پاسخ : هاست پد - نماینده رسمی دیتاسنتر enotch آمریکا در ایران | فروش سرور های اخصتصاصی این دیتاسنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
نه سایت باز هست نه آیدی رو جواب میدید! چجوری میخواید فروش ادامه هم داشته باشه؟
سلام .
اگر آی دی persian_boy شما هستید پاسخ داده شد در یاهو .
موفق باشید
پاسخ : هاست پد - نماینده رسمی دیتاسنتر enotch آمریکا در ایران | فروش سرور های اخصتصاصی این دیتاسنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ittab
سلام .
مشکلی نیست . شما باور نکنید دوستان ! مهم اینه که من نماینده این شرکت در ایرانم . خوب شما دوست ندارید خرید نکنید :)
واقعا جاله . یعنی یک دیتاسنتر امریکایی با مدرک به همه اطلاع داده که فوانین دولت امریکا رو زیر پا گذاشته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟/:)
شما چطور میتونید ثابت کنید که این عکس رو یک بچه دبیرستانی درست نکرده؟لینک سرتیفیکیت رو از داحل سایت دیتاسنتر ارسال کنید !!! عکس قرار داد بین شما و دیتاسنتر رو ارسال کنید!!!
لطف می کنید سایت اصلی دیتاسنتر رو به هم بدید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
من نه سرویس میفروشم، نه خریدارم. صرفاً برای افزایش اطلاعاتم انجمن رو دنبال میکنم. این certification رو که دیدم، چون برام بیش از اندازه جالب بود، خواستم یه توضیحی بدم:
1- خارجی ها، و بالاخص آمریکایی ها اول نامه شان In the name of god نمیذارن :)
2- فرمت ِ نامه ی certification رسمی، این نیست! گوگل کنید تا فرمت های رسمی رو ببینید. اگر certification ای پیدا کردید که از فونت صورتی با اندازه 14-16 استفاده کرده بود، ما رو در جریان بذارید :)
3- نامه های به این شکل در آمریکا، بر روی سربرگ رسمی شرکت پرینت میشن و به صورت دستی امضا میشن و در نهایت اسکن میکنن و به صورت الکترونیکی در اختیار مردم میذارن. اینکار برای اینه که از نامه های رسمی سو استفاده نشه.
4- جمله ی اولی که در پاراگراف دوم اومده، کلاً غلطه! اول اینکه تو نامه رسمی هیچوقت SO استفاده نمیشه! اون phrase ای هم که بعد از ویرگول اومده (یعنی so hostpad group ...)، هیچ معنی خاصی نمیده. صرفاً یه استفاده ی چشم بسته از google translator بوده.
5- برای اولین بار در تاریخ زبان انگلیسی شاهد این هستیم که بعد از our، فعل اومده!
6- پاراگراف سوم هم مشابه پاراگراف دوم مشکل گرامریِ اساسی داره که از حوصله من خارجه دیگه :)
دوست عزیز، شما رسماً certification جعل کردید که بسیار هم ناشیانه اینکارو انجام دادید، که میزان آشنایی شما با زبان انگلیسی و سطح تحصیلی و علمی شما رو به وضوح نشون میده. در هر صورت کلاه گذاشتن سر مردم کار سختی نیست، جوانمردی و کمک به مردم هست که کار سختیه :)
اتفاقا من هم دیروز این certificate رو دیدم با خودم چند دقیقهای کلنجار رفتم که چیزی بگم یا نه فقط چون نخواستم به این متهم شم که میخوام بازار کسی رو خراب کنم چیزی نگفتم.
بیشتر متن نامه از نظر گرامر انگلیسی غلط هست و جالب تر از همه
In the name of God
بالای نامه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
لطف می کنید سایت اصلی دیتاسنتر رو به هم بدید
با تشکر
سلام .
سایت اصلی دیتاسنتر : enotchnetworks.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
avalanint
واقعا جاله . یعنی یک دیتاسنتر امریکایی با مدرک به همه اطلاع داده که فوانین دولت امریکا رو زیر پا گذاشته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟/:)
شما چطور میتونید ثابت کنید که این عکس رو یک بچه دبیرستانی درست نکرده؟لینک سرتیفیکیت رو از داحل سایت دیتاسنتر ارسال کنید !!! عکس قرار داد بین شما و دیتاسنتر رو ارسال کنید!!!
سلام .
گواهی توسط ایمیل ارسال شده و از طرف این شرکت .
سایت اصلی دیتاسنتر : enotchnetworks.com
سلام
من می خواستم سفارش بدم ولی چرا سایتتون بالا نمیاد؟
دوستان ایشون تایید میشن؟
یه سرور می خوام با 4 ترابایت هارد و 64 گیگابایت رم چقدر درمیاد براتون