت نیاز هم سرور اضافه خواهیم کرد...
برای سایت های موزیک، فیلم، ویدئو کلیپ و نرم افزار هیچ مشکلی برای تامین فضا پهنای باند و پورت و منابع سرور نداریم و به صورت کاملا نامحدود تضمین می کنیم.
سلام وقت تون بخیر
این سرویس ها تاریخ تحویل شون کی هست ؟
بعد میشه برای سایت دانلود انگلیسی وارز ازشون استفاده کرد؟
@استارتر محترم
تا جایی که بنده اطلاع دارم کسی هارد اس اس دی رو رید نمیکنه ...
در ضمن روی هارد اس اس دی شما فضای دانلود ارائه می کنید ؟
آیا اصلا با حجم و قیمت هاردهای اس اس دی آشنایی دارید ؟
درضمن سری کردن چند سرور "کلود" یا "رایانش ابری" نامیده نمیشه
اسکریپت های زیادی هستند که برای آپلود سنتر استفاده میشوند و همین کار رو می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajjad hossein pour
سلام وقت تون بخیر
این سرویس ها تاریخ تحویل شون کی هست ؟
بعد میشه برای سایت دانلود انگلیسی وارز ازشون استفاده کرد؟
احتمال زیاد از دوشنبه فروش سرویس ها آغاز خواهد شد. بله مشکلی نداره!
راهی نداره که افر حجم دار هم بزارید ؟
نامحدود خیلی زیاد هست برای من که فقط استفاده کم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TukaNet
@استارتر محترم
تا جایی که بنده اطلاع دارم کسی هارد اس اس دی رو رید نمیکنه ...
در ضمن روی هارد اس اس دی شما فضای دانلود ارائه می کنید ؟
آیا اصلا با حجم و قیمت هاردهای اس اس دی آشنایی دارید ؟
درضمن سری کردن چند سرور "کلود" یا "رایانش ابری" نامیده نمیشه
اسکریپت های زیادی هستند که برای آپلود سنتر استفاده میشوند و همین کار رو می کنند
همکار بنده چند پست پیش ذکر کردند هارد ssd به خاطر هزینه بالا به صرفه نیست که به اشتباه ssd نوشته شد با رید 10 که توسط همکار من به صورت کامل اصلاح نشد!
در سرور از هارد SAS استفاده کردیم با رید 0 که به اشتباه ویرایش شده توسط همکار بنده! که همان طور قرار بود باشه! قطعا نه با رید!!! که بخاطر موضوعی که گفته شد از هارد ساس استفاده کردیم...
( درضمن سری کردن چند سرور "کلود" یا "رایانش ابری" نامیده نمیشه ) باشه بهتر شما اینجوری فکر کنید! اما نمی دونم چرا ایرانی ها اینجوری هستند! به هر حال ممنون بابت تذکرتون. فقط خواهشن بحث تاپیک رو به حاشیه نکشید این درست نیست!